2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay ebnimkide besiginde yatmiyor ya yatakta yanimda uyursa saatlerce uyucak belki ben yanindan kalkinca yada besigine koyunca max 5 dakka sonra basliyo aglamaya. Benimkinin gecesi bi nebze iyi ama tum gun uyumuyor ya :( evde tekim bide tum gun ne yemek yiyebiliyorum ne wc gidebiliyorm ne dus alabiliyorm. Evden vazgectim artk zaten temizlikmis yemek yapmakmis hayal oldu. Bebisin kiyafetlerini yikayabilirde asarsam ooooohhh benden iyisi yok. Sen mama veriyo musun Chelzy Chelzy benimki gece mama icince biraz uyuyo ama gunduz oda etki etmiyor

Malum benimkiler 2 tane oldugundan mama destegi sartti basindan beri.Belli olmuyor mama+meme kafama nasil eserse oyle.veriyorum.Geceleri goguslerim geriliyor,oyle olunca meme veriyorum.Bizim gece bir uyanmamis minimun 1 saat 15 dk 😁 Ama.mama daha doyurucu geliyor sanirim ki memeden sonra da mama.istiyor bir tanesi ozellikle.

Bu arada rabi her bebekte farklidir da lanet olsun o sab simplex e .Cocuklarim mahvoldu sancidan haftalardir.Kendi aklima da tukureyim ki ise yaradigini dusunuyodum.Biogaia +nurse e gectik kucumenim bile alttan zor da olsa gaz cikarmaya basladi yoksa ikina ikina tum kakayi cikariyordu tum gun kaka yapiyodu.

Geçmiş olsun canım🙏
Teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun minik adamcıık❤️
Teşekkür ederim canım ❤
Bira mi içtin itiraf et 😋

Hayırlı olsun , bizimkide pazartesi günü sünnet olacak inşallah
Teşekkür ederim canım. Insallah sizinki de rahat gecer🙏
Masallah aman aman tü tü tü.. Yaa ben naapcam yaa.. Uroloji doktoru gerek yok sunnetli dedi.. Erkek kardesimde de boyle olmustu.. Kac sene annemin ici icini yemişti.. Gercekten sunnetli mi kesilmesi gerekio mu diye sormadgmz doktor vsvs kalmadi.. Bende sürekli emin olana kadar sorcam galiba😐
Doktor oyle diyorsa doğrudur. Guzel bir kiyafet alıp fotografcida resmini çektir. Hatıra olur 😍
Arkadaşlar, oda sıcaklığınız Kaç derece? Uyurken Üstüne ne giydiriyorsunuz? Üstünü ne örtüyorsunuz? İlk başta çocuk kendini ısınamaz diye isilik yaptık her yeri fısırdadı. Sonra normal giydirmeye başladım herkes üşür bu çocuk diyor 🤦🏻‍♀️ Tekrar giydirmeye başladım. Her kafadan bi ses çıkıyor çıldıracağım 👻 45 günlük olduk.
23-24 derecenin uzerine çıkmıyorum. Uzerine citcitli badi,altina patikli pijama ve çorap, üzerine tulum giydiriyorum. Penye battaniyeye sariyorum. Kimseyi dinleme terleyen çocuk sıcağa alışan cocuk cok hasta oluyor.
Sağlık ocağındaki ebe 23 derece yeterli diyor 23 de ben üşüyorum 🤦🏻‍♀️ 25-26 civarı oluyor oda. Gören oda çok sıcak iyi diyor. Sonra yine başlıyorlar çocuk kendini ısıtamaz diye elleri ayakları soğukmuş ordan bilinmez ensesinden boynundan bilinir genelde uzuvlar soğuk olur diyorum dinletemiyorum 😬Eki Görüntüle 2555399 Eki Görüntüle 2555400 Eki Görüntüle 2555399 Eki Görüntüle 2555400

Çocuk soğuktan değil terleyince hasta olur diyorlar bize de kat kat giydirtiyorlar 🤷🏻‍♀️ Çık işin içinden çıkabilirsen.
Evet terleyen cocuk cok cabuk hasta olur.
Hayırlı olsun darısı bizlerin başına.. doktor bi sıkıntı olmadığı sürece 2 3 yasa kadar bekleyebilir dedi sünnet olayı daha iyi olur dedi ama bebekken mi daha kolay acaba
Bence kucukken yaptir büyüdüğünde genel anestezi ile yapiyorlar

Gozun aydin canm. Nasil oluyo sunnetb nekadar suruyo. Yanina sizi aliyolar mi? Lokal mi genel mi? Ozel hastanede mi yaptirdiniz? Ucret aliyolar mi?
Teşekkür ederim canım. Ozel poliklinikte oldu. Polikliniğin 1. Katini sunnet odasi yapilmis yatak koymuslar süslemeler yapmislar. Kıyafetler koymuslar. O katta istedigin herkes gelebiliyor. Dinlenme odasinda bekliyor. Bebegimi dedesi ve babasi tutdu ben video çektim. Lokal yapıldı. 500tl verdik canim

Canım benimki uyanıyor ya, yanına kimseyi kabul etmiyor. Mesela kardeşini emziriyorsam bekliyor. O sırada uykusu açılıyor. Sonra ben gidiyorum uyutmaya çalışıyorum böyle her uyanma bir birhucuk saat sürüyor.
Bizimki babasını kabul ediyor Allah'tan yine beni arar ama razı oluo. Üç yaş la dört yaş çok farkedio seneye daha farklı olcak herşey

Teşekkür ederim canım. Ozel poliklinikte oldu. Polikliniğin 1. Katini sunnet odasi yapilmis yatak koymuslar süslemeler yapmislar. Kıyafetler koymuslar. O katta istedigin herkes gelebiliyor. Dinlenme odasinda bekliyor. Bebegimi dedesi ve babasi tutdu ben video çektim. Lokal yapıldı. 500tl verdik canim
Geçmiş olsun cnm biz on günlükken olduk. Ama yanına girmedik biz ameliyathanede oldu. Zaten dayanamazdim ben yaa 😭😭 bebek kolay oldu ama büyük oğlan sünnetsiz altı yaşında olcak onu düşündükçe için daralıyor. Bizde uyusturmak için krem kullandilar dikiş olmadı sanırım hiç öyle bişey gormedim beş gün sonra banyo yapmaya basladik beş gün banyo yasaktı iyki oldu valla oldu bitti maşallah 🥰

Geçmiş olsun cnm biz on günlükken olduk. Ama yanına girmedik biz ameliyathanede oldu. Zaten dayanamazdim ben yaa 😭😭 bebek kolay oldu ama büyük oğlan sünnetsiz altı yaşında olcak onu düşündükçe için daralıyor. Bizde uyusturmak için krem kullandilar dikiş olmadı sanırım hiç öyle bişey gormedim beş gün sonra banyo yapmaya basladik beş gün banyo yasaktı iyki oldu valla oldu bitti maşallah 🥰
Benim büyük de sünnet olmadı. Küçüğümde henüz yaptırmadık.
Ama büyük oğlumda idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım. Salı günü doktora götüreceğim. Sünnet derse mecburen olacak. 🙄

Rabbim damatliginida göstersin. Evet cok zordu. Icim gitti. Ama hiç ağlamadı oğlum. Eve geldik videoyu izleyemedim. Biz dikişli olanı tercih ettik. Dün sunnet oldu bugun sargısı alındı. Yarin ve carsamba kontrolu var. 22 ekimde banyo serbest dedi doktoru.

Bugun kaynanam bana sormadan oglumun tırnağını kesti ve parmagini kesmis. Resmen parmagin yan kisminda eti koparmış. Elleri kan içindeydi. Canim cok sıkkın. Bir kac gun önce kesmek istedi kesme eldiven tak demistim. 😥

Inanmiyorum kiyamam. Nasil kesmis ve neyle? Ben de gectigimiz gunlerde bebek tirnak makasiyla kestim uyurken ve inanilmaz dikkatle. Bir de elin ic kismini cevirerek kestim ki makasa sadece tirnagi aldigimdan oyle emin oldum.

Ben rezene ve kimyonu bi cay kasigi demleyerek ictim. Bebek misilmisil uyudu gece de gun icinde de. Su an iyi oldu gibi. Bakalim.
Benim kuzum yine eskiye döndü. Hiç bişey uzun süre çare olmuyo bize. Resmen bağışıklık kazanıyo. O kivranirken ben de onunla ağlıyorum . çaresizlikten ölücem. Bugün 28 günlük olduk . çaresiz geçti zaman kaldı 2 ay . Nasıl gecicek bilmiyorum. Ben çareler aramaya devam edicem. Bugün meme agzindayken hafif karın masajı yaptım kusar diye hafif yaptım sakinledi ama çıkarmadı. Çaresizlik çok zor . Hep kendimi bizden daha çaresiz daha zor durumda olanlar var buna da şükür diyerek teselli etmeye çalışıyorum

Benim kuzum yine eskiye döndü. Hiç bişey uzun süre çare olmuyo bize. Resmen bağışıklık kazanıyo. O kivranirken ben de onunla ağlıyorum . çaresizlikten ölücem. Bugün 28 günlük olduk . çaresiz geçti zaman kaldı 2 ay . Nasıl gecicek bilmiyorum. Ben çareler aramaya devam edicem. Bugün meme agzindayken hafif karın masajı yaptım kusar diye hafif yaptım sakinledi ama çıkarmadı. Çaresizlik çok zor . Hep kendimi bizden daha çaresiz daha zor durumda olanlar var buna da şükür diyerek teselli etmeye çalışıyorum

Ben de baya direnmistim vermemek icin gaz damlasi ama bir gorsen 1 numaranin gobegini.Resmen bagirsak ceviz kadar disarida ikinmaktan :( Simdi 2 damlayi gun icine yaydim.En azindan hem pirtlatiyor ki hic yapamiyodu resmen hem de ikinma ve inleme azaldi gibi.

Benim büyük de sünnet olmadı. Küçüğümde henüz yaptırmadık.
Ama büyük oğlumda idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım. Salı günü doktora götüreceğim. Sünnet derse mecburen olacak. 🙄
Bence küçüğü yaptır biran önce ben çok pişman oldum büyüğü bebekken yaptirmadigima . İdrar yolu enfeksiyonu çok mu yüksek çıktı biz büyüğü altı yaşında düşünüyoruz bakalım sonra ikisine birden sünnet mevlidi yaparız

Rabbim damatliginida göstersin. Evet cok zordu. Icim gitti. Ama hiç ağlamadı oğlum. Eve geldik videoyu izleyemedim. Biz dikişli olanı tercih ettik. Dün sunnet oldu bugun sargısı alındı. Yarin ve carsamba kontrolu var. 22 ekimde banyo serbest dedi doktoru.
Dikişli olanı niye tercih ettiniz . Bize sormadılar zaten. Ben dikişsiz sünnet yapilabilidgini bilmiodum zaten. Sonra baktım ki hiç dikiş falan yok

Back
X