Canim sen calismistin sanirim e bebekte :) ne oneriyorsun?ben joi literax4 dusunuyorum kullananlar memnn surusu hafifligi bakiminda ama sen daha iyi bilirsin belki

Biz de bayram yolculuguna ciktik 5 saatlik yol .biraz tedirginim..soylemistim ya en rahat evimdeyim sanki..orda hep guvendeyim kendi ailem biraz daha yakin diye esimin ailesine gidiyoruz birde..normalde kendimi yorardim ama bu kez hastayim diyip bolbol yatmayi planliyorum.. kimse hizmet beklemesede biraz yetistirilmeden kaynakli hirpaliyorum kendimi hic gerek yok tecrubelilerden aldiklarim ve anladigim kadariyla :))))

sordum şuan yok dediler. onu gördüm ama internette satılıyor hala belki bazı mağazalarda da satılıyordur. sürüşleri çok rahattı hosuma gitti. bakalım en son neyde karar kılıcam bende merak ediyorum :)

Canim sen calismistin sanirim e bebekte :) ne oneriyorsun?ben joi literax4 dusunuyorum kullananlar memnn surusu hafifligi bakiminda ama sen daha iyi bilirsin belki
Evet canım. Geçen ay doğacak olan yeğenim için hediye aldım litetrax4 setini. Hem uygun, hem sürüşü konforlu anne ve bebek için. Kapanışı çok kolay. Kumaşı güzel. Tavsiye ederim. Tek dezavantajı çok yer kaplaması. O da kişiye göre değişir, yani bagajın genişse sıkıntı olmaz

Pierre cardinde o acidan iyi diyorlar fazla yer kaplamiyormus sanirim ama fazla kafa bulandirmadan alip cikicam joiyi

Aynen bende beğeniyorum inglesina ları , ama gereksiz pahalı sonuçta bir sürü alacak var . Maxi cosi var pusetli Hepsiburada da fiyatı da gayet uygun %50 indirimde ben onu almayı düşünüyorum

Ne güzel ya, benim de bu ay artık hep 100 üstünde
Nerde yasıyorsun bilmiyorum ama sıcaklarında cok etkisi var
Gecen 100lere oynadıgında klima altına yattım bes dkya kendime geldim
Olmasa soguk suyla carp falan bileklerini yüzünü temiz hava al bi tık rahatlatıyorlar

Ben chicco liteway ve chicco style go aldım
Baktım biri hantal biri el kadar bebege uygun değil ikisini birden aldım hazır indirim varken :)

Hadi ya
Benimde dedigin gibi holter sonra ekg sonra kalp ultrasonu hepsini yapmıslardı
Gebelikte oluyor dediler cok rahatsız ederse kullan ama normalde tavsiye etmiyorum kullanmanı istemiyorum diyip göndermişti beni
Hep mi öyle peki düşüp cıkıyormu bende anlık yükseliyor bes dk sonra 70lere düşüyordu

İnglesina bu işte on numara

Aynen bende beğeniyorum inglesina ları , ama gereksiz pahalı sonuçta bir sürü alacak var . Maxi cosi var pusetli Hepsiburada da fiyatı da gayet uygun %50 indirimde ben onu almayı düşünüyorum
maxi cosi dana mı? onu da beğenmiştim ama pahalıydı yani. bi bakıyım bende sagol :)
Ben chicco liteway ve chicco style go aldım
Baktım biri hantal biri el kadar bebege uygun değil ikisini birden aldım hazır indirim varken :)
2 tane almamak için 40 takla atıyorum yoksa al bi travel al bi baston en güzelini yapmışsın valla
İnglesina bu işte on numara
biliyo musun gece mesajı yazdıktan sonra inglesine benimmiş gibi hayal kurarak uyudum ahahaha. dış görünüşü bile kaliteyim diye bağırıyor
Benimde kargolarım dün geldi

Kizlar bu kasilma olayi karnimizin 2 dkligina tas gibi olmasi mi oluyordu. Ben yorgunken cok yasiyorum. Ve vajinal baski da hissediyorum sanki adet olacakmisim gibi.

Valla cok aradım ama hepsi bir arada bulamadım direk baston veya kalitesiz üründe almak istemedim hazır indirimde varken bir fiyatına ikisini hallettim :)
Tiny love eskiden hem baston hem pusetli trio takımmıs ama sikayetler üzerine satısı durdurmuslar halbuki nette yorumlar gayet iyiydi de kısmetimiz değilmiş belki hepsiburadada falan satılıyordur ama chicco kendisii satmıyor

ikisi sana ne kadara geldi? liteway de 2. araba olarak gayet kaliteli çünkü

İzmirdeyim, evet canım doğru söylüyorsun buralar yanıyor belki de o etkiledi ama beni etkilemiyor sanki kalbim normal atıyor gibi ölçünce yüksek çıkıyor. Çarpıntı olduğu zaman 120 lere çıkıyor. Bayramdan sonra doktora bi sorucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…