• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar 1 haftadır eli hep kucağında kızı emzirirken elini tutuyorum kulağını parçalıyor resmen her iki kulağını da yapıyor iltihap ateş yok eğer olursa kulak enfeksiyon diyorlar kulağını keşfetmiştir dicem yada diş diyorlar sizde de var mı böyle bir şey
Bizde de bayagidir var keşfetme değil çünkü ağlayarak yapıyor bunu bizde. Ve evet kanatmis bir kaç kez. Ağlayarak uykudan bile uyanıyor kulağını cekistire cekistire. Ben de diş olduğunu düşünüyorum enfeksiyon belirtileri bizde de yok

Kızlar 1 haftadır eli hep kucağında kızı emzirirken elini tutuyorum kulağını parçalıyor resmen her iki kulağını da yapıyor iltihap ateş yok eğer olursa kulak enfeksiyon diyorlar kulağını keşfetmiştir dicem yada diş diyorlar sizde de var mı böyle bir şey
Bizim doktorumuz muayenede kulağına bakmıyo sanırım 6 demişti 6 aydan önce kulak enf olmuyomuş

Bizde de bayagidir var keşfetme değil çünkü ağlayarak yapıyor bunu bizde. Ve evet kanatmis bir kaç kez. Ağlayarak uykudan bile uyanıyor kulağını cekistire cekistire. Ben de diş olduğunu düşünüyorum enfeksiyon belirtileri bizde de yok
Damaklarına baktınız mı ben baktım hiç birşey yok

Benden mutlusu yok kızlar cam sildim salonun ve mutfağın normalde 7 sene bitti evleneli şimdiye kadar 2. Silişim çok korkarım çıkamazdım iş başa düştü yaptım valla çok şükür🤗😍🤲
Ne acelesi vardı canım 2 çocukla. Ben sadece evin içiyle ilgileniyorum valla mikrop kapmayalım diye😂 temizlik yemek çocuk ancak yetişiyorum. Bu süreçte annemden çok eve gelen yardımcıyı özledim yeminle:KK73:

Ne acelesi vardı canım 2 çocukla. Ben sadece evin içiyle ilgileniyorum valla mikrop kapmayalım diye😂 temizlik yemek çocuk ancak yetişiyorum. Bu süreçte annemden çok eve gelen yardımcıyı özledim yeminle:KK73:
Aslında acelesi vardı kız dışarı bakacam diye camı açınca güneşte vurunca utanıyodum😂bende anca yetişiyorum valla bide hep bu kadir yüzünden kendi evimi pis hissediyorum😍

Benim ki de emzirirken sağ kulağını çekiştiriyor, diş ile ilgili galiba

N nilsen89 nerelerdesin kader arkadaşım 😂🤩kızlar ne alemdesiniz havalar kötü ben iyicr bunaldım evde etkiliyo havanın karanlık olması
Al benden de o kadar şu havalar bari biraz ısınsaydı iyi olurdu. Bugün oğlum hiç kaka yapmadı ilk defa onu düşünüyorum ben de yarın zeytinyağı versem mi

Al benden de o kadar şu havalar bari biraz ısınsaydı iyi olurdu. Bugün oğlum hiç kaka yapmadı ilk defa onu düşünüyorum ben de yarın zeytinyağı versem mi
Ay o öyle başlıyo 😓hergün yapan bebekler çok zorlanıyo yarın ver olmazda çünkü yapmaya çalışıyolar huzursuzlar benimkidr yapamıyo düzeni bozuldu

Bi süre benim oğlan da bi gün yaptı bi gün yapmadı hiç zeytinyağı vermedim . Yapamadığı için çok huzursuz olursa ver canım yoksa takip et arada yapmaması normal . Çiş ve gaz çıkışı olduğu sürece korkma kaka gecikebilir dedi doktorumuz .

Back
X