2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugun resmen kayinvalidemle sınavım vardı.Allah bir sabır verdi ki tek kelime etmedim elektriklenmeyelim diye.
2 numara hala meme ucunu alamiyor ve bugunden sonra ciddi ciddi emzirme danismanina basvurucam nasipse.Bu olayi cozmek icin.Gerci silikon ucla meme ucunu acitacak kadar cok cekiyor ama olsun.Memeyi birakacak bu cocuk biberonla emdiginden bak gorursun dedi.Allah korusun anne dedim.Biz de salak degiliz biliyoruz biseyler dedi.Neye ugradigimi sasirdim.Dun aksam esim onu sacma sapan hurafeleri bize yapmamamiz getrktigini soyledigi icin azarladi.Esime laf edemedi.Bugun resmen ogluna soyleyemedigini soyledi.sustum yine bende🤷‍♀️ 1 numara kusuyor diye uzuluyorum dedim.bana sütün yaramiyor belki dedi.Soylenecek laf mi bunlar Allahaskina ya.Dan dun dusunmeden konusmak bu.Baska bir sey degil.

Bugun resmen kayinvalidemle sınavım vardı.Allah bir sabır verdi ki tek kelime etmedim elektriklenmeyelim diye.
2 numara hala meme ucunu alamiyor ve bugunden sonra ciddi ciddi emzirme danismanina basvurucam nasipse.Bu olayi cozmek icin.Gerci silikon ucla meme ucunu acitacak kadar cok cekiyor ama olsun.Memeyi birakacak bu cocuk biberonla emdiginden bak gorursun dedi.Allah korusun anne dedim.Biz de salak degiliz biliyoruz biseyler dedi.Neye ugradigimi sasirdim.Dun aksam esim onu sacma sapan hurafeleri bize yapmamamiz getrktigini soyledigi icin azarladi.Esime laf edemedi.Bugun resmen ogluna soyleyemedigini soyledi.sustum yine bende🤷‍♀️ 1 numara kusuyor diye uzuluyorum dedim.bana sütün yaramiyor belki dedi.Soylenecek laf mi bunlar Allahaskina ya.Dan dun dusunmeden konusmak bu.Baska bir sey degil.

Kadınlar kendilerinin de anne olduğunu, bu yoldan geçtiğini unutuyorlar. Kadına en büyük zararı yine kadın veriyor. Tıkayın kulaklarınızı. Ama ben olsam eşime bahsederdim. “Hayatım annem sütün yaramıyor. Bırakacak bu bebek emmeyi diyor. Sen ne diyorsun?” Diye üstelik onun yanında sorardım. İlk bebeğimde yaptım. Tavsiye ederim :) aç bu çocuk aç cümleleri anında bitiyor :)

Valla ben de bı gün sinirlendim siz bu çocukları dogurmadiniz galiba dedim. Sabah akşam tek konu memelerimdi. Goguslerimden süt akıyo çocuk emmese bile.buna rağmen sütün yetmiyo galiba ,memelerin küçük sütün az vs vs bitmiyo bunlar canım. Allah bizlere sabır onlara anlayış versin 🙏🏻

Ah kaynanaların herşeyi ben bilirim modunda olmaları falan kendiminkini tahammülüm.yok inan baskasininkinede yok kotulugumuzj istemezler eminim ama şu gelinleri cahil görmelerine asagilamalrina en güzel kendileri çocuk büyütmüş gibi olmalarına hatta torunlarını gelinden kıskanıyorlar bence ya annesine bağlanmasını falan kaldıramıyorlar halbuki ikiz evladın var sana moral.verecegi zamanlar kendisi kaynanasindanne fayda görmüş

aslinda cok sey duymayi hakediyorlar ama biz gene sabirliyiz. lohusa kadin bi şekilde bebeklerine yetmeye çalışıyor. ne istiyorlar anlamıyorum takma sen . kırmaman da iyi olmus ihtiyacın var cunku bu ara ama eşine muhakkak duyur bunu bi şekilde 🤪

Valla ben de bı gün sinirlendim siz bu çocukları dogurmadiniz galiba dedim. Sabah akşam tek konu memelerimdi. Goguslerimden süt akıyo çocuk emmese bile.buna rağmen sütün yetmiyo galiba ,memelerin küçük sütün az vs vs bitmiyo bunlar canım. Allah bizlere sabır onlara anlayış versin 🙏🏻
Daha benimki doğmadan eşimle kavgalarımız başladı öyle yapılmayacak böyle.yapilacak annem babam gelecek annem bilir babam dedesi zaten kayınbaba ayrı bi hallerde sanki o doguracak 9nay boyunca onun hirmonlari degisti resmen kaynanam ayrı ben söyle bakarım falan eşimin ağzından ikimiz çok güzel büyütürüzlafını hiç duymadi m zaten sünnet konusuyla iyice gerildim hayırlısı

3 gün kaldı yazıyor bizde ama benimki haftaya suni şancı galiba gününde gelmeyecek hayırlı istediği zamanda gelsin artık stres yapmıyorum:)o acı yasanacak

:KK19: kaldık mi ikimiz . bende bugün kestim ümidi haftaya salı paşa paşa gider yatisimi yaptırırım napiiiimm :KK53: bencede strese gerek yok salalim gitsin bugun yuruyuse de gitmicem merdivende cikmicam saldım gitti 😂

:KK19: kaldık mi ikimiz . bende bugün kestim ümidi haftaya salı paşa paşa gider yatisimi yaptırırım napiiiimm :KK53: bencede strese gerek yok salalim gitsin bugun yuruyuse de gitmicem merdivende cikmicam saldım gitti 😂
Ben zaten yapmıyorum sirtim ağrıyor hurmada dişimiagritiyro bende saldim evi temiz tutayim her an gelir modundaydim ama onu da akisina bıraktım:)bugünde başım ağrıyor alnımın arkası

Kızlar bu arada ben her gün gece için süt sagiyorum 30 CC kadar. Gece uyanınca kv ya da annem içiliyo. Bende en azından deliksiz bir - iki saat uyuyorum o zaman gücüm oluyo. Fikir olsun size de
Bana hastane de gece emzirmenin çok daha iyi olduğunu, sütün gece emzirme sinde daha çok arttığını ve gece sütünün daha kaliteli olduğunu söyledi çocuk hemşiresi canım

Ben zaten yapmıyorum sirtim ağrıyor hurmada dişimiagritiyro bende saldim evi temiz tutayim her an gelir modundaydim ama onu da akisina bıraktım:)bugünde başım ağrıyor alnımın arkası
dun 2 ayrı misafir ağırlayınca evde dağıldı kirlendi bugün biraz temizledim. ama hala is var çamaşır hic bitmiyor 🤪 ay misafir dedigim de biri kaynanam biri kardeşimle kuzenim hadi ötekiler neyse kaynana da geldi bari bir ise yara hizmet bekliyor bnde oğluna yaptirdim😋

Ya benim meleğim de özellikle geceleri. Hani biz uykuda biyerden düşer gibi oluyoruz ya aynı öyle oluyo. Dün dayanamadım bütün gece bagrimdaydi kollarım,belime pert oldu. Aşırı uykusuzluk da cabası.
Aynen canım benimde kızım aynı şekilde oluyor başının altına kuran koyuyorum daha iyi geldi. Benimki de saatti tutunca hep kucağımda. Bende uykusuzluktan ölüyorum dün gece oturup bende ağladım en son🥺🥺

Kizlar bugun bir aylik olduk cok sukur dr kontrlumuz vardi canm skldi. Burda kaka yapmayan bebekler varfi benimki gbi 2 gunde bir filan. Doktor kesinlikle doymadigi icin dedi bu bir. İkincisi bana soylemedi ama bebk izlem defterimize kolik(+) yazmis banada cok gazli bu bebek dedi. Damla ismi yazdi bitkisel içerikli onu aldm 6 saatte bir vercez. Üçüncüsü sarılığı hala gecmedigi icin uc tup kan aldılar ultrasondan bakildi degerlerden bitanesi haric hepsi normal ckti. Tum gun emdigini biraknca agladigini soyledim gunde 2 kere 90cc mama vermemi soyledi. 2 saatten once emzirme aglarsa emzik ver dedi sütün birikmesine izin verin dedi. Kilo alimina gelince dogum kilosundan sonra 700 gr almıs doymuyo beslenmesi yeterli degil dedi 🙁

Aynı dert bende de var şimdi aşıya götürdüm geldim uyuttum yatırdım ağladı kucağımda uyuyor bırakamıyorum🥺
Aylık aşısını oldunuz mu cnm? Carsambada bizim var hic yaptırmakta istemiyorum aslnda ama yaptrcaz mecbur. Neymis bu asi? Ates filan yapiyor mu? Cok agladimi? Kiyamam kuzuma. Valla benimki mama icince uyuyo sadece yataginda deliksiz 3 saat. Yoksa hep kucagimda ama dr aglasada alma emzik ver bisey yap yerinde uyusun alistirma dedi

Back
X