2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya üstünü çıkarıp bekletirken üşütecek diye de çok durduramıyorum. Bide zaten bağırmaya başlıyor 😔 damla başladım ben inşallah faydası olur

Duygusal cok davranma agladgnda.. Bende ilk agliodum o agladikca😩 sonra dedim kendine gel sen güçlü ol eymende olsun.. Basladim masajlara aglio katila katila ama yapmaya devam ettim.. Sonra bi gazlar çıktı yavrumdan.. Sonrada uyudu mışıl mışıl.. Aglio ama sonrasinda evladinkn rahatligi için bazen gormucen bazi şeyleri.. Masaj konusunda haklisin yani ustunu cikarinca usuyebiliolar.. Kiyafetliyken karnını aç oyle yap.. Kiyafetinin ustunden de sirtini sivazla.. Banyodan once beya sonra ne zmn yaparsan da hemen masajini yap giyindir.. O zmn bisey olmaz bence.. Bende hizlica yapmaya calisiyorum masajini😊

Kizlar aranizda adet olan var mi ?
Sari akintim vardi artik.Dun sol kasigim agridi ve bugun bildigin kirmizi adet kani geliyor.47. Gun bugun.

Ben olmadm hala.. Ama kızlar bende farkli bisey var galiba çözemiyorum.. Ozellikle emzirirken ayaklarimin alti yaniyo o yangın yikari dogru bacaklarima çıkıyor.. Elimde kolumda da derman kalmio.. Bi de cok yoruldugumda oluyo bu.. Ne bu anlamadm yaa.. Doktora gitcem ne doktoruna gitcemi de bilmiyorum.. Ama boyle bi bayginlin hissi gibi.. Ayaklarim bacaklarim bi tuhaf oluyo.. Hamileyken varis olmustu acaba ondan mi diyorum.. Dolasimla ilgili gibime gelio çünkü benim ayaklarimi coraplar hiç sikmazdi simdi iz kalio ve rahatsz ediyo beni corap😐😕

Öyle yapıyorum bide bebeği kimseye vermek istemiyorum birisi kucağına alınca acayip kıskanıyorum kvkb falanda veresin gelmiyor bu ne herkes mi boyle:KK43: çok kötü yaptığım ama paylaşamıyorum yavrumu ziyaretcide istemiyorum herkesde uyuz oluyorum:KK43:

Ben eşime vermek istemiodum icimden kiskaniyodum hep🙈 eve ilk geldiginde hele biri alinca kucagina benim kucagim bos kalio diye sinir oluyodum.. Kimseye vermek istemiodum.. Gecen eşime dedim kiskaniodum diye söyledim.. Allah akil fikir versin dio😄😄🙈

Küçük miktarlarda başla herkeste etkisi farklı derecede olabilir bünye farkı neticede. Yavaş yavaş ayarını bulursun. Valla melekleeimizin açıdan kivranmasindan, uykusuz kalmasından daha iyi.
Sallama çay olarak aldım bı bardak yapıp çeyrek falan mı iceyim. Valla iki oğlumda hasta bebek hafif burun tıkanıklığı tek tük öksürük diye götürdüm meğer hırıltı burnunda değil gogsundeymis ben ilaç vermez diye goturmucektim bebeği abisi çok hasta asıl onun için gittik. Gitmisken bebek te bı muayene olsun dedik iyki gitmişiz alerji spreyi tamamen doğal menura isimli bitskiel şurup bir şurup daha verdi. Hatta kötü olursa makinayla hava ver çocuk darda kalmasın dedi. Benim büyük oğlum alerjik küçükte te büyük ihtimalle olabilir çocuk nefessiz kalacgina ilaç alması daha iyi dedi. Ki bitki çayları suruplara göre daha masum bence. Gaz için sab simplex kullanıyorum bir aydır sonunda ilaç. Ben de vermek istemem ama mecbur kaliyoruz iste

Aranızda nurse Harvey's colex kullanan var m? Şimdi eşim eczaneden aldı deneyelimm dedik şırıngayla 5ml verin yazıyor günde 6 kere kullanılabilir yaızyor ama çok değil mi ya???? 5ml bile fazla geldi bana bidee kapağında toz varmış onun şuruba katılması lazımmş biz 5ml öyle verdik onu sonradan fark ettim içinde ki tozu katmadann 😔
Nasıl kullancamm ve faydasını gördünüz mü?
Ya da başka gaz ilacı tavsiyesi de alabilirim????????
Bana da cok geldi. 1 cay kasigi verdim gunde 2 kez.

Böyle kocalar için beklentiye girip kendini yıpratmaya değmez ama insanız işte hele ki hamilelikte insan daha bi hassaslaşıyor, ilgiye aç halde oluyor:/ sen o kocaya rahat verme, çok da hır gür çıkarmadan çocukların sorumluluğunu üstüne atmaya bak.
Bak benim eşim,insanların gıptayla baktığı türden birşey(dışardan). Onun bile çocuk sorumluluğu deyince topuklaya topuklaya kaçtığı bir sürü zamanları oldu, kendi yedi, içti, uyudu, bana akıl verdi(çok ihtiyacım vardı ya)..ister istemez sinir oluyor insan ama çare olmuyor o halimize, o yüzden taktiksel yaklaşmak lazım. İnsan yaşadıklarını unutamıyor öyle hassas dönemlerde ama yola devam etmek için en azından arka plana atmak lazım.

Hayır normalde çok yardımcıdır bana ama ihtiyaç anlarında bi haller oluyor adama.. kızımı uyutur ev işlerinde yardımcı olur(tabi ki 50 kere söyleyince ama hiç yoktan iyidir) ama hamilelikte ya ben hormonlardan abarttım ki pek sanmıyorum.. ya da cidden tuhaftı. Masaja ihtiyacım var belim sırtım kopuyor diye yalvarmaktan canım çıktı. Gerçi hamilelikte ilişkiden uzak olanlardaniz gelirsem duramıyorum falan diyodu ondan mi kaçtı benden bilmiyorum o_Oo_O

Valla bende öyleyim uyusun ya da memede kalsın istiyorum oysaki gecelerimizçok yorucu biri gündüz baksa dinlenrmama yok gündüzde bırakamıyorum dediğin gibi ellemeselerdiyodum oh tek degilmisim:)
Ben de eve kimse gelsin istemiyorum annem babam kardeşim haric...onlar elleyip rahatsiz etmiyolar cunku bebegi...akil da vermiyolar...kayinvaldem uyandirmak istiyor...eltimin oglu dokunuyor surekli...uyuz oluyorum

Benimkinin de burnu tikali hep. Gunde iki kere yapiyorum sabah aksam ama hiriltili nefes alıyor gene de
Soyle yaz aylarina gelselerdi boyle olmazdi sanirin simdi usutecek diye altini zor degistiriyorum ondada gene hasta oldu rahat rahat soyup masajini yaptirip altini acio dinlendirmeyi isterdim

Annemden duyduğum emzirirken içilen su bebeğin kulagina dolarmis oda büyüklerinden duymuş.yemek yenirmis ama ben yemiyorum da içmiyorum da .zaten 10-15 dk memede duruyor içim rahat etmiyor bende yemiyorum
Canım ben hep yiyorum içiyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. İlkini 26 ay emzirdim. Sürekli de yiyip içtim. Kulaklar sağlam 👍

Selam kızlar
Biz bugün sünnet olduk. Korktuğum kadar zor geçmedi. Oğlumda çok zorlanmadı.

Masallah aman aman tü tü tü.. Yaa ben naapcam yaa.. Uroloji doktoru gerek yok sunnetli dedi.. Erkek kardesimde de boyle olmustu.. Kac sene annemin ici icini yemişti.. Gercekten sunnetli mi kesilmesi gerekio mu diye sormadgmz doktor vsvs kalmadi.. Bende sürekli emin olana kadar sorcam galiba😐

Hayır normalde çok yardımcıdır bana ama ihtiyaç anlarında bi haller oluyor adama.. kızımı uyutur ev işlerinde yardımcı olur(tabi ki 50 kere söyleyince ama hiç yoktan iyidir) ama hamilelikte ya ben hormonlardan abarttım ki pek sanmıyorum.. ya da cidden tuhaftı. Masaja ihtiyacım var belim sırtım kopuyor diye yalvarmaktan canım çıktı. Gerçi hamilelikte ilişkiden uzak olanlardaniz gelirsem duramıyorum falan diyodu ondan mi kaçtı benden bilmiyorum o_Oo_O
Kesinlikle ondandır.

Back
X