Su tuketimin nasil?ben suyu az icip wc ye az cikinca siskinlik oluyor. Doktorum gunde 3 litre su icmelisin dedi yankmda sise, saya saya iciyorum ben de23+2 yi bugün, el ayak şişmesi geçen hafta başladı bende.
Evet mantikli aslinda. Ama cok kucuk degil mi ya bizim minikler buyudukce nasil sigcak bunlarin icineBenim bir arkadaşım bebek arabasının parçası olan ana kucağı sallanma özelliğine sahipse hiç başka birşey almana gerek yok demişti o zaten 6-7 aylık olana kadar kullanılıyor sonra da belki ev tipi salıncak alırsın demişti.
Ben bir tek sirtustu yattigimda gaz cikarabiliyorum sen de bi dene istersenYa çıkartabilsem ztn hiç dert etmicem ki eşime gazım var sancı yapıo fln diorum çıkartsana ne tutuosun delimisin dioama bende sıkıntı ztn çıkmaması rahatlayamıorum off benim mide bulantılarımda böyleydi başta midem bulanırdı bulanırdı öğürürdüm ama hiç kusmadım kusup rahatlayamadım. Resmen hamileliğin sıkıntılarını hep yarım yaşıyorum
Benim bir arkadaşım bebek arabasının parçası olan ana kucağı sallanma özelliğine sahipse hiç başka birşey almana gerek yok demişti o zaten 6-7 aylık olana kadar kullanılıyor sonra da belki ev tipi salıncak alırsın demişti.
Chicco nun baston arabaya puset takilan bi modeli vardi ama biz joienin travel bir modelini aldik hem cok hafif hem katlandiginda normal yer kapliyor. Bikac arkadasimiz da bu modelden almis cok memnun kalmislar biz de o sebeple aldikÇevremde herkes travel alma diyor, bagaja zor sığıyormuş çok hantalmış travel alanlar sonradan bi de baston tipi alıyormuş. Ama baston tipi de yeni doğmuş bebek için uygun gibi gelmedi bana kafam karıştıiki kere bebek arabası almak da istemiyorum
Evet biz de bundan aldik.ogluma ilk aligimiz sey oldu ama icimize cok sindiBebek arabasi joi literax 4ü cok duydum travel sistem bagajda yer kaplamiyor surusu hizli ve hafifmis hic kafa karistirmadan alip cikicam sanirim
Kızlar bebek arabası aldım. E-bebek e gittim aklımda casual vardı fakat joie gemm indirimdeymiş, omuza asılacak kadar katlanıyor. Casual vista baston travel düşünüyordum evdeki 2 araba da ufak olduğu için fakat joie daha kullanışlı geldi. Aparatı bir çok markanın ana kucağına uyumluymus ama ana kucağını da joie aldım. ikisi 1260 a geldi, bebek arabasına çok para vermek istemeyen ve arabası küçük olanlara duyurulur
Az önce iğneye gittik. Hemşireye dur bir dk diyip durdum . Çok kasılıyorum.
Çıktıktan sonra eşimi iğne yaparken düşündüm gülme tuttu beni. Saatler sürer sanırım bir iğne. Söyledim öğren sen yap diye. Gençken eczacıda çalışmış ve daha önce kaç defa iğne yapmış ama hamileyim diye yok götürür getiririm dedi. Bişey olursa mesuliyetinden korkuyor. Çok değil neyseki 4kez daha vurulacam 2gün arayla.
Sen nasıl oldun. Tansiyonuna bakıyorsun di mi sık sık
İyi bari az kalmış. Bol bol istirahat et, kafana hiç bişeyi de takma. Çok şükür tansiyonum normal, şişliğim çok hafif ama sıfır tuz yiyorum (yemeklerin tadi çok kötü oluyor).
Ben de 10 kilo aldim ve cok mutsuzumo agridan bende de pluyor doktorum normal dedi ben d3 cok ustunde durmadim. Ama hala siklikla oluyorl
Kızlar biz geldik bitanecik kızımla, bugün bol su içip dinlendik o bahsettiğim sancilanma daha az. Doktorum ilaç kullandırma niyetinde değil iki gün bol su tüket testi tekrarlayalım devam ediyorsa monurol sase vereyim dedi. Sizinde dediğiniz gibi gece tek toz içilen olan. Psikolojik olarak da bedenen de cok yoruldum bunun icin 24 saat yetti yani ama şimdi daha iyiyim bol su gerçekten herşeyin şifası. Meğer her an her şey olabilirmis suyu ihmal etmeyelim hem tansiyon riski icin hem ödem için hem bebeğin yaşam sıvısı hemde enfeksiyondan kurtulmak için. Çok şükür iyiyiz. Şimdi sizin alisverislerinizi okudum güncel konulara geri döndüm akışı hiç bozmayayımm ben ağırdan mı gidiyorum bilmiyorum sadece park besik ve tiny love aldim he bide port bebe baska bisey yok ramazandan sonra odayi boyayip dolabını alayım diyorum sonra bide dogum çantası? Siz naptıniz neler aldınız simdiye kadar
Evet biz de bundan aldik.ogluma ilk aligimiz sey oldu ama icimize cok sindi
Günde 4 litreye yakın içiyorum, bi o kadar da wc ye gidiyorumSu tuketimin nasil?ben suyu az icip wc ye az cikinca siskinlik oluyor. Doktorum gunde 3 litre su icmelisin dedi yankmda sise, saya saya iciyorum ben de
İyi olmana çok sevindim canım. İnşallah ilaca gerek kalmadan geçer. Su gerçekten önemliKızlar biz geldik bitanecik kızımla, bugün bol su içip dinlendik o bahsettiğim sancilanma daha az. Doktorum ilaç kullandırma niyetinde değil iki gün bol su tüket testi tekrarlayalım devam ediyorsa monurol sase vereyim dedi. Sizinde dediğiniz gibi gece tek toz içilen olan. Psikolojik olarak da bedenen de cok yoruldum bunun icin 24 saat yetti yani ama şimdi daha iyiyim bol su gerçekten herşeyin şifası. Meğer her an her şey olabilirmis suyu ihmal etmeyelim hem tansiyon riski icin hem ödem için hem bebeğin yaşam sıvısı hemde enfeksiyondan kurtulmak için. Çok şükür iyiyiz. Şimdi sizin alisverislerinizi okudum güncel konulara geri döndüm akışı hiç bozmayayımm ben ağırdan mı gidiyorum bilmiyorum sadece park besik ve tiny love aldim he bide port bebe baska bisey yok ramazandan sonra odayi boyayip dolabını alayım diyorum sonra bide dogum çantası? Siz naptıniz neler aldınız simdiye kadar
Tsk ederim ıns amin. Önceki gebeliğimde de gebelik sekerim olduğu için riskli gruptaydim seker icin. O nedenle 75 gramla yapıldı. Açlık 99 1. Saat 266 2. Saat 143 ciktiMerhaba, kaç çıktı acaba şekerin? 50 gr mı yoksa 75 gr glukozla mı test edildi? Bebeiş zarar görmeden anlamış olamanız süper olmuş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah!
Geçmiş olsun idrar sonucunuzu görsün doktorunuz ilaç başlayabilir. Seker yükleme testinde tüm değerler önemlidir kaç gram glukoz yuklendigine göre kriterler değişir. Ins iyi çıkmıştır sonucunuzTahlil sonuclari cıktı ama doktoruma yetisemedi. Idrar testinde bakteri degeri cok yuksek cikmis aralık 0-30 iken benimki 100.5 cıkmıs. Acaba antibiyotik mi baslar? Buraya foto yukleyemiyorum seker testi de yapildi hangi degere bakmaliyim bilgisi olan var mi? Ve ozelliklehuriye048 rica etsem ☺
Ben senin kadar da almadim. 4 kat giysisi var 1 penye, 1 muslin 2 ortusu var. Baska da bir seyi yok. Park besik icin yatak almaliyim. Bu hafta Cok yoruldugum icin dun cok kotu gecti. Kasilmalarim oldu ara ara. Yaz tatiline gireyim de eksiklere o zaman bakarim dedim.Kızlar biz geldik bitanecik kızımla, bugün bol su içip dinlendik o bahsettiğim sancilanma daha az. Doktorum ilaç kullandırma niyetinde değil iki gün bol su tüket testi tekrarlayalım devam ediyorsa monurol sase vereyim dedi. Sizinde dediğiniz gibi gece tek toz içilen olan. Psikolojik olarak da bedenen de cok yoruldum bunun icin 24 saat yetti yani ama şimdi daha iyiyim bol su gerçekten herşeyin şifası. Meğer her an her şey olabilirmis suyu ihmal etmeyelim hem tansiyon riski icin hem ödem için hem bebeğin yaşam sıvısı hemde enfeksiyondan kurtulmak için. Çok şükür iyiyiz. Şimdi sizin alisverislerinizi okudum güncel konulara geri döndüm akışı hiç bozmayayımm ben ağırdan mı gidiyorum bilmiyorum sadece park besik ve tiny love aldim he bide port bebe baska bisey yok ramazandan sonra odayi boyayip dolabını alayım diyorum sonra bide dogum çantası? Siz naptıniz neler aldınız simdiye kadar
Geçmiş olsun idrar sonucunuzu görsün doktorunuz ilaç başlayabilir. Seker yükleme testinde tüm değerler önemlidir kaç gram glukoz yuklendigine göre kriterler değişir. Ins iyi çıkmıştır sonucunuz
Benim de suyum fazlaymis ust sinirin biraz ustunde dediler ama sorun olarak gormediler sanirim bisi demedilerMerhaba arkadaşlar 25haftalık hamileyim bu ay kontrolümde dr bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi benim şeker yüklemesi istedi sonucum henüz çıkmadı aöa benim gibi aminyon sıvısı fazla olan varmı ?
Evet mantikli aslinda. Ama cok kucuk degil mi ya bizim minikler buyudukce nasil sigcak bunlarin icine
Canım doktorlar bebekleri 1,5-2 saatten fazla bebek arabalarının ana kucağında yatırmayı tavsiye etmiyorlar. Omurga sağlığı için çok sakıncalı ve ileride skyloz a sebep olabilme ihtimali var.
Ana Kucağı Kullanımı; Ana Kucağı Kullanırken Dikkat Etmeniz Gerekenler
Ana kucağı kullanımı. Ana kucağı ne kadar süre kullanılır?, ana kucağı ne zaman kullanılır?, ana kucağında bebek ne kadar kalabilir? Ana kucağı gerekli mi?blog.joker.com.tr
Canım ben de park yatak aldım da. Ilk etapta üst kademesini kullanacağım için yatak almadım alta geçince alırım diye düşündüm. Sen ne düşünüyorsunBen senin kadar da almadim. 4 kat giysisi var 1 penye, 1 muslin 2 ortusu var. Baska da bir seyi yok. Park besik icin yatak almaliyim. Bu hafta Cok yoruldugum icin dun cok kotu gecti. Kasilmalarim oldu ara ara. Yaz tatiline gireyim de eksiklere o zaman bakarim dedim.
Kendim icin gecelik ve pijama alip hastane cantasini hazirlamak istiyorum.
Geçmiş olsun bende de gebelik şekeri cıktı. Bu 3. Gebeliğim üçünde de gebelik şekeri saptandı. Diyet başlanır evde kan şekeri ölçümleri istenir sıkı takibe alınırsınız kan sekerleriniz istenilen seviyelerde giderse bir problem olmaz yüksek giderse sıkıntı olabilir. Ins herşey yolunda giderMerhaba kızlar. Uzun zaman oldu giremedim. Çok moralim bozuk. 50 gr yükleme yapıldı 183 çıktı. 100 gr yükleme testi istedi. İnsülin yada sıkı diyetle mi devam edeceğime karar verecek. Aynı durumda olan var mı?
Kasılma nasıl oluyor acaba olsada anlamam gibime geliyorBen senin kadar da almadim. 4 kat giysisi var 1 penye, 1 muslin 2 ortusu var. Baska da bir seyi yok. Park besik icin yatak almaliyim. Bu hafta Cok yoruldugum icin dun cok kotu gecti. Kasilmalarim oldu ara ara. Yaz tatiline gireyim de eksiklere o zaman bakarim dedim.
Kendim icin gecelik ve pijama alip hastane cantasini hazirlamak istiyorum.
Benimde icime sindi canim ya hic kafami karistirmicam baska..cok model var cunku baktikca kafa karisiikligiEvet biz de bundan aldik.ogluma ilk aligimiz sey oldu ama icimize cok sindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?