- Konu Sahibi Beatrice00
-
bir sonraki doktor kontrolüne kadar bunları hiç düşünmemeye çalış. Çalışmıyorsan Kitap oku yürüyüş yap yemek yap dağıt kafanı. Çalışıyorsanda iş üret kendine kafan dağılsınEmin değildi haftaya tekrar gel dedi 5+2ymişim. Dedi korneal gebelik olabilir tüpün ağzımda diyemem ama çıkışın hemen altına yerleşmiş dedi eşimle de konuşamadım daha bir haftalık başka stres. Rabbim sabır versin
Aynen canım düşünmeyecem. Haftaya ile gidip orda iyi bir doktora tekrar muayene olacam Rabbim her şeyin iyisini bilir yaşayıp görecezO zaman
bir sonraki doktor kontrolüne kadar bunları hiç düşünmemeye çalış. Çalışmıyorsan Kitap oku yürüyüş yap yemek yap dağıt kafanı. Çalışıyorsanda iş üret kendine kafan dağılsın
Canım sonradan yukarı kayıp yerleşenler oluyor diye duymuştum İnşallah haftaya içini rahatlatan haberler alırsın doktordanEmin değildi haftaya tekrar gel dedi 5+2ymişim. Dedi korneal gebelik olabilir tüpün ağzımda diyemem ama çıkışın hemen altına yerleşmiş dedi eşimle de konuşamadım daha bir haftalık başka stres. Rabbim sabır versin
Amin canım betamın yükselmesi progestanım her şey normal haftayı bekleyecem işte Tevvekkülden başka bir şey gelmez elden inşşalah Rabbim bize bağışlar da Rahime doğru büyürCanım sonradan yukarı kayıp yerleşenler oluyor diye duymuştum İnşallah haftaya içini rahatlatan haberler alırsın doktordan
üzülme canim allahim her seyin hayirlisini versin insallah. Bana hamile kalamazsin dediler o ay hamile kalmisim. Rabbim istedimi hersey olur. sen icini ferah tut zor olsadaAmin canım betamın yükselmesi progestanım her şey normal haftayı bekleyecem işte Tevvekkülden başka bir şey gelmez elden inşşalah Rabbim bize bağışlar da Rahime doğru büyür
Sağol gülüm aklıma getirmemeye çalışıyorum elden geldiği kadar inşşalah bir sıkıntı olmaz bir hafta sabır sonrası Allah Kerimüzülme canim allahim her seyin hayirlisini versin insallah. Bana hamile kalamazsin dediler o ay hamile kalmisim. Rabbim istedimi hersey olur. sen icini ferah tut zor olsada
Bugün kan verdim 5+3 deyim degerim 5800 cikmis. Degerim yükselmis cok sevindim. 14 ünde tekrar doktora gidecegim insallah o zamana kalp atisini görürüz.
Maşallah değeriniz çok güzel artmış. 5+3 deyim bende aramızda 1 gün varBugün kan verdim 5+3 deyim degerim 5800 cikmis. Degerim yükselmis cok sevindim. 14 ünde tekrar doktora gidecegim insallah o zamana kalp atisini görürüz.
Günaydın. Hic üzülmeyin, bol bol dua edin. Vesvese geliyor insana biliyorum. Ben de sizin gibiyim. Herseyden nem kapiyorum. Zaman en iyi öğretmen.Günaydın hanımlar. Dün aldığım tüpe yakın yerleşme haberi beni baya üzdü diye bu gün başka doktora randevu hiç bir şey demedim bana sağlıklı yerleşmenin olduğunu söyledi ama daha çok küçük kese 0.753cm. İçin rahat etsin diye cuma da gel kese takibini yapalım dedi. Evet içim rahatladı ama ben şimdi kime inanacam sonra da diyorlar ilk aylar sakın stres yapma. Gel de yapma
Günaydın hanımlar. Dün aldığım tüpe yakın yerleşme haberi beni baya üzdü diye bu gün başka doktora randevu hiç bir şey demedim bana sağlıklı yerleşmenin olduğunu söyledi ama daha çok küçük kese 0.753cm. İçin rahat etsin diye cuma da gel kese takibini yapalım dedi. Evet içim rahatladı ama ben şimdi kime inanacam sonra da diyorlar ilk aylar sakın stres yapma. Gel de yapma
Kızlar ben suan 5+3 deyim 16 sına randevu almıştım doktor olmadığından ertelendi 22 sinde gideceğim doktora yani 7+6 dayken gideceğim sizce ilk muayene için geç mi??
Yaa öyle mi dersinizYo geç değil ağrı kanama yoksa bekleyebilirsin. Kese kalp atışı hepsini tek seferde öğrenirsin
Yaa öyle mi dersinizİki kere kan tahlili yaptırdım hcg düzenli artıyor şükür. Ksnanamam yada başka bir sıkıntım da yok
Aynen valla vesveseler peşimi bırakmayacak çok kuruntu yaptım galiba. Görmemişin hamile olmuşuGünaydın. Hic üzülmeyin, bol bol dua edin. Vesvese geliyor insana biliyorum. Ben de sizin gibiyim. Herseyden nem kapiyorum. Zaman en iyi öğretmen.
Günaydın çok güzel haber bak doktorda demiş çook küçük diye o yüzden biraz daha sabretki gelişsin büyüsün. Bence ilk doktoruna onun verdiği randevu tarihinde git tekrar. Ne diyecek. Aynı şeyleri söylerse yeni doktoruna devam edersin
[/
Aynen ptesi ilk doktorun randevusuna gideyim bi
ay insallah cok heyecanli beklemek. Zaman gecmek bilmiyor resmen allahimMaşallah değeriniz çok güzel artmış. 5+3 deyim bende aramızda 1 gün var16 kasıma aldım randevumu arka arkaya duyarız inşallah kalp atışlarını
canim bak güzel haber bence. Sen positif kalmaya calis. Sonucta Keseyide görmüs ve eminim nereye yerlestiginide görmüstür. Insallah hayirli haberler alacaksin kalp atisini duyacaksin.Günaydın hanımlar. Dün aldığım tüpe yakın yerleşme haberi beni baya üzdü diye bu gün başka doktora randevu hiç bir şey demedim bana sağlıklı yerleşmenin olduğunu söyledi ama daha çok küçük kese 0.753cm. İçin rahat etsin diye cuma da gel kese takibini yapalım dedi. Evet içim rahatladı ama ben şimdi kime inanacam sonra da diyorlar ilk aylar sakın stres yapma. Gel de yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?