2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar 8 ayda sağlık ocağında izlemmi var bugün asi kartına baktım tarif yazmış hemşire aramız çok iyi değil kendinlede
Bizi cagirmisti gittik. Tam kan sayimi yaptirip götürdük. Demiri eksik cikti. Dozunu artirdi. Boyuna kilosuna baktik. 9 aylik olunca cagiracak asi icin

8. ay ve uyku gerilemesi olayını mi yaşıyoruz bilmiyorum ama araştırırken denk geldim.Bu aya kadar gece o uyanmadan emzirip uykusuna devam etmesini sağlayan ben,bu ay geceleri saat başı kalkar oldum.Cok zorlanıyorum bunu alışkanlık haline getirecek diye.4-5 gündür böyle.Uykusunda mizirdanip emekleme konumuna geliyor,bu sefer sesli ağlamaya başlıyor..Yaşayan ve çaresine bakan var mı😵 lütfen olsun 😕
Biz her gece böyleyiz artık çok zorlanıyorum eşimde gece çalışıyor bazen 11yasindaki oğlum kalkıyor sesine anne poyraz sürekli ağlıyor diyor gecicek inşallah

Geç cnm sebzeye çok faydalı sen daha iyi bilirsin gerçi ben bezelye verdim çok sevdi taze fasulye kabak havuç patates biber bugünde kuzu kıyma deniycem inşallah cnm
Estağfurullah o ne demek...
Ben ilk oglanda hem saatli hem düzenli gittim. Ama inan bu kuzuda elim gitmiyor. Hakkına giriyorum çocuğun ama fırsat bulup pisiremiyorum çoğu zaman.
Patates kabak soğan sarımsak veriyorum. Bir de semizotu verdim. Bu haftaya kadar hiç sevmemisti sebzeyi. Tadimlarda püskürttü falan. Ara verip denedim ara verip denedim derken bugün yedi maşallah kabağı. Yogurtladim ama olsun öyle de yememisti. Babası da yogurtsuz yemez :)

Ben daha yumurta vermedim 🙈 zaten 3 gün kurali 10 çeşit 1 ay yapıyor bugun avokado denicektim tropikal vazgectim 😁
[/QUOTE]
Deneyebilirsin minik minik aslında. Benim büyüğe dokunmazdi. Küçük yer yemez kustu iki defa denedim ikisinde de.
M Meva59

Kızlar evleriniz ka derece benim 26 nemde yüzde 58 boynu boğazı isilik oldu hep zibinla duruyoruz pff sıcakta uyuyamıyor da gündüzleri hep dışarı çıkarıyorum arabasıyla sokakta hemen uyuyo

Mutfakta kahvalti hazirliyordum göremedim oglum babasiyla salondaydi orta sehpaya tutunup ayaga kalkmis:KK57:
Maşallah kuzuya benimki çok tembel yerde geri geri söylene söylene sürünüyo hiç ileri yok yatakta emekleme pozisyonuna geliyo geri düşüyo ayakta koltukta direnmeyi çok seviyo ama hiç oturmayayım ayakta direniyim dayanıp halinde. 8 aylık olduk bugün

Maşallah kuzuya benimki çok tembel yerde geri geri söylene söylene sürünüyo hiç ileri yok yatakta emekleme pozisyonuna geliyo geri düşüyo ayakta koltukta direnmeyi çok seviyo ama hiç oturmayayım ayakta direniyim dayanıp halinde. 8 aylık olduk bugün
Benim ki de ayni oturmayi sevmiyor tutunuyor koltuktan ayakta durmak istiyor ya da surekli emeklemede gezip duruyor ordan oraya. Arada dizlerinin üstünde duruyor normalde hep gobek üstünde emekliyor. Eşiklerden gecmeyi ogretti babasi. Poposunu dikiyor havaya plank pozisyonunda geciyor :KK70:

Oğlum bugün baya erken uyudu 6.30 yarın yine martılar gibi geçenin köründe kalkan bi minnoş görüyorum tabi yanında da ben. Çocuklarla ilgili sürekli gelişimsel yazılar okuyorum belli ki şimdilik en yakın rahatlama 3 yaşında görünüyo 😁 umarım her şey kolaylaşır o güne kadar

Ben daha yumurta vermedim 🙈 zaten 3 gün kurali 10 çeşit 1 ay yapıyor bugun avokado denicektim tropikal vazgectim 😁
Deneyebilirsin minik minik aslında. Benim büyüğe dokunmazdi. Küçük yer yemez kustu iki defa denedim ikisinde de.
M Meva59
[/QUOTE]
Bugün mercimek tanesi kadar avokado verdim senden biraz cesaret alarak biseye karistirmadim 2 gün daha denicez ins.sorun çıkmaz

Oğlum bugün baya erken uyudu 6.30 yarın yine martılar gibi geçenin köründe kalkan bi minnoş görüyorum tabi yanında da ben. Çocuklarla ilgili sürekli gelişimsel yazılar okuyorum belli ki şimdilik en yakın rahatlama 3 yaşında görünüyo 😁 umarım her şey kolaylaşır o güne kadar
Benimki dün 9 da uyudu gece 4 buçukta uyandi 6 ya kadar yatağın içinde konuştu durdu sonra yine daldı çok sinır bozucuu

Benim oğlanın sürünmesi kalkması bir oldu. Daha yeni yeni yerlerde sürünüyordu, biraz içinde tehlike açmadan oyalanır diye top havuzu alayım dedim, havuzu aşırıp toplarla birlikte çıkıyor içinden 😆
Geçen gün uyanınca beşiğinde ayaklanmış, beşiğin biraz uzağından kameranın kablosu geçiyordu, onu çekmiş kamerayı düşürmüş. İyi ki kafasına denk gelmemiş kamera. 🙄 Yaptıklarıyla gurur duyuyor, gülüyor bize 😄Hemen beşiğin seviyesini indirdim. Dün tamemen ayağa kalktı, bir gün önceki seviyede olsa beşikten düşerdi.
Salon mobilyasının sert yerlerine çarpmasın diye kauçuk yapıştırdık, onun farklı bir şey olduğunu anladı, söktü çıkardı 😅 Hayat çok zor oldu artık 🙈

Mutfakta kahvalti hazirliyordum göremedim oglum babasiyla salondaydi orta sehpaya tutunup ayaga kalkmis:KK57:
Ayaginin altinda hali varsa daha rahat kalkiyorlar.bizin evde koltuk önleri açıkta orta sehpayida sakladik kalkamiyordu.yazliga geldik annem emekliyor taşa oturmasın diye boş yer bırakmamış heryer yama yama halı serili çok rahat tutunup kalkıyor 2 haftadır.
Kızlar evleriniz ka derece benim 26 nemde yüzde 58 boynu boğazı isilik oldu hep zibinla duruyoruz pff sıcakta uyuyamıyor da gündüzleri hep dışarı çıkarıyorum arabasıyla sokakta hemen uyuyo
İstanbulda ki ev 26-27 derece isilik oldu 3 gün sonra yazlığa geldik hava serin havası İstanbul'a göre çok temiz olunca 22 dereceyi gördük çok rahat etti.
Bugün mercimek tanesi kadar avokado verdim senden biraz cesaret alarak biseye karistirmadim 2 gün daha denicez ins.sorun çıkmaz
[/QUOTE]
Seninki bizimkilerden ne kadar küçük ?
Mercimek tanesi kadar çok ufak bari çay kaşığı ile girseydin olaya 🙈🙈 .
8-9 aylık oldular ben patlıcan süt çilek gibi aman sakın denilenler hariç veriyorum herseyden az az .

Back
X