Ooh ne guzel bakimli dogcak bebisTörpü de alırız teyzesi manikür yaparım kızıma
Çok sağ olun ilginiz için ama ben zaten çok sıkı diyetteyim resmen açım 29.hafta ve 15 kilo eksi ile devam ediyorum daha nasıl diyet yaparım bilmiyorumcanım moralini bozma benim 50 likte 159 çıktı.. 100 lük yaptık açlık şekeri normal saat başı yapılan ölçümlerde 60.cı dk normal, 120.ci dk normal, 18.ci dk da baya yükselmi 179 olmuştu.. direk diyetisyene gidiyorum.. fakat bebeğimin suyunda azalma tespit ettiği için dr endokrinede gidicem belki iğne bile verir.. lüften bunları takmayın kafanıza.. bana bebeğin suyu azalmış dediğinde aklımı kaybedecektim.. şeker nedir en azından çözümü olan sorunlar...
gülhande yazanı beğendim ben :) makrome kapı süsleri de çok güzel oluyor baktın mı hiç? bu da benim kapı süsüm. kendim yapıcam amaOda kapı süsünde kararsız kalan bana yardımcı olurmusunuz :)
Malum el yapımı ürünler teslim icin iki üc hafta veriyor simdiden sipariş versem temmuzda gelir diye düşünüyorum
En cok begendigim son ikisi gülhande ve önder miraç yazan satıcı
Evet canım aynen her bünyede farklı oluyor denemek lazım.bünyeden bünyeye değişiyor demek ki ablamınkiler sebamed kullanıyordu kepeklenme yaptı farmasiye geçti ondan çok memnun :)
Makrome oldum olası sevmem eskiden ilk okulda yaptırırlardı anane işi gelirdi ciceklerin altına süs icin vardı evlerimizde simdi bohem ürünlerde sıkca kullanıyorlar güzelde duruyor ama hala sevmiyorum :)gülhande yazanı beğendim ben :) makrome kapı süsleri de çok güzel oluyor baktın mı hiç? bu da benim kapı süsüm. kendim yapıcam ama
Moda derken geçen senelerde çok rastladım gözüm çok alıştı bu modele Eminönünde de çok gördüm bu modeli o anlamdaModa mı var bunlarda
Bayadır dogum yapan arkadasım yok takip edemiyorum :)
Cam aynalı olanı mıModa derken geçen senelerde çok rastladım gözüm çok alıştı bu modele Eminönünde de çok gördüm bu modeli o anlamda
cam aynalı ve sade isim yazan yine gümüş çerçeve modelleri, ilk görünce çok beğenmiştim bundan yaptırırım diyordum ama hevesim kaçıyor bir süre sonraCam aynalı olanı mı
Ok gülhande iyi o zamancam aynalı ve sade isim yazan yine gümüş çerçeve modelleri, ilk görünce çok beğenmiştim bundan yaptırırım diyordum ama hevesim kaçıyor bir süre sonra
Resmen dalga konusu olduk
Aldırma tabi bebek büyüdükçe ihtiyaç artıyor canının istemesi birazda vücudun ihtiyacındanResmen dalga konusu oldukben koltuga oturuncaaaaa ziplama numarasi yapiyo dunde doktor biraz fazla kilo aldin sen dedi kıskıs guluyo karnimda acti aldirmadim tabii bir guzel yedim ama dikkat etme zamanimda gelmis
Bende dün bikaç damla kan geldi korkuttu beni hareketlerini takip ettim sorun yoktuH honey bunch canım senin miniğin tekme ve kımıldama hareketleri nasıl son günlerde bir değişiklik var mı
bende dün az hareket etti, daha güçsüz ve kısa süren vuruşları vardı. Dikkatimi çekti, belki fazla uyumuştur diye düşündüm sabah daha sağlam kahvaltı yaptım tatlıyla bitirdim aşağıdan minik bir tepik salladı o kadar ilerleyen saatlerde yukrda vuruşları oldu ama sanki daha çok ve uzun hissediyordum öncedentatilde suyu az içtim ondan mı acaba, bugün arttırıyorum bakalım
Havlu veya etamin uzerine nakis seklinde yapilan susler de var. Bebek adi boyu biberon emzik vs nakis yapiyorlar. Hos duruyor.Makrome oldum olası sevmem eskiden ilk okulda yaptırırlardı anane işi gelirdi ciceklerin altına süs icin vardı evlerimizde simdi bohem ürünlerde sıkca kullanıyorlar güzelde duruyor ama hala sevmiyorum :)
Gülhande olan dimi bende ona cok ısındım hem pilli de olabiliyor hemde ısıksız kullanılıyor
Seninkide cok sıkmıs nasıl yapıcaksın keşke benimde el becerim olsa :)
Fotografını bulursan atarmısın buraya gözümde canlandıramadım :)Havlu veya etamin uzerine nakis seklinde yapilan susler de var. Bebek adi boyu biberon emzik vs nakis yapiyorlar. Hos duruyor.
Ah rica ederim indirim paylastıkca güzel :)H honey bunch canım öykünün annesi sana çok teşekkür ederiz bizde sleepynin paketini aldık.Bi denemek için güzel bi fırsat olmuş. Bulamayan kızlar için civil mağazalarında var. Civil ilçesinde olmayana internet alışverişi de var ama sitede var mı bu paket bilmiyorum tabi
Civilde internet sitesinde var ama 60tlH honey bunch canım öykünün annesi sana çok teşekkür ederiz bizde sleepynin paketini aldık.Bi denemek için güzel bi fırsat olmuş. Bulamayan kızlar için civil mağazalarında var. Civil ilçesinde olmayana internet alışverişi de var ama sitede var mı bu paket bilmiyorum tabi
Teşekkür ederim bilgilendirme için, sağolunTabiki şeker çıkarsa rapor çıkarılıyor şeker ölçüm çubuğu için. Her gün aç tok ölçüm isteniyor sıkı takibe alınıyor bebek ve gebe. Ayrıca diyet gebelik şekeri olan bir gebeye göre düzenleniyor hem içerik hem düzen olarak. Eğer diyete rağmen evdeki kan şekeri ölçümleri sınırları aşarsa insulin başlanıyor. Ben kesinlikle yaptırın derim. Seker yukleme testinin bebeğe ve gebeye hicbir zararı yok ama gebelik şekeriniz varsa ve siz bunu bilmezseniz kan şekeriniz istenilen değerlerin üzerinde giderse bebek zarar görebiliyor malesef.
Kendimden biliyorum olamazTeşekkür ederim bilgilendirme için, sağolunPeki çok tatlı yediği için gebede şeker oluşur mu veya canı çok tatlı istiyorsa bu şeker olduğuna bi işaret olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?