zaten ikimiz bu grubun en genişleriyiz biz bir de evle inşaatla uğraşıyoruz o yüzden bu kadar geri planda kaldı hazırlıklar. kurban bayramına kadar yoğun tempoyla evimi de hazırlıklarımı da tamamlıcam insallah
Seni inşaat oyalamıştır tabi o da zor oluyor. Ben de haftaya bebek kıyafetlerini, lohusa geceliğine vs alıp başlıcam doğum çantamı hazırlamaya sonra yazlığa doğum çantamla gidicem nolur nolmaz
canım moralini bozma benim 50 likte 159 çıktı.. 100 lük yaptık açlık şekeri normal saat başı yapılan ölçümlerde 60.cı dk normal, 120.ci dk normal, 18.ci dk da baya yükselmi 179 olmuştu.. direk diyetisyene gidiyorum.. fakat bebeğimin suyunda azalma tespit ettiği için dr endokrinede gidicem belki iğne bile verir.. lüften bunları takmayın kafanıza.. bana bebeğin suyu azalmış dediğinde aklımı kaybedecektim.. şeker nedir en azından çözümü olan sorunlar...
Canım banada suyun azalmış dedi, aslında normal sınırın en alt kısmında dedi ama dünya benim başıma yıkıldı tabi. 10 gün sonra kontrole gel tekrar ölçelim dedi. Bugün randevum var, inşallah suyum artmıştır diye dualar ediyorum. Şeker yüklemesi sonuçlarım normal çıktı ama demir eksikliğim bir türlü normal sınıra çıkmıyor ilaç kullanmama rağmen. Acaba onunla bir ilgisi varmıdır diye düşündüm. Senin kan değerlerin normal mi?
Seni inşaat oyalamıştır tabi o da zor oluyor. Ben de haftaya bebek kıyafetlerini, lohusa geceliğine vs alıp başlıcam doğum çantamı hazırlamaya sonra yazlığa doğum çantamla gidicem nolur nolmaz
ya sorma 7 ay olacak, bi kere şöyle dinlendiğimi hatırlamıyorum desem yeridir. hem kafa olarak hem vücut olarak. sıkıştırıyorum işte kurbandan sonra vaktini beklerse 2-3 haftam olacak yayıla yayıla yatıcam
oo yazlıkta uzun mu kalacaksınız?
ya sorma 7 ay olacak, bi kere şöyle dinlendiğimi hatırlamıyorum desem yeridir. hem kafa olarak hem vücut olarak. sıkıştırıyorum işte kurbandan sonra vaktini beklerse 2-3 haftam olacak yayıla yayıla yatıcam
oo yazlıkta uzun mu kalacaksınız?
Allah kolaylık versin, hallolur hepsi h merak etme artık İnternet kolaylığı var Uzun kalmasakta sık sık gider geliriz eve 1buçuk - 2 saat arası ama doğuma 3-4 hafta kala artık evde doğumu beklerim, inşallah o haftalara çıkarız da sağ salim. Ben de erken doğum oluverecek diye çok korkuyorum
Kızlar merhaba benimde bugün kontrolüm vardı,25. Hafta 800 gr. Olmuş bzm prenses şeker yüklemesi de yapıldı. Açlık 78, 1. Saat 102 2. Saat 107 çıkmış. Doktora yazdım henüz cevap vermedi ama sanırım sıkıntı yok. Genel olarak herşey yolunda hiçbir problem yok gayet güzel gidiyor çok şükür ama doktoruma bugün doğumla ilgili sorduğumda tüp bebek olduğu için normal doğum tercih etmiyoruz sonuçta istenilen bebekler riske atmıyoruz kendinizi sezeryana alıştırın gibi şeyler söyledi bu biraz canımı sıktı açıkçası doktorumdan çok memnunum ama hiçbir sorun yokken normal doğum yapabilmeye bir engel yokken sezeryan demesi hiç hoşuma gitmedi. Sizlerden bu konuda bilgisi olan var mı? Tüp bebekte neden normal doğum olmasın yada ne gibi bir zararı olabilir?
Yok dediğini hatırlıyorum da öyle bi yorgunum öyle bi yorgunum ki coook seyi hallettim dolayısıyla inan hiç düşünemedim aa burda var aynı ücrettir heralde dedim aldım neyseki cok zarar etmemişim korktum vallahi begenirde devam etmek istersem indirim pesine düşeriz cook daha uyguna geldiği yerler olur internette bakalım hoşumuza gidecek mi
Allah kolaylık versin, hallolur hepsi h merak etme artık İnternet kolaylığı var Uzun kalmasakta sık sık gider geliriz eve 1buçuk - 2 saat arası ama doğuma 3-4 hafta kala artık evde doğumu beklerim, inşallah o haftalara çıkarız da sağ salim. Ben de erken doğum oluverecek diye çok korkuyorum
Yok dediğini hatırlıyorum da öyle bi yorgunum öyle bi yorgunum ki coook seyi hallettim dolayısıyla inan hiç düşünemedim aa burda var aynı ücrettir heralde dedim aldım neyseki cok zarar etmemişim korktum vallahi begenirde devam etmek istersem indirim pesine düşeriz cook daha uyguna geldiği yerler olur internette bakalım hoşumuza gidecek mi
Ben totalde üc paket aldım baktıgında senin aldıgınla arasında 30tl kar ediyor ilk aylar en azından sleepy kullanıcam cok olumlu yorumlar var yeni doğan bebegine kullanıp :)
120 yeni doğan 120 mini günde ortalama 8 tane kullanırsa bir aylık en azından bez ihtiyacımı karsıladım :)
Bende de herşey hızlı hızlı gidiyor
Nedense erken dogum yapıcam gibi bi his var icimde belki ablamdan kaynaklıdır oda hep erken dogurdu belkide içten gelen bişey