- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
cok sagol cnmCanım gözünaydın olsun
Sağlıkla büyüsün oğlun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sagol cnmCanım gözünaydın olsun
Sağlıkla büyüsün oğlun inşallah
Benm Aklimdanda hic çıkmıyor malesef .Malesef o gün anne baba adi soyadi olmadan bilgi veremeyiz diyince kaldi. Ama sürekli aklima geliyor.hatta emzirme sonrasi bir bardak oğluma bir bardak kendime su içiyorumu demisti onu uygulayinca hiç aklindan çıkmıyor desem yeridir.
Bende bıraktım. buzlukta 5-6 tane 130 cc var olaki biryere gidersem cikartiriz annem biberonla verir.makine cok sert çekiyor meme uçları çok acıdı.hem 8.aya kadar kismetse evdeyim. buzluktaki sütun 3ay kullanimi var surekli onlari takip edip degistirmek lazim .ver memeden sicak sıcak içsin. sut yetsin de stok falan yapmıyorum.Ins dediginz gibidir tesk ederim
Artik sagmak istemiyorum o yuzden sagmayi biraktim
İlk doğumum da o kadar taktım ki sütüm olur mu olmaz mı yeter mi diye. Sürekli süt yapan şeyler yedim...Haklısın psikoloji önemliymiş dediğini denedim etkiai oldu sanırım
İnşallah. İyi olsunlar da yazmasin.Benm Aklimdanda hic çıkmıyor malesef .insallah çok cok iyidir de buraya girmek aklina gelmiyordur bile
İlkinde benim çocuğu besleyecek kadar bile sütüm olmadi.ikinci de herseyi sallamayi öğreniyorsun ama ilkinin eksikligi içinde dert oluyor.bebegime yetsin fazlasinda gözüm yok.Hiç buzluğa atacak kadar sütüm olmadı inşallah biz de o günleri görürüz![]()
Sütü sağıp hemen dolaba koymayın önce oda sıcaklığına gelsin sonra dolaptaki sute eklenebilir.ama 3 gün içinde tüketilmeli.ki bence 3 gün çok ayni gün ısıtıp içilmeli.Buzdolabına koyduğum sütün üstüne aynı gün süt ekleyebilir miyim yeniden sağdığım sütü????
O ne zaman geleceğini bilir merak etme senBugünde sıfır sancı kızlar hayırlısıylabekliycem artık
Hayır. Her sürü ayrı ayrı bekletmek gerek üstüne koymamalisin.. Ama dolaptan iki ayrı pakette cikarip birlikte icirebilirsin.Buzdolabına koyduğum sütün üstüne aynı gün süt ekleyebilir miyim yeniden sağdığım sütü????
Ben ilkinde süt geldikten sonra bir stok yaptım ki sormayın.. hepsi çöpe gitti. Şimdi yedekte bir gün idare edecek süt bırakacağım süt iyice gelip artınca.Hiç buzluğa atacak kadar sütüm olmadı inşallah biz de o günleri görürüz![]()
Benim.oglimda da olmuştum Dr asla para falan koymayın müdahale etmeyin geçecek demişti. Hiçbir şey yapmadık yine geçti.Gazdan gobegi cikti 1 numaranin.Yegenimde de ayni sorun olmustu.Onunki ceviz kadar cikmisyi yavrum.Bu minigin daha findik kadar.1 lira koymustuk ve yaklasik 4 ay kalmisti ve gayet duzelmisti.Eger biraz daha cikarsa yapistiracagim yine 1 lirayi.
Ben baya stokladim buzlukta yer kalmadiBende bıraktım. buzlukta 5-6 tane 130 cc var olaki biryere gidersem cikartiriz annem biberonla verir.makine cok sert çekiyor meme uçları çok acıdı.hem 8.aya kadar kismetse evdeyim. buzluktaki sütun 3ay kullanimi var surekli onlari takip edip degistirmek lazim .ver memeden sicak sıcak içsin. sut yetsin de stok falan yapmıyorum.
Neden çope gittikiBen ilkinde süt geldikten sonra bir stok yaptım ki sormayın.. hepsi çöpe gitti. Şimdi yedekte bir gün idare edecek süt bırakacağım süt iyice gelip artınca.
Eminmisin süt olmadiginaKizlar ya gogsumun birinde resmen ceviz kadar sert bisey var topak halinde dokununca agryor skstrnca saga sola kayiyor mastit degilim geçtiğimiz haftalarda gecirdim mastiti oyle degil biliyorum. Kist gbi sanki napsam bilemedim
Teşekkür ederim valla hiç o açıdan düşünmedim.Bendeki Chicco 0 aydan itibaren olan ama ben onu takip iş yemek yapamam mesela.daha çok ufaklar.birde bebek alisirsa gözü acikken hep onda durmak ister.ama tek başıma biryere çıksam cok kullanışlı.kizim 10 aylik olana kadar cok kullandim.