Bende de herşey hızlı hızlı gidiyor
Nedense erken dogum yapıcam gibi bi his var icimde belki ablamdan kaynaklıdır oda hep erken dogurdu belkide içten gelen bişey
Bende bebek hareketi ve vuruşlarda azalma,güçsüzlük ve kısalık gözlemlemiştim dün ve bugün doktor yarın gel kontrol edelim dedi, sabah gideceğim inşallah herşey yolundadır. Normalde hiç evhamlı biri değilimdir fakat değişim gözlemledim gümbür gümbür vuruyorken ciddi azalma var. Bazen hislerimiz bizi yönlendiriyor ihmal etmek istemedim

Zaten artık yavas yavas hareketleri takip etmeye baslamamız gerekiyor iyi yapmıssın inşallah sorun yoktur tamamen evhamdır :)

Tabi tabi coklu alımda kar kardir iyi yapmışsın iyiki ben bu fiyata cok almamışım

Iki veya 3 gün once bende aynı şekilde hissettim cok seyreklesti ve güçsüz vuruyodu hamileligimin ilk 3 4 ayı full doktor olduğu için pimpiriklikten bu sefer de bisey yoktur dedim gitmedim. 2 gun sonra gümbür gümbür döndü yavrum anladım ki ona zaman cok ayırmadim sirt ustu yatip onunla konusup karnimi sevip masaj yapınca aramız düzeldi :) hiç korkma

Evet bizde bayram kalabalığından pek başbaşa kalamadık, dedim naz yapıyor heralde. Dün gece özel olarak ilgilendim dinlendirici müzik açtık krem sürerken bol sohbet ettim hiç karşılık vermedi. Uykusuna mı rastgeldim acaba Sabah güzel kahvaltı ismarlayacağım dedim , kahvaltıdan sonra minik alttan bir vurdu geçti İnşallah biran önce normale döner

Plm123 Buda cok güzelmiş bu ne kadar ?
Ben kücük prens ve tilki uyku arkadası yaptırdım örgü belki görmüşsündür
Aklında olsun seninde :)
Canim fiyatina bakmadim. Senin tilki ve kucuk prensin fotografini atsana. Kizimdan kalma vinnie puf un esek karaktwri var tuyu dokulmeywn pelüşten belki onu kullanirim bende. Tabi kiz izin verirse.

Doktor bugün 5 te de gelebilirsin dedi, daha iyi oldu izin aldım hemen

Canim fiyatina bakmadim. Senin tilki ve kucuk prensin fotografini atsana. Kizimdan kalma vinnie puf un esek karaktwri var tuyu dokulmeywn pelüşten belki onu kullanirim bende. Tabi kiz izin verirse.
İşte bunlar :)

Eklentiler

• CE32051B-FD06-415F-B13F-1875728FD2CE.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar oglusumun yüzünü ilk kez gorme firsatim oldu. Tabi devlet hastanesi ultrasonu oldugundan cok net degildi ama minik burunlu, kalin kaşlı , kalin dudakli bir oglanmis.
Doktor sekerl8 meyveleri ve tatli yemememi soyledi. Mesela karpuz yeme yesil meyveler ye dedi. Ekmek ve tatl8dan uzak dur dedi. Zaten cok tuketmiyorum dedim. Bebege iyi bakmissin dedi.
Hastanenin dogum servisini de gezdim. Odalar cok kucuk ama temiz ve icinde banyosu wcsi var tek kisilik. Bebek besigi ve anne icin yatak var. Ben dogumu burada yapayim dedim. Hem de tenha bir hastane kalabalik degil.
Sehir hastanesi var bir de. o yeni ve odalari genis otel odasi gibi ama cok kalabalik. Odalari 2 kisilik. Tek kisilik oda icin tanidik biri lazim o da bende yok.Herkes orayi ve ozel hastaneyi tercih ediyor.

ay maşallah gördün demek herşeyden azar azar yiyorum bende, temizse küçük olmasını pek takmayın bence. 2 kişilik oda da ziyaretçiler bakımından zor olur malum emzirme seansları memeler fora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…