Canim sen calismistin sanirim e bebekte :) ne oneriyorsun?ben joi literax4 dusunuyorum kullananlar memnn surusu hafifligi bakiminda ama sen daha iyi bilirsin belkiBirkaç yıl önce litewayin seti vardı. Oturma kısmını öne yatırıp anakucağı takılıyordu. Çok pratik çok satmışımdır ondan. 3modelinde bu yok. Piyasada bulabilirsin belki eski modeli. Kırmızı ve siyah renk seçeneği vardı. Çalışanlara sordun mu
sordum şuan yok dediler. onu gördüm ama internette satılıyor hala belki bazı mağazalarda da satılıyordur. sürüşleri çok rahattı hosuma gitti. bakalım en son neyde karar kılıcam bende merak ediyorum :)Birkaç yıl önce litewayin seti vardı. Oturma kısmını öne yatırıp anakucağı takılıyordu. Çok pratik çok satmışımdır ondan. 3modelinde bu yok. Piyasada bulabilirsin belki eski modeli. Kırmızı ve siyah renk seçeneği vardı. Çalışanlara sordun mu
Evet canım. Geçen ay doğacak olan yeğenim için hediye aldım litetrax4 setini. Hem uygun, hem sürüşü konforlu anne ve bebek için. Kapanışı çok kolay. Kumaşı güzel. Tavsiye ederim. Tek dezavantajı çok yer kaplaması. O da kişiye göre değişir, yani bagajın genişse sıkıntı olmazCanim sen calismistin sanirim e bebekte :) ne oneriyorsun?ben joi literax4 dusunuyorum kullananlar memnn surusu hafifligi bakiminda ama sen daha iyi bilirsin belki
Pierre cardinde o acidan iyi diyorlar fazla yer kaplamiyormus sanirim ama fazla kafa bulandirmadan alip cikicam joiyiEvet canım. Geçen ay doğacak olan yeğenim için hediye aldım litetrax4 setini. Hem uygun, hem sürüşü konforlu anne ve bebek için. Kapanışı çok kolay. Kumaşı güzel. Tavsiye ederim. Tek dezavantajı çok yer kaplaması. O da kişiye göre değişir, yani bagajın genişse sıkıntı olmaz
Aynen bende beğeniyorum inglesina ları , ama gereksiz pahalı sonuçta bir sürü alacak var . Maxi cosi var pusetli Hepsiburada da fiyatı da gayet uygun %50 indirimde ben onu almayı düşünüyorummaclaren quest mi bahsettiğiniz? biraz pahalı araştırdım bunu da ama kalitesinden şüphem yok. birde tentesi tam kapanmıyor ve ön barı yok. bu yüzden bunu elemistim tabi fiyatı da tuzu biberi olduuzun ömürlüdür yoksa eminim. benim aklım gözüm hep inglesina trilogy’de ama maalesef bütçeyi aşıyor
Sınırda gibi seninki inşallah hayırlı sonuçlarla çıkarsın canimNormal çıkmış, benim sanirim sınırda yada biraz geçmiş bugün gidicem doktora
Nerde yasıyorsun bilmiyorum ama sıcaklarında cok etkisi varNe güzel ya, benim de bu ay artık hep 100 üstünde
Ben chicco liteway ve chicco style go aldımkızlar biz bugün avm gezintisi yaptık :) bebeğe dair de bircok şeye baktık. öncelikle baston isteyenler icin söyliyim burda chicco duo love konusmustuk ben beğenmedim reelde arabayı. çok kaba. sürüşü vs çok rahat ama sadece kabalığını beğenmedim devasa birsey ya. chicco liteway3 vardı gri renk ama harikaydı. o da travel sistem değil diye ikilemde kaldım. son olarak casual vistaya baktım arabanın teşhirdeki rengi dışında herşeyi hoşuma gitti. tentesi, yağmurluğunun naylon olmaması, tekerlekleri, genişliği ama pratikliği vs vs. onun da pusetini hiç beğenmedim gereksiz geniş. ben bu kararsızlıkla zor alıcam gibibu arada lcw’de hamile taytları 30₺ye düşmüştü kumaşları aşırı rahat. birde müslin örtü aldım o da 20₺ye düşmüş. zıbın falan da aldım ayy çok güzel yaa kalbimi bırakıyorum o reyonlara her girdigimde
Hadi yaCanım ben yurtdışında yaşıyorum bana da holter taktılar kalp ekosu falan yaptılar ama son bi test daha yapması gerekiyordu o da radyasyon içerdiği için reddettim o testi yapmadan yazamam dedi
Burda sorumluluk almak istemiyor doktorlar tam emin olmadan ilaç yazmıyorlar
İnglesina bu işte on numaramaclaren quest mi bahsettiğiniz? biraz pahalı araştırdım bunu da ama kalitesinden şüphem yok. birde tentesi tam kapanmıyor ve ön barı yok. bu yüzden bunu elemistim tabi fiyatı da tuzu biberi olduuzun ömürlüdür yoksa eminim. benim aklım gözüm hep inglesina trilogy’de ama maalesef bütçeyi aşıyor
Hadi hayırlı olsun :)Kızlar şeker testim 1. Saat 142 , 2. Saat143 çıkmıştı 75 lik yükleme şimdi doktordan çıktım normal dedi
maxi cosi dana mı? onu da beğenmiştim ama pahalıydı yani. bi bakıyım bende sagol :)Aynen bende beğeniyorum inglesina ları , ama gereksiz pahalı sonuçta bir sürü alacak var . Maxi cosi var pusetli Hepsiburada da fiyatı da gayet uygun %50 indirimde ben onu almayı düşünüyorum
2 tane almamak için 40 takla atıyorum yoksa al bi travel al bi bastonBen chicco liteway ve chicco style go aldım
Baktım biri hantal biri el kadar bebege uygun değil ikisini birden aldım hazır indirim varken :)
biliyo musun gece mesajı yazdıktan sonra inglesine benimmiş gibi hayal kurarak uyudum ahahaha. dış görünüşü bile kaliteyim diye bağırıyorİnglesina bu işte on numara
Benimde kargolarım dün geldi☺
Valla cok aradım ama hepsi bir arada bulamadım direk baston veya kalitesiz üründe almak istemedim hazır indirimde varken bir fiyatına ikisini hallettim :)maxi cosi dana mı? onu da beğenmiştim ama pahalıydı yani. bi bakıyım bende sagol :)
2 tane almamak için 40 takla atıyorum yoksa al bi travel al bi bastonen güzelini yapmışsın valla
biliyo musun gece mesajı yazdıktan sonra inglesine benimmiş gibi hayal kurarak uyudum ahahaha. dış görünüşü bile kaliteyim diye bağırıyor
ikisi sana ne kadara geldi? liteway de 2. araba olarak gayet kaliteli çünküValla cok aradım ama hepsi bir arada bulamadım direk baston veya kalitesiz üründe almak istemedim hazır indirimde varken bir fiyatına ikisini hallettim :)
Tiny love eskiden hem baston hem pusetli trio takımmıs ama sikayetler üzerine satısı durdurmuslar halbuki nette yorumlar gayet iyiydi de kısmetimiz değilmiş belki hepsiburadada falan satılıyordur ama chicco kendisii satmıyor
İzmirdeyim, evet canım doğru söylüyorsun buralar yanıyor belki de o etkiledi ama beni etkilemiyor sanki kalbim normal atıyor gibi ölçünce yüksek çıkıyor. Çarpıntı olduğu zaman 120 lere çıkıyor. Bayramdan sonra doktora bi sorucam bakalımNerde yasıyorsun bilmiyorum ama sıcaklarında cok etkisi var
Gecen 100lere oynadıgında klima altına yattım bes dkya kendime geldim
Olmasa soguk suyla carp falan bileklerini yüzünü temiz hava al bi tık rahatlatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?