2019 DA TÜP BEBEK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BURAYA

Bende diğer adetimden sonra hsg cektircem tekrardan bi ona baktirayim bir de arkadaşlar hem erkek için hem de bayan için kullandığınız ve memnun kaldığınız vitaminleri yazarmisin iz birde Rahime çizik arttırmak diye bişey varmış duydunuzmu

Canim rahime çizik attiracaksan histereskobi yaptir ve agrisiz hic hsg ile ugrasma derim hem rahime bakarlar sorun varsa giderirler ve cizigide atarlar,ben histereskopi yaptirdim cizik attirmak icin meğersem rahimde yapisiklik varmis hicte agrim ne olmadi cok kolay bir islem narkoz veriyorlar rahime kamerayla bakiyorlar..
Ben netten arastirdim prowomen adli vitamini icinde her vitamin var onu kullan ve folik asit kullan tedaviden 2-3 ay oncesinden baslaniyor,sonra sorunun ne use ibrahim saracoglu kurleri kullan,hayit otunu polen kullandim ve dr Biosteron al dedi oda vitamin takviye kullandim iki ay boyunca ins faydasini gördüm..

Saol cnm histereskopi fiyati ile bilgin varmı kolay mı oluyo biraz bbilgi verirmisin

Erciyes üniversite tip fakultesinde tup deneyecegim..4,205 tl raporlu tup bebek tutuyor,pgt gidn embriyo olursa tanesi 300 dolarmis simdilik bu yaziyi yazdiydim gonderemedim isim cikmisti
yumurta dondurma işlemimi 300 tl canım

Histeroskopi ne kadar kızlar aşağı yukarı? Rahime çizik atılacak benim de büyük ihtimalle. Özelde yaptırıyorum

Hayir canim pgt ngs yani embriyoyu genetiğe gonderme 300 dolar,5 embriyon varsa tanesine 300 dolar..
Dondurma islemi 650 tl civari ydi
özelde tedavi görüyorsu sanırım canım..
çok pahalı ya :: ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah tanesi mi 650 tl dondurma canım

Saol cnm histereskopi fiyati ile bilgin varmı kolay mı oluyo biraz bbilgi verirmisin
Üniversite hastanedindr ucretsiz yaptirdim A dann Z ye butu tahlillerimi yaptirdim ,histreskobi rahime kamerayla bakiliyor bir yapisiklik tikanikli varsa onariyorlar ve rahime cizigide atiyorlar,agrisiz bir islem anestezi veriyorlar korkulacak hic bir sey yokk..

özelde tedavi görüyorsu sanırım canım..
çok pahalı ya :: ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah tanesi mi 650 tl dondurma canım
Ben ozelde tedavi gormuyorum canim sanmiyorum tanesi degil kac embriyon olursa..
Ben kayserideyim 2015 yilinda aci bademde iki tup bebege 13 bin verdim ustelik hic bir tahlil yapilmadi orda ozamanlar 1800 tl dondurma+1600 tl gibi fiyatti sanirim cozdurme fiyatı vardi ozamanlar diyodum ki dondyrup cozdurme 4 bin tl demistim bunu iyi hatirliyorum..simdiyece hep ozele gittim bir de arastirma hastanesinde sansimi denemek istedim iyiki gitmisi su yonden memnunum A dan z..ye butun tahlillerimi ucretsiz yapildi ve histereskobi oldum ve rahmim yapisikmis yani ozelde bosuna param gitti,ve 15 yillik evliyim hic hamile kalmadim ins rabbim bizlerede evlatlar verir,rabbim doktorun ilacimizi rast getirsin..

anladım canım dolar falan olunca dedim öyle ...
ALLAH inşallah hayırlarla sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursun inşallah amin ben de 6 senelik evliyim yaş 34 hiç hamile kalmadım 3 klomen tedavisi 2 aşılama şimdi ilk tüp bebeğe başlayacağım mart adetimde nasipse inşallah peş peşe seviniriz inşallah sizin de bu ay mı tedavi

İns rabbim bizide sevindirsin,bende 35 yasindayim,2asilamam,4cu tup bebeğim,ekimdede tedaviye basladim amh testi yaptirdim 0,60 cikti acil tüp bebek denildi yumurta yoktu vitaminlere baslanildi bu süreçte tahliller yapildi genetik test yapildi iki aydan cikti,3 ay olacak histreskobi yapildi ve yapildigi ay 5 yumurta gözüktü tedaviye baslanmadi yeni ameliyat olundugu icin ilac kullanildi ve sonraki uc ay icinde yumurta gozukmedi,bu adetimle gittigimde 5 yumurta gozuktu cok sukur bu ay ilac ve kur uyguladim ara sira ama cok yoruldum psikolojim mahvoldu ama simdi iyiyim tevekkulu elde birakmamak lazim vardir rabbimin bir bildiği bu yolda ilerlerken kolaylastirsin ins..

Sendeki sorun neydi ?

Aslinda size tavsiyem arastirma hastanesinde veya artik hangi sehirdeyseniz üniversite hastanesinde develetin imkanlari altinda butun tahlillerinizi yaptirin ve arastirin bu tahliller elinizde olsun sonra ozel hastanelerde tup bebeginizi yaptirin derim zira bu surec zorlu yol maddi olarakta zor bir yol,özeller de ilk tup deneniyor bir,iki, uc,deneyip olmadiktan sonra neden olmuyor tutuyorlar bir histereskobi,hsg,laparoskopi ,genetik yapalim diyorlar,basta yapilacaklar sonraya ve bu surede sen zaten bissuru para dokuyorsun,paradan ziyade bissuru ilac hormon alıyorsun vucudun yıpranıyor..
Haa maddi imkanin varsa en pahalı isi ehli doktora gitmek lazim ve gerekeni yaparlar ins,herzamanki duamm rabbim doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ins...

doktor sebepsiz infertilit dedi canım bir doktor pko dedi diğeri yok dedi yani tüplerim de açık eşimde de sıkıntı gözükmüyor ama bilemedik şimdi yumurta döllenmesinde tutunması falan gibi sorunları tüp bebek de bayağı gideriyoruz dedi ALLAH'IN İZNİYLE bakalım ne olacak canım

Hadi inşallah cnm bizde Dr sebepsiz infertilite demişti 1 aşılama denedim olmadı ilk tüp bebek denemedik de tuttu nasip

Haklısın bnde bugün araştırma hastanesinden randevu aldım bu cumaya tahlillerimi yaptırıp histereskopi yi de yaptircam ya da hsg bilmiyorum hangisi daha faydalı kafam karıştı doktora konuscam bakalim

Slm kizlar bugun iyi degilim yuruyus yaptim iki saate yakin birazds gezdik usuttummu nsptim anlamadim bi bas agrisi hâlâ cekiyorum gunduzden beri,ama yururken sol kasigim cok agri sonra bas agrisi basladi,ilac kullanmak istemiyorum yumoslar etkilenmesin die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…