Dimi yaa ne güzel. Zaten karnımda büyüdü kilo alıyorlarValla haftasonu gayet parmak emiyordu cukcuk
Gözünüde acıp kapadı ben her ne kadar cok secemesemde
Hıckırıgınıda hissettim gecen haftalarda
Bildigin bebek oldular artık :)
Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride görmeyi nasip etsin
Dün aksam bi 90+ üstü oldu ama genelde 80lerdeKızlar nabzınıza hiç bakıyor musunuz? Benim sürekli 100 üstünde. Dinlenikken bile 105-107 civarı oluyor. Yürüyüş yapınca veya çarpıntım olduğunda 120 lere çıkıyor.
Var mı bi gelişme son durumun nasıl ?aynen oyle canim... aminn insallah ❤
Beloc falan vermedi mi ?Merhaba bende bu dertten muzdaribim
Ama sizinki iyiymiş ben şuan düzenli kardiyoloğa kontrole gidiyorum çünkü benimki 170lere çıkıyor ki bu çok fazla
Doktor 100 -105 hamileyken normal dedi
120 de çok kötü değil ben 150den sonra fena oluyorum zaten belli bi süre geçmezse acile gitmek zorundayım takip edebilmeleri için
Bol su iç mutlaka
Benimki 50 lik yükleme sonucu 1, saat 101 cikti 2.saate bakılmadı açlık 85 cikti1. Saat ve 2. Saat olarak ayrı ayrı mi cikti yoksa tek sonuç mu?
Benim açlık 76, 1 saat sonra 142, 2 saat sonra 143 cıktı. 75 lik yukleme
Anladım. Benim de kalp önceden de hafif sorunluydu ama ciddi bişey çıkmamıştı bazı insanlarda olabilen bir durummuş. Hamilelikteki çarpıntılara da doktorum normal bazı hamilelerde oluyor demişti. Bi de bana da ağır yemekler çarpıntı yaptırıyor onu fark ettim. Belki sizde de öyle oluyordur ondan oruç tutmak iyi gelmiştir.Hamilelik öncesinden çarpıntı sorunum olduğunu fark ettiler doğumdan sonra muhtemelen ilaç kullanacakmışım
Gerçekten çok zor oluyor nefesim kesiliyor acile gidince de 4-5 saat salmıyorlar ilaçlarla düşürüyorlar
Bana ramazan çok iyi geldi oruç tutunca acayip düzeldi son bir aydır çok iyiyim çok şükür doktorda fark etti şuan 110larda çoğunluk
Ne güzel ya, benim de bu ay artık hep 100 üstündeDün aksam bi 90+ üstü oldu ama genelde 80lerde
İlk dört aydan sonra düzeldi benimki sükür
Heyet raporu şimdi için değil mi canım. Doğum sonrası değil yani. Benim de eylül 15 diyo doğum ama erken gelme ihtimali var bebegimin. Ağustos falan olabilir. Nolcak bilmiyorum süreç yaklaşınca ve başımıza gelince mecbur öğrenicezAy sorma canım aynen öyle nisandan bu yana öyle isteksiz gittimki öğrenciler eskisi gibi değil ne yazikkiidareden müdür ile iletişim engelim var benimde:)ne anlattigimi pek anlamıyor dinlemediği için.Yeterli ders bos gecmesin bazen hak veriyorum ama biz de koskocaman insanlarız keyfimizden değil yani bacaklarım öyle agriyorki halsizlik var tansiyonum düşüyor önceden bir kaybım var..yani bugüne kadar anca sabrettim.
Doğum izni için hiç bir şey vermiyoruz şimdi.doğum olunca doğum raporunu gönderiyoruz sadece.heyet raporunu da ben alamayan kimse görmedim şimdiye kadar inşallah bizde de bir sıkıntı cikmaz
Canım ben yurtdışında yaşıyorum bana da holter taktılar kalp ekosu falan yaptılar ama son bi test daha yapması gerekiyordu o da radyasyon içerdiği için reddettim o testi yapmadan yazamam dediBeloc falan vermedi mi ?
Banada holter takmıslardı günde 3e kadar beloc 25mg icebilecegimi söylediler ritmimden kaynaklı
Benimki otururken bile yükseliyor bazenAnladım. Benim de kalp önceden de hafif sorunluydu ama ciddi bişey çıkmamıştı bazı insanlarda olabilen bir durummuş. Hamilelikteki çarpıntılara da doktorum normal bazı hamilelerde oluyor demişti. Bi de bana da ağır yemekler çarpıntı yaptırıyor onu fark ettim. Belki sizde de öyle oluyordur ondan oruç tutmak iyi gelmiştir.
Merhaba ben baston isteyenler için maclaren öneririm benimki yeni doğandan itibaren kullanılabiliyordu ben gerçi kızım 6 aylıkken almıştımkızlar biz bugün avm gezintisi yaptık :) bebeğe dair de bircok şeye baktık. öncelikle baston isteyenler icin söyliyim burda chicco duo love konusmustuk ben beğenmedim reelde arabayı. çok kaba. sürüşü vs çok rahat ama sadece kabalığını beğenmedim devasa birsey ya. chicco liteway3 vardı gri renk ama harikaydı. o da travel sistem değil diye ikilemde kaldım. son olarak casual vistaya baktım arabanın teşhirdeki rengi dışında herşeyi hoşuma gitti. tentesi, yağmurluğunun naylon olmaması, tekerlekleri, genişliği ama pratikliği vs vs. onun da pusetini hiç beğenmedim gereksiz geniş. ben bu kararsızlıkla zor alıcam gibibu arada lcw’de hamile taytları 30₺ye düşmüştü kumaşları aşırı rahat. birde müslin örtü aldım o da 20₺ye düşmüş. zıbın falan da aldım ayy çok güzel yaa kalbimi bırakıyorum o reyonlara her girdigimde
maclaren quest mi bahsettiğiniz? biraz pahalı araştırdım bunu da ama kalitesinden şüphem yok. birde tentesi tam kapanmıyor ve ön barı yok. bu yüzden bunu elemistim tabi fiyatı da tuzu biberi olduMerhaba ben baston isteyenler için maclaren öneririm benimki yeni doğandan itibaren kullanılabiliyordu ben gerçi kızım 6 aylıkken almıştım
Onu aldıktan sonra normal bebek arabasını hiç kullanmadım 4 yıl olacak alalı kaç defa uçak yolculuğu yaptım onunla
Uçaklarda ordan oraya fırlatıyorlar bebek arabalarını biliyorsunuzdur ama sapasağlam çıktı her seferinde
Biraz pahalı ama hak ediyor
Birkaç yıl önce litewayin seti vardı. Oturma kısmını öne yatırıp anakucağı takılıyordu. Çok pratik çok satmışımdır ondan. 3modelinde bu yok. Piyasada bulabilirsin belki eski modeli. Kırmızı ve siyah renk seçeneği vardı. Çalışanlara sordun mukızlar biz bugün avm gezintisi yaptık :) bebeğe dair de bircok şeye baktık. öncelikle baston isteyenler icin söyliyim burda chicco duo love konusmustuk ben beğenmedim reelde arabayı. çok kaba. sürüşü vs çok rahat ama sadece kabalığını beğenmedim devasa birsey ya. chicco liteway3 vardı gri renk ama harikaydı. o da travel sistem değil diye ikilemde kaldım. son olarak casual vistaya baktım arabanın teşhirdeki rengi dışında herşeyi hoşuma gitti. tentesi, yağmurluğunun naylon olmaması, tekerlekleri, genişliği ama pratikliği vs vs. onun da pusetini hiç beğenmedim gereksiz geniş. ben bu kararsızlıkla zor alıcam gibibu arada lcw’de hamile taytları 30₺ye düşmüştü kumaşları aşırı rahat. birde müslin örtü aldım o da 20₺ye düşmüş. zıbın falan da aldım ayy çok güzel yaa kalbimi bırakıyorum o reyonlara her girdigimde
Benimki 50 lik yükleme sonucu 1, saat 101 cikti 2.saate bakılmadı açlık 85 cikti
Heyet raporu dogum sonrasi icin gerekli. Dogum sonrasi iznimiz az oldugu icin. Ama senin 15 eylul oldugu icin dogum donras iznin 8 hafta olur. Benim 5 eylul gorunuyor Agustos sonu olacak ve dogum sonrasi iznim 7 hafta olacak. Ekimde falan olsaydi iyiydi. Ama cok sukur bebislerimiz oluyor.Heyet raporu şimdi için değil mi canım. Doğum sonrası değil yani. Benim de eylül 15 diyo doğum ama erken gelme ihtimali var bebegimin. Ağustos falan olabilir. Nolcak bilmiyorum süreç yaklaşınca ve başımıza gelince mecbur öğrenicez
Yani son hafta ve seminerlere gitmekHeyet raporu şimdi için değil mi canım. Doğum sonrası değil yani. Benim de eylül 15 diyo doğum ama erken gelme ihtimali var bebegimin. Ağustos falan olabilir. Nolcak bilmiyorum süreç yaklaşınca ve başımıza gelince mecbur öğrenicez
Bana 2 defa 40 gunluk heyet alirsam yeterli olur dedi idarem. Bende once parca parca almayi dusunuyorum alamazsam heyet almaya calisacagim.Esas gereken zaman doğumdan sonra 8 hafta bittiğindeki zaman kasım olacak işte.kasımdan 15 tatile kadar 2 defa heyet raporu alınsa her biri 30 günden heralde yeter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?