H honey bunch ShinSeGi azra-bade kızlar sancim dahada arttı vücude cok iyi degilim idrar yaparken oturup kalkarken içimde bıçak var sanki belli belirsiz heryerjme batiyo gibi cok rahatsızım sonuçlar çıktı doktoruma attım şuan bakıyor dönecek bana. Ama benim anladığım vucutta yaşayan iki tane canli lokosit hücresi var yani enfeksiyon ve bu tehlikeli olabilir diye biliyorum Allah yardımcım olsun bugün daha kötüyüm çocuğum arada tekme atıyor Allahtan ama korkmuyo değilim zombi gibi geziyorum evin içinde bu nasıl oldu nasıl böyle arttı siddetlendi nerden ne kaptım bilmiyorum

geçmiş olsun canım ben de ilk gebeligimde sancı yaşamıştım 12 saat kadar sürdü hastaneye ulaşmam mümkün olmayan bir noktada olduğumdan ağlaya ağlaya beklemiştim gecmesini sonra geçti gitti
inşaallah geçecek
Allah şifa versin

Canım lütfen bebegin hakkında kötüyü düşünme kötüyü cagırma
Belliki dısarıdaki tuvaletlerden enfeksiyon kapmıssın
Hamileyken idrar yollarından hastalıga cok acık oluyoruz eminim bicok kişi yasamıstır
Vardır bi ilacı hallolur en kısa sürede inşallah gecer

Çok geçmiş olsun umarım biran önce geçer ve ufak bir şeydir

Kızlar mayo almayı düşünenler decatlon da 30liraya 5-10 cesit seri sonu diye gecen mayolar var
Hamileliği veya kiloyu diyim benim gibi gecici sürec olarak düşünenlere cok iyi bi fırsat ben iki tane aldım :)

Merhaba arkadaşlar 25haftalık hamileyim bu ay kontrolümde dr bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi benim şeker yüklemesi istedi sonucum henüz çıkmadı aöa benim gibi aminyon sıvısı fazla olan varmı ?

Merhaba arkadaşlar 25haftalık hamileyim bu ay kontrolümde dr bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi benim şeker yüklemesi istedi sonucum henüz çıkmadı aöa benim gibi aminyon sıvısı fazla olan varmı ?
Az olanlr var aramızda ama fazla olan bi seni gördüm :)

bi arkadaşın öyleydi, gebelik şekeri çıkmıştı. Şekerden dolayı bebek fazla çiş yapıyormuş o yüzden sıvı artıyormuş. Eğer şeker çıkarsa diyetle kontrol altına girer merak etme. En son çare insülin başlatıyorlar diyet fayda etmezse ama çok nadir

Bol bol su iç ve idrarını tutma. Korkma tek içimlik bir toz antibiyotik veriyor doktorlar genelde. Atlatırsınız insallah hemen. Geçmiş olsun
Mavikelebek0134 nasıl oldun canım kanamanın durdu mu moralini yüksek tut sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inşallah çok geçmiş olsun canım fazla yorma kendini dinlenme bol bol
Kanamam durdu arada leke geliyor. O da zamanla kaybolacak inşaallah. Popomun altına yastık koydum yatıyorum. Birazdan iğne vurdurmaya çıkıcam. Şansıma bayram ve hemşire komşum memlekette
Günaydın kızlar

M Mimicikk Mavikelebek0134 kızlar sizlere de Allah şifanızı versin hiçbir şey olmayacak sağlıkla atlatacaksınız inşallah
amin İnşaallah
M Mimicikk bazen idrar yolu enfeksiyonları böyle sancılı oluyormuş inşallah hemencecik geçer endişelenme iyi olacaksınız
Mavikelebek0134 sen nasıl oldun
Daha iyiyim çok şükür. Kanamam durdu arada leke gibi geliyor. Geçecek vaktini bekleyecek inşaallah

Canım benim kalçada olan iğnelerimi eşim yaptı bi filmde görmüştüm tüp bebek tedavisi olan bi kadının kalçada iğnelerini hep eşi yapıyordu, eşime dedim sen niye yapamayasın. Hemşire arkadaş eşime tarif etti, youtube den de videolar filan izledik. İlkinde korka korka yaptı ama alıştı sonra çok rahat ettik. Ama tabi bizim hemşire arkadaş vardı onun gözetiminde de yaptı bir iki kere. Eğer varsa öyle çevrende bilen biri eşine öğretebilir

Kızlar mayo almayı düşünenler decatlon da 30liraya 5-10 cesit seri sonu diye gecen mayolar var
Hamileliği veya kiloyu diyim benim gibi gecici sürec olarak düşünenlere cok iyi bi fırsat ben iki tane aldım :)
Ayy süpersin bende nerden baksam diyordum gereksiz pahalılar

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah önemsiz bir şeydir.

Maşaallah eşine. Her eve lazım aslında bir bilen. Bir söyleyeyim bakalım ama sanmıyorum tırsar. Normalde olsa cesaret eder belki ama hamileyim diye geri durur. Yağlı ve yakan bir ilaç. Yavaş yavaş enjekte ediliyor.

Biliyorum biliyorum benim eşim de hem progestan hem prulaton yaptı bana bayağa bi kalçada iğne yapılabilecek güvenli bir bölge var önemli olan oraya yapmak. Ama tabi herkes cesaret edemeyebilir, ben olsam yapamazdım mesela. Eşim sürekli beni iğne yaptırmaya götürüp getirmekten yorulmuştu artık ondan bi cesaret denedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…