Çok sağ olun ilginiz için ama ben zaten çok sıkı diyetteyim resmen açım 29.hafta ve 15 kilo eksi ile devam ediyorum daha nasıl diyet yaparım bilmiyorum Dünkü 50lik yükleme bile midemi o kadar kötü yaptı ki afedersiniz sabaha kadar ishalden kıvrandım boş mideye şekerli su mahvetti 100lük için bugün gidemedim yarın gideceğim inşallah. Ama korkuyorum yine ağrılar olacak diye artık kolumu kıpırdatacak halim kalmadı İnşallah sizin sorunlarınız da bir an önce çözülür sağlıkla tamamlarız hamileliğimizi hepimiz

gülhande yazanı beğendim ben :) makrome kapı süsleri de çok güzel oluyor baktın mı hiç? bu da benim kapı süsüm. kendim yapıcam ama

Eklentiler

• 94FD9B3A-2F44-410F-B898-538223C38074.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 46
gülhande yazanı beğendim ben :) makrome kapı süsleri de çok güzel oluyor baktın mı hiç? bu da benim kapı süsüm. kendim yapıcam ama
Makrome oldum olası sevmem eskiden ilk okulda yaptırırlardı anane işi gelirdi ciceklerin altına süs icin vardı evlerimizde simdi bohem ürünlerde sıkca kullanıyorlar güzelde duruyor ama hala sevmiyorum :)
Gülhande olan dimi bende ona cok ısındım hem pilli de olabiliyor hemde ısıksız kullanılıyor
Seninkide cok sıkmıs nasıl yapıcaksın keşke benimde el becerim olsa :)

E Elwing6 aynen bende eşimle sarıldığımda, kızım annene ulaşamıyorum senden tam aramızdasın dedi
Resmen dalga konusu olduk ben koltuga oturuncaaaaa ziplama numarasi yapiyo dunde doktor biraz fazla kilo aldin sen dedi kıskıs guluyo karnimda acti aldirmadim tabii bir guzel yedim ama dikkat etme zamanimda gelmis

Resmen dalga konusu olduk ben koltuga oturuncaaaaa ziplama numarasi yapiyo dunde doktor biraz fazla kilo aldin sen dedi kıskıs guluyo karnimda acti aldirmadim tabii bir guzel yedim ama dikkat etme zamanimda gelmis
Aldırma tabi bebek büyüdükçe ihtiyaç artıyor canının istemesi birazda vücudun ihtiyacından

H honey bunch canım senin miniğin tekme ve kımıldama hareketleri nasıl son günlerde bir değişiklik var mı
bende dün az hareket etti, daha güçsüz ve kısa süren vuruşları vardı. Dikkatimi çekti, belki fazla uyumuştur diye düşündüm sabah daha sağlam kahvaltı yaptım tatlıyla bitirdim aşağıdan minik bir tepik salladı o kadar ilerleyen saatlerde yukrda vuruşları oldu ama sanki daha çok ve uzun hissediyordum önceden tatilde suyu az içtim ondan mı acaba, bugün arttırıyorum bakalım

Bende dün bikaç damla kan geldi korkuttu beni hareketlerini takip ettim sorun yoktu
Aynı yogunluk aynı siddette devam ediyor hele gece ilk yattıgımda pozisyon belirleyene kadar durmadan vuruyor :)
Susuz kaldıgımda bende farkediyorum hareketlerinin azaldıgını belki seninkide ondandır

Havlu veya etamin uzerine nakis seklinde yapilan susler de var. Bebek adi boyu biberon emzik vs nakis yapiyorlar. Hos duruyor.

H honey bunch canım öykünün annesi sana çok teşekkür ederiz bizde sleepynin paketini aldık.Bi denemek için güzel bi fırsat olmuş. Bulamayan kızlar için civil mağazalarında var. Civil ilçesinde olmayana internet alışverişi de var ama sitede var mı bu paket bilmiyorum tabi

Ah rica ederim indirim paylastıkca güzel :)
Kıyasladıgımda gayet uygun oluyordu hem mendil hem bezler hem alt acma bezi vs
Ben dün iki kutu daha aldım 120 adet yeni doğan bez yeter bi süre diye düşündüm :)

Civilde internet sitesinde var ama 60tl

Teşekkür ederim bilgilendirme için, sağolun Peki çok tatlı yediği için gebede şeker oluşur mu veya canı çok tatlı istiyorsa bu şeker olduğuna bi işaret olabilir mi?

Teşekkür ederim bilgilendirme için, sağolun Peki çok tatlı yediği için gebede şeker oluşur mu veya canı çok tatlı istiyorsa bu şeker olduğuna bi işaret olabilir mi?
Kendimden biliyorum olamaz
Şeker cikolata tatlı yemedigim gün yok kaşık kaşık nutellalar yiyip duruyorum bazen
Meyve zaten dibine vuruyorum
Ama şekerim cıkmadı cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…