Kızlar doktordan çıktım , çok şükür kuzum iyi ve gayet hareketli ben az hissediyorum suyun bir tık fazla oyüzden hareketi az hissetmişsindir , tatlı alımını azalt dedi meyve ve dondurma beni coşturdu demek ki. Boyu 37cm 1127 gr olmuş muhtemel Doğum 2 Eylüldü 4 Eylül gözüküyor ama bu gelişimiyle ilgili bir problem olduğunu göstermez 10 gün önce 10 gün sonra farketmiyor son döneme kadar değişebiliyor dedi 22 sindeki randevu erken olur sen kendi durumuna göre bak ayarla dedi , detaylıca gördüm kızımı yanakları dolmuş dudaklar büyük bana benziyor ama sadece dudak mı benzeyecek yani doktor bile dedi ilk resimde babaya benziyor diye , ortak olsa bari ikimize de benzesin

Gozunaydin canim☺

Ay süper maşallah ona :) bak yanlıs yapıyormussun hareketlendirmek icin tatlı yemiştin halbuki yememen lazımmıs daha neler ögrenicez acaba

Benimki sadece magnezyum ay sonunda randevum idare edicem ozaman soylıyım bende kalsiyumu magnezyum bendede ise yaramadı gibi bise

Benim de tüp bebek canım hem de 5.denemede oldu ben de tüp bebek doktorumla devam ediyorum özellikle sordum kesinlikle öyle bişey yok doğuma yakın durum müsait olursa normal doğum da olabilir dedi

Canım benim ilk demede oldu ve eşimden kaynaklı varikosel olduğundan bnm tüp bebek resmen daha fazla beklemek istemediğim için strese girdiğim için oldu diyebilirim hatta. Yani bende bir sorun olsa ne bileyim daha önce rahimden ameliyat geçirmiş olsam polip vs birşey olsa,plasentamın yeri uygun olmasa,şeker olsa aşırı kilo olsa artık işte normal doğumu engelleyen ne varsa o tip birşey olsa sezeryan şart dese anlarım ama tüp bebek istenilen bebek deyip sezeryana yönlendirmek çok saçma geldi ne yani normal yolla hamile kalanların bebekleri değerli değil mi onlar bizim kdr istemediler mi? En baştan beri çok güvenip çok rahat etmiştim doktorumla ama bu tavrı beni gerçekten çok tedirgin etti şu an başka doktor araştırmayı bile düşünüyorum açıkçası. Birde canım sana bişey sorucam sen kan sulandırıcı iğne kullanıomusun ben başından beri bırakmadım oksapar ı ilk önce 23-24. Haftalarda bırakıcaksın demişti bugün 33. Haftaya kdr devam edicez dedi.

O sayfayı bende takip ediyorum mustela alacam deterjan da granul sabunn kullanırım ilk kızımda da kullanmıştım uni baby sıvı deterjan da olabilir bakacaz artık ama losyon ca almayacam hindistan cevizi yağı kullanırım en doğalı en katkısız yada zeytinyağı

Odalarında banyosu dolabi ve tvsi flan varmiydi

Bizde aynı şekilde geçici Bi süreç sevgisinden o kadar eminimki cinsellikte olmayı versin sarılması yeter

Öykğm yazan çok tatlıymış hemde gece lambalı sanırım çok hoş

Okudum cevapladım şimdi gelelim banaa şeker yüklemesi yapıldı bugğn ama baktım hep 59 lik yapmışlar yüklemeyi bena 75 lik yaptı Dr kilom olduğu için mi acaba çok kötüydü yaa tansiyonum falan düştü midem bulandı inşallah çıkmaz şeker bayramda memleketteyik dönerken civil den alt patikli eşorfmanlardan aldım 6.90 Dı çıtçıtlı vadiler 7.90 aldım Bi kaç Bi hastahane çıkışı kaldı bizim bide kendime pijama diğerleri kızımdan kalanlar var tulum vs almayacam hiç büyük beden pijama alabileceğim bildiğiniz Bi site varsa söylerseniz sevinirim imstagrama falan güvenmedim

Ay süper maşallah ona :) bak yanlıs yapıyormussun hareketlendirmek icin tatlı yemiştin halbuki yememen lazımmıs daha neler ögrenicez acaba
Ay evet kesinlikle çokta yemiyordum ama bu bünyeye fazla geldi demek ama yinede sana şeker yüklemesine gerek yok sen zaten kuralcısın karbonhidrat alımına da dikkat ediyorsun biliyorum dedi aynen öyle çok tatlı meyveleri az tüketmek lazım dondurmasında doğalını mı yapsam ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…