2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Malesef o gün anne baba adi soyadi olmadan bilgi veremeyiz diyince kaldi. Ama sürekli aklima geliyor.hatta emzirme sonrasi bir bardak oğluma bir bardak kendime su içiyorumu demisti onu uygulayinca hiç aklindan çıkmıyor desem yeridir.
Benm Aklimdanda hic çıkmıyor malesef . :( insallah çok cok iyidir de buraya girmek aklina gelmiyordur bile

Ins dediginz gibidir tesk ederim
Artik sagmak istemiyorum o yuzden sagmayi biraktim
Bende bıraktım. buzlukta 5-6 tane 130 cc var olaki biryere gidersem cikartiriz annem biberonla verir.makine cok sert çekiyor meme uçları çok acıdı.hem 8.aya kadar kismetse evdeyim. buzluktaki sütun 3ay kullanimi var surekli onlari takip edip degistirmek lazim .ver memeden sicak sıcak içsin. sut yetsin de stok falan yapmıyorum.

Haklısın psikoloji önemliymiş dediğini denedim etkiai oldu sanırım
İlk doğumum da o kadar taktım ki sütüm olur mu olmaz mı yeter mi diye. Sürekli süt yapan şeyler yedim...
İkinci de nasıl olsa olacak düşüncesin de hiç stres yapmadım. Daha çabuk ve daha çok sütüm oldu

Buzdolabına koyduğum sütün üstüne aynı gün süt ekleyebilir miyim yeniden sağdığım sütü????
Sütü sağıp hemen dolaba koymayın önce oda sıcaklığına gelsin sonra dolaptaki sute eklenebilir.ama 3 gün içinde tüketilmeli.ki bence 3 gün çok ayni gün ısıtıp içilmeli.

Gazdan gobegi cikti 1 numaranin.Yegenimde de ayni sorun olmustu.Onunki ceviz kadar cikmisyi yavrum.Bu minigin daha findik kadar.1 lira koymustuk ve yaklasik 4 ay kalmisti ve gayet duzelmisti.Eger biraz daha cikarsa yapistiracagim yine 1 lirayi.

Gazdan gobegi cikti 1 numaranin.Yegenimde de ayni sorun olmustu.Onunki ceviz kadar cikmisyi yavrum.Bu minigin daha findik kadar.1 lira koymustuk ve yaklasik 4 ay kalmisti ve gayet duzelmisti.Eger biraz daha cikarsa yapistiracagim yine 1 lirayi.
Benim.oglimda da olmuştum Dr asla para falan koymayın müdahale etmeyin geçecek demişti. Hiçbir şey yapmadık yine geçti.

Bende bıraktım. buzlukta 5-6 tane 130 cc var olaki biryere gidersem cikartiriz annem biberonla verir.makine cok sert çekiyor meme uçları çok acıdı.hem 8.aya kadar kismetse evdeyim. buzluktaki sütun 3ay kullanimi var surekli onlari takip edip degistirmek lazim .ver memeden sicak sıcak içsin. sut yetsin de stok falan yapmıyorum.
Ben baya stokladim buzlukta yer kalmadi
Baya sut geliyodu gucsuzdu ememiyodu kuzu sagdim baya .
Hem sut baya azaldi hem de sicak ve taze bi sekilde emsin bence de
Bu sene evdeyim ins çalismiycam

Kizlar ya gogsumun birinde resmen ceviz kadar sert bisey var topak halinde dokununca agryor skstrnca saga sola kayiyor mastit degilim geçtiğimiz haftalarda gecirdim mastiti oyle degil biliyorum. Kist gbi sanki napsam bilemedim

Bendeki Chicco 0 aydan itibaren olan ama ben onu takip iş yemek yapamam mesela.daha çok ufaklar.birde bebek alisirsa gözü acikken hep onda durmak ister.ama tek başıma biryere çıksam cok kullanışlı.kizim 10 aylik olana kadar cok kullandim.
Teşekkür ederim valla hiç o açıdan düşünmedim.

Back
X