- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
Yaa :) gözün aydın? Nasılsınız bebiş ve sen?Ben acil sezeryan oldum ☺ Spinal oldu
belki benim de öyle olur, sağol canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa :) gözün aydın? Nasılsınız bebiş ve sen?Ben acil sezeryan oldum ☺ Spinal oldu
Anladım canım, çok sağol.. ben öyle bir durumda ne yaprlar diye korkuyordum. Bakarsın senin bebek doğar kendiliğinden, suni sancıya gerek kalmaz. Yürüyüş, egzersiz yapıyor musun?Inşallah hayırlısıyla normal olur . doğmazsa 41 e kadar sezaryen istemeyi düşünüyorum suni sanci ürkütüyor da birazacil bi durum oluursa genel yapiyorlar bildigim kadaryla ya hani asiri kanama gbi tehlikeli durumlarda . mesela sancin geldi veya suyun gene belden veriliyor anestezi diye biliyorm .
devlet hastanesine gidiyorum canm . yapmıyorlar orda. :)Neden canım epidural alabilirsin sende
hersey yapıyor canm merdiven cok in yürüyüş pilates perine masaji squatAnladım canım, çok sağol.. ben öyle bir durumda ne yaprlar diye korkuyordum. Bakarsın senin bebek doğar kendiliğinden, suni sancıya gerek kalmaz. Yürüyüş, egzersiz yapıyor musun?
hersey yapıyorm canm merdiven cik in yürüyüş pilates perine masaji squatAnladım canım, çok sağol.. ben öyle bir durumda ne yaprlar diye korkuyordum. Bakarsın senin bebek doğar kendiliğinden, suni sancıya gerek kalmaz. Yürüyüş, egzersiz yapıyor musun?
Bugün bizde kontrole gittik. Bizim sarılık 17.9 a çıkmıştı ve hatta yatış dediler biz yatırmadık. Cuma gununden beri bebegimi soyup sadece bezi ile 1 saat guneslendirdim.Kizlar bugun bir aylik olduk cok sukur dr kontrlumuz vardi canm skldi. Burda kaka yapmayan bebekler varfi benimki gbi 2 gunde bir filan. Doktor kesinlikle doymadigi icin dedi bu bir. İkincisi bana soylemedi ama bebk izlem defterimize kolik(+) yazmis banada cok gazli bu bebek dedi. Damla ismi yazdi bitkisel içerikli onu aldm 6 saatte bir vercez. Üçüncüsü sarılığı hala gecmedigi icin uc tup kan aldılar ultrasondan bakildi degerlerden bitanesi haric hepsi normal ckti. Tum gun emdigini biraknca agladigini soyledim gunde 2 kere 90cc mama vermemi soyledi. 2 saatten once emzirme aglarsa emzik ver dedi sütün birikmesine izin verin dedi. Kilo alimina gelince dogum kilosundan sonra 700 gr almıs doymuyo beslenmesi yeterli degil dedi![]()
A ilk defa duydum bunu canım yapmama sebepleri ne acabadevlet hastanesine gidiyorum canm . yapmıyorlar orda. :)
Neden canım hemen sünnet olması gerekiyormuşBugün bizde kontrole gittik. Bizim sarılık 17.9 a çıkmıştı ve hatta yatış dediler biz yatırmadık. Cuma gununden beri bebegimi soyup sadece bezi ile 1 saat guneslendirdim.
1,1 buçuk saatte bir emzirdim. 6-7 saatte bir mama verdim. Bugun baktılar 13.5 düşmüş. Sende bu sekilde yap bence. Benim en büyük avantajim eve giren güneş oldu. Bizim hic kilo alımı yoktu. Bugunde 40gr kilo vermis gözüktü . Onun icinde doktor idrar tahlili ve kültürü istedi. Kültürde enfeksiyon çıktı. O yüzden kilo almıyormuş. 5 tane antibiyotik iğne verdi. Her gun 1 tane vurulacak ve pazartesi günü tekrar idrar kültürüne bakacak doktor. Enfeksiyon gecmisse hemen sünnet için konusalim dedi. Sunnet olnasi gerekiyor dedi. Senin bebegin erkek mi
idrar kültüründe enfeksiyon çıktı. Bu yüzden kilo alımı yok. Sünnet olmayan 1 yaş alti bebeklerde görünen birşeymiş.Neden canım hemen sünnet olması gerekiyormuş
Ya bende şuan o.kadar çabalıyorum ki yenidoğan sünneti diye diye dilimde tüy bitti kb kv eşim hepsiyle tartıştım artık yorulup sustum sağlıkla kavuşayım yeter diyorum ama hep kafamda bu sunnet mevzusu:/inşallah geçer canım enfeksiyon hagirliysla sunnetide yaptırırsıniz burdaki yabancı doktorlar 1 yaş öncesi çocuğa hiç bişey yapılmaz diyor ve yasakmış bilmiyorum nasıl olacakidrar kültüründe enfeksiyon çıktı. Bu yüzden kilo alımı yok. Sünnet olmayan 1 yaş alti bebeklerde görünen birşeymiş.
Üroloji doktoruna sordum. Enfeksiyonla sunnetin ne ilgisi var diye. Bire bir ilgisi var dedi. Pipi derisinden enfeksiyonu kapıyormuş. Dogar doğmaz sunnet yapmadigima pisman oldum. Yaptirsaydim belkide bebegim antibiyotik almayacaktı
Valla imkanin varsa yaptır. Üroloji doktoru bana kiz bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu sık görülür ve çok önemsenmez çünkü bu beklenen birseydir dedi. Ama erkek bebeklerin enfeksiyon kapmasi zordur dedi. Bebeğim enfeksiyondan kurtulunca sünnet yapmazsam tekrarlayacagini söyledi. Yeni dogan bebeklerin %7 de görüldüğü söyledi oda beni bulduYa bende şuan o.kadar çabalıyorum ki yenidoğan sünneti diye diye dilimde tüy bitti kb kv eşim hepsiyle tartıştım artık yorulup sustum sağlıkla kavuşayım yeter diyorum ama hep kafamda bu sunnet mevzusu:/inşallah geçer canım enfeksiyon hagirliysla sunnetide yaptırırsıniz burdaki yabancı doktorlar 1 yaş öncesi çocuğa hiç bişey yapılmaz diyor ve yasakmış bilmiyorum nasıl olacak
Hepatit b aşısı canım yok yapınca 30 saniye kadar ağladı sonra sustu çok şükür ateşide çıkmadı. Çok şükür ben mama vermiyorum huysuzluğu tutunca kucak istiyor mecburen alıyorum emzik almıyor kızım ne yazık kiAylık aşısını oldunuz mu cnm? Carsambada bizim var hic yaptırmakta istemiyorum aslnda ama yaptrcaz mecbur. Neymis bu asi? Ates filan yapiyor mu? Cok agladimi? Kiyamam kuzuma. Valla benimki mama icince uyuyo sadece yataginda deliksiz 3 saat. Yoksa hep kucagimda ama dr aglasada alma emzik ver bisey yap yerinde uyusun alistirma dedi
Ben sütüm artsın diye doktorun verdigi damlaya başladım. Bakalım ne kadar faydasi olacak.Hepatit b aşısı canım yok yapınca 30 saniye kadar ağladı sonra sustu çok şükür ateşide çıkmadı. Çok şükür ben mama vermiyorum huysuzluğu tutunca kucak istiyor mecburen alıyorum emzik almıyor kızım ne yazık ki☹ Sütün yetmiyor demiş galiba doktorun gerçekten çok üzüldüm bak süt artıran yiyecekler dene inşallah ise yarar700 gr almış bebeğin sakın stres yapma sütün kesilir Allah korusun boyu kaç cm uzadı canım?
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahCanım cuma sabah 04.11 de kucağıma aldım yavrumu ♥
Aaaa damlası mı varmışBen sütüm artsın diye doktorun verdigi damlaya başladım. Bakalım ne kadar faydasi olacak.
Amin,evet varmış. Lactaplus damla, ısırgan otu çayı birde humana still cayi yazmış.Aaaa damlası mı varmışÇok şükür şimdilik yetiyor sütüm inşallah en az 6 ay kadar devam eder
Çok zor yaaa Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
![]()
valla bilmiyorm hic . zaten yurt dışında yaygın bu epidural galiba bn daha yaşadığım şehirde duymadım epidural yapılan büyük şehirlerdeki hastaneler de yapiliyor ama bildigim :)A ilk defa duydum bunu canım yapmama sebepleri ne acaba
gecmis olsun . gecer insalh .Bugün bizde kontrole gittik. Bizim sarılık 17.9 a çıkmıştı ve hatta yatış dediler biz yatırmadık. Cuma gununden beri bebegimi soyup sadece bezi ile 1 saat guneslendirdim.
1,1 buçuk saatte bir emzirdim. 6-7 saatte bir mama verdim. Bugun baktılar 13.5 düşmüş. Sende bu sekilde yap bence. Benim en büyük avantajim eve giren güneş oldu. Bizim hic kilo alımı yoktu. Bugunde 40gr kilo vermis gözüktü . Onun icinde doktor idrar tahlili ve kültürü istedi. Kültürde enfeksiyon çıktı. O yüzden kilo almıyormuş. 5 tane antibiyotik iğne verdi. Her gun 1 tane vurulacak ve pazartesi günü tekrar idrar kültürüne bakacak doktor. Enfeksiyon gecmisse hemen sünnet için konusalim dedi. Sunnet olnasi gerekiyor dedi. Senin bebegin erkek mi
İyiyiz cok sukur. Gayet rahat hareketlerim. Bebek de iyi. Birbirimizi tanimaya calisiyoruz su an.Yaa :) gözün aydın? Nasılsınız bebiş ve sen?
belki benim de öyle olur, sağol canım..