Kızlar kararımı verdim.zaten hayatım birkaç yıl düzene girmeyecek belli. Allah nasip ederse 2. çocuğa karar verdim

evet birçoğunuz bunu bekliyordu benden biliyorum

Hem yaşım itibariyle hem de rahata erişirsem kendimi biliyorum vazgeçerim. yapmayacaktım hiç şimdi yaptım madem kızımı yalnız bırakmak istemiyorum. Tabi bu benim düşüncem. Kızımda ilk denemede oldu.Bi daha Allah nasip eder mi bilemem onu görürcez.Şimdi sizden fikir istiyorum. Deneyimli annelerden de gelirse sevinirim tabi.
1- sezeryan doğum yaptım. Çabuk toparladım çok şükür. Sezeryan sonrası en az ne kadar beklenmeli
2- 2. Çocuğu düşünmek 1. Kaç yaşındayken olmalı?
Kızımın bi kardeşi olsun derken onu ihmal edip zora sokar mıyım?
3- kızımla kendim baş edebildim çok şükür. Yoruldum ama kimseye ihtiyaç duymadan hal ettim şu zamana kadar şükürler olsun. 2 bebeğe tek başıma yetebilir miyim? Çok fazla muhtaç olur muyum birilerine. 2. Yi yaparsam 2 yıl ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.
4- düşüncem doğru mu sizce? Yani zaten zorlu bir süreç yaşıyorum 2 çocuğu bir arada büyütüp hem onların yalnız kalmamış olmasını sağlamak hem de araya çok zaman girmeden bu işi bitirmek mantıklı mı?
sorularıma yanıtlarınızı bekliyorum. Konuyu BDV ye açmak istemedim. Çünkü burda aylardır birbirimizi o kadar iyi anladık ve yoldaşlık ettik ki yine birbirimizin dilinden bu konuda biz anlarız diye düşündüm. Fikirlerinizi bekliyorum.Korona biterse kıyamet kopmazDünya nın sonu gelmez ve Allah nasip ederse bu düşünceyle yola koyulucam