Kızlar ne zor bir dönemde doğum yapmışız allah bu günlerimizi aratmasın tabi ama doğum lohusalık kış derken eve kapanmayı geçtim çıkamadıkki bu virüsten çok korkmaya başladım psikolojim bozuldu bişey olsa bebeğime kim bakıcak tüm eve geçiyo çünkü virüs ister istemez markete gidiyorum doktorumuzu aradım gelmeyin dedi artık kendi kendimizin doktoru olucaz uzun bir süre galiba
Biz 4 aylık olduk artık kucağımda otutturuyorum çok dik olmamak şartıyla gece uykuları biraz düzene girdi ama gündüz aşırı huysuzlaştı yine bir atak dönemine girmişiz sanırım ondan
Artık rutin oluşturmaya başlıcam tracy hogg um easy modelini yapıcam bakalım başarılı olabilcekmiyim uyku eğitiminden çok rutin bize daha uygun gibi zira istemediğini asla yapmayan bir bebeğimiz var:)
Biz 4 aylık olduk artık kucağımda otutturuyorum çok dik olmamak şartıyla gece uykuları biraz düzene girdi ama gündüz aşırı huysuzlaştı yine bir atak dönemine girmişiz sanırım ondan
Artık rutin oluşturmaya başlıcam tracy hogg um easy modelini yapıcam bakalım başarılı olabilcekmiyim uyku eğitiminden çok rutin bize daha uygun gibi zira istemediğini asla yapmayan bir bebeğimiz var:)