2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Amin cnm yaa. Dört beş çocuk buyutenler napio gerçekten merak ediyorum. Hele ikisi aynı anda hasta olduysa eyvah yani.
Geçen tlc de beşiz çocuklar vardı. Eşimle ağzımız açık izledik. Biz yaşları farklı iki çocuğu zor idare ediyoruz diye😊

Geçen tlc de beşiz çocuklar vardı. Eşimle ağzımız açık izledik. Biz yaşları farklı iki çocuğu zor idare ediyoruz diye😊
Besizleri yıllardır izleriz biz😍😍 aynen iki çocuğu zor idare ediyoruz. Allah dağına göre kar veriyor demekki. Besizleri annesi çok enerjik bı kadın. Ama kocasinda iş yok bence adam depresyon dan çıkmıyordu😂

Bizim ilki kel doğmuştu . Kafasında sarı tüyler vardı . Saç diye taradım onları hep😂😂. İkinci bildiğin adam gibi saçı vardı. Saçlı bebek te karizmatik oluyo yalnız😁😁. Ne kadar gelir bilmiyorum. Beklio hala saçlar👷
Bizim de ilki kelimsiydi biz kestik sonra hepten döküldü. İki numara da seninki gibi baya baya saçlı. Saçlar kesilince oh ve dedim şimdi bebek oldu

Bizim de ilki kelimsiydi biz kestik sonra hepten döküldü. İki numara da seninki gibi baya baya saçlı. Saçlar kesilince oh ve dedim şimdi bebek oldu
İkincide o kadar çok mide yanması yaşadım ki . Boşa değilmiş meğer 😂😂 iki kere kestik ama yine uzadı. Büyük oğlan bir yaşında anca saçı uzanmışti. Üç yasina kadar hiç kesmedik. Sapsarı ipek gibi saçları vardı. Toka falan takardım😂😂

Aşıdan geldik şimdi bacaktan yaptılar. Kendimde tetanoz oldum tekrardan. Kilosu 9750 boyu 77 cm. Kilosu az mı erkek bebek için ya boyuna mı gitmiş acaba

Eymenin boyu cok kısa.. 71cm falan.. Sizinkiler iyi masallah.. Kilosu da 9 filan.. Ben artik takmiyorum boyu kiloyu.. Kurtardi kendini diyorum.. Yeter bana😊

Paroloben. Kilosu ne kadar. Bizimki on aylikken 73 cm 9 kilo gelmişti . Ek gıda diş sıkıntısı olunca hiç almiyo. Çoğunluk anne sütü. Doktor gelişim normal dedi. Ama ek gıda almazsa bir yaşında sütten kesmeyi konuşalım dedi. 🤐 Bı daha gitmicem o doktora. Anne sütü çok kıymetli benim için. Ömür boyu yemek yicek .anne sütü alacağı bı sene daha altı üstü. Canım sıkıldı. Kan değerleri iyi ama. Bı eksiklik yok
Zeracım aslında, 1 yaşından sonra yemekten alacağı vitaminleri daha elzem gördükleri için anne sütünü kesmeyi öneriyorlar doktorlar(senin doktor vs yani). Anne memesine dadanıp başka bişey yememesi de kötü değil mi ama:/

Bu arada ben 4.aydan beri kontrole götürmüyorum kuşumu:/
Karnı tok, sırtı pek:d sıkıntı yok diyorum:)
Bende 5. Ay da götürmüştüm en son, doktor 6.aydan sonra görüşelim demişti. Virüs patlayınca gitmedim. Aşıya gidiyoruz, boy kg takibi yapılıyor ordan

Zeracım aslında, 1 yaşından sonra yemekten alacağı vitaminleri daha elzem gördükleri için anne sütünü kesmeyi öneriyorlar doktorlar(senin doktor vs yani). Anne memesine dadanıp başka bişey yememesi de kötü değil mi ama:/
Hiç yemiyor değil. Ama hastalık yada diş sıkıntısı olunca yemek istemiyor. Ben hic anne sütü almadan büyüdüm. Ne biliyim bünyem zayıf. Alerji yönünden olsun. Her anlamda. Ağır iş hiç bı bı zaman yapamam falan. O yzuden anne sütünü çok önemsiyorum.

İkincide o kadar çok mide yanması yaşadım ki . Boşa değilmiş meğer 😂😂 iki kere kestik ama yine uzadı. Büyük oğlan bir yaşında anca saçı uzanmışti. Üç yasina kadar hiç kesmedik. Sapsarı ipek gibi saçları vardı. Toka falan takardım😂😂
Ayy yok toka takmadım hiç ama kıvırcık sarı saçları var büyüğün:))
Ben ilkinde çok midem yandı ikincide hiç yanmadı. Çocuk peruklu doğdu 😂

Merhaba umay, her halükarda çok basık ve gürültülü bir ortama girdikleri için ağlıyorlar:/ ona kendini hazırla. Üzerini ince giyin, çünkü onu avutmaya çalışırken acayip sıklat basacak seni..uçağa ennn son yolcu alımı ne zamansa rica et o zaman alsınlar seni..çünkü ne kadar geç binersen o kadar iyi..umarım yolculuk uzun değildir ve tek başına yapmayacaksındır🙏
1 saat 45 dk ama ucaga gitmek icin de 2 saatten fazla yol gidicez

Eymenin boyu cok kısa.. 71cm falan.. Sizinkiler iyi masallah.. Kilosu da 9 filan.. Ben artik takmiyorum boyu kiloyu.. Kurtardi kendini diyorum.. Yeter bana😊

Benim oglan da 71 cmdi en son 2 3 hafta once:eğlence:

Bende 5. Ay da götürmüştüm en son, doktor 6.aydan sonra görüşelim demişti. Virüs patlayınca gitmedim. Aşıya gidiyoruz, boy kg takibi yapılıyor ordan
Ben korona sebebiyle hiç yeltenmedim. Aşılarda da yaptırıp dakikasında çıkardım. Fiziksel gelişimi de fena gitmiyor, dert etmiyorum.

Back
X