2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
En son gece 12 de vermistim ates dusurucu.su anda 37.5-37,7 arasi gidip geliyo.Vermiyorum ates dusurucu.Istah gitti bizde.Huysuzluk pek yok gibi.Kardesiyle yerde takiliyo aglamiyor pek.Bu defa igne degil de antibiyotik verdi.Bakalim carsamba zaten randevumuz vardi.muhtemelen o gun yine bakilir degerlere.
Günde dört kere parol yazdı doktor. Galiba toplam üç sürdü ateş. Ateş bitince parolu kestim. Bize bulaşıcı dedi doktor. Abisinden uzak tutun onada bulaşmasın dedi. Biraz zor tabi bu ama dikkat etmeye çalışıyoruz. Size böyle bı durum varmı. Bizim ishal antibiyotik iğneden sonra başladı. Toz probiyotik kullanıyoruz. Günde iki yada üç kere ishal kaka yapio. Bugün daha iyi gibi. İnşallah biran önce iyileşirler.

Günde dört kere parol yazdı doktor. Galiba toplam üç sürdü ateş. Ateş bitince parolu kestim. Bize bulaşıcı dedi doktor. Abisinden uzak tutun onada bulaşmasın dedi. Biraz zor tabi bu ama dikkat etmeye çalışıyoruz. Size böyle bı durum varmı. Bizim ishal antibiyotik iğneden sonra başladı. Toz probiyotik kullanıyoruz. Günde iki yada üç kere ishal kaka yapio. Bugün daha iyi gibi. İnşallah biran önce iyileşirler.
İnşallah ya hemen

Pudrayı akciğere yapışıp enfeksiyon yapacağı için önermiyorlar. Çok tehlikeli
Aa bilmiyodum sağol canım uyarın için
Küvetini doldurduk oynattık içinde baya bi zaten çık terleyen bi çocuk şimdiden böyleyse temmuzu düşünemedim:KK43:
Bizimki de acayip terliyor şuan bile üstünde bi zıbın bi alt var

Eşim evde şimdi biz de yaptırıyoruz ama o işe başlayınca naparım bilmem belim sakat biraz korseyle duruyorum gün boyu
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de o yolda ilerliyorum belim ve boynum çok kötü son iki gündür küvette oturuyorum öyle yapıyorum ama mecbuten eğik duruyorum ve son suları dökerken tutmakta zorlanıyorum .
Dun acilde serumu aldiktan sonra evimize geldik.
Antibiyotik,prebiyotik damla,calpol,dolven ve ishal surubu kullaniyoruz.
Gece bi ara 39.4 oldu.Soydum eklrmlerine tulbent koymaya calistim .Pek izin vermedi.Calpol verdim.Klimayi da uyku moduna getirdik 27 dereceye sabitledik.Istahi gitti haliyle.Pirinc unu yaptim sabah onu yedi biraz.Obun disinda muz,elma,yogurt,sagdigim sutu icmeye calisiyo.Kasikla veriyorum cunku agzini mih gibi kapatiyo.Zaten dogru duzgun kilo almamisti su 1 aydir.Iyice eridi bebegim.Sagligi yerine gelsin bisey istemiyorum ya😢 Ugur da mahvoldu hastanelerde bizle.Gıkı cikmadi yavrumun saatlerce pusette bekledi kardesinin serumunun bitmesini.
Allah şifa ve kolaylık versin. Çok geçmiş olsun

Simdilik acildeyiz.Serum,kan,idrar,kaka tahlili.Duruma gore yatis olsun dedim.Atesi 38 e dustu .En son 38.9 du.
Çok geçmiş olsun
Ek gidaya gectigimizden beri bizde de durum oyle. Armut guzel yaptiriyor. Bir de 2 3 tane hurmanin kabugunu soyup sicak su katip eziyorum catalla muhallebi gibi oluyor. Onu yiyince rahat yapiyor.
Hurmanin kabugunu soyup direk veriyorum ben. Cok rahat yiyiyor.
Emeklemeden bildiriyorum bebegin kilosu fazla diye üzülen anneler üzülmeyin emeklemeye başlayınca dakka yerlerinde durmuyorlar ve veriyorlar acayip bi enerji patlaması yaşıyoruz şuan her yere kendi gidiyor kucak bile istemiyor 🙄🙄
Kac aylik. Ne zaman emeklemeye başladı.
Eşim evde şimdi biz de yaptırıyoruz ama o işe başlayınca naparım bilmem belim sakat biraz korseyle duruyorum gün boyu
Ben kucağıma bir havlu serip kucagimda yikiyorum. 2 aylik oldugundan beri. Cok rahat oluyor

Dun acilde serumu aldiktan sonra evimize geldik.
Antibiyotik,prebiyotik damla,calpol,dolven ve ishal surubu kullaniyoruz.
Gece bi ara 39.4 oldu.Soydum eklrmlerine tulbent koymaya calistim .Pek izin vermedi.Calpol verdim.Klimayi da uyku moduna getirdik 27 dereceye sabitledik.Istahi gitti haliyle.Pirinc unu yaptim sabah onu yedi biraz.Obun disinda muz,elma,yogurt,sagdigim sutu icmeye calisiyo.Kasikla veriyorum cunku agzini mih gibi kapatiyo.Zaten dogru duzgun kilo almamisti su 1 aydir.Iyice eridi bebegim.Sagligi yerine gelsin bisey istemiyorum ya😢 Ugur da mahvoldu hastanelerde bizle.Gıkı cikmadi yavrumun saatlerce pusette bekledi kardesinin serumunun bitmesini.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Bir kaç gün giremedim hep enfeksiyona kaynaklı bebekler hasta olmus. Rabbim şifa versin canım. Neden kapmış olabilir Dr bırsey dedi mi

Çok geçmiş olsun canım. Rota virüsü mğ acaba yüksek ateş ve ishal.. Gerçi bebeklerin rota aşısı var ama ben çok aşısı olup ortaya yakalanan gördüm.. Allah beterinden saklasın. Şu corona, belirsizlik ve hastalıklar bitsin artık. Gerçekten insanların ruh durumları kötüye gidiyor ben de dahil. Hep çocuklar hasta olmasın diye tedırgınlıkle yasıyoruz

Çok geçmiş olsun canım. Rota virüsü mğ acaba yüksek ateş ve ishal.. Gerçi bebeklerin rota aşısı var ama ben çok aşısı olup ortaya yakalanan gördüm.. Allah beterinden saklasın. Şu corona, belirsizlik ve hastalıklar bitsin artık. Gerçekten insanların ruh durumları kötüye gidiyor ben de dahil. Hep çocuklar hasta olmasın diye tedırgınlıkle yasıyoruz
Rota değil canım. İshal antibiyotik sonrası başladı.gunde iki kere falan sayısı yoğunluğu çok değil. Rotaya yakalanınca Allah korusun ishal durmuyo. Neyden mikrop kapti bilmioz. Evden çıkmadan kimse gelmeden yaşıyoruz. Zaten temizliğe önem verioduk. Koronadan beri çok daha dikkat eder olduk. 🤪 Yani altın kafese de koysan bebegi hasta olacağı varsa oluo. 🤐

Kızlar, biz de büyük kızıma enfeksiyon teşhisiyle hastaneden çıktık.
Doktor antibiyotik ve dolven yazdı, bişekilde verecksin dedi ilaçları. Dolveni içer mi endişeliyim, bu konularda çok huylu kızım. Şimdiye kadar bir ya da iki kere şurup içti, o da Alman ürünüydü, sıkıntı yapmamıştı.
Calpol verdim bugün, onu anında kustu.
Kullanımı için iki defa yazıyor üzerinde ama siz max kaç defa veriyorsunuz?
*şimdiye kadar hiç böyle uzun, geçmeyen bi ateşi söz konusu olmamıştı.
Cok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun

Hurmanin kabugunu soyup direk veriyorum ben. Cok rahat yiyiyor.

Kac aylik. Ne zaman emeklemeye başladı.

Ben kucağıma bir havlu serip kucagimda yikiyorum. 2 aylik oldugundan beri. Cok rahat oluyor
6 ekim doğumlu 7.5 aylık oldu 6. Aydan beri sürünüyordu son 1 haftadır ellerinin üstünde emekliyor

Suyu kaynayınca soğuma sırasında bakteri uruyormus. Doktor suyu şişe su kullaninnve kaynatmayin demişti.
Ayy rint napcamizi şaşırdık artk. Biz çocukken her sey ne kadar güzeldi. Senede bı belki hasta olurdum . Her gün sokağa çıkardık. Sokakta çocukların oksureni de olurdu burnundan sumugu eksik olmayanı da🤪 ama annelerimiz bize bulascak diye korkmazdi doğaldı çünkü bunlar. Şimdi öylemi burun akıntısı başlasın. Zamanında temizleyemezsek anında bronşit oluyor çocuklar. Hiç unutmam ramazanda tüm sülale iftara gelmişti. Halamın oğlu ateşi vardı salya sümük. Oda geldi. Kimse rahatsız olmadı. Şimdi hasta çocukla biri gezmeye gelse sorumsuzluk la suclariz diğer çocuklara bulascak diye. Suyu nasıl versek şaşırır hale geldik. 😭

Hepinize tesekkur ederim.kizlar.Allah cocuklarimizi korusun hastaliktan.Cidden beter bisey.60 kusur gundur her gun ayni rutin diye isyan ediyoduk.Simdi keske 3 gun onceye donsek te o ayni gunluk rutinlerimizi yapsak diyoruz.
Ates yok,ishal sadece sabah yapri o da kivamli ama dun aksam surup verdikten hemen sonra,bu sabah ta sut icerken hepsini fiskirtsrak kustu yavrum.Onu kafama taktim simdi.Bugun gozlemlicem bakalim.Carsamba zaten kontrole gidicez.

Bir arkadaşımız vardı, iki ay öncesine kadar hiçbir şeyi yok. Ara tatilde rahatsizlaniyor. Şu mu bu mu derken... Lenfoma. Ve kaybettik. Büyük bir şok yaşadık. Allah yardım etsin eşine geride kalanlarina.
Cidden iki günlük dünya. Dün ve bugün. Yarını bilmiyoruz bile. Allah sağlık versin, huzur versin. Gerisi boş.
Dün gece de garip rüyalar gördüm. Rüyalardan birinde tabir olarak ani değişim hastalık vs sebepten hayatın alt üst olması diyor. Elbette her rüya özel yorumlanir her yazana da inanacak değilim ama dün arkadasi böyle kaybedip üzerine bir de bu rüya yorumunu okuyunca kötü hissettim.
Zaten eşini cocugunu düşünmeden edemiyorum...

Hepinize tesekkur ederim.kizlar.Allah cocuklarimizi korusun hastaliktan.Cidden beter bisey.60 kusur gundur her gun ayni rutin diye isyan ediyoduk.Simdi keske 3 gun onceye donsek te o ayni gunluk rutinlerimizi yapsak diyoruz.
Ates yok,ishal sadece sabah yapri o da kivamli ama dun aksam surup verdikten hemen sonra,bu sabah ta sut icerken hepsini fiskirtsrak kustu yavrum.Onu kafama taktim simdi.Bugun gozlemlicem bakalim.Carsamba zaten kontrole gidicez.
Amin bununla geçmiş gitmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Sağlık olsun da varsın cikmayalim evden.

Back
X