Canım bende ilk bu modele karar vermiştim taki pierre cardin i görene kadarSonunda bu akşam yatak ve dolaba karar verdik , dolabım var şifonyer alacaktım ama yatak çekmeceli diye dolap daha mantıklı geldi üstelik fiyatlarıda yakındı. Çilek Romantic siparişini hafta içi vereceğiz inşallah , düşündüğümden daha kaliteliydi o yüzden başka yere bakmamayacağım
Eki Görüntüle 2277380 Eki Görüntüle 2277381 Eki Görüntüle 2277382
Aynen cok basitti lite way yanında mercedesin yanında dogan gibi kalıyordu :)Ohlalayı ben de beğenmiştim ama onunla ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum. Hafifliği dışında hiç bir özelliğinden memnun kalmamışlar.
İnstagramda ürün inceleyen mühendisin oglunu talan ettim bugunİnşaallah
•Şampuan sebamed tercihimdi ama buradaki eczacı arkadaş orjinalini bulmak zor artık gibi birşey söylemişti o yüzden henüz ben de araştıramadım hangisi konusunda. Biz çok memnunduk oysa.
•Bebek yağını ilk zaman tavsiye etmiyor doktorlar. Onun yerine losyon öneriyorlar . Çünkü minik akne oluşumunu tetikliyor. Sonraki zaman için johnsons baby ‘ninki çok rahatlatıcı oluyor.
İlk zamanlar ayak altlarına masaj için kullanılabilir belki ama ben zeytinyağı kullanmıştım (biraz ısıtıp asitliğini nötrleyip ılıyınca masaj yapıyorsun ayak altlarına ve karnına, hemen ardından biraz ısıtılmış havlu koydun mu pıtır pıtır gazını çıkarıyor)
•losyon olarak da sebamed kullandım ama kimisinde atopik dermotit yapıyormuş. O da şuan için muamma bende.
•İlk zaman az döktüğün şampuanla vücudunu da yıkamış oluyorsun ama 3.aydan sonraydı sanırım johnsons baby mor şişe duş jeli de çok fark ettirdi rahatlamasını. Uyku öncesi banyo sonrası çok rahat uzun uykulara geçti. Halaa kullanıyoruz
•Detarjan olarak ariel baby kullanıcam çünkü benim sütüm yağlıydı ve oğlum çok sık kusuyordu fazla içmekten.
Diğer deterjanlar o lekeleri çıkartamadı tam olarak leke çıkarıcılar da kumaşı yıprattı ama ariel için çok iyi yorumlar var.
Canım ben 2 senedir kullanıyorum. %100 kimyasalsız temiz ürün diyemem ama piyasada ki bol kimyasallı ürünlere nispeten daha iyi ve fiyatı daha uygun. Ben mesela kendime bebek yağı bebek losyonu olarak farmasi aldım her ne kadar düzenli kullanmasam dafarmasi ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Aynen ben de o yüzden açık renklere bakmıyorumAynen cok basitti lite way yanında mercedesin yanında dogan gibi kalıyordu :)
Siyah olması bi yandan avantaj sonraki cocuk cinsiyet farketmeksizin kullanır
Bide yiyip icicekler dökücekler vs cok bellide etmez lekeyi :)
anam bu ne mustela bile varİnstagramda ürün inceleyen mühendisin oglunu talan ettim bugun
Belki işinize yarar alınabilir ürünleri hep sıralamıs
ben kendim de bir sürü ürün kullanıyorum :) şampuan, duş jeli, diş macunu, krem vs. fiyatı da uygun bebek şampuanını mı alsam diye düşünüyordum.Canım ben 2 senedir kullanıyorum. %100 kimyasalsız temiz ürün diyemem ama piyasada ki bol kimyasallı ürünlere nispeten daha iyi ve fiyatı daha uygun. Ben mesela kendime bebek yağı bebek losyonu olarak farmasi aldım her ne kadar düzenli kullanmasam danormal sıvı sabunlar, bulaşık deterjanları ellerimde kaşıntı yapıyor farmasininkiler yapmıyor. Ama bebek için ilk başta mustela tarzı ürünler alıp biraz büyüdükten sonra Farmasiye deneyerek geçiş yaparım.
liteway3 gri rengi çok güzel. açık gri değil çok kaliteli duruyorAynen ben de o yüzden açık renklere bakmıyorumbir de bunların kılıfları komple sökülüp yıkanabiliyormuş.
Evet oda büyük bi avantaj :)Aynen ben de o yüzden açık renklere bakmıyorumbir de bunların kılıfları komple sökülüp yıkanabiliyormuş.
Canım bunlar alınabilirler listesianam bu ne mustela bile varne alacak bu anneler peki nee
ben kendim de bir sürü ürün kullanıyorum :) şampuan, duş jeli, diş macunu, krem vs. fiyatı da uygun bebek şampuanını mı alsam diye düşünüyordum.
liteway3 gri rengi çok güzel. açık gri değil çok kaliteli duruyor
ayCanım bunlar alınabilirler listesi
Ama bi fotografta sampuanlar digerinde granüller vs hepsi farklı farklı markalar
Aaaa hadi yaGeçen gün bir haber okudum yurtdışında johnsons baby ürününü kullanan bir ailenin bebeği içinde ki bir maddeden kaynaklı bebeklerinin kanser olduğunu iddia etmiş ve davayı kazanmışlar şirket bilmem kaç milyon Euro ceza yemiş ben zaten düşünmüyordum ama artık yanına yaklaşmam
magnezyum ve kalsiyum iyi gelirmiş canım.doktora ağrılarımı söyledim kalsiyum ilacı başlamadık mı dedi. Çoktandır içiyorum ama yetmiyor demekki. Benim magnezyum ilacının içinde kalsiyum da var.Benimde dün agridi çatı kemiği deniliyo sanirim yürürken otururken agridi bugün yok ağrı kalsiyum ilacı kullanmiyorum magnezyum kullanıyorum acaba ondan mi
bir bakayım canım sağ ol. Granül makinayı tıkıyor, çamaşırlardan da arınmıyor diyen de var, çok memnun olan da.Siveno ya da incia sıvı detarjanin icerikleri temizmis.sls alkol vs yokmus.dalan roxy granulu oneriyorlar ama bende camasir makinasi acisindan kullanirmiyim bilmiyorum.kimyasallarin oldugu detarjanlar ilk etapta sakincali olabilir hassas tenleri zaten..muhendisinoglu sayfasina goz gezdirin isterseniz..bazen bu kadar dusunmektende yorulur insan diyorum ama en azindan ben tedbir alirimda diyorum..
Sağ ol canım inceleyeceğim. Herşey okadar katkılı olunca İnsan mecbur kalıyor didiklemeye.İnstagramda ürün inceleyen mühendisin oglunu talan ettim bugun
Belki işinize yarar alınabilir ürünleri hep sıralamıs
Tamamen hormonlardan sanırım, bizde de eşim yaklaşmak istiyor ama ben kendimi hiç beğenmediğim için sürekli bir bahane buluyorum, yürüyüş yaparken komşularla falanda karşılaşınca çok yakıştı sana hamilelik diyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmiyor, aynı şekilde zaman geçsin diye bekliyorum10 kilo aldim simdiden ama odemim yok cok sukur. Yine de hareketlerim kisitlanmaya basladi bugun yururken bile agri cektim. Bizim de bagimiz pozitif yonde artti. Ramazanda aksasa da iliskimiz de iyiydi. Ama su son zamanlarda yakinlasmiyoruz istediğimi belli etsem bile. Hep biseyler cikiyor. Esim de dahil herkes annelik sana cok yakisti diyor ama ben inanmiyoum. Hele esimin begendigine hic inanmiyorum artik. Umarim gecicidir su hissettiklerim. Cunku daha dune kadar son trimester a girdim diye uzulen ben bugun daha 3 ay var nasil gececek diye dusunup uzuldum.boyle dusundugum icin de kendime cok kiziyorum
Ben de evde farmasinin bütün ürünlerini kullanıyorum nerdeyse. Arkadaşım çocuklarında kullanıyor bebek şampuanı ı onlarda hiç bi sıkıntı olmadı ama yeğenimde kepeklenme yaptı o yüzden riske girmeyip ilk aylar daha da kaliteli bir ürün alıcam sonrasında farmasinin şampuanını bi denerim sıkıntı yapmazsa onla devam ederimanam bu ne mustela bile varne alacak bu anneler peki nee
ben kendim de bir sürü ürün kullanıyorum :) şampuan, duş jeli, diş macunu, krem vs. fiyatı da uygun bebek şampuanını mı alsam diye düşünüyordum.
liteway3 gri rengi çok güzel. açık gri değil çok kaliteli duruyor
Evet olabilir aslinda adama da butun aksami zehir ettimEşinin yaklaşmamasının seninle ilgisi Yok ama hamileliğinle ilgisi var bence , bir çok erkek aynı şekilde tedirgin ve bu halimizle hayal edemiyorlar sanırım
Cok dogru soyluyorsunuz aslinda. Dusununce tek sorunum o olsun diyorum. Dediginiz gibi bizde de degisen pek bir sey olmadi. Dun agrilarim ve hantalligim cok fazlaydi yetemiyorum gibi hissettim hicbir seye. Herhalde o yuzden de tum duygularimi buyuttukce buyuttumP Pekmutlu kizlar ben bu konuya hic takilmiyorum bu bir surec biz 6 aydir uzagiz ama sevgimizdende gram eksilme yok..iliskiler sırf cinsellik uzerine kurulu olmadigi zaman samimi bana göre..benim esim o sekilde rahat ben o sekilde rahatim..bebis saglikli dunyaya gelir kaldigin yerden devam edersin bunun icin can sıkmaya deger mi..bir sarilsa icten yetiyor bana..ne guzel oldun der,kizimizi sever aksam olur yine acariz dizimizi sarmas dolas izleriz bunlar rutindi oylede devam ediyor..hamilelik hassaslastirmis olabilir belki bazen yorgun oluyorlar o zaman ben derim sevmeedin beni diye sakayla karisik o mesaji aliraz kaldi az..eslerinize güvenin..korkuyorlar.bizi anlamamalari cok dogal bazen oyle garip sorular soruyor ki ne kadar uzak oldugunu anliyorum..anlatsamda tedirgin adam bazen uzerine dogru sarilirsam kizimi ezme diyo resmen yana koyuyor beni simdiden kiymetli napalim
Ne hormonmus arkadaşTamamen hormonlardan sanırım, bizde de eşim yaklaşmak istiyor ama ben kendimi hiç beğenmediğim için sürekli bir bahane buluyorum, yürüyüş yaparken komşularla falanda karşılaşınca çok yakıştı sana hamilelik diyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmiyor, aynı şekilde zaman geçsin diye bekliyorum
Gunaydiin :) size iyi alisverisler. Umarim cok yorulmadan hemencecik halledersiniz islerinizi. Tirnak makasi ben de almaya niyetlendim ama ona bile kararsizim torpu kullananlar da var normal makas kullananlar da var tirnak makasi kullananlar da.. ne kadar cok sey bilmiyomusumGünaydınnnnn mutlu güne bigün daha yaklaşan tospik grubuevet tospik diyorum çünkü ben artık koltuktan tek hamlede kalkamıyorum popomu sürtünerek anca. Ya göbüş ya bebiş aldı başını gitti, bebiş olması dileğindeyim biz bugün kızımın kalan ufak tefeklerini halledicez. Ufak tefek derken bi liste çıkardım geriye kalanlar diye aman Allahim halledebildiğimin büyük çoğunluğunu bugün halledelim dedik. O yüzden 11den önce kalkmayan ben heycanan uyuyamadım 7den beri ayaktayım kızım da çok heyecanlı ona tırnak makası bile alıcam belki hemen lazım olmaz ama banane mutlu olucaz bugün kızımla ekstra size tavsiyem başkalarının eksik listesi değil de kendiniz bi liste çıkarın üstünü karalaya karalaya devam edicem büyük parçalar alınınca aman ne kaldi geriye deniliyor ama kalanları bi hayal edin öyle böyle değil öptük sizi teyzoslar bol tepikli dönmeli vurmalı atlamalı zıplamalı günümüz olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?