Benimde kargolarım dün geldi

Güle güle sağlıkla sıhhatle kullanın
bebek hareketlerini tekme v.s.
göbek deliğinin tam nerelerinde hissdiyorsunuz ???

Benim çok değişiyor bi sağ göğsümün hemen altında bi sol kasıkta gezip duruyor yavrum

Çok geçmiş olsun üzülme sen Allah sağlık versin iki yavruna da gelir geçer bu günler inşallah bir daha olmaz

Cok cok gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun

Amin darısı alısveriş konusunda basınıza bir cırpıda yapın kurtulun

Amin. Allah razı olsun hepinizden . İnşaallah bebeğim benimle kalır ve son haftaya kadar bu topikteki yoldaşlığımız sürer.
Hayır moral bozmak yok öyle hemen
Yordun kendini kücük cocugun var mecbur ondan oldu
Simdi dinleniceksin bol bol gecicek bi daha tekrar etmeyecek Allahın izniyle

Kizlar bana acil donebilirmisiniz aşağımda sızı var ama idrar yaparken yanmam yok fakat yürürken sürekli bi sızı ne olabilir sizce bu aksamda cok onemli biyere davetliyim birakip gidemiyorum siZce acil bi durum var mi doktora gidiyimmi bebegim iyimidir ozellikle yürürken sızım baya baya fazla ne olabilir bebegimle ilgili bisey olabilir mi ((

Kasıklarda mı
Ara ara banada giriyor ama düzenli uzun süren bişeyse bi doktoruna danıs derim

N
Kasıklarda mı
Ara ara banada giriyor ama düzenli uzun süren bişeyse bi doktoruna danıs derim
Nerde oldugynuda anlamadım ama idrar yollari olabilir surekli sancı var muhtemelen cikip gidicem burdan doktora sabahtan beri bitmedi sanki enfeksyonum var gbi bebegm iyi olsun da bişey istemem ya

Bence bi git bakalım en azından ultrasonla serviksine bakılır ama önemli bişey değildir inşallah her gün farklı bi yerimiz ağrıyor

Anladım o ağrıyı kasikta değil bende de oluyor yürürken egildigimde fln bacaklarin arasinda.hatta gittiğimde soracağım doktora ama bende idrarda enfeksiyon çıkmıştı yanma vs bende de yok sebebini bilemiyorum bebek baskı yaptığından oluyor diye tahmin ediyorum.

Ilac verdi mi

Kızlar doktorumu aradım kanaman lekelenmen var mi dedi yok dedim tamam beni tam kan tam idrar ver ara dedi hastane acilindeydim tahlilleri verdim simdi eve geldim ama sizi o biçim bikac gundur yokluyodu ama bebegim büyüdüğü icin olabilir diyodum ama yok bugun sızlamaktan sancidan öldüm ama öyle rahimde diyemem yada idrar yoluda diyemem ama idrar yolu daha yakin secenek gibi tam anlayamıyorum neresi olduğunu afedersiniz tuvalete bile otururken sancı girdi baya cok canım yanmadıkça yandı demem ama annemi çağırdım bana eşim gece nöbetinde inşallah bebegimle ilgili sorun olmasin geri hersey çözülür merakla sonucu bekliyorum muhtemelen 1 saate çıkar bide stres mi yaptım nedir sol el parmaklarimin parmak uçları uyuştu hissetmiyorum karıncalasti. Allahım hiçbirinize yaşatmasın bu korkuyu evlat baska biseymis bana nolursa olsun evladımin ayağına tas değmesin inşallah o iyidir sizede haber vermek istedim sabahlarım muhtemelen

Amin. Allah razı olsun hepinizden . İnşaallah bebeğim benimle kalır ve son haftaya kadar bu topikteki yoldaşlığımız sürer.
artık yaşama şansları çok yüksek moralini yüksek tut lütfen. tıp gelisti. her halükarda acil biseyde kendine yenidoğan bakım ünitesi güzel bi hastane sec bence. Allahım yardımcın olsun

Canım çıktı mı sonuçlar? Kötü bişey değildir büyük ihtimal. Ya idrar yolu enfeksiyonudur ya da rahim idrar kanalına veya böbreklere baskı yapıyordur. Ellerindeki uyuşma da normalmiş. Karpal tunel sendromu diye bişey varmış hamilelikte ondan dolayı ağrı ya da karıncalanma uyuşma oluyormuş bende de oluyor arada. Veya hafif ödemin varsa o da yapar, yüzüğün parmağını biraz sıkıyorsa ödem var demektir

artık yaşama şansları çok yüksek moralini yüksek tut lütfen. tıp gelisti. her halükarda acil biseyde kendine yenidoğan bakım ünitesi güzel bi hastane sec bence. Allahım yardımcın olsun
Cok cok gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Içini ferah tut canım. Allah'ın izniyle birşey olmayacak. Çok geçmiş olsun.
Amin. Çok sağ olun kızlar.
Geçecek inşaallah ben de öyle hissediyorum . Burası bana moral oluyor.
Benim durumum sizleri korkutmasın . Ben çok faZla ameliyat geçirdim ve bunların görülme ihtimali artıyormuş bu yüzden. 6 operasyon geçirmiş rahim napsın.
Tabi yine de temkinli olmakta fayda var.
Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kavuştursun.

amin inşallah sağlıkla kavusucaz allahın izniyle sen sadece kendini yüksek tutmaya bak.. gergin olursan oğlun da gergin olur zor biliyorum ama geçecek

cok gecmiş olsun
Nasıl oldun sonuc ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…