• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Çapa tıpın dahiliye doktoru koronovirus olmuş yoğun bakımdaymış. Bir süre hastaneye gitmesek daha iyi. Cuma günü aşıyı sağlık ocağında yaptırcam en azından daha az hasta vardır, hem de uzmanlık doktorları kadar yurt dışına gitmezler.
Ben d duydum :(

Evet, bugün haberlere de düştü. Adamın solunum güçlüğü ve ateşi yokmuş, en son4-5 ay önce yurtdışına çıkmış. Gizli taşıyıcı aslında, doktor olmasa anlamayacaktı bile belki. Gizli taşıyıcılar daha da korkutuyor beni. Allah sonumuzu hayır eylesin

Evet, bugün haberlere de düştü. Adamın solunum güçlüğü ve ateşi yokmuş, en son4-5 ay önce yurtdışına çıkmış. Gizli taşıyıcı aslında, doktor olmasa anlamayacaktı bile belki. Gizli taşıyıcılar daha da korkutuyor beni. Allah sonumuzu hayır eylesin

Amin yaaaa
A0192C70-0583-4A74-BB8C-E23D1C8AF9DC.jpeg
Beni de bu tablo korkutuyor. Vaka sayımız az gibi düşünüyoruz ama baksana italyayla artma kat sayısı aynı. Böyle giderse cumartesi 305 olacak. Allahım koru :KK43:

Amin yaaaa
Eki Görüntüle 2606511 Beni de bu tablo korkutuyor. Vaka sayımız az gibi düşünüyoruz ama baksana italyayla artma kat sayısı aynı. Böyle giderse cumartesi 305 olacak. Allahım koru :KK43:
Yeni sayıyı yarın piyasalar kapandıktan sonra açıklarlar. Umutsuz olmak istemiyorum ama bir umut da göremiyorum maalesef

Aklıma bişey geldi yaa, bu virüsün şiddetlenmesi 8-9ncu gün depil mi? Ya anlamıyosak ve patlak verirse. 8nci gündeyiz ülke olarak :(

Bende korkuyorum ama en son bizim ülkeye gelmesi Allah bizim yüzümüze baktı ilk olsaydık kimse sallamazdı şimdi tedbir aldık en azından

O değilde daha yeni yeni dışarılara çıkıp stres atıyoduk şimdi gelsin lohusa bunalımı gitsin kavgalar😂Allahın gücüne gitmesinde o kadar zorlanıyorumki bi doğum yaptım ülkenin haline bak okullar tatil oğlan sürekli evde ve oyun istiyo hiç olmadığı kadar hasta oluyo 3 ayda 10 kere gitmişizdr doktora kız durmuyo bensiz dışarı çıkamıyoruz falan tatile gidecektik o zaten saymıyorum bile neyse bu kadar dertlendikten sonra şükür sebeplerime geçiyorum iyiki varlar benim miniklerim😂🙏🥰

Kizlar ben bir ara duzenli verdim su duzenli dedigim 3 4 gun sabah aksam 2 cay k. Cocuk bu ne be der gibi hep tukurdu vermedim. Hasta olunca vermistim yine tukurdu sevmedi. Kaynatip ilittigimi da kaynatmadan verdigimi de icmiyo. Bi bildiği vardir bebenin.

Prima aktif bebe bence emisi iyi ve ince. Ama kullanmadan evvel bi garip kokusu vardi icindekilere bakin petrolatum yazıyor. Elimdekileri bitirince almayacagim. Indirimden evybaby almis esim,ama cisli baya sisiyor,sızdırma yok. Belki devam ederim cok uygun ve 2 saate bi degistiriyorum ben.

Virusle ilgili gelismeler cok can sıkıcı cok dikkat edelim :( Allah korusun

Kizlar ben bir ara duzenli verdim su duzenli dedigim 3 4 gun sabah aksam 2 cay k. Cocuk bu ne be der gibi hep tukurdu vermedim. Hasta olunca vermistim yine tukurdu sevmedi. Kaynatip ilittigimi da kaynatmadan verdigimi de icmiyo. Bi bildiği vardir bebenin.

Prima aktif bebe bence emisi iyi ve ince. Ama kullanmadan evvel bi garip kokusu vardi icindekilere bakin petrolatum yazıyor. Elimdekileri bitirince almayacagim. Indirimden evybaby almis esim,ama cisli baya sisiyor,sızdırma yok. Belki devam ederim cok uygun ve 2 saate bi degistiriyorum ben.

Virusle ilgili gelismeler cok can sıkıcı cok dikkat edelim :( Allah korusun

Evy baby aldımda pişik yapar gibi oldu bende bi bakıyım olmazsa geri dönerim premium care

Virusle ilgili gelismeler cok can sıkıcı cok dikkat edelim :KK43: Allah korusun
Ben de evdeki sleepy stoklarıma erişemeyince ucuz diye evybaby ve babyturco aldım. Evybabyde ıslaklık göstergesi yok, babayturco daha iyi gibi geldi. Bir kez kullandım poposu kupkuru idi. Tesasüf mü bilmem, biraz daha kullanınca ortaya çıkar. Geceleri sleepy takıyorum. Bakalım nolcak.

Ben de evdeki sleepy stoklarıma erişemeyince ucuz diye evybaby ve babyturco aldım. Evybabyde ıslaklık göstergesi yok, babayturco daha iyi gibi geldi. Bir kez kullandım poposu kupkuru idi. Tesasüf mü bilmem, biraz daha kullanınca ortaya çıkar. Geceleri sleepy takıyorum. Bakalım nolcak.
Slepy yenidoğanda çok pişik yapmıştı bizde o günlrr gitsinde gelmesin yazık miniğim çok kötü olmuştu

Kızlar 191 kişi olmuş çok hızlı yayılıyo 2 kişi vefat eden toplamda
Evet ama virütik vakalarda hep katlanarak artarmış zaten. Normal olan buymuş zaten. Bence biz daha ucuz atlatıcaz inş. Yalnız bendeki şansa ne demeli ücretsiz izne ayrıldım okul kapandı tarihte bir ilk hayattaki şansım😂

Evet ama virütik vakalarda hep katlanarak artarmış zaten. Normal olan buymuş zaten. Bence biz daha ucuz atlatıcaz inş. Yalnız bendeki şansa ne demeli ücretsiz izne ayrıldım okul kapandı tarihte bir ilk hayattaki şansım😂
Ya evet sen daha şanssızmıssın 😂

Kızlar annem geldi Bi hafta yanıma gitti şimdi yok bu çocuk aç hep aç dedi ağlasa aç sussa aç valla şiştim anlatmaktan muz verdi suyla eriterek bir kaç defa şimdi gitti kendisi çocuk doğduğundan beri ilk defa 2 gündür kakasını yapmıyor 😔 ya ben direnemiyorum elleri soğuk diyor üşüyor diyor Anne elleri hep soğuk burnuna ve ensesine bakıcam diyorum yok giydiriyor yeleği şimdi bu muzu taktım Bi zararı olur mu

Cuma günü de hem rota aşısı var hem 3.ay kontrolü götürüp götürmemekte kararsızım hastahane ye

Back
X