2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim kuzum yine eskiye döndü. Hiç bişey uzun süre çare olmuyo bize. Resmen bağışıklık kazanıyo. O kivranirken ben de onunla ağlıyorum . çaresizlikten ölücem. Bugün 28 günlük olduk . çaresiz geçti zaman kaldı 2 ay . Nasıl gecicek bilmiyorum. Ben çareler aramaya devam edicem. Bugün meme agzindayken hafif karın masajı yaptım kusar diye hafif yaptım sakinledi ama çıkarmadı. Çaresizlik çok zor . Hep kendimi bizden daha çaresiz daha zor durumda olanlar var buna da şükür diyerek teselli etmeye çalışıyorum
Evet gercekten cok zor elimizdne birsey gelmiyor onlar agliyor biz bakiyoruz bir haftaya yakindir bebegim hasta bugun iyice artti burnu tikali nefes alamiyor ememiyor uyuyamiyor bu saati etti o agliyor ben agliyorum ne yaptiysam gecmedi kendimi teselli ediyorum elbet gececek diye nice caresiz olan anneler napiyor Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.sende uzulme elbet gazda gececek Allah dermansiz dert vermesim

Ne teliksiz ne çorapsız yere basmiyorum ama yok. Çocuk doğurmak büyütmek sağlam sabır isiymis. Malum herkes doğuruyo her doğuran da her şeyi biliyo .
Çocuk konuşmaya başlayıp derdini söyleyene kadar insan kendini çaresiz hissediyor.

Acı elma yağı denediniz mi? Masajla Karnına ve ayağının altına sürüyorum havlu koyuyorum o karnını yumuşatıyor gaza iyi geliyor.

Bizimki de öyle dr beslenme süresi 4 saati geçmesin sıkıntı yok dedi.
O yağ bebekler için tehlikeli diye biliyorum. Hit araştırın. Kullanılması önerilmez. Zeytinyağı da aynı işlevi görür.
[/QUOTE]
Bunu ben de duydum sanki, hatta burda bi arkadaş video paylaşmıştı bir doktorun zararlı olduğunu söylüyordu

Evet gercekten cok zor elimizdne birsey gelmiyor onlar agliyor biz bakiyoruz bir haftaya yakindir bebegim hasta bugun iyice artti burnu tikali nefes alamiyor ememiyor uyuyamiyor bu saati etti o agliyor ben agliyorum ne yaptiysam gecmedi kendimi teselli ediyorum elbet gececek diye nice caresiz olan anneler napiyor Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.sende uzulme elbet gazda gececek Allah dermansiz dert vermesim
Geçmiş olsun, serum fizyoloji falan damlattın mı.
Eğer hiç ememez olduysa doktora götür bence. Doktor bebeğim hasta olduğunda beslenemez olursa heö n getir demişti.

Acı elma yağı denediniz mi? Masajla Karnına ve ayağının altına sürüyorum havlu koyuyorum o karnını yumuşatıyor gaza iyi geliyor.

[/QUOTE]
Canım onun zararlı olduğunu okudum ve zaten ısıtma etkisi varmış ama biz zaten çok sıcak tutuyoruz

[/QUOTE]
Aci elma yağının bende aldim ama arkadaşlardan biri yazı paylaştı kullanmayı bıraktım.icerigini tam hatırlamıyorum ama aklimda kalan ciddi zararlara sebep olduğu.

O yağ bebekler için tehlikeli diye biliyorum. Hit araştırın. Kullanılması önerilmez. Zeytinyağı da aynı işlevi görür.
Bunu ben de duydum sanki, hatta burda bi arkadaş video paylaşmıştı bir doktorun zararlı olduğunu söylüyordu
[/QUOTE]

Canım onun zararlı olduğunu okudum ve zaten ısıtma etkisi varmış ama biz zaten çok sıcak tutuyoruz
[/QUOTE]

Aa öyle mi araştırmamıştım herkes tavsiye etti yeni kullanmaya başladım ama onda da iki damla damlatıyordum çok değil. İçirilmesi durumunda zehirleyebiliyormuş. Kullanmam artık ya zeytinyağı daha güvenilir

Bu arada Hanımlar kan ilaçlarınızı ihmal etmeyin 4 aya kadar bebek Demiri anneden alırmış. Bebeklerimizde kansızlık olmaması için dikkat etmeliymişiz. normalde pekmez sevmeyen insan olarak pekmeze başladım the analık bunu gerektirir 👻

Sanırım hepsi herseyi ben iyi bilirim modunda.

Doktor bana bitkisel bir damla verdi. O damla ve bol su ile sütüm artti. 1 haftadir mama vermiyorum şükürler olsun. Bebegim 1 aylik.

Valla internetten hic bakmadim. 16 kasım da sunnet oldu. Doktorun verdigi kâğıtta 17,18,20 kasimda kontrol. 22 kasimda banyo yazmış. Korkma ya benim korktuğum kadar olmadı. Selim ege iyi. Sunnet oldugu gece yatmadan once calpol verdim. Gece hic sıkıntı yaşamadım. Hatta bir daha agri kesici vermedim. Ben sabaha kadar durmaz diye bekliyordum.

Sagol canım, amin.
demek ki bebekken bilmiyorlar cok darisi bize;)

Eksik falan yoktur yenidoganda normal.bizimkide cok ince ama kestikce mi büyüdükçe mi bilmem az az kalinlasmaya başladı.

Benimkininde elleri soguk ama vücut sıcak.eller ayaklar soğuyunca vucut ısısı ayarlanıyor diye biliyorum.

Birakma canim düzelecek evet cok acı veriyor ama iyilesecek.biberonu sik verdiğim geven hafta yine çok acıttı yara yaptı yanlış tuttugu icin ama ne kadar anne sütü alsa iyi.mamaya yüklenme ilerde pisman olursun.sutunu ne yapiyorsun sagmazsan en önemlisi bebek emmezse çekilir süt.emzirmek çok yorucu süt oldu olmadı ayrı yipratici ama en azindan ,6 ay mama destekli anne sütü de alsin ne alsa kâr.

Yok değil.bebegin ayağında sicak olacak ama seninki de .sen usuttugunde bebekte de karın ağrısı olur.nefret ederim yatarken çorap giymekten ama el mahkum giyiyorum.gunduzde corap arti terlik.

Valla biz 90 cc ye cikamadik.60-70 cc icip bırakıyor.gece ilk uykusu 3 saat sonrasi 2 saat ama kalktimi yatmak bilmiyor.gece yat kalklarfa az emiyor ama bazen 3-4 yutkunup uyuyor. saat 12 de kalkti az emdi simdi yatmiyor meme veriyorum uyuyor yataga koyuyorum 5 dk sonra ağlıyor.bi dalsa 2saat uyuyacakta dalamiyor.
dikkat edeym umarm duzelir 😊

Tırnak makası ile kesti. Çok hareketli diye kesmiyordum. Biraz büyüsün diye bekliyordum.

Esim dikisli olsun klasik yöntem dedi. Daha cabuk iyilesiyormus. Ikiside ayniymis zaten.

Kaç kere söyledim ben keserim diye. Cok ağladı, biraz once baktim sismis parmak bayagi kesmis

El kadar bebek canını yakmaktan baska birsey olmadi

Birde gozluk takmış görmeyen gozu ile cesaret ediyor.

Insallah canim
Yani hiç o konuda bilgim yoktu ama çabuk iylesti çok şükür

Eksik falan yoktur yenidoganda normal.bizimkide cok ince ama kestikce mi büyüdükçe mi bilmem az az kalinlasmaya başladı.

Benimkininde elleri soguk ama vücut sıcak.eller ayaklar soğuyunca vucut ısısı ayarlanıyor diye biliyorum.

Birakma canim düzelecek evet cok acı veriyor ama iyilesecek.biberonu sik verdiğim geven hafta yine çok acıttı yara yaptı yanlış tuttugu icin ama ne kadar anne sütü alsa iyi.mamaya yüklenme ilerde pisman olursun.sutunu ne yapiyorsun sagmazsan en önemlisi bebek emmezse çekilir süt.emzirmek çok yorucu süt oldu olmadı ayrı yipratici ama en azindan ,6 ay mama destekli anne sütü de alsin ne alsa kâr.

Yok değil.bebegin ayağında sicak olacak ama seninki de .sen usuttugunde bebekte de karın ağrısı olur.nefret ederim yatarken çorap giymekten ama el mahkum giyiyorum.gunduzde corap arti terlik.

Valla biz 90 cc ye cikamadik.60-70 cc icip bırakıyor.gece ilk uykusu 3 saat sonrasi 2 saat ama kalktimi yatmak bilmiyor.gece yat kalklarfa az emiyor ama bazen 3-4 yutkunup uyuyor. saat 12 de kalkti az emdi simdi yatmiyor meme veriyorum uyuyor yataga koyuyorum 5 dk sonra ağlıyor.bi dalsa 2saat uyuyacakta dalamiyor.
Bende öyle biliyorum vücut fazla isinirsa eller klima görevi gorup denge sağlıyormuş ama o eller soğuk olunca kıyamıyorum🙈

[/QUOTE]
Aci elma yağı diğer adıyla adaçayı yağı yutulurs ölümcül tehlikesi varmış ama masaj için ise yario. Ama bu kadar riskli bişey insan unutur içer falan yada çocuk bulur içer evde bulundrmak iyi değil bence. Bebek yağı yada zeytinyağı masaj için yeterli bence

Kıyamam yavrum ya :KK43:
Insallah kisa surede iyilesir

Dedigin halde niye böyle islere karisiyor ki ya :işsiz:

Maşallah da kirk gunluk tirnak mi bunlar
Benim.oglumun tirnaklari kagit gibi ya.. soyula kirila gitti bitti 38 günlük oglum
Hic kesmedk cunku uzamadan kirilip kisaldi

Bazen koptugu da oldu eymenin tirnaklari.. Onlara ragmen boyle uzadı.. O zmnlar dahs az hareket ettiriyodu ellerini.. Simdi eldivenlerini çıkarıyor.. Naaocm yaa.. Yuzunu cizerse😐

Ayyy ne güzel yapmışsınız:) avm de ne ile gezdiniz? Araba mı kanguru mu? Metak ettim, ben de gezmek istiyorum dışarıda ama daha 12 günlüğüz☺

benim de bugün bağladığım bezden 2 kere taştı.. yatak matak her şey ıslanmış :) çok gevşek bağlamışım.

Anam bigun eymene giydircek kiyafet kalmamıştı.. Hepsini çiş yapmıştı👀

Back
X