Hayır bide yani sonradan giymeyecegimi ümit ediyorum niye gecici bişeye o kadar para vereyim ki :)Ayy süpersin bende nerden baksam diyordum gereksiz pahalılar
m olur gibi ilk fırsatta bakayım saol canımHayır bide yani sonradan giymeyecegimi ümit ediyorum niye gecici bişeye o kadar para vereyim ki :)
İnternetten 140liralık ama bilinmedik bi marka aldım göbegimi sıktı resmen alt üst kestirtsem bu sefer astarı yüzünden pahalıya gelicek
Böyle iki tane aldım 60liraya ıslandıkca değiştir kullan hem decatlonun ürünlerinide seviyorum
Bana L beden tam oldu sen daha kücüksün M bile olabilir bakarsın
Bikinilerde buarada 15tl ye cesit cesit alt ayrı üst ayrı almak istersen
Az önce iğneye gittik. Hemşireye dur bir dk diyip durdum . Çok kasılıyorum.Biliyorum biliyorum benim eşim de hem progestan hem prulaton yaptı bana bayağa bikalçada iğne yapılabilecek güvenli bir bölge var önemli olan oraya yapmak. Ama tabi herkes cesaret edemeyebilir, ben olsam yapamazdım mesela. Eşim sürekli beni iğne yaptırmaya götürüp getirmekten yorulmuştu artık ondan bi cesaret denedi
İyi bari az kalmış. Bol bol istirahat et, kafana hiç bişeyi de takma. Çok şükür tansiyonum normal, şişliğim çok hafif ama sıfır tuz yiyorum (yemeklerin tadi çok kötü oluyorAz önce iğneye gittik. Hemşireye dur bir dk diyip durdum . Çok kasılıyorum.
Çıktıktan sonra eşimi iğne yaparken düşündüm gülme tuttu beni. Saatler sürer sanırım bir iğne. Söyledim öğren sen yap diye. Gençken eczacıda çalışmış ve daha önce kaç defa iğne yapmış ama hamileyim diye yok götürür getiririm dedi. Bişey olursa mesuliyetinden korkuyor. Çok değil neyseki 4kez daha vurulacam 2gün arayla.
Sen nasıl oldun. Tansiyonuna bakıyorsun di mi sık sık
Canım ödemin olduğunu muhakkak doktoruna bildir. Ve bak tansiyon çok riskli, erken doğum sebebi. Gebelik zehirlenmesi diye gir bi bak oku o zaman domatese tuz atmak gelmez içindenGeçen gün sağlık ocağına gitmiştim hemşire ayak bilegimden yukariyi biraz açtı 2-3 defa parmağıyla bastırdı şak diye anladı ödemi:))eşim kızıyor tuzlu yiyorsun diye ama domatese de atamadan duramiyorumama önceye nazaran baya azalttim çok şükür.tansiyon çok önemli deniyor dikkat etmek lazım da tamamen de kesemedim.
İlk zamanlar sizin de dediğiniz ev tipi ana kucağında yatıyordu kızım. "Tiny Love" almıştık. Bu sefer de yine onu kullanırız. Biz hangi odadaysak oraya götürürüz. Yemek yerken de o şekilde yanımızdaydı. Park beşik olarak Kraft marka almıştık. O da kapılardan sığmıyor. Mecbut kaptıp açmak lazım. Park beşikleri kapatıp açmanın da ne kadar yorucu olduğunu bilen bilir.Merhaba guzel annelerramazan ve is yoğunluğum sebebiyle surekli takip edemiyorum yazilanlari. Bos vaktim oldugunda okumaya calisiyorum ama hala okuyamadigim 100 sayfa var bayram sebebiyle ailelerin yanina geldik ve basladik dogumdan sonraki yasam hakkinda konusmaya. 2.ve daha fazla cocuguna hamile olan arkadaslardan yardima ihtiyacm var. Bebek dogduktan sonra en acil alinmasi gereken malzemeler nedir? Mesela dunden beri esimle soyle bir tartisma yasiyoruz: park yatagi gun içinde de odadan odaya tasimayi dusunuyor bebegi baska nerde uyutucaz ki diyor. Gun icinde biz oturma alanimizda bebek park yatakta yanimizda olmaliymis..ama ben de bunun icin ev tipi ana kucaginin yeterli olacagini dusunuyorum.sizler nasil yaptiniz?
Bayramdan sonraki pzts gittiğimde soyleyeyim doktora.zaten ultrasonda bakınca tansiyonunu takip ettir demişti ama benim tansiyonum yükselmiyor aksine düşüyor.hayırlısı bakalım şu 3 ayı da sag sağlim atlatiriz insallah hep beraberCanım ödemin olduğunu muhakkak doktoruna bildir. Ve bak tansiyon çok riskli, erken doğum sebebi. Gebelik zehirlenmesi diye gir bi bak oku o zaman domatese tuz atmak gelmez içindenben herşeyi tuzsuz yapıyorum artık tadı iğrenç oluyor, çorbalar filan sanki bulaşık suyu gibi ama sadece 3 ay deyip teselli ediyorum kendimi. Benim gibi sıfırlayamasan da tuzu ciddi manada azalt.
Çok şükür benim de tansiyonum normal çıkıyorBayramdan sonraki pzts gittiğimde soyleyeyim doktora.zaten ultrasonda bakınca tansiyonunu takip ettir demişti ama benim tansiyonum yükselmiyor aksine düşüyor.hayırlısı bakalım şu 3 ayı da sag sağlim atlatiriz insallah hep beraber
Evet biz de kraft baktik yorumlarinda da çoğu kisi kapilardan gecmedigini soylemis. Ben de ne kadar kapidan gecirmeye ihtiyacimiz olur ki diye dusunuyordum.hatta esimle kucuk bir tartisma yasadik bu konuda. En kotu katlar dururuz dedim ama yanilmis mıyımİlk zamanlar sizin de dediğiniz ev tipi ana kucağında yatıyordu kızım. "Tiny Love" almıştık. Bu sefer de yine onu kullanırız. Biz hangi odadaysak oraya götürürüz. Yemek yerken de o şekilde yanımızdaydı. Park beşik olarak Kraft marka almıştık. O da kapılardan sığmıyor. Mecbut kaptıp açmak lazım. Park beşikleri kapatıp açmanın da ne kadar yorucu olduğunu bilen bilir.
Bizim park besik yatak odamizda durdu. Oturma odasinda otururken de bebek arabasinin kucuk parcasi var ya hani oto koltugu gibi kullanilan.bazen onda yatirdik bazen tekli koltukta yatti. Biz sadece bebek arabasi ve park yatak aldik.Merhaba guzel annelerramazan ve is yoğunluğum sebebiyle surekli takip edemiyorum yazilanlari. Bos vaktim oldugunda okumaya calisiyorum ama hala okuyamadigim 100 sayfa var bayram sebebiyle ailelerin yanina geldik ve basladik dogumdan sonraki yasam hakkinda konusmaya. 2.ve daha fazla cocuguna hamile olan arkadaslardan yardima ihtiyacm var. Bebek dogduktan sonra en acil alinmasi gereken malzemeler nedir? Mesela dunden beri esimle soyle bir tartisma yasiyoruz: park yatagi gun içinde de odadan odaya tasimayi dusunuyor bebegi baska nerde uyutucaz ki diyor. Gun icinde biz oturma alanimizda bebek park yatakta yanimizda olmaliymis..ama ben de bunun icin ev tipi ana kucaginin yeterli olacagini dusunuyorum.sizler nasil yaptiniz?
Biz de simdilik park yatak ve bebek arabasi almayi düşünüyoruz. Bir de belki ev tipi ana kucagi.ama bebek arabasinin o parcasi yeterliyse ona da gerek yok mu kiBizim park besik yatak odamizda durdu. Oturma odasinda otururken de bebek arabasinin kucuk parcasi var ya hani oto koltugu gibi kullanilan.bazen onda yatirdik bazen tekli koltukta yatti. Biz sadece bebek arabasi ve park yatak aldik.
Bana doktorum sadece 50 gramlik olanindan yaptirdi.onda da ac veya tok olman onemli degil dedi. 50 gram glukozlu icecegi ictim 1 saat sonra olctuler. Sonucun gayet iyi,yukleme yapmaya gerek yok dedi doktorumAç gidiyorsun, önce açlık şekeri ölçüyorlar, peşinden glukozu içiyorsun ve bir saat sonra tekrar kan veriyorsun, bir saat sonra yine kan veriyorsun. Aralarda bir şey yiyip içmiyorsun.
Ben de 10 kilo aldim ve cok mutsuzumKızlar geçenlerde grupta da konuşulmuş benim pazar günden beri ayaklarım şiş bir hafta sonra tandevum o zamana kadar bekleyeyim mi acil bi durum değildir diye düşünmüştüm
Bu arada ben +10 kilodayımayaklarım tombikleşti sanmıştım ama siz buraya yazınca farkettim sabahları normal gün içinde şişiyor hemen
Bi de kızlar sağ üst kaburgamda (meme altında) lokalize bi ağrı var özellikle yatarken belli ediyor kendini uykumdan uyandırıyor bebek oralara kadar çıkmamıştır daha dimi neyin ağrısı bu ahahah her yerim ağrıyor
Bende de aynisi. Hamile olmadan önce de bazen boyle islaklik oluyordu sirf bunun icin dpktora gitmistim doktor o bolge en cok terleyen bolge.boyle olmasi normal demisti.belki sicakligin artmasi da islakligin artmasina sebep oluyordur.ben gunluk ped aldim ama dogru mu yaptim bilmiyorumAynı benim de böyle. Koku, kaşıntı VS yok. Ama çok rahatsız edici.
Benim bir arkadaşım bebek arabasının parçası olan ana kucağı sallanma özelliğine sahipse hiç başka birşey almana gerek yok demişti o zaten 6-7 aylık olana kadar kullanılıyor sonra da belki ev tipi salıncak alırsın demişti.Biz de simdilik park yatak ve bebek arabasi almayi düşünüyoruz. Bir de belki ev tipi ana kucagi.ama bebek arabasinin o parcasi yeterliyse ona da gerek yok mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?