- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
Aynen öyle sanırımHakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok kardeşli insanlarda bu duygu oluyor sanırım. Tek çocuk hiç çocuk gibi geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle sanırımHakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok kardeşli insanlarda bu duygu oluyor sanırım. Tek çocuk hiç çocuk gibi geliyor![]()
Geçmiş olsun canım bizimde 23 de bakalim ne olcak zaten buaralr huysuzlarDün aşı yaptırmıştık kızım baya etkilendi. Gece boyu ateşi vardı mızmızlandı uyumadı. Şurup vermeme rağmen çektik aşıyı. Yaptıracağınız gün uykunuzu iyi alın biz hala ayaktayız uyku yok![]()
cinsellik deşarj olma kadınlığını yeniden hatırlama anne kalıbından azcık sıyrılma yeri. Ben o kalıptan çıkmak istedikçe beyim beni o kalıba sıkıştırıveriyor ya huZaten hep yorgunum bi akşam dinleniyorum ev işi yemek çamaşır ütü derken bi de onu araya katamam şimdilik kalsın![]()
Daha gelmedi ya anlamadım. Dün pişik kremi aldım o bugün geldi diğerini 3 gün önce almıştım daha gelmedi. Muhtemelen yarın gelir. Senin bebeğe iyi gelmesine sevindim canım. Yavrum çok kötü olmuştu. Bizimki o kadar değil ara ara çıkıp kayboluyor. Çıktıkça sürüden inşallahAynen öyle sanırımkremin geldimi bebisin yüzü için olan bize baya iyi geldi
Cinsellik iyi biri zaten sevelimBende dün ikinci çocuk üzerine konusu falan denk gelince paylaştım artık utanıyodum sormaya herkese amabana böle normal hayatıma dönme terapisi gibi oluyo bazen vakit bulursak tabi psikolojik olarakta iyi geldi açıkcası denenebilir
![]()
Biz belki istesek buluruz zamanı da beyfendiden pek bi adım yokaynı biz napalım zaten çocuk durrmuyo zamanımız bile yok
![]()
Sizinki daha bir başkaymışBiz ev arkadaşı bile değiliz)
Bence de insan biraz olsun rahatlar diye düşünüyorum ama sanırım eşim bunun farkında değil sürekli sinir etmese üzmese bi anlatıcam ya da ben adım atıcam ama her gün bi şey oluyor yapamıyorumBende dün ikinci çocuk üzerine konusu falan denk gelince paylaştım artık utanıyodum sormaya herkese amabana böle normal hayatıma dönme terapisi gibi oluyo bazen vakit bulursak tabi psikolojik olarakta iyi geldi açıkcası denenebilir
![]()
Ben iç çamaşır çekmecemde saklıyorum oraya dokunan yokO çok mantıklı da defteri de biri okur diye ben yazıp yazıp rahatlayınca yırtıp atıyorum![]()
Ben yine de cesaret edemiyorum çünkü bazen kocama bi giydiriyorum okursa şoke olurBen iç çamaşır çekmecemde saklıyorum oraya dokunan yok![]()
Aynısını benim eşim için de diliyorumCinsellik iyi biri zaten sevelimkesinlikle normalleşmeye yardım ediyor. Allahım kocam da bir an önce normalleşsin çok amin
![]()
Aynen bizimki çok fenaydı çok şükür az kaldı baya düzeldiDaha gelmedi ya anlamadım. Dün pişik kremi aldım o bugün geldi diğerini 3 gün önce almıştım daha gelmedi. Muhtemelen yarın gelir. Senin bebeğe iyi gelmesine sevindim canım. Yavrum çok kötü olmuştu. Bizimki o kadar değil ara ara çıkıp kayboluyor. Çıktıkça sürüden inşallah
Ay yok ben eşimin aklına gelecek diye aklım çıkıyoCinsellik iyi biri zaten sevelimkesinlikle normalleşmeye yardım ediyor. Allahım kocam da bir an önce normalleşsin çok amin
![]()
Aynen bizimki çok fenaydı çok şükür az kaldı baya düzeldidikkat et ilerlemesin canim benim hatam orgu tulum giydirdim 2 gün oyuzden oldu diye düşünüyorum bidaha tövbe giydirmem
Bizimkide doğumdan sonra hiç yaklaşmazdı garibim bana acıyarak bakıyordu zatenBiz belki istesek buluruz zamanı da beyfendiden pek bi adım yok
Sizinki daha bir başkaymış
Bence de insan biraz olsun rahatlar diye düşünüyorum ama sanırım eşim bunun farkında değil sürekli sinir etmese üzmese bi anlatıcam ya da ben adım atıcam ama her gün bi şey oluyor yapamıyorum![]()
Kız yersin gerçekten allah korusunİnşallahh ya başlarsanız dikkat et cnm bizde prezervatif kullanıyoduk senelerdir olmayan kaza şimdi olucağı tuttuwalla allah korusun gerçektenn kafayı yerimm
![]()
Canım kaşık biberon aldın mı kullanışlımıHahahaha beni beklerken senden geliyormuş bombabaşkalarıyla evlenince bazen kardeşler değişebiliyor. Benim kız kardeşlerim bekar. Belki ondan bana yardımcılar şu an bilmiyorum
![]()
Ben çok kıskanç olduğum için sanırım ihmal etmek istemedim yoksa okadar işin arasında aklıma bile gelmezAy yok ben eşimin aklına gelecek diye aklım çıkıyo![]()
Canım evimin yanındaki eczanede yoktu. Başka eczaneye de gitmek istemedim.şu koronadan dolayıCanım kaşık biberon aldın mı kullanışlımı
Ben de iki tane var. E bebekten alınma. Biri iyi biri kötü. Kötünun iki ucu var buyuk ve kğçük diye ama malzemesi sert ağzını acıtır bebenin. İyinin tek boyu var. Ama ucu silikon yumuşak.Canım evimin yanındaki eczanede yoktu. Başka eczaneye de gitmek istemedim.şu koronadan dolayıGörmeden danışmandan almak istemediğinden internetten de almadım. Kaldı öylece. Kullanışlı olduğunu düşünüyorum ama bebeğe göre bilen bi eczacıdan almak lazım. Emzik gibi boyutları var çünkü
Buraya atar mısın canımBen de iki tane var. E bebekten alınma. Biri iyi biri kötü. Kötünun iki ucu var buyuk ve kğçük diye ama malzemesi sert ağzını acıtır bebenin. İyinin tek boyu var. Ama ucu silikon yumuşak.
Foto atamam malum evde değilim. Ama nuby marka olan 2 uclu sert olan, babyand plus olan ucu yumuşakmış.Buraya atar mısın canım