2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bir bacagimiz aşının olduğu yer çok kırmızı ve sisdi sizdede olmusmuydu soğuk uygulama yapıyorum diğer bacağında birşey yok asi dagilmamis gibi
Bizimkinde de olmuştu, şişlik ve iğne yerinde kızarıklık. Sert gibiydi biraz iki gün sonra normale döndü. Hemşire de bir kaç güne dağılır normal demişti. Ama senin ki ne kadar şiş bilemediğim için yanıltmayım

Evet haklisiniz aslında ,fazla tedirgin oldum o yüzden pat diye indirdim.Simdi tekrar bir düzenleme yapicam ınşallah .
Kaç kilo almış ki, yani kilosu çok mu fazla. Benim de büyük oğlum da çok kilo alıyor azaltek gıdayı dediler. Azalttım. Ama diş çıkarma evresinde o kadar kilo verdi ki pişman olmuştum.

Kaç kilo almış ki, yani kilosu çok mu fazla. Benim de büyük oğlum da çok kilo alıyor azaltek gıdayı dediler. Azalttım. Ama diş çıkarma evresinde o kadar kilo verdi ki pişman olmuştum.
Ya öylemi , ilk cocuk olunca çokta bilmiyorum ancak duyduklarim. bir kesim ilerde sikinti olur fln diyo ,bir kesim ise emekleyince ayaklaninca gider diyo.Benimde canim sıkıldı tabi onceden cok kucuktu nasil buyuyecek diyordum.(6.ay 9400 )

Ya öylemi , ilk cocuk olunca çokta bilmiyorum ancak duyduklarim. bir kesim ilerde sikinti olur fln diyo ,bir kesim ise emekleyince ayaklaninca gider diyo.Benimde canim sıkıldı tabi onceden cok kucuktu nasil buyuyecek diyordum.(6.ay 9400 )
Evet cidden çırpıyorlar. Ayına göre biraz fazla cidden. Ama o kadar azaltmayın mamayı bence. Aç kalır ve zayıflar alışmış çünkü

Son düzenleme:
Boyu ne kadar bebeğinizin belki boyuma göre normaldir

İshal olunca bebek çok sıvı kaybeder o yüzden hem bol bol emzir, hem de sık sık su ver. Baktın düzelmiyor gaita testi yaptırabilirsimiz sadece kakayı götürerek.
Ben de öyle yapıyorum normalde artık gece emzirmiyodum 12 den sonra ama dün gece 2 kere rüya beslemesi olarak yaptım gündüz de daha sık emziriyorum . Suyu da bol veriyorum. İnşallah bu geceyi rahat geçirir
Aynen deterjan da aklımıza geldi. Hem deterjan hem sampuanini değiştirdik bakalim fayda edecek mi. Yüzündeki kırmızılıklar gitti bu arada. Bu foto 3 hafta oncesiydi. Boynundaki kaldı biraz. Şekerli çok fazla gıda tuketiyorum. Yani sağlıksız abur cubur değil ama tatlı olarak akşamları kadayıf yiyorum, sabah recel bal yiyorum . Hatta şekerli bisey bulamazsam yoğurda şeker koyup yiyorum 😁 bununla ilgisi var mıdır ki
Kesinlikle ilgisi var ben canım tatlı isteyince kuru meyve indir dut vs yiyorum yoğurda tarçın katıyorum , yoğurda elma dilimliyorum. Bu hafta evde yaz helvası yaptım ellerime sağlık çok harika oldu ve bana da afiyet oldu tabi ama bebekte hemen gösterdi kendini.
Bulunduğunuz yerde havalar ısındı mı. Bizim bura soğuk hala kalorifer yakıyoruz
Oglen sıcak ama evler ve gölge soğuk. Biz merkezi sistemde oturuyoruz ve sistemi kapattılar evde yağlı regülatör kullanıyoruz .
Kızlar bir bacagimiz aşının olduğu yer çok kırmızı ve sisdi sizdede olmusmuydu soğuk uygulama yapıyorum diğer bacağında birşey yok asi dagilmamis gibi
Ebe bana olabilir normal endişelenme demişti. Tabi asiriysa bi fotoğraf çekip o Instagram'da ki doktora sorsan belki daha doğru bilgi verir
Ya bu bi küçük bi büyük meme takıntı oldu bana aynaya bakıyorum tuhaf duruyor kendimde büyük olan ağırlık yapiyir diğerinide hisetmiyi gibiyim
Valla benim hamilelik öncesinde de biri büyük biri küçüktü hala öyle sanırım yıllardır onlarla yaşamaya alıştım 🤗

Birincide bir aşıdan olmuştu. Pamuğa bol Kolonya döküp oraya koy hafif hafif oynat, ovma gibi ama çok çok hafif ve yavaş, demişti hemşire.

Ben gormedim cnm çok ağladı zaten belki ağlarken vermisdir bir kaç tane asi hazırladı ama ne olduğunu fark edemedim sonra eve geldim pzt konuscam yanlız e nabiza baktığımda yapıldı diyor ama içimden vermedi diyor
Çocuk felci hazırlanan bir aşı değil, pembe renkli damlalık şeklinde. Aynı şişeden 20 bebeğe yapılıyor. Onun iğne formu bebeklere yapılmıyor bence ara bir emin ol canım.

Boyu 66 cm cnm uzun degiliz fazla, kiloya göre
Boyuna göre baya baya tombiş bir bebek muhtemelen ama birden mamayı kesme daha kötü olur. Takip eden doktor varsa ona danış değilse Instagram'da cevap veren bir doktor vardı ama adını hatırlayamıyorum ona bir sor.
Doğum kilosu her ay kaç kg olduğu ve boyu. Ne kadar beslendiği. Hepsini tek mesajda yaz bence.

Karma aşı bacakta epey şişlik yapıyor kızlar. Çoğu bebekte aşı bölgesinde lokal reaksiyon gelişiyor. Bebeğimin bu ayki aşısını ben kendim yaptım, onda da şişlik oldu. 2 gün falan ağrıdı, bebişim tosbik olduğu için 2 hafta oldu, şişlik daha yeni geçti.
Kıyafetinin üzerinden buz paketi koymak ya da bol kolonya ile ıslatılmış pamukla kompres yapmak epey rahatlatıyor.

Bu arada verem aşılarınızın izleri nasıl? Bizimki halen kızarık mercimek kadar şiş.

Karma aşı bacakta epey şişlik yapıyor kızlar. Çoğu bebekte aşı bölgesinde lokal reaksiyon gelişiyor. Bebeğimin bu ayki aşısını ben kendim yaptım, onda da şişlik oldu. 2 gün falan ağrıdı, bebişim tosbik olduğu için 2 hafta oldu, şişlik daha yeni geçti.
Kıyafetinin üzerinden buz paketi koymak ya da bol kolonya ile ıslatılmış pamukla kompres yapmak epey rahatlatıyor.

Bu arada verem aşılarınızın izleri nasıl? Bizimki halen kızarık mercimek kadar şiş.
Bizim verem aşısı da kabuk bağlamış şekilde hafiften şiş. Benim bebeğim 7 buçuk aylık ama.

Bu arada Pandora büyük oğlum da verem aşısında kabuk bağladığını falan hatırlamıyorum. Şu anda da izi yok. Aşı tutmamış mı oluyor

Doktorun gunahini aldim ya 🤦‍♀️ Emrenin baya sisti bacagi.Ugur da olmayinca doktor sert yapti asiyi ondan oldu dedim.Allahim affet😄

Sadece mama ile besleniyordu yoksa anne sütü ile bu kilo

Back
X