2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebekleri nasil giydiriyorsunuz.
Ben incemi giydiriyorum acaba 🙄
Üstüne;Uzun kollu çıtçıtlı badi ve 5 li setin uzun kollu üstü.
Altına: ayağına 1 cift genelde polar gibi olan çorap ve ayakli alt.ince battaniye ile sıkı olmayan kundak yapıyoruz birde.
Alta kısa kollu zıbın. Üstüne hastane çıkışı alt, üst. Onun üstüne de tulum giydiriyor. Uyanınca da yelek giydiriyorum. Bizim kalorifer yanıyor

Aaaa tamam hemen başlıyorum 🤪 hurma mango ananas kivi squat başka ne yapayım?
Benim hastane taşınıyor. Yarın başlarım bunları yapmaya. :))
ne zamana taşınacak.? merdiven cik in yürü bol bol. bide bn ilişki sonrası dusun altında duruyorm baya bi belime tutuyorum sıcak sıcak başlar belki dogumu diye 🤪

Bebek çatıya yerleşmiş dedğii doktor 2.5 cm açılma varmış muayenede nişanım geldi kızlar doğum tetikledi galiba dibe kadar soktu özür dilerim
hadi hayirlisi canm insalah doğurursun bir avazda. nisan gelince ilişkiye girilse sorun olurmu acaba olmazsa dene derim başlar dogumun bence. bnmde nisanım gelsinnn yaaa🤪🤪😂

ne zamana taşınacak.? merdiven cik in yürü bol bol. bide bn ilişki sonrası dusun altında duruyorm baya bi belime tutuyorum sıcak sıcak başlar belki dogumu diye 🤪
Bende o ihtimal yok canım 🙈
Hastane geçen perşembe başladı tasinmaya. Doğumhane ve ameliyathane taşınıyor 🤦 doktorum en azından çarşambaya kadar doğurma araya tatil falan giriyor ancak çarşamba hastane düzene girer dedi 🤪

hadi hayirlisi canm insalah doğurursun bir avazda. nisan gelince ilişkiye girilse sorun olurmu acaba olmazsa dene derim başlar dogumun bence. bnmde nisanım gelsinnn yaaa🤪🤪😂
Nişan gelince bebek artık enfeksiyondan falan korunmasız hale geliyor. Risk olur bence nisandan sonra sakıncalı. Çünkü ilk doğumda doğum asistanı bana eğer nişan gelirse temizliğine ekstra dikkat et, demişti.

Bende o ihtimal yok canım 🙈
Hastane geçen perşembe başladı tasinmaya. Doğumhane ve ameliyathane taşınıyor 🤦 doktorum en azından çarşambaya kadar doğurma araya tatil falan giriyor ancak çarşamba hastane düzene girer dedi 🤪
hayirlisi bakalm en doğru zamanı onlar bilir ne zaman gelirlerse 😁

Nişan gelince bebek artık enfeksiyondan falan korunmasız hale geliyor. Risk olur bence nisandan sonra sakıncalı. Çünkü ilk doğumda doğum asistanı bana eğer nişan gelirse temizliğine ekstra dikkat et, demişti.
dogru dur canim . ama bellide olmuyor bazen zararlıdır diye düşünüyoruz doktorlar iyi olur diyor 🤪 su saatten sonra enfeksiyon olsan daha risk tabi bisi de yapamazsın sonucta .

Kizlar ya benim bebegim benim kucagimdan gogsumden ayrilmak istemiyor kucagimda emerken uyuya kaliyor yatagina yatiriyorum 3-10 dk arasi tekrar feryat figan aglayarak uyaniyor kucagima aliyorum aninda susuyor karni toksa tekrar uykuya daliyor. Bunu defalarca tekrarlayarak yasiyoruz kac tur emzir yerine koy geri al yaptigimi sayamiyorm. İnanin wc gidemez oldum. Kucagimdayken saatlerce uyuyor her yanm tutuluyor. Sizde de boyle olan var mi? Annem kokunu istiyor senin diyor. Mama verince uyuyo saniyordum meger agir geldiginden heralde uyuyormus. Cunku ac olsa kucagimda da uyumaz diye dusunuyorm. Ve yeterince sutum de var mastitim gectiginden beri. Kendisi agzindan sut akarak birakiyor uykuya dalarken sonrada gogsumde kucagimda iki büklüm rahat rahat uyuyor. Cok hosuma gidiyodu baslarda ama suanda hayat standardim dusmus durumda. En son nezaman kucagimda melegim olmadan yemek yedim cay ictim hatirlamiyorm 🙄
Aynı dert bende de var şimdi aşıya götürdüm geldim uyuttum yatırdım ağladı kucağımda uyuyor bırakamıyorum🥺

Kızlar kızım 32 günlük oldu çok şükür herşeyi iyi gidiyor bende bugün kontrole gittim doktor artık spor yapmaya başlaya bilirsin mekik de çek dedi ama ben biraz endiseliyim sezeryanla doğum yapmıştım dikişlerime birşey olur mu🤔 Sizler ne durumdasınız?

O
Bende kundak yapıyorum ama bu iki gündür çoğaldı sanki uykuda korkuyor, geçen gün derin uykudan uyandı Bi anda bu şekilde 😑
Nefes alıp veriyor hızlı hızlı 😔 ellerini kaldırıyor Bi anda😑 sürekli Nas Felak ayetel kürsi okudum🙏
oku birisinin veya senin nazarin degmistr
Bi de kundaklayip yatr ki cocuk elinden kolundan korkup uyanmasin

Kızlar bebekleri nasil giydiriyorsunuz.
Ben incemi giydiriyorum acaba 🙄
Üstüne;Uzun kollu çıtçıtlı badi ve 5 li setin uzun kollu üstü.
Altına: ayağına 1 cift genelde polar gibi olan çorap ve ayakli alt.ince battaniye ile sıkı olmayan kundak yapıyoruz birde.
Picama yi mutlaka iki kat giydiriyorum ben çok gazi var zaten. Üstüne yarm kollu zıbın üstüne takımın üstü. Kucağıma alırken battaniyeye sarmazsam yelek giydiriyorum bide

Back
X