ediyoruz canimRahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz
Tek yolu erken dogummus.Ne yazıkki hiç bir yolu yokartık kasımdan sonra heyet raporuyla ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum inşallah.bayramdan sonra da rapor alacağım ben.son hafta ve seminerlere katılmayacağım yani öğrenci de yok bir de benim 33 saat dersim vardı baya yorucu geçti.doktorla da konuştum yazarım dedi hayırlısı bakalim
Tek yolu erken dogummus.Ne yazıkki hiç bir yolu yokartık kasımdan sonra heyet raporuyla ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum inşallah.bayramdan sonra da rapor alacağım ben.son hafta ve seminerlere katılmayacağım yani öğrenci de yok bir de benim 33 saat dersim vardı baya yorucu geçti.doktorla da konuştum yazarım dedi hayırlısı bakalim
Benim sadece park yatak isimi görmüştü. Dikislerim rahatlayana kadar 1 hafta falan alt acma bolumunde yatirdim sonra orta kademede yatti. Kucuk de olsa bebek, park besigin icinden kacmiyor sonucta. Altinda sallama apatatlari da var ihtiyac halinda sallanabiliyor da.Merhabalar bebek icin sadece 1 yatak mi almaliyiz yoksa bir de minik sepet sallanan turden mi almaliyiz? Yeni dogdugunda kullanabilmek icin.
Geldigini anlamiyorum bi kalkiyorum gelmisKızlar benzer haftadakiler idrara sıkısıklık durumunuz nasıl
Bende son bir haftadır resmen bi anda bastırıyor
Merhabalar bebek icin sadece 1 yatak mi almaliyiz yoksa bir de minik sepet sallanan turden mi
Cani.Allah yardimciniz olsun. size bagislasin yavrunuzu. Bol bol dua edin.Alla razi olsun canimm amin inşallah
Akinti sonrasi doktora gittiğimde ufakta kasılmalarim oluyordu beni hemen ultrasona aldilar oglumun hareket ettiğini görünce o kadar sevindim ki pit pit oynuyordu ben bir oh cektim ama doktorumun yüzü asıldı noldu diye sordum hemen serviksimin açıldığıni eger acil müdahale olmazsa bebegin birazdan geleceğini söyledi o an yıkıldım bebegim yaşayacak kadar büyük degildi ki hemen basim asagida ayakalarim yukarda yatirdilar ki bebek geri doğru gitsin sonrada suyumu patlatmadan dikis atmaya çalıştılareger suyum gelirse dogumun engellenemeyecegini soyledi her seye hazirlikli olun diyor oylece ayaklarim havada yatıyorum canim bi yandan nst bagliyim bebeğimin kalp atislarini dinliyorum eger dikisim tutmazda suyum gelirse oglum dogacak ve cok buyuk ihtimalle yaşamayacak nolur dua edin dursun bebegim
aminn canim insallahmelekbebegim rabbime bu mübarek günde duam, sana şifa versin bebeğini sağlıkla sana bağışlasın
Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Rabbim yavrunu sana bağışlasın bi kere kac hafta daha ileri olsa bebeğin yüksek ihtimal yasayadabilir kötüyü düşünür ağlarsan bebeğin hisseder ve annem benden vazgecti der lütfen onunla konuş ellerinle dokun ona hayatta yapacaklarından bahset guzelde bi adak ada Rabbine illa hayvan değil. O ol demeden hicbisey olmaz sabret tevekkul et elinden geleni yap kader ne ise onu yaşayacağız sen bebeğine sarıl dik dur ona güçlü olması gerektiğini öğret duam seninleRahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz
canim emin ol geldigimden beri konuşuyorum bebegimle elim hep karnimda guclu durmaya çalışıyorum kendimi birakmamaya çalışıyorum ama kasilmalarim cikiyo hala nstde su an basim asagida ayaklarım havada yatiyorum ki asagi baski olmasinRabbim yavrunu sana bağışlasın bi kere kac hafta daha ileri olsa bebeğin yüksek ihtimal yasayadabilir kötüyü düşünür ağlarsan bebeğin hisseder ve annem benden vazgecti der lütfen onunla konuş ellerinle dokun ona hayatta yapacaklarından bahset guzelde bi adak ada Rabbine illa hayvan değil. O ol demeden hicbisey olmaz sabret tevekkul et elinden geleni yap kader ne ise onu yaşayacağız sen bebeğine sarıl dik dur ona güçlü olması gerektiğini öğret duam seninle
Benimkinin yeri bence sürekli değişiyor bi gögüs altımda hissediyorum bi yanlardaben ultrasona göre 25 e girecem ve son hafta sıklık artti. bebeğin pozisyonu çok önemli benim büyük kızımda öyleydi benimki genelde paralel yatiyor ve orta ve sağima doğru aşağıda duran bebeği agirlastikca taşımak da zor
wc seferleri de çok
Benim ki öyle değil işte bi anda zınk diye sanki iki saattir tutuyormuşum gibi bastırıyor :)Geldigini anlamiyorum bi kalkiyorum gelmiskosa kosa gidiyorum
Rakamlar aralıgın icinde bence sorun yokKızlar, benim şeker testi sonuçlarım 75 gramda açlık 88, 60. dakikada 131, 120. dakikada 115 olarak çıktı henüz doktora gösteremedim normal mi sizce sonuçlar? bİrde ayrıca son doktor kontrolümde suyumun normalin alt sınırında olduğunu söyledi ve 10 gün sonra tekrardan çağrıdı. Durumu böyle olup sonradan suyu artan oldu mu aranızda?
Kasılma sıklıgın artıyormu pekicanim emin ol geldigimden beri konuşuyorum bebegimle elim hep karnimda guclu durmaya çalışıyorum kendimi birakmamaya çalışıyorum ama kasilmalarim cikiyo hala nstde su an basim asagida ayaklarım havada yatiyorum ki asagi baski olmasinama doktorum kasilmalarimin boyle devam ederse cok durmayacagini dogumun gerceklesecegini her seye hazirlikli olmami söylüyor bebegim yaşıyorken onu doğurmak ve öldugunu gormak beni kahreder pit pit atiyo kalbi su an o sese tutunuyorum dua ediyorum ❤ insallah atlatıcaz
maalesef ki canim ilk geldiğimde ben kasilmam olduğunu hissetmiyordum bile meger 3 cm acilmam olmus az kalsin evde gelicekmis yavrum gormesem hemen dikis atildi işte hastanede ayaklarımı yukarı kaldirip yatırdılar bekliyorum bakalim ama karnim sertlesiyo sürekli kasilma yaniKasılma sıklıgın artıyormu peki
Hamile mi normal miBen lcw den aldım 2 tane oraya bakabilirsin
Dk sıklıgı falanda önemli ya o yüzden sordum artıs varmı diyemaalesef ki canim ilk geldiğimde ben kasilmam olduğunu hissetmiyordum bile meger 3 cm acilmam olmus az kalsin evde gelicekmis yavrum gormesem hemen dikis atildi işte hastanede ayaklarımı yukarı kaldirip yatırdılar bekliyorum bakalim ama karnim sertlesiyo sürekli kasilma yanidikislerde zorluyor olabilir
Heyet raporunu nerden almayi dusunuyosun? Benim de eylül başında hatta ağustos sonu da olabilir dogum. Benimki de yanıyor. Alabilsem ben de heyet alacagim yoksa çok zorlanacak da olsak ücretsiz izne ayrılacağım. 2 aylık bebeğimi nasıl bırakıp işe gideyim. Idaremiz de çok anlayissiz ve problemli hiç kolaylık sağlamaz yani. 24. Haftam geçtiği halde nöbet tutturdular düşün yasal hakkımı bile alamadım.
anladim canim dedigim gibi isteDk sıklıgı falanda önemli ya o yüzden sordum artıs varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?