2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugun kaynanam bana sormadan oglumun tırnağını kesti ve parmagini kesmis. Resmen parmagin yan kisminda eti koparmış. Elleri kan içindeydi. Canim cok sıkkın. Bir kac gun önce kesmek istedi kesme eldiven tak demistim. 😥
Bebeğin bakımını sadece senin yaptığını sert bir dille şöyle cnm. Ben sadece annelere kucağında tutsun pispislasin diye veriyorum alt değiştirme dahil kimseye vermiyorum. Biz şu kadar çocuk büyüttük deselerde kaç yıl geçmiş insan hamlio nasıl tutacak nasıl yapicak bilemiolar bazen . Kıyamam yaa çok ağladı mi

Benim kuzum yine eskiye döndü. Hiç bişey uzun süre çare olmuyo bize. Resmen bağışıklık kazanıyo. O kivranirken ben de onunla ağlıyorum . çaresizlikten ölücem. Bugün 28 günlük olduk . çaresiz geçti zaman kaldı 2 ay . Nasıl gecicek bilmiyorum. Ben çareler aramaya devam edicem. Bugün meme agzindayken hafif karın masajı yaptım kusar diye hafif yaptım sakinledi ama çıkarmadı. Çaresizlik çok zor . Hep kendimi bizden daha çaresiz daha zor durumda olanlar var buna da şükür diyerek teselli etmeye çalışıyorum
Ben probiyotik kullanıyorum. İçtikten on dakika sonra kakasını ve gazını çok rahat çıkarıyor.

Kuzenlerimden de çocuğu peygamber sünnetli doğan var ucundaki et yine aliniyor küçük ama operasyon yapılıyor.

Biz özel hastanede yaptıracağız cerrahı çok övdüler kuzenlerimden çocuklarını irda sunnet ettiren var.pipiyi kremle uyuşturup anne babanin yaninda yapıyorlarmış muayene sunnet hepsi 30 dk sürmüş.ozel hastahane muayene +sünnet 480 yada 580 dedi galiba i ara oğlan ağladı o kısmı anlamadım yarın kesin rakamı öğreneceğiz.istanbul cakmak Erdem hastanesi .

Orasi benim kabusum oldu.. Yasemin doktoru hiç unutmucam.. Bi daha kenarindan gecmem oranın😐 ben yaptirsam sanrm atasehir avicennada yaptircam

Bence küçüğü yaptır biran önce ben çok pişman oldum büyüğü bebekken yaptirmadigima . İdrar yolu enfeksiyonu çok mu yüksek çıktı biz büyüğü altı yaşında düşünüyoruz bakalım sonra ikisine birden sünnet mevlidi yaparız
Henüz tahlil yaptırmadık pazar gününe denk gelince ürolağa götüreceğiz salı günü. Bu ara antibiyotiği çok içti o yüzden mi oldu bilemiyorum.
Gitmişken küçüğün sünnetini de konuşurum. Bende pişmanım, o zaman eşim kıyamadı küçük diye, asık büyüyünce zor

Emzirirken hapşurup bebeğinin aklını çıkaran bir anneyim🤦🏻‍♀️ Mutlaka hapşıruyorum emzirirken yazık hopluyo resmen
Bende çok yapıyorum bunu bir anda çıkmıyorsa ağzıma etrafta buldugumu tıkıyorum.
Bugun kaynanam bana sormadan oglumun tırnağını kesti ve parmagini kesmis. Resmen parmagin yan kisminda eti koparmış. Elleri kan içindeydi. Canim cok sıkkın. Bir kac gun önce kesmek istedi kesme eldiven tak demistim. 😥
Sormadan yapsa cahilligine ver dersin de sorup hayır denileni niye inatla dediğim olsun diye yapar ki.ne oldu şimdi onunda canindan can gitti bin pişman.ama sorsan en 3-5 çocuk büyüttük derler.

Ben de baya direnmistim vermemek icin gaz damlasi ama bir gorsen 1 numaranin gobegini.Resmen bagirsak ceviz kadar disarida ikinmaktan :KK43: Simdi 2 damlayi gun icine yaydim.En azindan hem pirtlatiyor ki hic yapamiyodu resmen hem de ikinma ve inleme azaldi gibi.
Ben probiyotik kullanıyorum. İçtikten on dakika sonra kakasını ve gazını çok rahat çıkarıyor.
Ben gaz damlası olarak biogaia da kullanıyorum ama nafile .

Tam 40ı çıktığı gün kestim.. Uyurken usulca kestim.. Gecenlerde uyanik kestim.. Galiba biraz sivri kesmisim kenarlarini iki parmagnda batık benzeri biseyler olmus.. Duzelttim biraz.. Insallh ilerlemez.. Çok dikkatli kesmek gerekio.. Yaşlı insan onunu bile zor görür..nasil cesaret etmiş yaa😐

Eklentiler

• 20191009_102213.webp
    20191009_102213.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 20191009_102129.webp
    20191009_102129.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 67
Erdem hst bende sevmem ama bu dr için kuzenler referans olunca başka aramaya gerek yok dedim, yoksa normalde olsa gitmeyeceğim bi hastahane

Devlet hastanesinin paralı olanı vallahi.. Bilsem hiç gitmezdim.. Iki yildir umraniyede oturuyorm.. Neresi nasildir hic bilmiodum.. Herkes konusa konusa duydum iyice.. Bi de tanidik doktor diye guvenmistim.. Allah bildiği gibi yapsin ne diyim😐

Kıyamam yavrum ya :KK43:
Insallah kisa surede iyilesir

Dedigin halde niye böyle islere karisiyor ki ya :işsiz:
Tam 40ı çıktığı gün kestim.. Uyurken usulca kestim.. Gecenlerde uyanik kestim.. Galiba biraz sivri kesmisim kenarlarini iki parmagnda batık benzeri biseyler olmus.. Duzelttim biraz.. Insallh ilerlemez.. Çok dikkatli kesmek gerekio.. Yaşlı insan onunu bile zor görür..nasil cesaret etmiş yaa😐

Maşallah da kirk gunluk tirnak mi bunlar
Benim.oglumun tirnaklari kagit gibi ya.. soyula kirila gitti bitti 38 günlük oglum
Hic kesmedk cunku uzamadan kirilip kisaldi

Henüz tahlil yaptırmadık pazar gününe denk gelince ürolağa götüreceğiz salı günü. Bu ara antibiyotiği çok içti o yüzden mi oldu bilemiyorum.
Gitmişken küçüğün sünnetini de konuşurum. Bende pişmanım, o zaman eşim kıyamadı küçük diye, asık büyüyünce zor
Aynen öyle ben daha o zaman doğumdan önce dedim kirkinin içinde yapal diye koyamadı. Şimdi doktorlara esim büyük oglanda kıyası sünneti erteledi dio🙈

Back
X