SİZ de balıkesirdeydiniz değil mi? Devlet hastanesinde mi yapacaksınız doğumu? Ben de üniversite mi özel mi kararsızım çünkü şehir hastanesinde kim denk gelirse o bakıyormuş ve tedirginim oradan o yüzden. Bir de sezaryen mi olacak sizin normal mi?Kizlar oglusumun yüzünü ilk kez gorme firsatim oldu. Tabi devlet hastanesi ultrasonu oldugundan cok net degildi ama minik burunlu, kalin kaşlı , kalin dudakli bir oglanmis.
Doktor sekerl8 meyveleri ve tatli yemememi soyledi. Mesela karpuz yeme yesil meyveler ye dedi. Ekmek ve tatl8dan uzak dur dedi. Zaten cok tuketmiyorum dedim. Bebege iyi bakmissin dedi.
Hastanenin dogum servisini de gezdim. Odalar cok kucuk ama temiz ve icinde banyosu wcsi var tek kisilik. Bebek besigi ve anne icin yatak var. Ben dogumu burada yapayim dedim. Hem de tenha bir hastane kalabalik degil.
Sehir hastanesi var bir de. o yeni ve odalari genis otel odasi gibi ama cok kalabalik. Odalari 2 kisilik. Tek kisilik oda icin tanidik biri lazim o da bende yok.Herkes orayi ve ozel hastaneyi tercih ediyor.
Benim sezeryan olacak. Devlet hastanesini dusunuyorum. Ozel bana pahali gelir. Sehir hastanesine de giderseniz sabit doktorunuz olur bence. Kim denk gelirse diye birsey normal dogumda olur. Universite hastanesini dusunmuyorum ben. Hem yolu uzak hem de devlet hastanesine cok isindim.SİZ de balıkesirdeydiniz değil mi? Devlet hastanesinde mi yapacaksınız doğumu? Ben de üniversite mi özel mi kararsızım çünkü şehir hastanesinde kim denk gelirse o bakıyormuş ve tedirginim oradan o yüzden. Bir de sezaryen mi olacak sizin normal mi?
İlk gebeliğimde ara ara aldık koyduk eve. En son dedim ufak tefek şeyler kaldı onları alıcam. İşte kozmetik vs hızlı tüketilen şeyler. Kasada 1000₺ tuttu. Epi topu 2poşet. Eşimle birbirimize bakakaldık.Günaydınnnnn mutlu güne bigün daha yaklaşan tospik grubuevet tospik diyorum çünkü ben artık koltuktan tek hamlede kalkamıyorum popomu sürtünerek anca. Ya göbüş ya bebiş aldı başını gitti, bebiş olması dileğindeyim biz bugün kızımın kalan ufak tefeklerini halledicez. Ufak tefek derken bi liste çıkardım geriye kalanlar diye aman Allahim halledebildiğimin büyük çoğunluğunu bugün halledelim dedik. O yüzden 11den önce kalkmayan ben heycanan uyuyamadım 7den beri ayaktayım kızım da çok heyecanlı ona tırnak makası bile alıcam belki hemen lazım olmaz ama banane mutlu olucaz bugün kızımla ekstra size tavsiyem başkalarının eksik listesi değil de kendiniz bi liste çıkarın üstünü karalaya karalaya devam edicem büyük parçalar alınınca aman ne kaldi geriye deniliyor ama kalanları bi hayal edin öyle böyle değil öptük sizi teyzoslar bol tepikli dönmeli vurmalı atlamalı zıplamalı günümüz olsunn
Gulhandeye bayildimmmmmOda kapı süsünde kararsız kalan bana yardımcı olurmusunuz :)
Malum el yapımı ürünler teslim icin iki üc hafta veriyor simdiden sipariş versem temmuzda gelir diye düşünüyorum
En cok begendigim son ikisi gülhande ve önder miraç yazan satıcı
Benim de tüp bebek canım hem de 5.denemede oldu ben de tüp bebek doktorumla devam ediyorum özellikle sordum kesinlikle öyle bişey yok doğuma yakın durum müsait olursa normal doğum da olabilir dediKızlar merhaba benimde bugün kontrolüm vardı,25. Hafta 800 gr. Olmuş bzm prenses ☺şeker yüklemesi de yapıldı. Açlık 78, 1. Saat 102 2. Saat 107 çıkmış. Doktora yazdım henüz cevap vermedi ama sanırım sıkıntı yok. Genel olarak herşey yolunda hiçbir problem yok gayet güzel gidiyor çok şükür ama doktoruma bugün doğumla ilgili sorduğumda tüp bebek olduğu için normal doğum tercih etmiyoruz sonuçta istenilen bebekler riske atmıyoruz kendinizi sezeryana alıştırın gibi şeyler söyledi bu biraz canımı sıktı açıkçası doktorumdan çok memnunum ama hiçbir sorun yokken normal doğum yapabilmeye bir engel yokken sezeryan demesi hiç hoşuma gitmedi. Sizlerden bu konuda bilgisi olan var mı? Tüp bebekte neden normal doğum olmasın yada ne gibi bir zararı olabilir?
Benim çevremde genelde herkes 38de doğum yaptıböyle erken bekliyosun ya 40ı geçirir hep öyle olur38den önce mümkünse gelmesinler valla genetiğe bakıyorsa bu işler 41-42leri görürüm ben
Ben de jokeri sitesinde buldum 9 lira kargo ücreti var ama kargo ücreti dahil en uygun yine de joker o yüzden birazdan 1 tane sipariş vericemBen totalde üc paket aldım baktıgında senin aldıgınla arasında 30tl kar ediyor ilk aylar en azından sleepy kullanıcam cok olumlu yorumlar var yeni doğan bebegine kullanıp :)
120 yeni doğan 120 mini günde ortalama 8 tane kullanırsa bir aylık en azından bez ihtiyacımı karsıladım :)
Benim de bi kaç gün azalmış gibiydi hareketleri sanki derinden derinden geliyor gibiydi hafif şekilde. Ama tatilde çok gezdim. Dün bütün gün dinlendim eski performansına döndü kızçemBende bebek hareketi ve vuruşlarda azalma,güçsüzlük ve kısalık gözlemlemiştim dün ve bugün doktor yarın gel kontrol edelim dedi, sabah gideceğim inşallah herşey yolundadır. Normalde hiç evhamlı biri değilimdir fakat değişim gözlemledim gümbür gümbür vuruyorken ciddi azalma var. Bazen hislerimiz bizi yönlendiriyor ihmal etmek istemedim
Aynı kafadayız senle. Ben de hiç sevemedim makromeleri. Son ikisi çok tatlı. Zaten bebek için yapılan birşey de öyle olmalı.Makrome oldum olası sevmem eskiden ilk okulda yaptırırlardı anane işi gelirdi ciceklerin altına süs icin vardı evlerimizde simdi bohem ürünlerde sıkca kullanıyorlar güzelde duruyor ama hala sevmiyorum :)
Gülhande olan dimi bende ona cok ısındım hem pilli de olabiliyor hemde ısıksız kullanılıyor
Seninkide cok sıkmıs nasıl yapıcaksın keşke benimde el becerim olsa :)
az su çok etkiliyor. Bugün evimde temizlik vardı. Ayak altından çekilmeye çalıştım yanımda suyu taşıyamadım hiç içmemişim ve hareketleri çok zayıf ve sayısı az. 32den sonra hareketleri azalacak yeri darlaştığı için. Ama vuruşları da sertleşecekH honey bunch canım senin miniğin tekme ve kımıldama hareketleri nasıl son günlerde bir değişiklik var mı
bende dün az hareket etti, daha güçsüz ve kısa süren vuruşları vardı. Dikkatimi çekti, belki fazla uyumuştur diye düşündüm sabah daha sağlam kahvaltı yaptım tatlıyla bitirdim aşağıdan minik bir tepik salladı o kadar ilerleyen saatlerde yukrda vuruşları oldu ama sanki daha çok ve uzun hissediyordum öncedentatilde suyu az içtim ondan mı acaba, bugün arttırıyorum bakalım
Neden kan geldi. Kendini mi yordun.Bende dün bikaç damla kan geldi korkuttu beni hareketlerini takip ettim sorun yoktu
Aynı yogunluk aynı siddette devam ediyor hele gece ilk yattıgımda pozisyon belirleyene kadar durmadan vuruyor :)
Susuz kaldıgımda bende farkediyorum hareketlerinin azaldıgını belki seninkide ondandır
Rica ederim. O konuda net bir şey söylenemez. Kesin bir yargıya varılamaz bunlarlaTeşekkür ederim bilgilendirme için, sağolunPeki çok tatlı yediği için gebede şeker oluşur mu veya canı çok tatlı istiyorsa bu şeker olduğuna bi işaret olabilir mi?
Benim ilk doğumum olacak nasipse o yüzden devlet veya şehir hastaneleri sezaryen kabul etmiyor ama işte normalde de kim denk gelirse kısmı beni çok korkutuyor defalarca şehir hastanesinde hastanede yattım bazı doktorlar gerçekten Harika ama bazıları insanı mahvediyor o yüzden korkuyorum sezaryen imkanı olsa ben de devlette hastanesinde düşünürdüm ama bizimki tam bir muammaBenim sezeryan olacak. Devlet hastanesini dusunuyorum. Ozel bana pahali gelir. Sehir hastanesine de giderseniz sabit doktorunuz olur bence. Kim denk gelirse diye birsey normal dogumda olur. Universite hastanesini dusunmuyorum ben. Hem yolu uzak hem de devlet hastanesine cok isindim.
Evetttt aynen öyle bende bugun bi 1000lik oldum ama bana gore alınacak daha daglar varİlk gebeliğimde ara ara aldık koyduk eve. En son dedim ufak tefek şeyler kaldı onları alıcam. İşte kozmetik vs hızlı tüketilen şeyler. Kasada 1000₺ tuttu. Epi topu 2poşet. Eşimle birbirimize bakakaldık.
Hic korkma aynı bende de öyle zayif vurmalar vardi sonra yardırdi çocuğum :) duruşuyla alakalı bence dönüyorlar cokEvet bizde bayram kalabalığından pek başbaşa kalamadık, dedim naz yapıyor heralde. Dün gece özel olarak ilgilendim dinlendirici müzik açtık krem sürerken bol sohbet ettim hiç karşılık vermedi. Uykusuna mı rastgeldim acabaSabah güzel kahvaltı ismarlayacağım dedim , kahvaltıdan sonra minik alttan bir vurdu geçti İnşallah biran önce normale döner
Son ikisi benimde favorimdi ama bazen farklı görüşlerde istiyor insan iyi oldu destek bulmamAynı kafadayız senle. Ben de hiç sevemedim makromeleri. Son ikisi çok tatlı. Zaten bebek için yapılan birşey de öyle olmalı.
az su çok etkiliyor. Bugün evimde temizlik vardı. Ayak altından çekilmeye çalıştım yanımda suyu taşıyamadım hiç içmemişim ve hareketleri çok zayıf ve sayısı az. 32den sonra hareketleri azalacak yeri darlaştığı için. Ama vuruşları da sertleşecek
Neden kan geldi. Kendini mi yordun.
Kızlar öne eğilmelerinizi azaltın artık şiştik.
Allahıııııımmmmm şu günler sağlıkla çarçabuk geçsin
Girdim cnm odalarınaH honey bunch sen centralin doğum odalarını gördün mu nasıllardı, ben oraya gitmediğim için bakma şansım olmuyor. Sen hic gördün mu nerde yatiracaklar bizi
Aman diyim. Yüzdük kuyruğuna geldik biraz yavaşla.Son ikisi benimde favorimdi ama bazen farklı görüşlerde istiyor insan iyi oldu destek bulmam
Bilmiyorum ki neden geldigini anlamadım devam etmedi idrarımı yaptıktan sonra peçetede fark ettim onbes dkda bir gidip kontrol ettim bebegimin hareketlerini dinledim o yüzden gitmedim doktora
Yoruluyorum farkında olmadan belkide günlük hayata devam ediyorum olabildigince ama belki yavaslamam belki daha fazla dikkat etmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?