bünyeden bünyeye değişiyor demek ki ablamınkiler sebamed kullanıyordu kepeklenme yaptı farmasiye geçti ondan çok memnun :)

50 likte kac cikti. Benim 139 cikmisti. Doktorum sinirdan yirtmissin demisti. Diyetisyen vs onermedi.
canım 50 lik yüklemede 159 çıktı.. bizim ikinci yükleme daha normal çıktı.. bence senin bi gün önce yediklerinle alakalı olabilir banada senin ki normal geldi

canım moralini bozma benim 50 likte 159 çıktı.. 100 lük yaptık açlık şekeri normal saat başı yapılan ölçümlerde 60.cı dk normal, 120.ci dk normal, 18.ci dk da baya yükselmi 179 olmuştu.. direk diyetisyene gidiyorum.. fakat bebeğimin suyunda azalma tespit ettiği için dr endokrinede gidicem belki iğne bile verir.. lüften bunları takmayın kafanıza.. bana bebeğin suyu azalmış dediğinde aklımı kaybedecektim.. şeker nedir en azından çözümü olan sorunlar...

E Elwing6 aynen bende eşimle sarıldığımda, kızım annene ulaşamıyorum senden tam aramızdasın dedi

Günaydınlar herkese bugunlerde midem kazınarak uyaniyorum sizlerde de var mi? Kalkip erkenden kahvalti yaptik kuzumla
Günaydın midem kazınmadı ama dün kızımın hareketleri az ve zayıf geldi bana, tatilden dolayı biraz başbaşa kalamadık kızımla eve gidince onunla ekstra ilgilendim, duştan sonra kremlenirken dinlendirici müzik açtım ve bolca sohbet ettim hiç tepki vermedi biraz korktum biraz üzüldüm dedim sana yarın güzel bir kahvaltı ısmarlayacağım ,10 dk erken kalkıp detaylıkahvaltı yapıp tatlıyla bitirdim neyseki nazı geçmeye başladı sanırım, bir kaç kez vurdu
İç dünyamız gerçekten karışık bazı şeyleri eşlerimizden bazı hareketleri bebeğimizden ruh halini yorumlamaya kadar getirebiliyoruz , hormonlar

Ben de oyleyim habersiz birakirsa hemen bi endise oluyor☺ simdiden endise omur boyu annelik iste

Ben de oyleyim habersiz birakirsa hemen bi endise oluyor☺ simdiden endise omur boyu annelik iste
evet aynen öyle çok endişelendim güçlü vurmuyor vitaminsizmi bıraktım acaba diye , internetten baktığımda iyi gözlemleyin beslenme veya oksijen ulaşımında sorun olabilir,fark görürseniz doktorunuza gidin yazıyordu hemen harekete geçtim

Oda kapı süsünde kararsız kalan bana yardımcı olurmusunuz :)
Malum el yapımı ürünler teslim icin iki üc hafta veriyor simdiden sipariş versem temmuzda gelir diye düşünüyorum
En cok begendigim son ikisi gülhande ve önder miraç yazan satıcı

Eklentiler

• 93B01924-6E24-4F0F-9048-8C1E57FA96CD.webp
    70 KB · Görüntüleme: 37
  • AC8EC977-6EAD-4FE7-AFFD-53E4E3C0D381.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 9CF81D07-3810-405F-B13F-40D75A66FA49.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 6556B87D-5801-4458-BE25-AE9249B80414.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 81CA96F4-84B1-429A-B012-B8AC08A2EAB6.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 48
Lame çerçevelileri bende beğeniyordum ama modası geçti gibi geliyor artık, Gülhande yazan güzelmiş. Bende makrome yaptıracağım Temmuzda

Törpü de alırız teyzesi manikür yaparım kızıma

H honey bunch canım o son iki tanesinin dogum sonrasi versiyonlari hosuma gidiyor☺ boy kg ve dogum saati de yaziyorlar cok tatli duruyor
Ya evet oda güzel ama 15-20gün icinde kargoya verilir dediler hastanede de hastane kapısına koymalık düşünüyordum sonrada odasının kapısına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…