Canım bende ilk bu modele karar vermiştim taki pierre cardin i görene kadar
Varsa yakınında e bebek bi git onada bak derim

Ohlalayı ben de beğenmiştim ama onunla ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum. Hafifliği dışında hiç bir özelliğinden memnun kalmamışlar.
Aynen cok basitti lite way yanında mercedesin yanında dogan gibi kalıyordu :)
Siyah olması bi yandan avantaj sonraki cocuk cinsiyet farketmeksizin kullanır
Bide yiyip icicekler dökücekler vs cok bellide etmez lekeyi :)

İnstagramda ürün inceleyen mühendisin oglunu talan ettim bugun
Belki işinize yarar alınabilir ürünleri hep sıralamıs

Eklentiler

• D98906DF-6DD2-40D2-971B-E14C17961C42.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 61
  • CC6CFC41-8175-4B0E-A12B-B4F068AB0379.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 58
  • C3F5F89B-D6EA-428A-B099-0BE5811C6521.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 62
  • B05838BE-5018-4D5C-9798-B11F66CC2313.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 51
  • DA8A394C-F282-42C5-A646-0F31F4810FEF.webp
    49 KB · Görüntüleme: 60
  • 12FA4519-01F2-486B-B62C-93209F6ADE66.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 48
  • A7207237-2EA2-48F1-85AE-1376BE2FA4F5.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 751AB477-2C88-4443-A45A-859746D687AF.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 481296E5-D638-495D-A050-F5B3826BCFDF.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 48
farmasi ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Canım ben 2 senedir kullanıyorum. %100 kimyasalsız temiz ürün diyemem ama piyasada ki bol kimyasallı ürünlere nispeten daha iyi ve fiyatı daha uygun. Ben mesela kendime bebek yağı bebek losyonu olarak farmasi aldım her ne kadar düzenli kullanmasam da normal sıvı sabunlar, bulaşık deterjanları ellerimde kaşıntı yapıyor farmasininkiler yapmıyor. Ama bebek için ilk başta mustela tarzı ürünler alıp biraz büyüdükten sonra Farmasiye deneyerek geçiş yaparım.

Aynen cok basitti lite way yanında mercedesin yanında dogan gibi kalıyordu :)
Siyah olması bi yandan avantaj sonraki cocuk cinsiyet farketmeksizin kullanır
Bide yiyip icicekler dökücekler vs cok bellide etmez lekeyi :)
Aynen ben de o yüzden açık renklere bakmıyorum bir de bunların kılıfları komple sökülüp yıkanabiliyormuş.

anam bu ne mustela bile var ne alacak bu anneler peki nee
ben kendim de bir sürü ürün kullanıyorum :) şampuan, duş jeli, diş macunu, krem vs. fiyatı da uygun bebek şampuanını mı alsam diye düşünüyordum.
Aynen ben de o yüzden açık renklere bakmıyorum bir de bunların kılıfları komple sökülüp yıkanabiliyormuş.
liteway3 gri rengi çok güzel. açık gri değil çok kaliteli duruyor

Canım bunlar alınabilirler listesi
Ama bi fotografta sampuanlar digerinde granüller vs hepsi farklı farklı markalar

Aaaa hadi ya ay kullanmayayım madem
Benimde dün agridi çatı kemiği deniliyo sanirim yürürken otururken agridi bugün yok ağrı kalsiyum ilacı kullanmiyorum magnezyum kullanıyorum acaba ondan mi
magnezyum ve kalsiyum iyi gelirmiş canım.doktora ağrılarımı söyledim kalsiyum ilacı başlamadık mı dedi. Çoktandır içiyorum ama yetmiyor demekki. Benim magnezyum ilacının içinde kalsiyum da var.
bir bakayım canım sağ ol. Granül makinayı tıkıyor, çamaşırlardan da arınmıyor diyen de var, çok memnun olan da.
Evet çok bakınca kafa iyice karışıyor. İlk oğlumda nasıl etkilendiysem, onun bağışıklığı olmayacak diye diye çamaşırları ilk aldığımda baby&alerji programında yıkamama rağmen 2defa ekstra durulama yaptırmıştım. Annem sen kafayı yemişsin demişti
Sağ ol canım inceleyeceğim. Herşey okadar katkılı olunca İnsan mecbur kalıyor didiklemeye.

Tamamen hormonlardan sanırım, bizde de eşim yaklaşmak istiyor ama ben kendimi hiç beğenmediğim için sürekli bir bahane buluyorum, yürüyüş yaparken komşularla falanda karşılaşınca çok yakıştı sana hamilelik diyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmiyor, aynı şekilde zaman geçsin diye bekliyorum

Ben de evde farmasinin bütün ürünlerini kullanıyorum nerdeyse. Arkadaşım çocuklarında kullanıyor bebek şampuanı ı onlarda hiç bi sıkıntı olmadı ama yeğenimde kepeklenme yaptı o yüzden riske girmeyip ilk aylar daha da kaliteli bir ürün alıcam sonrasında farmasinin şampuanını bi denerim sıkıntı yapmazsa onla devam ederim

Günaydınnnnn mutlu güne bigün daha yaklaşan tospik grubu evet tospik diyorum çünkü ben artık koltuktan tek hamlede kalkamıyorum popomu sürtünerek anca. Ya göbüş ya bebiş aldı başını gitti, bebiş olması dileğindeyim biz bugün kızımın kalan ufak tefeklerini halledicez. Ufak tefek derken bi liste çıkardım geriye kalanlar diye aman Allahim halledebildiğimin büyük çoğunluğunu bugün halledelim dedik. O yüzden 11den önce kalkmayan ben heycanan uyuyamadım 7den beri ayaktayım kızım da çok heyecanlı ona tırnak makası bile alıcam belki hemen lazım olmaz ama banane mutlu olucaz bugün kızımla ekstra size tavsiyem başkalarının eksik listesi değil de kendiniz bi liste çıkarın üstünü karalaya karalaya devam edicem büyük parçalar alınınca aman ne kaldi geriye deniliyor ama kalanları bi hayal edin öyle böyle değil öptük sizi teyzoslar bol tepikli dönmeli vurmalı atlamalı zıplamalı günümüz olsunn

Cok dogru soyluyorsunuz aslinda. Dusununce tek sorunum o olsun diyorum. Dediginiz gibi bizde de degisen pek bir sey olmadi. Dun agrilarim ve hantalligim cok fazlaydi yetemiyorum gibi hissettim hicbir seye. Herhalde o yuzden de tum duygularimi buyuttukce buyuttum

Ne hormonmus arkadaş bizi esir alacagini hic tahmin etmezdim resmen hormonlar yonlendiriyor

Gunaydiin :) size iyi alisverisler. Umarim cok yorulmadan hemencecik halledersiniz islerinizi. Tirnak makasi ben de almaya niyetlendim ama ona bile kararsizim torpu kullananlar da var normal makas kullananlar da var tirnak makasi kullananlar da.. ne kadar cok sey bilmiyomusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…