aynen benimde öyle oluyor, bende öyle düşünüyorumBenimkinin yeri bence sürekli değişiyor bi gögüs altımda hissediyorum bi yanlarda
Aşağıda durdugunu pek hissetmesemde belki ayaklarıyla ittiriyordur bilemedim
hamile taytı aldım lacivert ve siyah kısa, aratınca çıkar sitesindeHamile mi normal mi
İyi haberlerini bekliyoruz Allahın izniyleanladim canim dedigim gibi iste
Bende de durum aynıGeldigini anlamiyorum bi kalkiyorum gelmiskosa kosa gidiyorum
Valla haftasonu gayet parmak emiyordu cukcukaynen benimde öyle oluyor, bende öyle düşünüyorumyaa bizim tahmini doğum detayları yazıyor ya altta, orda bebeğiniz artık ağlayabilir yazıyor büyüdüğünü düşünce çok güzel tabi Allah ağlatmasında
Aminn canim umarim guzel haberler veririm sizeİyi haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle
Ay sorma canım aynen öyle nisandan bu yana öyle isteksiz gittimki öğrenciler eskisi gibi değil ne yazikkiisisxz Kızlar ben de öğretmen yok mu diyordum aynı ay doğum yapacağım. Sizi gördüğüm iyi oldu. Ben 24. haftada raporumu götürdüm dilekçemi yazdım biraz mırın kırın ettiler ama yapacak bi şey yok, bu Allah'ın sıcağında bahçe nöbeti, yolda bulmadık bu bebekleri. Öte yandan benim de 30 saat dersim vardı bu yıl ve gerçekten zorlayıcı oldu lisedeyim anlayışsız saygısız öğrenciler var bir kaç tane, onlar da yetti yani canıma. Heyet raporu devlet hastanesinden olması gerekiyor sanırım. Ben de heyet alamazsam bir süre raporla peşinden yine yetmezse ilk dönem sonuna kadar ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum, ikinci dönem mecbur başlicam, ücretsiz devam edemem. Biz şimdi yazın çalışabilir raporu ya da doğun izni başlangıç için fln bir şey vermeyecek miyiz idareye. Aram iyi sayılmaz o yüzden onlara sormadım.
İnşallah Allah yardımcın olacak telefonundan meryem süresini ac dinlet yavrunada kendinede odada yankilansin ses. Sana suan ne doktor ne biz tek yardimcin var Allah inşallah bebegine sağlıkla kavusucaksincanim emin ol geldigimden beri konuşuyorum bebegimle elim hep karnimda guclu durmaya çalışıyorum kendimi birakmamaya çalışıyorum ama kasilmalarim cikiyo hala nstde su an basim asagida ayaklarım havada yatiyorum ki asagi baski olmasinama doktorum kasilmalarimin boyle devam ederse cok durmayacagini dogumun gerceklesecegini her seye hazirlikli olmami söylüyor bebegim yaşıyorken onu doğurmak ve öldugunu gormak beni kahreder pit pit atiyo kalbi su an o sese tutunuyorum dua ediyorum ❤ insallah atlatıcaz
aynen oyle canim... aminn insallah ❤İnşallah Allah yardımcın olacak telefonundan meryem süresini ac dinlet yavrunada kendinede odada yankilansin ses. Sana suan ne doktor ne biz tek yardimcin var Allah inşallah bebegine sağlıkla kavusucaksin
Tepiniyorlar bence fazla baaski olunca birden geliyorBenim ki öyle değil işte bi anda zınk diye sanki iki saattir tutuyormuşum gibi bastırıyor :)
Rabbim yardimciniz olsun..su mubarek gecede dua edicem siz ve dar da olan tüm annelere..Rabbim size bagislasin.kimseyi evladiyla sinamasin..canim emin ol geldigimden beri konuşuyorum bebegimle elim hep karnimda guclu durmaya çalışıyorum kendimi birakmamaya çalışıyorum ama kasilmalarim cikiyo hala nstde su an basim asagida ayaklarım havada yatiyorum ki asagi baski olmasinama doktorum kasilmalarimin boyle devam ederse cok durmayacagini dogumun gerceklesecegini her seye hazirlikli olmami söylüyor bebegim yaşıyorken onu doğurmak ve öldugunu gormak beni kahreder pit pit atiyo kalbi su an o sese tutunuyorum dua ediyorum ❤ insallah atlatıcaz
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah şu mübarek gecedemaalesef ki canim ilk geldiğimde ben kasilmam olduğunu hissetmiyordum bile meger 3 cm acilmam olmus az kalsin evde gelicekmis yavrum gormesem hemen dikis atildi işte hastanede ayaklarımı yukarı kaldirip yatırdılar bekliyorum bakalim ama karnim sertlesiyo sürekli kasilma yanidikislerde zorluyor olabilir
İçerde kim bilir nasıl bir dünyaları var :)Tepiniyorlar bence fazla baaski olunca birden geliyorcogumuz yasiyoruz bence bu durumu.. son zamanlarda daha cok olacakmis tutamiyormusssun calisma arkadasim oyle diyo ShinSeGi
Doğum EylülAy sorma canım aynen öyle nisandan bu yana öyle isteksiz gittimki öğrenciler eskisi gibi değil ne yazikkiidareden müdür ile iletişim engelim var benimde:)ne anlattigimi pek anlamıyor dinlemediği için.Yeterli ders bos gecmesin bazen hak veriyorum ama biz de koskocaman insanlarız keyfimizden değil yani bacaklarım öyle agriyorki halsizlik var tansiyonum düşüyor önceden bir kaybım var..yani bugüne kadar anca sabrettim.
Doğum izni için hiç bir şey vermiyoruz şimdi.doğum olunca doğum raporunu gönderiyoruz sadece.heyet raporunu da ben alamayan kimse görmedim şimdiye kadar inşallah bizde de bir sıkıntı cikmaz
Canım Eylül başı seminerler varya, muhtemelen henüz doğurmamış olucam, bir iki hafta Doğum öncesi iznine ihtiyacım olabilir yani, yine de bir şey vermeyecek miyiz idareye?Ay sorma canım aynen öyle nisandan bu yana öyle isteksiz gittimki öğrenciler eskisi gibi değil ne yazikkiidareden müdür ile iletişim engelim var benimde:)ne anlattigimi pek anlamıyor dinlemediği için.Yeterli ders bos gecmesin bazen hak veriyorum ama biz de koskocaman insanlarız keyfimizden değil yani bacaklarım öyle agriyorki halsizlik var tansiyonum düşüyor önceden bir kaybım var..yani bugüne kadar anca sabrettim.
Doğum izni için hiç bir şey vermiyoruz şimdi.doğum olunca doğum raporunu gönderiyoruz sadece.heyet raporunu da ben alamayan kimse görmedim şimdiye kadar inşallah bizde de bir sıkıntı cikmaz
Doğumdan önce verilen izin o zaten ayrıca bir şeye gerek yokki.Ben müdüre eylülde doğum olacağını söyledim o kadar onun dışında hiçbir evrak vermedim.sadece doğum raporunu gonderecegim.yani hamile olduğum da belli dediğim gibi sadece eylulde doğum diye soyledim.şu evragı getirmen lazım falan demedilerDoğum Eylül
Canım Eylül başı seminerler varya, muhtemelen henüz doğurmamış olucam, bir iki hafta Doğum öncesi iznine ihtiyacım olabilir yani, yine de bir şey vermeyecek miyiz idareye?
Merhaba bende bu dertten muzdaribimKızlar nabzınıza hiç bakıyor musunuz? Benim sürekli 100 üstünde. Dinlenikken bile 105-107 civarı oluyor. Yürüyüş yapınca veya çarpıntım olduğunda 120 lere çıkıyor.
Aaa kötüymüş gerçekten benim 120ye çıkınca bile çok kötü oluyorum 170 lerde bayılma noktasına gelir insan kıyamamMerhaba bende bu dertten muzdaribim
Ama sizinki iyiymiş ben şuan düzenli kardiyoloğa kontrole gidiyorum çünkü benimki 170lere çıkıyor ki bu çok fazla
Doktor 100 -105 hamileyken normal dedi
120 de çok kötü değil ben 150den sonra fena oluyorum zaten belli bi süre geçmezse acile gitmek zorundayım takip edebilmeleri için
Bol su iç mutlaka
Hamilelik öncesinden çarpıntı sorunum olduğunu fark ettiler doğumdan sonra muhtemelen ilaç kullanacakmışımAaa kötüymüş gerçekten benim 120ye çıkınca bile çok kötü oluyorum 170 lerde bayılma noktasına gelir insan kıyamambi sorun tespit edildi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?