• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar ben miniği halıya öylece bırakıyorum ev süpürüyorum mesela beni izliyo her gittiğim odaya götürüyorum küçük el süpürgesiyle çoğunlukla hergün süpürmeye başladım yoksa evi bişeyler götürecektii😂daha derin temizliği eşim yapıyo mecburen bu şekilde idare ediyoruz
Süpersin canım ya artık hayata katılması lazım onlarında ztn algıları açıldı bizde mesela onun yemek saati dışında önünde bişey yiyemez olduk masaya elimize kitleniyo ağlamaya başlıyo😂

Ay aynı şey dün bizde de oldu 😄 ben de sleppy kullanıyorum eşim külot bez almış dikkat etmemiş ona bir de indirimde diye büyük 100lü almış ben değiştirmedim bi denicem. Normal cırtlı bez bacaklarına çok iz yapıyordu bu yapmazsa bununla devam ederim
Aynen bizimkide indirimli diye almış deneyim bakalim bende 🤗

Kızlar benim saçlar zaten dökülüyor kel kalcam nerdeyse🙄 kızım da kedi gibi tüy döküyor artık. O kadar çok saçı dökülüyor ki çok şaşkınım. Normal mi bu durum?
Aynı durum bizdede var canım saçlarımın yarısı döküldü resmen yanlar felan çok belirginlesti 🙄 kızımda öyle normal yani doğumdaki saçları dökülüp yenisi çıkıyor gecen haftalarda döktük biz baya

Kızlar benim saçlar zaten dökülüyor kel kalcam nerdeyse🙄 kızım da kedi gibi tüy döküyor artık. O kadar çok saçı dökülüyor ki çok şaşkınım. Normal mi bu durum?
Normal benimde dökülüyo bağlıyken farketmiyorum ama banyo sonrası felaket dökülüyo

Süpersin canım ya artık hayata katılması lazım onlarında ztn algıları açıldı bizde mesela onun yemek saati dışında önünde bişey yiyemez olduk masaya elimize kitleniyo ağlamaya başlıyo😂

Büyüdüklerini izlemek süper bişey değil mi😂ben ek gıda için heyecanlıyım bunda ne bulursam yedircem inş yerde sıkıntı yaşamam nefis yemek tariflerinde bebekler için çok güzel lor tarifi falan var yaparız artık

A101 in haftalık indirimine normal molfix gelecek gördüm bak istersen 100lü 79 liraydı sanırım
normalini begenmedim canim denedim pure sofy olani bi deneyeyim
Ben de gidip yanlışlıkla 400 adet 4 numara külot bez almışım. Napıcam hiç bilmiyorum. Külot bez yürürken falan çok rahat oluyor. Yatmıyorlar bir süre sonra çünkü. Ama 4 numara erken gibi.

Molfix külot bezi sevemedim ben. Ben büyüğe geceleri pijamasının üzerinden giydiriyorum. Burda yatak yorgan yıkamakla upraşmayalım diye. Çiş yapmasa bile molfix taş gibi oluyor ertesş gün kullanılmıyor, sleepy 1 hafta giy yumuşak hala.
normal pure soft olana alip bi bakayim
Ama ne dokulmeeeeee yok boyle birsey ilkte bir iki kere felaket dokulup kesilmisti bunda surekli bebegin saclarini gelir gelmez makinayla tras etmistim cok uzundu kiz gibi simdi firca gibi oldu dokulmuyo oglumun

Evet benim de çok dökülüyor . Sen de içemiyordun benim gibi Demir ilacı kabız yapıyor . Onu içmediğimiz için böyle dökülüyor 😞

Evet benim de çok dökülüyor . Sen de içemiyordun benim gibi Demir ilacı kabız yapıyor . Onu içmediğimiz için böyle dökülüyor 😞
O ilaç bende o kadar korku yarattı ki içebileceğimi sanmıyorum🙄 1 hafta daha devam etsem ameliyatlık olabilirdim Allahtan erken farkettim sebebini hamilelikte kullanmadığım için🤦‍♀️

Kızlar ben miniği halıya öylece bırakıyorum ev süpürüyorum mesela beni izliyo her gittiğim odaya götürüyorum küçük el süpürgesiyle çoğunlukla hergün süpürmeye başladım yoksa evi bişeyler götürecektii😂
Benim kızım da süpürgeyi seviyor bütün evi temizliyorum beni izliyor öyle bakıyor. Ben bebek arabasına koyuyorum oda oda gezdiriyorum arkamdan, biz hala dışarda kullanmadığımız için 😁

O ilaç bende o kadar korku yarattı ki içebileceğimi sanmıyorum🙄 1 hafta daha devam etsem ameliyatlık olabilirdim Allahtan erken farkettim sebebini hamilelikte kullanmadığım için🤦‍♀️
Ben doktoruma söyledim durumu başka bir ilaç önerdi. Reçeteye yazılmıyordu. O kabızlık yapmadı bende. Ocean mikrofer 30 tablet. Bir bakın isterseniz

Benim de çok dökülüyor çözüm bulmaya çalışıyorum şampuanımın içine vitamin kırdım bakalım. Oğlumun epeydir dökülüyor zaten

Kızlar selamm..
Benim de saclar baya azaldi,tokalar olmuyor. Oglumun da dökülüyor. Ben de anakucagina koyuyorum her odayi süpürüyorum artik cok sukur. Tum camlari bile sildim temizlik tamam bende artik bundan boyle gunluk yapip birikmesini engellerim sadece.
Benimki sirt ustuyken kendini döndürüyor ama sonra kaliyor oyle baska ne donebiliyor ne kendini surunduruyor. Ellerini inceliyor bakiyor,agiz hep salyali zaten. Bugün butun gun ara ara agladi sebep : AYAKLARINI AGZINA GOTUREMEMESI. Her seyi agzina almak istiyor. Birkac kez salatalik havuc yalatmistik simdi biz sofradayken biliyor basiyor cigligi bana da verin diye kendini masaya atıyor. Bir yanım az biraz yogurt ver havuc hasla ver diyor diger yandan 6 ayi bekle diyor kafam karisik.
Sizinkiler donebiliyor mu ardi ardina ? Ve
Bir seyler yemek istemesi sizde de var mi ?

Su an boyle bir dr yorumu okudum. 6 ayi bitirip başlayacağım . Tabii babasi evdeyken bir seyler vermezse

Ek gıdaya erken başlayan bebeklerde bağırsak emilimi tam sağlayamazsa böbrek ve karaciğerin fazladan yorulabileceğini ve bebeğin gelişiminin olumsuz etkilenebileceğini söylemişti doktorumuz. Bebeğiniz eğer sadece anne sütü alıyorsa 4 ay ek gıdaya geçiş için erken bi dönem. Anne sütü+mama için de erken .....

Kızlar selamm..
Benim de saclar baya azaldi,tokalar olmuyor. Oglumun da dökülüyor. Ben de anakucagina koyuyorum her odayi süpürüyorum artik cok sukur. Tum camlari bile sildim temizlik tamam bende artik bundan boyle gunluk yapip birikmesini engellerim sadece.
Benimki sirt ustuyken kendini döndürüyor ama sonra kaliyor oyle baska ne donebiliyor ne kendini surunduruyor. Ellerini inceliyor bakiyor,agiz hep salyali zaten. Bugün butun gun ara ara agladi sebep : AYAKLARINI AGZINA GOTUREMEMESI. Her seyi agzina almak istiyor. Birkac kez salatalik havuc yalatmistik simdi biz sofradayken biliyor basiyor cigligi bana da verin diye kendini masaya atıyor. Bir yanım az biraz yogurt ver havuc hasla ver diyor diger yandan 6 ayi bekle diyor kafam karisik.
Sizinkiler donebiliyor mu ardi ardina ? Ve
Bir seyler yemek istemesi sizde de var mi ?
Benim oğlumda sırt üstü yatarken yana dönüyor ama kolunu kurtaramadığı için yüzüstü ne geçemiyor😄 yüzüstü yatırdığımda biraz kendini öne itiyor. Ben daha hiçbir şey tattırmadım yeni yeni su vermeye başladım ama ben karşısında bir şey yerken dikkatlice bakıyor inceliyor 😄😄

Back
X