- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Benimki de öyle olur muhtemelenKimi memnun kimi kullanışlı bulmuyor bunu. Kuzenimin çocuğunda gözlemledim. İçinde durmak istemiyordu kendini geri atıp ayaklarını çıkarmaya çalışıyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de öyle olur muhtemelenKimi memnun kimi kullanışlı bulmuyor bunu. Kuzenimin çocuğunda gözlemledim. İçinde durmak istemiyordu kendini geri atıp ayaklarını çıkarmaya çalışıyordu.
Benimki de öyle olur muhtemelenEşime gösterdim o da aynısını söyledi. Sence bizimki bınun içinde durur mu 1 2 ay sonra dedi
![]()
Augmentin bilmiyorum ama minoset içebilirsin canım . Emip doyuyorsa mama verme bence mamaya alışıp anne sütünü bırakmasın .Kızlar dişim apse yaptığı için augmentin ve minoset verdi doktor. Ama çocuk da ben de ishal olduk. Aşırı aç olmadığı sürece hiç emmek istemiyor, memeyi alınca yüzünü buruşturuyor ve huzursuz. İlacı beş gün kullanmak zorundayım. Ne yapmalıyım sizce sadece mama mı vereyim bu dönemde? Hiç mama almadı daha önce
Bende kullandım mecburen bizide ishal yaptı sanırım tadınıalıyo bebekler ama emsin bırakma mama verirsen sütün azalabilir ben kadın doğumcuma sordum bebeği etkilemez iç demiştiKızlar dişim apse yaptığı için augmentin ve minoset verdi doktor. Ama çocuk da ben de ishal olduk. Aşırı aç olmadığı sürece hiç emmek istemiyor, memeyi alınca yüzünü buruşturuyor ve huzursuz. İlacı beş gün kullanmak zorundayım. Ne yapmalıyım sizce sadece mama mı vereyim bu dönemde? Hiç mama almadı daha önce
Ben de öyle okudum ama etkiledi vallaBende kullandım mecburen bizide ishal yaptı sanırım tadınıalıyo bebekler ama emsin bırakma mama verirsen sütün azalabilir ben kadın doğumcuma sordum bebeği etkilemez iç demişti
Uyanınca emiyorlar bu dönemde.bizler epeydir bundan muzdaribimKızlar dişim apse yaptığı için augmentin ve minoset verdi doktor. Ama çocuk da ben de ishal olduk. Aşırı aç olmadığı sürece hiç emmek istemiyor, memeyi alınca yüzünü buruşturuyor ve huzursuz. İlacı beş gün kullanmak zorundayım. Ne yapmalıyım sizce sadece mama mı vereyim bu dönemde? Hiç mama almadı daha önce
Maalesef benimki de başladı. Hormonlarımız çekiliyorKizlar aranizda saci dökülen var mi ?
Bende bu gidisle sac kalmayacak.vitamin depolarim bitti heralde. Yine kahve telvesini yemeye basladim tutamiyorum kendimi. Onu yemezsem sakisidaki topragi yiyebilirim her an. Demir de bitti demek. Dra gidemiyorum korkuma. Şu günlerde bu da dert mi derler hakli olarak. Hamilelikten kalan omega3 ve demir ilaclarini alsam mi napsam![]()
Ya daha önce bahsetmiştim doğum sonrası çatlak için kabızlığa iyi geliyormuşNe için kullanıcaksın ben artık o şeylerden biraz uzağım iç kulak tansiyonu çıktı bende berbat bişey doktor çayı falan kes demişti ama ben rezene içiyıodum dedim adam bildiğin kızdı bilmediğiniz şeyleri içiyosunuxz vücudun dengesini bozuyosunuz belki içilir ama siz günde alınacak milktarı aşıyosunuz falan diye bence bi diyetisyene sor
Benim de inanılmaz dökülmeye başladı ne zamana kadar sürer acabaMaalesef benimki de başladı. Hormonlarımız çekiliyor
Bende almaya başladım vitaminKizlar aranizda saci dökülen var mi ?
Bende bu gidisle sac kalmayacak.vitamin depolarim bitti heralde. Yine kahve telvesini yemeye basladim tutamiyorum kendimi. Onu yemezsem sakisidaki topragi yiyebilirim her an. Demir de bitti demek. Dra gidemiyorum korkuma. Şu günlerde bu da dert mi derler hakli olarak. Hamilelikten kalan omega3 ve demir ilaclarini alsam mi napsam![]()
Özellikle banyo da çok dökülüyor duşa girmek istemiyorum bu yüzden evde de hep saçlarımı topluyorum etrafa saçılmasın diyeBenim de inanılmaz dökülmeye başladı ne zamana kadar sürer acaba
Ben sezeryanla doğum yaptım ve sonrasında 1 ay antibiyotik kullandım mesela. O dönem sürekli kaka yapardı. Antibiyotik bitti 10 günde bire düştüBen de öyle okudum ama etkiledi vallailacı kullanmaya devam mı edeyim şimdi
Valla büyük konuşmayım kel kalsam bi daha o Demir’i içmem o kabızlık acılarımı unutamıyorum ama sende ciddi kabızlık yapmadıysa içebilirsin belki. Pekmez falan yiyor musun. Bu aradaKizlar aranizda saci dökülen var mi ?
Benim çok gürdü saçlarım üniversiteye hazırlandığım sene stresten bir dökülmeye başladı bir daha durmadı ne yaptıysam. Hamilelikte toparlanmıştı ama yine başladıÖzellikle banyo da çok dökülüyor duşa girmek istemiyorum bu yüzden evde de hep saçlarımı topluyorum etrafa saçılmasın diyeumarım kısa sürer bu sürecimiz
Benim de başladı valla özellikle duşta çok dökülüyor vitamin kullanıyorum ama demir hapını kabız yaptığı için bırakmıştım ben de bu ara acaba bir gün içsem bir gün içmesem mi diye düşünüyorumKizlar aranizda saci dökülen var mi ?
Devam et bence benimkide etkilendi ama bırakacak kadar değil mecbursun çünkü diş apsesi dağılırsa enfeksiyon kana karışır çok kötü olursunBen de öyle okudum ama etkiledi vallailacı kullanmaya devam mı edeyim şimdi
Ben de ve kullanmayı unuttuğum günler gerçekten halsizliğimden fark ediyorum unuttuğumuBen bi tek elenatal 2 kullanıyorum kızlar