2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bisey daniscam.. Ne olduguna anlam veremiyorum belki sizler fikir verirsiniz.. Oğlum bazen genital bölge kısmını yere sürterek yaylanıyor.. Neden boyle yapiyor anlam veremiyorum.. Bezi mi sıkıyor acaba diyerek bugun bi numara büyük aldım.. Aklima bisey geliyor ama daha erken degil mi onlar için bilemedim:KK64:
Kazınma der bizimkiler. Kazınıyor yani. Benim kız yiğenim yapardı ter içinde kalırdı. Ama uyumak için yapıyormuş seninki de belki biseye geçiş için yapıyor olabilirmi diğer şey ne bebe de oluyor mu😳

Azılara erken degilmiydi ya bu ekim bebeleri ne böyle.. Benim aklım döküntüye takıldı. Bugün doktora götürdüm deli mıdır nedir anlamadı neden olduğunu. Diş döküntü yapmaz diyo ateş yükselmemiş 6. Hastalık değil diyo. Burnu akıyor aradada hapşırmıştı onu dedim viral bir enfeksiyon tepkimesi olabilirms ateş olmadığı için tetkik yapmadı ilaçta yok . Çocuk bir anda 4 zor dişle uğraşıyor bence vücut buna dayanamadı
Aynısı bizimki alt ilk dişlerini çıkarırken olmuştu, aynı anda üç tanesi birden çıkmıştı çok hafif bir ateş yükselmesi oldu, ertesi gün döküntü oldu komple bütün vücut. Mümkün olduğunca ince giydirdim ekstra terlemesine izin vermedim iki güne kendiliğinden geçti

Kızlar bisey daniscam.. Ne olduguna anlam veremiyorum belki sizler fikir verirsiniz.. Oğlum bazen genital bölge kısmını yere sürterek yaylanıyor.. Neden boyle yapiyor anlam veremiyorum.. Bezi mi sıkıyor acaba diyerek bugun bi numara büyük aldım.. Aklima bisey geliyor ama daha erken degil mi onlar için bilemedim:KK64:
Erken değil galiba ya keşif olarak galiba bu yaşlarda da olabiliyormuş, o esnada dikkatini çaktırmadan dağıtmaya çalışsan sevdiği bir yiyecek ya da oyuncakla? Yapma çocuğum falan demek bence bu yaştan inat yapıyor. Dikkati dağılırsa belki zamanla unutur

Kazınma der bizimkiler. Kazınıyor yani. Benim kız yiğenim yapardı ter içinde kalırdı. Ama uyumak için yapıyormuş seninki de belki biseye geçiş için yapıyor olabilirmi diğer şey ne bebe de oluyor mu😳

Anal dönemde cocukluk masturbasyonu olabiliomus o geldi aklima ilk.. Allah allah dikkat edeyim belki bisey istiodur😐

Erken değil galiba ya keşif olarak galiba bu yaşlarda da olabiliyormuş, o esnada dikkatini çaktırmadan dağıtmaya çalışsan sevdiği bir yiyecek ya da oyuncakla? Yapma çocuğum falan demek bence bu yaştan inat yapıyor. Dikkati dağılırsa belki zamanla unutur

Bende öyle yapiyorum.. Insallah unutur😐

Azılara erken degilmiydi ya bu ekim bebeleri ne böyle.. Benim aklım döküntüye takıldı. Bugün doktora götürdüm deli mıdır nedir anlamadı neden olduğunu. Diş döküntü yapmaz diyo ateş yükselmemiş 6. Hastalık değil diyo. Burnu akıyor aradada hapşırmıştı onu dedim viral bir enfeksiyon tepkimesi olabilirms ateş olmadığı için tetkik yapmadı ilaçta yok . Çocuk bir anda 4 zor dişle uğraşıyor bence vücut buna dayanamadı
Diş çıkarken bağışıklık sistemleri zayıfladığı için viral enfeksiyonlara açık hale geliyorlar. Önce ateş olup ateş geçer geçmez döküntü olması başka belirti yoksa viral enfeksiyon demek. 6. Hastalık da viral bir enfeksiyon. Benim oğlumda da öyle olmuştu. Sonra döküntüleri iyileşti ama cildi kuruyup zamanla egzema oldu. Bu süreçte cildini iyi nemlendirmeye dikkat et.
Bir de bu şekilde enfeksiyonları yavaş yavaş alıp geçirmeleri iyi bir şey. Vücutlarında küçüklükten antikorlar gelişiyor. Hiç hasta olmayan çocuk kreşe vs gidince çok sık ve ağır hasta olmaya başlıyor.

Bende öyle yapiyorum.. Insallah unutur😐
Bizimkide bezi açınca eliyle dalio direk hamur gibi yoğuruyor pipiyi çok mutlu oluyor🤦 gulmuyorum kızmıyorum. Keşfediyor. Sessizce ilgisini dağıtıyorum. Tepki verirsem üstüne gider biliyorum çok fena yaaa benimle dalga geçiyor resmen. Yerden sürekli ağzına çer çöp bulup atıo. Benim bu konuda çok atılgan oldumgu anladı. Şimdi yerde bişey olmasa bile alıp ağzına atmış gibi yapio gülüyor birde. Oyun haline çevirdi. Bende habire ağzında bişey ariyorm elimi ağzına sokunca Cat ısırıyor 🥳😂

Bizimkide bezi açınca eliyle dalio direk hamur gibi yoğuruyor pipiyi çok mutlu oluyor🤦 gulmuyorum kızmıyorum. Keşfediyor. Sessizce ilgisini dağıtıyorum. Tepki verirsem üstüne gider biliyorum çok fena yaaa benimle dalga geçiyor resmen. Yerden sürekli ağzına çer çöp bulup atıo. Benim bu konuda çok atılgan oldumgu anladı. Şimdi yerde bişey olmasa bile alıp ağzına atmış gibi yapio gülüyor birde. Oyun haline çevirdi. Bende habire ağzında bişey ariyorm elimi ağzına sokunca Cat ısırıyor 🥳😂

Eymen daha pipisiyle hic oynamadı acaba ondan mı diyorum..
Eymenin azalmaya başladı agzina herseyi atmasi eskiye göre😊 seninki fenaymis.. Bi de oyun yapio bacak kadar boyuyla anasina😂😂

Eymen daha pipisiyle hic oynamadı acaba ondan mı diyorum..
Eymenin azalmaya başladı agzina herseyi atmasi eskiye göre😊 seninki fenaymis.. Bi de oyun yapio bacak kadar boyuyla anasina😂😂
Tam hız devam bizimki. Hele abisi WC ye giderken bı hızlı emekleyerek koşuyo . Tabi banyoda karistircak çok eşya var. 😂

oğlum 6 gun sonra 1 yaşına giriyor ve abi oluyor:rolleyes:

sabah test yaptım sonuç çift çizgi

hunimi getirin:confused:

sanki ben tuvaletteyken biri aniden kapıyı açmış gibi bir his içindeyim:KK70:
Hosgeldinnnnnn cnm grupta tek değil miyim artık smdikkk😂 ilk zamanlar alışması zor oluyo ama alışıyorsun bak bana 30 hafta olduk

Hosgeldinnnnnn cnm grupta tek değil miyim artık smdikkk😂 ilk zamanlar alışması zor oluyo ama alışıyorsun bak bana 30 hafta olduk
seni yalnız bırakmayayım dedim :KK45:

düşündüğüm tek şey oğlumu sütten nasıl keseceğim en çok ona üzülüyorum

henüz doktorla görüşmedim acaba ne zamana kadar emzirebilirim

sen nasıl kestin sütten

Eymende evin dış kapisi açılınca hizli hizli emekliyo 'evaaaa evaaaaaaa' diye bağırıyor😂😂😂 yuzundeki heyecani gormeniz lazim🙈
Evaa ne demek😂😜 bizim daire kapısınin önünde yangın tüpü var. Her kapı açıldığında tüpe koşuyor. Hemen hortumunu çekiyor heycanli heycanli gözleri ışıldıyor 😂😂

seni yalnız bırakmayayım dedim :KK45:

düşündüğüm tek şey oğlumu sütten nasıl keseceğim en çok ona üzülüyorum

henüz doktorla görüşmedim acaba ne zamana kadar emzirebilirim

sen nasıl kestin sütten
Benimki kendi bıraktı canm. Ama emziriliyor kesme sütten yavrunun günahı ne ki emsin

oğlum 6 gun sonra 1 yaşına giriyor ve abi oluyor:rolleyes:

sabah test yaptım sonuç çift çizgi

hunimi getirin:confused:

sanki ben tuvaletteyken biri aniden kapıyı açmış gibi bir his içindeyim:KK70:

@happymoyalniz değilsin artık😂

Hayırlı olsun.. Isteyerek mi oldu😀 yoksa sende kaza kursununa mi gittin🙊

Back
X