Gecicek biticek tüm dertler sıkıntılar inşallah
Evet normalde de uygun fiyatlı
Şampuan , bebek yagı, deterjan önerin var mı peki :)
İnşaallah
•Şampuan sebamed tercihimdi ama buradaki eczacı arkadaş orjinalini bulmak zor artık gibi birşey söylemişti o yüzden henüz ben de araştıramadım hangisi konusunda. Biz çok memnunduk oysa.
•Bebek yağını ilk zaman tavsiye etmiyor doktorlar. Onun yerine losyon öneriyorlar . Çünkü minik akne oluşumunu tetikliyor. Sonraki zaman için johnsons baby ‘ninki çok rahatlatıcı oluyor.
İlk zamanlar ayak altlarına masaj için kullanılabilir belki ama ben zeytinyağı kullanmıştım (biraz ısıtıp asitliğini nötrleyip ılıyınca masaj yapıyorsun ayak altlarına ve karnına, hemen ardından biraz ısıtılmış havlu koydun mu pıtır pıtır gazını çıkarıyor )
•losyon olarak da sebamed kullandım ama kimisinde atopik dermotit yapıyormuş. O da şuan için muamma bende.
•İlk zaman az döktüğün şampuanla vücudunu da yıkamış oluyorsun ama 3.aydan sonraydı sanırım johnsons baby mor şişe duş jeli de çok fark ettirdi rahatlamasını. Uyku öncesi banyo sonrası çok rahat uzun uykulara geçti. Halaa kullanıyoruz
•Detarjan olarak ariel baby kullanıcam çünkü benim sütüm yağlıydı ve oğlum çok sık kusuyordu fazla içmekten.
Diğer deterjanlar o lekeleri çıkartamadı tam olarak leke çıkarıcılar da kumaşı yıprattı ama ariel için çok iyi yorumlar var.

İyi yapmışsın bende herşeye girişiyorum artık , bende 6 kilo aldım ama ağırlaşmaya başlıyorum şaşkınlık içindeyim

Gaz sancısı bizde şekil değiştirdi karın ağrısı gibi oluyor belki öyledir seninki de , annelik çökünce hamilelik bir başka güzel oluyor sana öyle geliyordur bence , kilo alımın nasıl ödem var mı ki bebeğin hissedip alınmasın güzel düşün enerjini iyi tutmaya çalış eşimle ilişkim , bağım pozitif yönde arttı ama yakınlaşma konusunda bizde uzağız biraz mızıklanmaya başladım zaten bu dönem benimde pek o taraflarda gözüm Yok açıkçası şuan öyle en azından

Geçen gün bir haber okudum yurtdışında johnsons baby ürününü kullanan bir ailenin bebeği içinde ki bir maddeden kaynaklı bebeklerinin kanser olduğunu iddia etmiş ve davayı kazanmışlar şirket bilmem kaç milyon Euro ceza yemiş ben zaten düşünmüyordum ama artık yanına yaklaşmam

10 kilo aldim simdiden ama odemim yok cok sukur. Yine de hareketlerim kisitlanmaya basladi bugun yururken bile agri cektim. Bizim de bagimiz pozitif yonde artti. Ramazanda aksasa da iliskimiz de iyiydi. Ama su son zamanlarda yakinlasmiyoruz istediğimi belli etsem bile. Hep biseyler cikiyor. Esim de dahil herkes annelik sana cok yakisti diyor ama ben inanmiyoum. Hele esimin begendigine hic inanmiyorum artik. Umarim gecicidir su hissettiklerim. Cunku daha dune kadar son trimester a girdim diye uzulen ben bugun daha 3 ay var nasil gececek diye dusunup uzuldum.boyle dusundugum icin de kendime cok kiziyorum

Benimde dün agridi çatı kemiği deniliyo sanirim yürürken otururken agridi bugün yok ağrı kalsiyum ilacı kullanmiyorum magnezyum kullanıyorum acaba ondan mi

Siveno ya da incia sıvı detarjanin icerikleri temizmis.sls alkol vs yokmus.dalan roxy granulu oneriyorlar ama bende camasir makinasi acisindan kullanirmiyim bilmiyorum.kimyasallarin oldugu detarjanlar ilk etapta sakincali olabilir hassas tenleri zaten..muhendisinoglu sayfasina goz gezdirin isterseniz..bazen bu kadar dusunmektende yorulur insan diyorum ama en azindan ben tedbir alirimda diyorum..

Aynen bende dalin johnsos babyden falan sogudum..kim ne derse desin bunlar uzerine inceeleme yapan insanlari ciddiye aliyorum bir kac sayfa var..en azindan biz dilkat edelim de.biz oyle mi buyuduk diyor bazi arkadaslarim ama eminim eskiden kozmetik ya da deterjanlar bile daha masumdu :)​

Eşinin yaklaşmamasının seninle ilgisi Yok ama hamileliğinle ilgisi var bence , bir çok erkek aynı şekilde tedirgin ve bu halimizle hayal edemiyorlar sanırım

Daha bugün ordan pijama ve şortlu takım aldım
Keşke gecelikte baksaydım
Nettende verebilirsin 35 tl bir sey zaten
ama kullanisli emzirirkende is gorecek evdede sere serpe gezmelik geceliklere giremeyince bende gittim aldim.

Dolap cok kullanışlı duruyo masallah güle güle kullanın canim cok guzel

Canım bu mesele beni de üzüyordu benim eşimle hamile kaldığımdan beri 3-4 defa ancak oldu pek yanaşmıyor. Bunu kafama takmak yerine psikolojik olarak tedirgin hissediyordur zaten göbekli bir kadın oldum çok çekici de değilim napalim diye kendi kendime teselli veriyorum. Birçok kişi yaşıyor bunu, her hamile kadın güzeldir ama cinsellik farklı birşey ben biraz da objektif yaklaşmaya çalışıyorum

Eşinin yaklaşmamasının seninle ilgisi Yok ama hamileliğinle ilgisi var bence , bir çok erkek aynı şekilde tedirgin ve bu halimizle hayal edemiyorlar sanırım
P Pekmutlu kizlar ben bu konuya hic takilmiyorum bu bir surec biz 6 aydir uzagiz ama sevgimizdende gram eksilme yok..iliskiler sırf cinsellik uzerine kurulu olmadigi zaman samimi bana göre..benim esim o sekilde rahat ben o sekilde rahatim..bebis saglikli dunyaya gelir kaldigin yerden devam edersin bunun icin can sıkmaya deger mi..bir sarilsa icten yetiyor bana..ne guzel oldun der,kizimizi sever aksam olur yine acariz dizimizi sarmas dolas izleriz bunlar rutindi oylede devam ediyor..hamilelik hassaslastirmis olabilir belki bazen yorgun oluyorlar o zaman ben derim sevmeedin beni diye sakayla karisik o mesaji alir az kaldi az..eslerinize güvenin..korkuyorlar.bizi anlamamalari cok dogal bazen oyle garip sorular soruyor ki ne kadar uzak oldugunu anliyorum..anlatsamda tedirgin adam bazen uzerine dogru sarilirsam kizimi ezme diyo resmen yana koyuyor beni simdiden kiymetli napalim

Biz öyle büyüdük ama sonra bir sürü antin kuntin hastalığımız, alerjilerimiz, sıkıntılarımız oldu tüp bebek merkezleri tıklım tıklım dolu, doğurganlık oranı bile niye bu kadar düştü bi düşünmek lazım. Çocuğumu bu bol kimyasalı, radyasyonlu hayattan tamamen korumam mümkün değil ama en azından ufak tedbirlerle azaltılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…