Günaydınnn saat 7de kahvaltı yaptık:)hem de nasıl bir mide kazınması bir anda başlıyor bir de:)Günaydınlar herkese bugunlerde midem kazınarak uyaniyorum sizlerde de var mi? Kalkip erkenden kahvalti yaptik kuzumla
Günaydınnn saat 7de kahvaltı yaptık:)hem de nasıl bir mide kazınması bir anda başlıyor bir de:)
bünyeden bünyeye değişiyor demek ki ablamınkiler sebamed kullanıyordu kepeklenme yaptı farmasiye geçti ondan çok memnun :)Ben de evde farmasinin bütün ürünlerini kullanıyorum nerdeyse. Arkadaşım çocuklarında kullanıyor bebek şampuanı ı onlarda hiç bi sıkıntı olmadı ama yeğenimde kepeklenme yaptı o yüzden riske girmeyip ilk aylar daha da kaliteli bir ürün alıcam sonrasında farmasinin şampuanını bi denerim sıkıntı yapmazsa onla devam ederim
Perşembe almayı düşünüyoruz Metrocityden orda ebebek var bakarım aslındaCanım bende ilk bu modele karar vermiştim taki pierre cardin i görene kadar
Varsa yakınında e bebek bi git onada bak derim
anam bu ne mustela bile varne alacak bu anneler peki nee
iyi de içeriklerini inceleyip altına yorumlar yapıyor, Mustela içeriği hakkında olumsuz bir yorum yapmamış ben görmedim.
canım 50 lik yüklemede 159 çıktı.. bizim ikinci yükleme daha normal çıktı.. bence senin bi gün önce yediklerinle alakalı olabilir banada senin ki normal geldi50 likte kac cikti. Benim 139 cikmisti. Doktorum sinirdan yirtmissin demisti. Diyetisyen vs onermedi.
Bazen öyle bir oluyor ki Melek gibiyim ertesi gün herşeye sinirlenen nemrutun teki, eşim gün sayıyor nemrut zamanlarımdaNe hormonmus arkadaşbizi esir alacagini hic tahmin etmezdim resmen hormonlar yonlendiriyor
canım moralini bozma benim 50 likte 159 çıktı.. 100 lük yaptık açlık şekeri normal saat başı yapılan ölçümlerde 60.cı dk normal, 120.ci dk normal, 18.ci dk da baya yükselmi 179 olmuştu.. direk diyetisyene gidiyorum.. fakat bebeğimin suyunda azalma tespit ettiği için dr endokrinede gidicem belki iğne bile verir.. lüften bunları takmayın kafanıza.. bana bebeğin suyu azalmış dediğinde aklımı kaybedecektim.. şeker nedir en azından çözümü olan sorunlar...Bugün 50 mg şeker yüklemesi yapıldı arkadaşlar. Bir saat sonunda 142 çıktı yarın 100lük yükleme yapılacak. O içeceği bir kerede mi içiyoruz yine yoksa her kan alımı sonrası mı içilecek. Ben zaten safra kesesi diyeti yüzünden hamur işi, yumurta giren şeyler ve yağlı şeyler yemiyordum daha nasıl diyet önerecekler banaMoralim çok bozuldu, 50lik böyle olup 100lükte normal çıkma ihtimali olabilir mi bilgisi olan var mı acaba?
E Elwing6 aynen bende eşimle sarıldığımda, kızım annene ulaşamıyorum senden tam aramızdasın dediCok dogru soyluyorsunuz aslinda. Dusununce tek sorunum o olsun diyorum. Dediginiz gibi bizde de degisen pek bir sey olmadi. Dun agrilarim ve hantalligim cok fazlaydi yetemiyorum gibi hissettim hicbir seye. Herhalde o yuzden de tum duygularimi buyuttukce buyuttum
Günaydın midem kazınmadı ama dün kızımın hareketleri az ve zayıf geldi bana, tatilden dolayı biraz başbaşa kalamadık kızımla eve gidince onunla ekstra ilgilendim, duştan sonra kremlenirken dinlendirici müzik açtım ve bolca sohbet ettim hiç tepki vermedi biraz korktum biraz üzüldümGünaydınlar herkese bugunlerde midem kazınarak uyaniyorum sizlerde de var mi? Kalkip erkenden kahvalti yaptik kuzumla
Günaydın midem kazınmadı ama dün kızımın hareketleri az ve zayıf geldi bana, tatilden dolayı biraz başbaşa kalamadık kızımla eve gidince onunla ekstra ilgilendim, duştan sonra kremlenirken dinlendirici müzik açtım ve bolca sohbet ettim hiç tepki vermedi biraz korktum biraz üzüldümdedim sana yarın güzel bir kahvaltı ısmarlayacağım ,10 dk erken kalkıp detaylıkahvaltı yapıp tatlıyla bitirdim neyseki nazı geçmeye başladı sanırım, bir kaç kez vurdu
İç dünyamız gerçekten karışık bazı şeyleri eşlerimizden bazı hareketleri bebeğimizden ruh halini yorumlamaya kadar getirebiliyoruz , hormonlar
evet aynen öyleBen de oyleyim habersiz birakirsa hemen bi endise oluyor☺ simdiden endise omur boyu annelik iste
Lame çerçevelileri bende beğeniyordum ama modası geçti gibi geliyor artık, Gülhande yazan güzelmiş. Bende makrome yaptıracağım TemmuzdaOda kapı süsünde kararsız kalan bana yardımcı olurmusunuz :)
Malum el yapımı ürünler teslim icin iki üc hafta veriyor simdiden sipariş versem temmuzda gelir diye düşünüyorum
En cok begendigim son ikisi gülhande ve önder miraç yazan satıcı
Moda mı var bunlardaLame çerçevelileri bende beğeniyordum ama modası geçti gibi geliyor artık, Gülhande yazan güzelmiş. Bende makrome yaptıracağım Temmuzda
Törpü de alırız teyzesi manikür yaparım kızımaGunaydiin :) size iyi alisverisler. Umarim cok yorulmadan hemencecik halledersiniz islerinizi. Tirnak makasi ben de almaya niyetlendim ama ona bile kararsizim torpu kullananlar da var normal makas kullananlar da var tirnak makasi kullananlar da.. ne kadar cok sey bilmiyomusum
Ya evet oda güzel ama 15-20gün icinde kargoya verilir dediler hastanede de hastane kapısına koymalık düşünüyordum sonrada odasının kapısına :)H honey bunch canım o son iki tanesinin dogum sonrasi versiyonlari hosuma gidiyor☺ boy kg ve dogum saati de yaziyorlar cok tatli duruyor
Aynen ben de öyleyim suratimi bi asiyorum o zaman hic cekilmiyorum ben bile diyorum Allah esime sabir versin diyeBazen öyle bir oluyor ki Melek gibiyim ertesi gün herşeye sinirlenen nemrutun teki, eşim gün sayıyor nemrut zamanlarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?