Benimkinin yeri bence sürekli değişiyor bi gögüs altımda hissediyorum bi yanlarda
Aşağıda durdugunu pek hissetmesemde belki ayaklarıyla ittiriyordur bilemedim
aynen benimde öyle oluyor, bende öyle düşünüyorum yaa bizim tahmini doğum detayları yazıyor ya altta, orda bebeğiniz artık ağlayabilir yazıyor büyüdüğünü düşünce çok güzel tabi Allah ağlatmasında

Valla haftasonu gayet parmak emiyordu cukcuk
Gözünüde acıp kapadı ben her ne kadar cok secemesemde
Hıckırıgınıda hissettim gecen haftalarda
Bildigin bebek oldular artık :)
Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride görmeyi nasip etsin

Ay sorma canım aynen öyle nisandan bu yana öyle isteksiz gittimki öğrenciler eskisi gibi değil ne yazikki idareden müdür ile iletişim engelim var benimde:)ne anlattigimi pek anlamıyor dinlemediği için.Yeterli ders bos gecmesin bazen hak veriyorum ama biz de koskocaman insanlarız keyfimizden değil yani bacaklarım öyle agriyorki halsizlik var tansiyonum düşüyor önceden bir kaybım var..yani bugüne kadar anca sabrettim.
Doğum izni için hiç bir şey vermiyoruz şimdi.doğum olunca doğum raporunu gönderiyoruz sadece.heyet raporunu da ben alamayan kimse görmedim şimdiye kadar inşallah bizde de bir sıkıntı cikmaz

Tahlil sonuclari cıktı ama doktoruma yetisemedi. Idrar testinde bakteri degeri cok yuksek cikmis aralık 0-30 iken benimki 100.5 cıkmıs. Acaba antibiyotik mi baslar? Buraya foto yukleyemiyorum seker testi de yapildi hangi degere bakmaliyim bilgisi olan var mi? Ve ozellikle huriye048 rica etsem ☺

İnşallah Allah yardımcın olacak telefonundan meryem süresini ac dinlet yavrunada kendinede odada yankilansin ses. Sana suan ne doktor ne biz tek yardimcin var Allah inşallah bebegine sağlıkla kavusucaksin

Benim ki öyle değil işte bi anda zınk diye sanki iki saattir tutuyormuşum gibi bastırıyor :)
Tepiniyorlar bence fazla baaski olunca birden geliyor cogumuz yasiyoruz bence bu durumu.. son zamanlarda daha cok olacakmis tutamiyormusssun calisma arkadasim oyle diyo ShinSeGi

Rabbim yardimciniz olsun..su mubarek gecede dua edicem siz ve dar da olan tüm annelere..Rabbim size bagislasin.kimseyi evladiyla sinamasin..

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah şu mübarek gecede

Doğum Eylül
Canım Eylül başı seminerler varya, muhtemelen henüz doğurmamış olucam, bir iki hafta Doğum öncesi iznine ihtiyacım olabilir yani, yine de bir şey vermeyecek miyiz idareye?

Doğum Eylül

Canım Eylül başı seminerler varya, muhtemelen henüz doğurmamış olucam, bir iki hafta Doğum öncesi iznine ihtiyacım olabilir yani, yine de bir şey vermeyecek miyiz idareye?
Doğumdan önce verilen izin o zaten ayrıca bir şeye gerek yokki.Ben müdüre eylülde doğum olacağını söyledim o kadar onun dışında hiçbir evrak vermedim.sadece doğum raporunu gonderecegim.yani hamile olduğum da belli dediğim gibi sadece eylulde doğum diye soyledim.şu evragı getirmen lazım falan demediler

Kızlar nabzınıza hiç bakıyor musunuz? Benim sürekli 100 üstünde. Dinlenikken bile 105-107 civarı oluyor. Yürüyüş yapınca veya çarpıntım olduğunda 120 lere çıkıyor.

Kızlar nabzınıza hiç bakıyor musunuz? Benim sürekli 100 üstünde. Dinlenikken bile 105-107 civarı oluyor. Yürüyüş yapınca veya çarpıntım olduğunda 120 lere çıkıyor.
Merhaba bende bu dertten muzdaribim
Ama sizinki iyiymiş ben şuan düzenli kardiyoloğa kontrole gidiyorum çünkü benimki 170lere çıkıyor ki bu çok fazla
Doktor 100 -105 hamileyken normal dedi
120 de çok kötü değil ben 150den sonra fena oluyorum zaten belli bi süre geçmezse acile gitmek zorundayım takip edebilmeleri için
Bol su iç mutlaka

Aaa kötüymüş gerçekten benim 120ye çıkınca bile çok kötü oluyorum 170 lerde bayılma noktasına gelir insan kıyamam bi sorun tespit edildi mi peki?

Aaa kötüymüş gerçekten benim 120ye çıkınca bile çok kötü oluyorum 170 lerde bayılma noktasına gelir insan kıyamam bi sorun tespit edildi mi peki?
Hamilelik öncesinden çarpıntı sorunum olduğunu fark ettiler doğumdan sonra muhtemelen ilaç kullanacakmışım
Gerçekten çok zor oluyor nefesim kesiliyor acile gidince de 4-5 saat salmıyorlar ilaçlarla düşürüyorlar
Bana ramazan çok iyi geldi oruç tutunca acayip düzeldi son bir aydır çok iyiyim çok şükür doktorda fark etti şuan 110larda çoğunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…