Kendi nazarımKim o kem gözlü diyosun yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi nazarımKim o kem gözlü diyosun yani![]()
Bende uni baby kullanıyorum memnunum 24 lü almıştım baya gider iki çocuğaDün ben de uni baby aldım deneyelim bakalım aslında ben 1 kere netten molfix izotonik sulu mendil istedim çok az kaldı dün baktım yoktu ondan çok çok memnun kaldım ama 1 paket tek istemiştim
Evet gercekten hem onlarin hem bizim ihtiyacimiz var seninki buyudu ins kolay gunler gelir bu yorucu gunlerden sonra takintisini buyutme gozunde canim destekle asilmayacak seyler degil birde cocugun giyabinda konusulan sey kalici oluyormus onun duyacagi sekilde aile icinde telefonla konusurken dile getirildiyse cocukta olumlu olumsuz kalici oluyormus dile getirilen davranisOlabilir büyük ihtimal bizimkide öyledir ama çok büyüdü artık gitmesi lazım beni zorluyonasıl der eve göndermem diye pislikler ya bizimkide yemeğini ye sonra sınıfa gel demiş bırakmışlar gidip konuştum bırakmadık falan dedi ama inammadım
Uni baby yeni doğanı ben de çok beğenmiştim sonra eşim sebamed daha güvenilir diye onu sipariş etmiş 24 lüBende uni baby kullanıyorum memnunum 24 lü almıştım baya gider iki çocuğa
Ben mecburum ama toplam da 2,5 yaşına gelince işe başlamam gerekiyor ücretsiz izin hakkımın hepsimi kullanıcam ama en fazla 2, 5 yaşına geliyor ve kimse yok burada bakacak mecbur kreşe şimdiden üzülüyorumBen kreslere guvenmiyorum gonderecek olsam dogumdan once bende oyun guruplariyla baslayacaktim bebek geldi beni gonderdiler diye hissetmemesi icin kres cocuklarda kaygi yapiyor bi ogretnenin hatasi cocugu karakterine mal oluyor ablam ilk oglunu gonderdiginde patatesi bitir demislerdi cocuk eve gelene kadar aglamisti abartmiyorum gozleri ovalamaktan mosmor olmustu ben dovduler sanmistim o yikici etkiyi annesi olmadan birseye zorlanma eve gitme saatine kadar orada kalma mecburiyeti annenin yaninda olmamasi ankatirken bile icim buruluyor tekrar ne geri getirebilir o cocugun yazadigi buyuk kaygi ve endiseyi. Diger oglu anksiyete oldu kresten sonra ya babama birsey olursa ya eve gelemezse ya abim zile basarda duymazsak diye agalama krizleri bir pedegog onerdim goturdu bilin bakalim arkasindan ne cikmis ogretmen uslu durmazsan eve gitmene izin vermem aileni birdaha goremezsin demis pedegog onerisiyle ogretmeni cagirip ozur dilettirip asla boyle birseyin olmayacagini anlattirdik cocuktaki anksiyete disari cikip oynamama arkadas edinmeme hepsi gecti esim diyor en pahalisina yollayalim guvenlik cok iyi filan asla diyorum kendini ifade edecek kadar olgunluga gelmedi 5 yasta 1 yil kres sonra okul insallah
Bende dün 10 lu aldım elimdeki bitsin denicemBende uni baby kullanıyorum memnunum 24 lü almıştım baya gider iki çocuğa
Bende dün 10 lu aldım elimdeki bitsin denicemBende uni baby kullanıyorum memnunum 24 lü almıştım baya gider iki çocuğa
Bende uni baby kullanıyorum memnunum 24 lü almıştım baya gider iki çocuğa
Ben dün salatama kırmızı lahana kattım diye sanki kız ishal ben 5 aydır takip ediyorum zaten ne zaman kabızlığa iyi gelen şey yesem kız çok sıvı kakasını yapıyorMarul yediğim günler kızım ishal oluyor. Salata da bazen de kahvaltıda yemek istiyorum bakıyorum kızım etkileniyor. Sizin oluyor mu öyle ? Kabızlık sorunu yaşadığı günler emziren anneler deneyebilir aslında
Tesekkur ederim. Allah razi olsun.Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursunuz. Eğer pco değilseniz.
Benim hamile kaldığım ay. 29. Gün yumurtlamam olmuş.
Keşke benimki de yapsaBen dün salatama kırmızı lahana kattım diye sanki kız ishal ben 5 aydır takip ediyorum zaten ne zaman kabızlığa iyi gelen şey yesem kız çok sıvı kakasını yapıyor
Bende o durumdayımKeşke benimki de yapsakaka görmeyi özlüyorum valla
Bildiğim kadarıyla meb, çocukların gizliliği sebebiyle kamera kayıtlarının velilerin izlemesini yasakladı. Bizim kreşte de kamera var, müdür izleyebiliyor, bir olay olduğunda sen de izleyebiliyorsun.
Kesinlikle amin zaten kotu bir ortam yada muamele olsa hemen belli oluyor uyku istah vs darisi basimiza :))Bildiğim kadarıyla meb, çocukların gizliliği sebebiyle kamera kayıtlarının velilerin izlemesini yasakladı. Bizim kreşte de kamera var, müdür izleyebiliyor, bir olay olduğunda sen de izleyebiliyorsun.
Mebe bağlı olmayan oyun evlerinde falan kayıt olabilir izlenen.
Ben kreşimizden çok memnunum, kızım çok severek gidiyor. Ben de kardeş geldi beni sepetlediler diye düşünmesin istediğim için eylülde başlamıştım lakin kısa sürdü çocugumun okul serüveni) şimdi evde sürekli okulumu özledim, arkadaşlarımı özledim, öğretmenimi özledim diye dolanıyor. Allah iyi ve vicdanlı kişilerle karşılaştırsın çocuklarımızı.
Merhaba evet ayırdık, odalarımız dip dibe gerci gerektiği durumda da ben onun odasında yatıyorumMerhaba odasını mı ayırdınız
Özellikle altları açıkken dönüyorlar bez çıkınca daha kolay atabiliyor sanırım kendini. Yüksek bir yerde altını degistiriyorsaniz aklınızda bulunsunYa evet bende nası olsa zor dönüyo diye bazen bırakıyorm bezini almaya gidiyorum ama yapmamal lazım allah korusun
Çeşit çeşit dene canım hangisinden daha memnun kalırsan pişik yapmazsa devam edersin . Banyo yaptırmadığım zamanlar yüzünü boynunu kulak arkasını falan da siliyorum iyi oluyor ıslak mendil pratikDün ben de uni baby aldım deneyelim bakalım aslında ben 1 kere netten molfix izotonik sulu mendil istedim çok az kaldı dün baktım yoktu ondan çok çok memnun kaldım ama 1 paket tek istemiştim