[/QUOTE]
Dimi yaa ne güzel. Zaten karnımda büyüdü kilo alıyorlar Amin inşallah sağlıkla gelsinler

Kızlar nabzınıza hiç bakıyor musunuz? Benim sürekli 100 üstünde. Dinlenikken bile 105-107 civarı oluyor. Yürüyüş yapınca veya çarpıntım olduğunda 120 lere çıkıyor.
Dün aksam bi 90+ üstü oldu ama genelde 80lerde
İlk dört aydan sonra düzeldi benimki sükür

Beloc falan vermedi mi ?
Banada holter takmıslardı günde 3e kadar beloc 25mg icebilecegimi söylediler ritmimden kaynaklı

Anladım. Benim de kalp önceden de hafif sorunluydu ama ciddi bişey çıkmamıştı bazı insanlarda olabilen bir durummuş. Hamilelikteki çarpıntılara da doktorum normal bazı hamilelerde oluyor demişti. Bi de bana da ağır yemekler çarpıntı yaptırıyor onu fark ettim. Belki sizde de öyle oluyordur ondan oruç tutmak iyi gelmiştir.

Heyet raporu şimdi için değil mi canım. Doğum sonrası değil yani. Benim de eylül 15 diyo doğum ama erken gelme ihtimali var bebegimin. Ağustos falan olabilir. Nolcak bilmiyorum süreç yaklaşınca ve başımıza gelince mecbur öğrenicez

kızlar biz bugün avm gezintisi yaptık :) bebeğe dair de bircok şeye baktık. öncelikle baston isteyenler icin söyliyim burda chicco duo love konusmustuk ben beğenmedim reelde arabayı. çok kaba. sürüşü vs çok rahat ama sadece kabalığını beğenmedim devasa birsey ya. chicco liteway3 vardı gri renk ama harikaydı. o da travel sistem değil diye ikilemde kaldım. son olarak casual vistaya baktım arabanın teşhirdeki rengi dışında herşeyi hoşuma gitti. tentesi, yağmurluğunun naylon olmaması, tekerlekleri, genişliği ama pratikliği vs vs. onun da pusetini hiç beğenmedim gereksiz geniş. ben bu kararsızlıkla zor alıcam gibi bu arada lcw’de hamile taytları 30₺ye düşmüştü kumaşları aşırı rahat. birde müslin örtü aldım o da 20₺ye düşmüş. zıbın falan da aldım ayy çok güzel yaa kalbimi bırakıyorum o reyonlara her girdigimde

Beloc falan vermedi mi ?
Banada holter takmıslardı günde 3e kadar beloc 25mg icebilecegimi söylediler ritmimden kaynaklı
Canım ben yurtdışında yaşıyorum bana da holter taktılar kalp ekosu falan yaptılar ama son bi test daha yapması gerekiyordu o da radyasyon içerdiği için reddettim o testi yapmadan yazamam dedi
Burda sorumluluk almak istemiyor doktorlar tam emin olmadan ilaç yazmıyorlar

Benimki otururken bile yükseliyor bazen
Oruç tutarken sağlıklı beslenmeye hareket etmeye falan çalıştım ondan sanırım
Ama ağır yersem ya da kendimi çok zorlayarak yürürsem 2-3 saat kalkamıyorum yattığım yerden
İnş doğumdan sonra geçer ya da en azından bu derece olmaz

Merhaba ben baston isteyenler için maclaren öneririm benimki yeni doğandan itibaren kullanılabiliyordu ben gerçi kızım 6 aylıkken almıştım
Onu aldıktan sonra normal bebek arabasını hiç kullanmadım 4 yıl olacak alalı kaç defa uçak yolculuğu yaptım onunla
Uçaklarda ordan oraya fırlatıyorlar bebek arabalarını biliyorsunuzdur ama sapasağlam çıktı her seferinde
Biraz pahalı ama hak ediyor

maclaren quest mi bahsettiğiniz? biraz pahalı araştırdım bunu da ama kalitesinden şüphem yok. birde tentesi tam kapanmıyor ve ön barı yok. bu yüzden bunu elemistim tabi fiyatı da tuzu biberi oldu uzun ömürlüdür yoksa eminim. benim aklım gözüm hep inglesina trilogy’de ama maalesef bütçeyi aşıyor

Birkaç yıl önce litewayin seti vardı. Oturma kısmını öne yatırıp anakucağı takılıyordu. Çok pratik çok satmışımdır ondan. 3modelinde bu yok. Piyasada bulabilirsin belki eski modeli. Kırmızı ve siyah renk seçeneği vardı. Çalışanlara sordun mu

Heyet raporu dogum sonrasi icin gerekli. Dogum sonrasi iznimiz az oldugu icin. Ama senin 15 eylul oldugu icin dogum donras iznin 8 hafta olur. Benim 5 eylul gorunuyor Agustos sonu olacak ve dogum sonrasi iznim 7 hafta olacak. Ekimde falan olsaydi iyiydi. Ama cok sukur bebislerimiz oluyor.

Yani son hafta ve seminerlere gitmek
istemiyorsan toplam 19-20 gün heyet raporu alınabilir bayramdan sonra ama ben parça parca rapor alıcam canım önce 10 gün sonra 9 gün.Benim bahsettiğim heyet doğumdan sonra ama dediğim gibi alabilen almak isteyen şimdi de alır mesela benim arkadaş dün memleketine gitti ordan ne olur olmaz parça parça alamam diye burdan heyet raporu aldı hatta bayramı da içine kattı 29 gün aldı.

Son düzenleme:
Esas gereken zaman doğumdan sonra 8 hafta bittiğindeki zaman kasım olacak işte.kasımdan 15 tatile kadar 2 defa heyet raporu alınsa her biri 30 günden heralde yeter inşallah

Esas gereken zaman doğumdan sonra 8 hafta bittiğindeki zaman kasım olacak işte.kasımdan 15 tatile kadar 2 defa heyet raporu alınsa her biri 30 günden heralde yeter inşallah
Bana 2 defa 40 gunluk heyet alirsam yeterli olur dedi idarem. Bende once parca parca almayi dusunuyorum alamazsam heyet almaya calisacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…