2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

belim ağıyor, sol karın boşluğum ağrıyor. gece zaten 3-4 te uyanıp zor uyuyorum bir daha saat 6-7 de.

Bende ağrı yok canım arada kasık batmaları oluyor. Bu gece 2 kere uyandım psikolojik olarak tedirgin uyuyorum heralde
Ayy canım iş çöküşü eve gidiyorum belim ağrıyor gün içinde zaten kazık ağrısı oluyor da bende tedirginim işte bir şey olucak diye sakinleşmeye çalışıyorum

Birde ben en fazla 4 haftalık gebeyim ama Dr 5+3 dedi çünkü Satım maksimum : 2 ekimdir... anlamadım bakalım sonuclarim çıksın Pzt sorarım unutmazsam

Ben de Ekim ayında hamile kalanlardanım. 4 Ekim adet tarihim çarşamba ilk kanı verdim 259 çıktı. Bugün tekrar verdim 839 çıktı üstten muayenede bir şey göremedi. Daha erken kişiden kişiye değişmekle beraber genelde hcg 2000-2500 olunca görünür dedi.
Kendimi mümkün mertebe kaptırmamaya çalışıyorum kimyasalıdır dış gebeliğidir hepsi ihtimal dahilinde Allah isteyen herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Amin canım ben de temkinli yaklaşıyorum ama insan düşünmekten de kendini alamıyor bazen kendime kızıyorum geleceği düşünme diye ptesi gidecem kese için. İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur. Bu arada ben folik asidin yanında balık yağıda başladım beyin gelişimi önemli

Kızlar ben de 5+1 günlük hamileyim 2 gün önce hcg 7800 çıktı kese oluşumu da var dedi sıkıntı yok 3 hafta sonra gelirsin dedi. 3 hafta çok değil mi?

Kızlar ben de 5+1 günlük hamileyim 2 gün önce hcg 7800 çıktı kese oluşumu da var dedi sıkıntı yok 3 hafta sonra gelirsin dedi. 3 hafta çok değil mi?
Kalp atışı duymak için biraz geç gibi geldi yani iki hafta dese neyse ama 3 hafta bekleyemezsiniz ben çünkü bazılarında 6. Haftada bile duyuluyor ki senin değerin de yüksekmiş baya canım

Ben de anlamadım canım bulunduğum yerde özel hastane yok pek, devlet olduğu için mi önemsemedi acaba?

Bazıları 8 haftalıkken duyuluyor kesin olsun diye demiş olabilir

Haddim değil ama o eri bir araştır istersen balık yağının nasıl yapıldığı belli değil ilaç şirketleri bildiğin mafya gibiler bu yüzden çok sağlıklı kontrol edildiklerini düşünmüyor um ...arkaları çok güçlü....en azından ilk 3 ay balık yağı içmeyin lütfen ..

Sorun neydi ki canım tüp bebekte olmamış
canim sorun bulamadilar sebepsiz interfile dediler sunu deneyelim bunu deneyelim derken iki tane kistim olustu. Sonrada senin cocugun bundan olmuyo dediler kesinlikle ameliyat olacaksin dediler ve sonra hamile kalmisim. kendimi ameliyata o kadar hazirladimki cocugu hic düsünmedim. allahima cok sükür isteyen herkese nasip etsin

Kızlar benim değerim bir hafta önce 170di bu hafta 560 çıktı. Bu artış çok düşük değil mi 1 haftada doktor da 1000lerde bekliyordu o da düşük dedi dış gebelik olunca mı böyle yavaş oluyor artış bilginiz var mı

Beni ve bebeğimi düşündüğünüz için çok teşekkür ederim canım. Benim işim doktor hangi markayı kullanmam gerektiğini bizzat iyi biliyor için rahat olsun yani bu arada ilk başta bebeğin kalbi ve beyni gelişiyor beyin gelişimi için annenin omega 3 deposu kullanılıyor denize sıfır bir memlekete yaşamıyorum maalesef depo bana yetersiz almak zorundayım anlayacağın güvenle kullanıyorum

Merhabalar ben 5haftalık hamileyim geçen cuma keseyi gördük 11mm ayın 30unda kalp atışı için gidicem heyecan korku sevinç herşey karışık inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
Allah kucagimiza almayi nasip etsin canim. Benim 5 bitti 6. Haftanin ilk gunu bu gun. Kasik agrim hafiften vardi 5. Haftanin icindeyken, 6'ya girince birden kesiliverdi. Senin agrin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…