2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

Allah kucagimiza almayi nasip etsin canim. Benim 5 bitti 6. Haftanin ilk gunu bu gun. Kasik agrim hafiften vardi 5. Haftanin icindeyken, 6'ya girince birden kesiliverdi. Senin agrin var mi?
Bugun doktor dedi, yerlesme kanamasi 5. Haftada olur dedi. 5. Haftada haliyle kasik agrisi da fazla olur
5 te yim ben de insallah benimki de agrimaz.

Bugun doktor dedi, yerlesme kanamasi 5. Haftada olur dedi. 5. Haftada haliyle kasik agrisi da fazla olur
5 te yim ben de insallah benimki de agrimaz.
Cok tesekkur ederim canim. Guzel seyler soyledin beni rahatlattin. Haftaya kalp atislarini dinleyecegiz nasip olursa. Hep dua ediyorum. Esmaül Hüsnalar var hafta hafta okunacak. Istersen arastir. Rabbim hepimize hayirli evlatlarnasip etsin.

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım tazecik hamileler rabbim üstünüzdeki bütün sıkıntıları alsın kalbinizdekileri kaderiniz eylesin en bi hayırlısından Bu gün kese için doktora gideceğim. Siz de durumlar nasıl?? Gelişmelerden haberdar olalım. Betam dün 2400lerde çıktı inşallah keseyi görürüm bu gün

Günaydın amin güzel dileklerin için. Keseyi görürsün. Belki doktor kalp atışını da görür ama çok küçük diye dinletmez. Güzel haberlerle gel

Günaydın amin güzel dileklerin için. Keseyi görürsün. Belki doktor kalp atışını da görür ama çok küçük diye dinletmez. Güzel haberlerle gel
İnşşalah canım sıra aldık bekliyoruz. Vajinal muayene de mi çıkar? Karın ulturasonu yeter mi? Aklımda deli sorular

kızlar bende bu ay hamile kaldım çok şükür şu an 4+4 deyim sanırım ultrason muayenem 19 kasımda olacak hepimiz için her şey güzel gider inşallah

İnşşalah canım sıra aldık bekliyoruz. Vajinal muayene de mi çıkar? Karın ulturasonu yeter mi? Aklımda deli sorular

İlk aylar vajinal muayene maalesef. Sinir bozucu bir his ama ekranda bebişi görünce olaydan koptupun için sana ne yapıldığını unutuyorsun

kızlar bende bu ay hamile kaldım çok şükür şu an 4+4 deyim sanırım ultrason muayenem 19 kasımda olacak hepimiz için her şey güzel gider inşallah

Merhaba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. Bende sat a göre 4+4 üm. Herşey yolunda giderse bende 16 sında gideceğim sanırım doktora ya da 23 ünde

Merhaba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. Bende sat a göre 4+4 üm. Herşey yolunda giderse bende 16 sında gideceğim sanırım doktora ya da 23 ünde
ben en son cuma kan verdim değerim 390 çıkmıştı doktor 19 unda gelin hem kese hem kalp atımı olur dedi sen en son ne zaman kan vernmiştin hayırlı olsun bu arada ilk gebelik mi

Hanımlar ben muayene oldum doktor kesenin tüpün çıkışına yakın olduğunu söyledi

ben en son cuma kan verdim değerim 390 çıkmıştı doktor 19 unda gelin hem kese hem kalp atımı olur dedi sen en son ne zaman kan vernmiştin hayırlı olsun bu arada ilk gebelik mi

Ben henüz kan vermedim.evde gebelik testi ile öğrendim geçen hafta. Kanama ağrı olmadığı sürece gitmeyeceğim. 6-7 haftalık olduğunda gitmek istiyorum. Kızıma hamile kaldığımda her hafta gitmiştim çok stresli olduğu için o haftalar bir daha olursa hemen gitmeyeceğim diye sözvermiştim kendime. İlk hamilelikte insan gün aşırı gitmek istiyor.

Bu arada kalp atışını duymaya gideceğiniz güneşinizde gelmişse sizinle kayda alsın. Çok güzel bir his

benim ilk biraz tecrübesizlik biraz heyecan yok değil:) eşim benden beter gelmeden durabilir mi ben 1 o 9 doğuruyor

Sorun oluşturuyor mu bu durum? Eğer öyleyse tedavi için bişey dedi mi
Emin değildi haftaya tekrar gel dedi 5+2ymişim. Dedi korneal gebelik olabilir tüpün ağzımda diyemem ama çıkışın hemen altına yerleşmiş dedi eşimle de konuşamadım daha bir haftalık başka stres. Rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…