- Konu Sahibi Beatrice00
-
Aynen canım şuan daha rahatım bebeğime ve kendime dikkat etmeye çalışıyorumcanim bak güzel haber bence. Sen positif kalmaya calis. Sonucta Keseyide görmüs ve eminim nereye yerlestiginide görmüstür. Insallah hayirli haberler alacaksin kalp atisini duyacaksin.
Bende bugun gittim doktor kese goremedi kan verdim.sonuca gore belli olcak cok tedirginim insallah bebislerimiz sagsalim yeronde olurAmin canım betamın yükselmesi progestanım her şey normal haftayı bekleyecem işte Tevvekkülden başka bir şey gelmez elden inşşalah Rabbim bize bağışlar da Rahime doğru büyür
Kaçıncı haftadasın canım. En son betan kaçtı Moralini bozma ben çok dua ettim dün ulturasona tekrar girdim yerleşimi iyi dedi başka doktor. Boş yere strese sokuyorlar insanıBende bugun gittim doktor kese goremedi kan verdim.sonuca gore belli olcak cok tedirginim insallah bebislerimiz sagsalim yeronde olur
5+6 canım ben kalp atisi duymayi beklerken kese yok dedi dona kaldım boyle aydinlatacak biseyde demedi doktorum , sadece gec döllenmemis olabilir kan alalim dedi bu kadar bekliyom bendeKaçıncı haftadasın canım. En son betan kaçtı Moralini bozma ben çok dua ettim dün ulturasona tekrar girdim yerleşimi iyi dedi başka doktor. Boş yere strese sokuyorlar insanı
Canım sakın tedirgin olma ferah tut içini ben de 5+5teyim dün doktorum keseyi zor gördü ki betam 5000lerdeydi kese daha bir cm bile değil 0.732mm gibi bir şey çıktı. Karından mı muayene etti5+6 canım ben kalp atisi duymayi beklerken kese yok dedi dona kaldım boyle aydinlatacak biseyde demedi doktorum , sadece gec döllenmemis olabilir kan alalim dedi bu kadar bekliyom bende
Alttan bakmayi teklif etmede normal ultarasonla bakti , nokta dahi yoktu , saat 4 u bekliyorum sonuc icin bakalim.ne cikacak sende yavrunu sagsalim.kucagina al insallah benimde ilkim bi aradaCanım sakın tedirgin olma ferah tut içini ben de 5+5teyim dün doktorum keseyi zor gördü ki betam 5000lerdeydi kese daha bir cm bile değil 0.732mm gibi bir şey çıktı. Karından mı muayene etti
Rabbim zeval vermesin evladına canım rahat ol korkma dua et Allah’ın izniyle bir şey olmazAlttan bakmayi teklif etmede normal ultarasonla bakti , nokta dahi yoktu , saat 4 u bekliyorum sonuc icin bakalim.ne cikacak sende yavrunu sagsalim.kucagina al insallah benimde ilkim bi arada
Alttan bakmayi teklif etmede normal ultarasonla bakti , nokta dahi yoktu , saat 4 u bekliyorum sonuc icin bakalim.ne cikacak sende yavrunu sagsalim.kucagina al insallah benimde ilkim bi arada
Canım ne çıktı sonuç merak ettimAlttan bakmayi teklif etmede normal ultarasonla bakti , nokta dahi yoktu , saat 4 u bekliyorum sonuc icin bakalim.ne cikacak sende yavrunu sagsalim.kucagina al insallah benimde ilkim bi arada
Daha ses yok canim , aradim daha cikmadi diyorlar!Canım ne çıktı sonuç merak ettim
Tamam canım temiz Çıkar inşallahDaha ses yok canim , aradim daha cikmadi diyorlar!
Canim sonucum 26.325 cikti bu degere gore kalp atışı duymam gerekti dedi ,dis gebelikten supheleniyor cok korkuyorum bu sonuca gore dis gebelik olma ihtimali.olabilirmiTamam canım temiz Çıkar inşallah
Herhangi bir rahatsızlığınız var mı ağrı kanama gibiCanim sonucum 26.325 cikti bu degere gore kalp atışı duymam gerekti dedi ,dis gebelikten supheleniyor cok korkuyorum bu sonuca gore dis gebelik olma ihtimali.olabilirmi
Hayir canım kanama leke agri vs. Yok sadece hafif kasik agrisi adet olcak gibi kramp varHerhangi bir rahatsızlığınız var mı ağrı kanama gibi
Canım sonucunu anlamadım 26bin küsürat mı? Ayrıca sancı var mı tek taraflı ve şiddetli ayrıca kanama?? Rabbim yüzünü güldürsün bacım. İyi düşün iyi olsun artı başka doktora da gözükmelisin bence alttan muayene yaptı mıCanim sonucum 26.325 cikti bu degere gore kalp atışı duymam gerekti dedi ,dis gebelikten supheleniyor cok korkuyorum bu sonuca gore dis gebelik olma ihtimali.olabilirmi
Dış gebelik tecrübem yok ben de henüz keseyi görmedim ama bence bu hcg değerine göre dış gebelik çoktan belirti verirdi. Allah korusun dayanılmaz ağrı, kanama vsCanim sonucum 26.325 cikti bu degere gore kalp atışı duymam gerekti dedi ,dis gebelikten supheleniyor cok korkuyorum bu sonuca gore dis gebelik olma ihtimali.olabilirmi
Evet 26 bin küsur yarin baska doktora gidicem insallah yarinki dpktorala mutlu olarak ayrilirim canımCanım sonucunu anlamadım 26bin küsürat mı? Ayrıca sancı var mı tek taraflı ve şiddetli ayrıca kanama?? Rabbim yüzünü güldürsün bacım. İyi düşün iyi olsun artı başka doktora da gözükmelisin bence alttan muayene yaptı mı
Insallah oyledir canım belirti olmadigi icin biraz ümitliyim dedigin gibi yoktur insallahDış gebelik tecrübem yok ben de henüz keseyi görmedim ama bence bu hcg değerine göre dış gebelik çoktan belirti verirdi. Allah korusun dayanılmaz ağrı, kanama vs
Bence sizinki dış gebelik değil 2. Bir doktora görünün bence sıkışık gidin bu sefer
Amin canım ben de bir gece boyunca üzüldüm bi de bana dediler binde bir görülür korneal gebelik ama başka doktora gittim içimi rahatlattı. Sen sıkışık mıydın özele mi gittin devlete mi ne kadar baktı da göremedi İnan bunların hepsi etkiliyorEvet 26 bin küsur yarin baska doktora gidicem insallah yarinki dpktorala mutlu olarak ayrilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?