Evet mantikli aslinda. Ama cok kucuk degil mi ya bizim minikler buyudukce nasil sigcak bunlarin icine

Ben bir tek sirtustu yattigimda gaz cikarabiliyorum sen de bi dene istersen

Kızlar biz geldik bitanecik kızımla, bugün bol su içip dinlendik o bahsettiğim sancilanma daha az. Doktorum ilaç kullandırma niyetinde değil iki gün bol su tüket testi tekrarlayalım devam ediyorsa monurol sase vereyim dedi. Sizinde dediğiniz gibi gece tek toz içilen olan. Psikolojik olarak da bedenen de cok yoruldum bunun icin 24 saat yetti yani ama şimdi daha iyiyim bol su gerçekten herşeyin şifası. Meğer her an her şey olabilirmis suyu ihmal etmeyelim hem tansiyon riski icin hem ödem için hem bebeğin yaşam sıvısı hemde enfeksiyondan kurtulmak için. Çok şükür iyiyiz. Şimdi sizin alisverislerinizi okudum güncel konulara geri döndüm akışı hiç bozmayayımm ben ağırdan mı gidiyorum bilmiyorum sadece park besik ve tiny love aldim he bide port bebe baska bisey yok ramazandan sonra odayi boyayip dolabını alayım diyorum sonra bide dogum çantası? Siz naptıniz neler aldınız simdiye kadar

Canım doktorlar bebekleri 1,5-2 saatten fazla bebek arabalarının ana kucağında yatırmayı tavsiye etmiyorlar. Omurga sağlığı için çok sakıncalı ve ileride skyloz a sebep olabilme ihtimali var.

Chicco nun baston arabaya puset takilan bi modeli vardi ama biz joienin travel bir modelini aldik hem cok hafif hem katlandiginda normal yer kapliyor. Bikac arkadasimiz da bu modelden almis cok memnun kalmislar biz de o sebeple aldik

Güle güle sağlıcakla kullanın fiyatı da iyiymiş ben de bi bakayım benim de bagajım küçük

İyi çok şükür geçer gider bi daha da olmaz inşallah
İyi bari az kalmış. Bol bol istirahat et, kafana hiç bişeyi de takma. Çok şükür tansiyonum normal, şişliğim çok hafif ama sıfır tuz yiyorum (yemeklerin tadi çok kötü oluyor ).

İyi çok şükür kontrol altındaymış az kaldı 3 ay sonra doya doya yersin
Ben de 10 kilo aldim ve cok mutsuzum o agridan bende de pluyor doktorum normal dedi ben d3 cok ustunde durmadim. Ama hala siklikla oluyorl

Bende de devam ediyor baya rahatsı ediyor ama otururken yok yatayım hemen artıyor anlamadım ben de neyin ağrısı

İyi çok şükürr kötü bişey değilmiş bi daha tekrarlamaz inşallah ben de memelekete geldim kalabalık yoğunluk derken su içmeyi ihmal ettim bikaç gün, dikkat etmek lazım doğru diyon

Doğum çantası benim de aklımda ne zaman hazırlamak gerek bi de içine ne koyacağız tecrübeli annelerden yardım istiyoruz
Evet biz de bundan aldik.ogluma ilk aligimiz sey oldu ama icimize cok sindi

Hayırlı olsun güle güle sağlıkla sıhhatle kullanın inşallah

Su tuketimin nasil?ben suyu az icip wc ye az cikinca siskinlik oluyor. Doktorum gunde 3 litre su icmelisin dedi yankmda sise, saya saya iciyorum ben de
Günde 4 litreye yakın içiyorum, bi o kadar da wc ye gidiyorum resmen içim yanıyor o yüzden su tüketimim iyi. Ben tuzu kesince şişlik bayağa azaldı

İyi olmana çok sevindim canım. İnşallah ilaca gerek kalmadan geçer. Su gerçekten önemli sen yine bişeyler almışsın ben hiç bişey almadım ama liste yaptım bayramdan sonra toplu olarak alıcam maksimum 2-3 seferde herşeyini tamamlamayı planlıyorum. 29.haftada da hastane çantamı hazırlamış olmayı planlıyorum çünkü sonrasında yazlığa filan gidicem fırsatım olmayabilir. Tatil valiziyle beraber doğum çantamı da götürmeyi düşünüyorum nolur nolmaz

Merhaba, kaç çıktı acaba şekerin? 50 gr mı yoksa 75 gr glukozla mı test edildi? Bebeiş zarar görmeden anlamış olamanız süper olmuş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah!
Tsk ederim ıns amin. Önceki gebeliğimde de gebelik sekerim olduğu için riskli gruptaydim seker icin. O nedenle 75 gramla yapıldı. Açlık 99 1. Saat 266 2. Saat 143 cikti

Geçmiş olsun idrar sonucunuzu görsün doktorunuz ilaç başlayabilir. Seker yükleme testinde tüm değerler önemlidir kaç gram glukoz yuklendigine göre kriterler değişir. Ins iyi çıkmıştır sonucunuz

Ben senin kadar da almadim. 4 kat giysisi var 1 penye, 1 muslin 2 ortusu var. Baska da bir seyi yok. Park besik icin yatak almaliyim. Bu hafta Cok yoruldugum icin dun cok kotu gecti. Kasilmalarim oldu ara ara. Yaz tatiline gireyim de eksiklere o zaman bakarim dedim.
Kendim icin gecelik ve pijama alip hastane cantasini hazirlamak istiyorum.

Geçmiş olsun idrar sonucunuzu görsün doktorunuz ilaç başlayabilir. Seker yükleme testinde tüm değerler önemlidir kaç gram glukoz yuklendigine göre kriterler değişir. Ins iyi çıkmıştır sonucunuz

Tesekkur ederim doktorum tatile gitmis mesaj ile tahliller icin sorun yok yazmis. Bakteri degeri beni korkuttu insallah bir sorun olmaz cunku kendisi burda yok ve ilacta vermedi.

Merhaba arkadaşlar 25haftalık hamileyim bu ay kontrolümde dr bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi benim şeker yüklemesi istedi sonucum henüz çıkmadı aöa benim gibi aminyon sıvısı fazla olan varmı ?
Benim de suyum fazlaymis ust sinirin biraz ustunde dediler ama sorun olarak gormediler sanirim bisi demediler

Evet mantikli aslinda. Ama cok kucuk degil mi ya bizim minikler buyudukce nasil sigcak bunlarin icine

Canım o zaten 6 aylığa kadar kullanılıyor

Yok canım evde zaten kendi beşiğinde olur da bazen yanıma kalması gereken durumlarda kullanırım kısa süreli

Canım ben de park yatak aldım da. Ilk etapta üst kademesini kullanacağım için yatak almadım alta geçince alırım diye düşündüm. Sen ne düşünüyorsun

Geçmiş olsun bende de gebelik şekeri cıktı. Bu 3. Gebeliğim üçünde de gebelik şekeri saptandı. Diyet başlanır evde kan şekeri ölçümleri istenir sıkı takibe alınırsınız kan sekerleriniz istenilen seviyelerde giderse bir problem olmaz yüksek giderse sıkıntı olabilir. Ins herşey yolunda gider

Kasılma nasıl oluyor acaba olsada anlamam gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…