SİZ de balıkesirdeydiniz değil mi? Devlet hastanesinde mi yapacaksınız doğumu? Ben de üniversite mi özel mi kararsızım çünkü şehir hastanesinde kim denk gelirse o bakıyormuş ve tedirginim oradan o yüzden. Bir de sezaryen mi olacak sizin normal mi?

Benim sezeryan olacak. Devlet hastanesini dusunuyorum. Ozel bana pahali gelir. Sehir hastanesine de giderseniz sabit doktorunuz olur bence. Kim denk gelirse diye birsey normal dogumda olur. Universite hastanesini dusunmuyorum ben. Hem yolu uzak hem de devlet hastanesine cok isindim.

İlk gebeliğimde ara ara aldık koyduk eve. En son dedim ufak tefek şeyler kaldı onları alıcam. İşte kozmetik vs hızlı tüketilen şeyler. Kasada 1000₺ tuttu. Epi topu 2poşet. Eşimle birbirimize bakakaldık.

Benim de tüp bebek canım hem de 5.denemede oldu ben de tüp bebek doktorumla devam ediyorum özellikle sordum kesinlikle öyle bişey yok doğuma yakın durum müsait olursa normal doğum da olabilir dedi

Ben de jokeri sitesinde buldum 9 lira kargo ücreti var ama kargo ücreti dahil en uygun yine de joker o yüzden birazdan 1 tane sipariş vericem

Benim de bi kaç gün azalmış gibiydi hareketleri sanki derinden derinden geliyor gibiydi hafif şekilde. Ama tatilde çok gezdim. Dün bütün gün dinlendim eski performansına döndü kızçem doktora sordum bugün kendini çok yorduysan ondan olmuştur dedi

Aynı kafadayız senle. Ben de hiç sevemedim makromeleri. Son ikisi çok tatlı. Zaten bebek için yapılan birşey de öyle olmalı.
az su çok etkiliyor. Bugün evimde temizlik vardı. Ayak altından çekilmeye çalıştım yanımda suyu taşıyamadım hiç içmemişim ve hareketleri çok zayıf ve sayısı az. 32den sonra hareketleri azalacak yeri darlaştığı için. Ama vuruşları da sertleşecek

Neden kan geldi. Kendini mi yordun.

Kızlar öne eğilmelerinizi azaltın artık şiştik.

Allahıııııımmmmm şu günler sağlıkla çarçabuk geçsin

Kizlar uyku arkadasi vs.yapiyorum ben de..siz ya da cevrenizde dusuunen olursa sayfami suraya birakayim istediginiz modeli yapabilirim

Ben su kapi susunu yapicam..hediyelikleride keceden magnetler yapicam yine yarin malzemeleri alirim..bayiliyorum boyle incik boncuk islere

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-11-17-43-13.webp
    46 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2019-06-10-13-53-12.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2019-05-03-08-56-01.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2019-05-03-08-53-52.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2019-06-11-17-48-22.webp
    39 KB · Görüntüleme: 33
Teşekkür ederim bilgilendirme için, sağolun Peki çok tatlı yediği için gebede şeker oluşur mu veya canı çok tatlı istiyorsa bu şeker olduğuna bi işaret olabilir mi?
Rica ederim. O konuda net bir şey söylenemez. Kesin bir yargıya varılamaz bunlarla

Slm kızlar. Nasılsınız? Bugün tam 25 haftalik olduk.. 21 haftalıkken ayrıntılı usg yapılmıştı şükür sorun yoktu. Dr bir yeri daha ayrintili görmek için biraz daha büyüsün bakayım tekrar demişti. Yarın sabah tekrar ayrıntılı usg yapılacak ogleden sonra da kendi kadın doğumcuma kontrol olacagim. Ins herşey yolunda gider ve ıns yüzünü de gösterir bebeğim. Bir göremedik o güzel yüzünü kuzumun

Benim ilk doğumum olacak nasipse o yüzden devlet veya şehir hastaneleri sezaryen kabul etmiyor ama işte normalde de kim denk gelirse kısmı beni çok korkutuyor defalarca şehir hastanesinde hastanede yattım bazı doktorlar gerçekten Harika ama bazıları insanı mahvediyor o yüzden korkuyorum sezaryen imkanı olsa ben de devlette hastanesinde düşünürdüm ama bizimki tam bir muamma Üniversite de normal yapmıyor diye duydum kafam iyice karışık inşallah sağlıkla tamamlayalım da Allah en doğru kararı almak nasip etsin

Kızlar benim kafam iyice karıştı. Dün de yazmıştım 50lik yüklemede açlık 75 tokluk 142gelmişti ve 100lük yükleme önermişlerdi. Bugün özeldeki doktoruma sordum o da 100lük kesinlikle önermiyorum protein ağırlıklı beslen dikkat et yaptırma 100lük dedi. Tıbbi bir konuda görüşler neden farklı böyle kafam durdu ne yapacağımı sapıttım

Evetttt aynen öyle bende bugun bi 1000lik oldum ama bana gore alınacak daha daglar var

Hic korkma aynı bende de öyle zayif vurmalar vardi sonra yardırdi çocuğum :) duruşuyla alakalı bence dönüyorlar cok

H honey bunch sen centralin doğum odalarını gördün mu nasıllardı, ben oraya gitmediğim için bakma şansım olmuyor. Sen hic gördün mu nerde yatiracaklar bizi

Son ikisi benimde favorimdi ama bazen farklı görüşlerde istiyor insan iyi oldu destek bulmam

Bilmiyorum ki neden geldigini anlamadım devam etmedi idrarımı yaptıktan sonra peçetede fark ettim onbes dkda bir gidip kontrol ettim bebegimin hareketlerini dinledim o yüzden gitmedim doktora

Yoruluyorum farkında olmadan belkide günlük hayata devam ediyorum olabildigince ama belki yavaslamam belki daha fazla dikkat etmem gerekiyor

H honey bunch sen centralin doğum odalarını gördün mu nasıllardı, ben oraya gitmediğim için bakma şansım olmuyor. Sen hic gördün mu nerde yatiracaklar bizi
Girdim cnm odalarına
Sanırım iki kat dogum yapanların yattıgıymıs
Normal oda cok cok kücük değildi acılır iki tane koltuk vardı
Suit oda cok gereksizdi. İlk giriyorsun bekleme alanı gibi kücücük bi yer iki tane koltuk koymuslar. Sonra baska kapıdan hastanın oldugu odaya geciyorsun. 490liramı ne gecelik extra fark ödüyorsun. Baska hastanelerde kapıdan girince koridor olur sonra hasta sonra hastanın yanından suit odaya gecilir en azından benim gördüklerim öyleydi. Bu direk ilk girdigin gibi iki koltuklu kücük bi oda sonra hasta odasına acılıyor. Geniş oda da suit odayla aynı metrekarede ancak suitteki kapı yerine perde varmıs müsait olmadıgı icin göremedim onunda fiyat farkı 200liramıydı neydi gecelik.
Suitten vazgectim kesinlikle istemiyorum bekleyen ha koridorda beklemiş ha bi kapı acmıs sözde benim odamda beklemiş farkı yok.
Geniş olursa olur benimki
Müsaitligi varsa gezdiriyorlar bi ara sende git bak derim

Aman diyim. Yüzdük kuyruğuna geldik biraz yavaşla.
Bak ben durmadım ev - oğlan - koca heryere yetmeye çabaladım şimdi kayınvalidem bana bakmaya mecbur kaldı. Çok kızdım kendime.
Kaplumbağa gibi olmasada biraz yavaşlamak gerek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…