ediyoruz canim

Tek yolu erken dogummus. bugun sordum ben de. Yonetmelikte erken dogum halinde dogum oncesi 5 hafta aktarilir yaziyor. Fakat aktif calissa bile yaz tatiline gelen dogumda 5 hafta aktarilamaz yaziyor.
Cok sinir oldum.

Tek yolu erken dogummus. bugun sordum ben de. Yonetmelikte erken dogum halinde dogum oncesi 5 hafta aktarilir yaziyor. Fakat aktif calissa bile yaz tatiline gelen dogumda 5 hafta aktarilamaz yaziyor.
Cok sinir oldum.

Merhabalar bebek icin sadece 1 yatak mi almaliyiz yoksa bir de minik sepet sallanan turden mi almaliyiz? Yeni dogdugunda kullanabilmek icin.
Benim sadece park yatak isimi görmüştü. Dikislerim rahatlayana kadar 1 hafta falan alt acma bolumunde yatirdim sonra orta kademede yatti. Kucuk de olsa bebek, park besigin icinden kacmiyor sonucta. Altinda sallama apatatlari da var ihtiyac halinda sallanabiliyor da.
Bu gebeligimde de sadece park yatagini kullanmayi dusunuyorum.
Minik besikler hosuma gidiyor ama 3-4 ay icin gereksiz buluyorum.

Rabbim yavrunu sana bağışlasın bi kere kac hafta daha ileri olsa bebeğin yüksek ihtimal yasayadabilir kötüyü düşünür ağlarsan bebeğin hisseder ve annem benden vazgecti der lütfen onunla konuş ellerinle dokun ona hayatta yapacaklarından bahset guzelde bi adak ada Rabbine illa hayvan değil. O ol demeden hicbisey olmaz sabret tevekkul et elinden geleni yap kader ne ise onu yaşayacağız sen bebeğine sarıl dik dur ona güçlü olması gerektiğini öğret duam seninle

canim emin ol geldigimden beri konuşuyorum bebegimle elim hep karnimda guclu durmaya çalışıyorum kendimi birakmamaya çalışıyorum ama kasilmalarim cikiyo hala nstde su an basim asagida ayaklarım havada yatiyorum ki asagi baski olmasin ama doktorum kasilmalarimin boyle devam ederse cok durmayacagini dogumun gerceklesecegini her seye hazirlikli olmami söylüyor bebegim yaşıyorken onu doğurmak ve öldugunu gormak beni kahreder pit pit atiyo kalbi su an o sese tutunuyorum dua ediyorum ❤ insallah atlatıcaz

Benimkinin yeri bence sürekli değişiyor bi gögüs altımda hissediyorum bi yanlarda
Aşağıda durdugunu pek hissetmesemde belki ayaklarıyla ittiriyordur bilemedim

Rakamlar aralıgın icinde bence sorun yok
Suyu cogaltmak icin havuc suyu armut suyu falan öneriyorlardı bi araştır istersen

Kasılma sıklıgın artıyormu peki

Kasılma sıklıgın artıyormu peki
maalesef ki canim ilk geldiğimde ben kasilmam olduğunu hissetmiyordum bile meger 3 cm acilmam olmus az kalsin evde gelicekmis yavrum gormesem hemen dikis atildi işte hastanede ayaklarımı yukarı kaldirip yatırdılar bekliyorum bakalim ama karnim sertlesiyo sürekli kasilma yani dikislerde zorluyor olabilir

Dk sıklıgı falanda önemli ya o yüzden sordum artıs varmı diye

isisxz Kızlar ben de öğretmen yok mu diyordum aynı ay doğum yapacağım. Sizi gördüğüm iyi oldu. Ben 24. haftada raporumu götürdüm dilekçemi yazdım biraz mırın kırın ettiler ama yapacak bi şey yok, bu Allah'ın sıcağında bahçe nöbeti, yolda bulmadık bu bebekleri. Öte yandan benim de 30 saat dersim vardı bu yıl ve gerçekten zorlayıcı oldu lisedeyim anlayışsız saygısız öğrenciler var bir kaç tane, onlar da yetti yani canıma. Heyet raporu devlet hastanesinden olması gerekiyor sanırım. Ben de heyet alamazsam bir süre raporla peşinden yine yetmezse ilk dönem sonuna kadar ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum, ikinci dönem mecbur başlicam, ücretsiz devam edemem. Biz şimdi yazın çalışabilir raporu ya da doğun izni başlangıç için fln bir şey vermeyecek miyiz idareye. Aram iyi sayılmaz o yüzden onlara sormadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…