- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Kızlar doktordan çıktım , çok şükür kuzum iyi ve gayet hareketli ben az hissediyorum suyun bir tık fazla oyüzden hareketi az hissetmişsindir , tatlı alımını azalt dedimeyve ve dondurma beni coşturdu demek ki. Boyu 37cm 1127 gr olmuş muhtemel Doğum 2 Eylüldü 4 Eylül gözüküyor ama bu gelişimiyle ilgili bir problem olduğunu göstermez 10 gün önce 10 gün sonra farketmiyor son döneme kadar değişebiliyor dedi 22 sindeki randevu erken olur sen kendi durumuna göre bak ayarla dedi , detaylıca gördüm kızımı yanakları dolmuş dudaklar büyük bana benziyor ama sadece dudak mı benzeyecek yani doktor bile dedi ilk resimde babaya benziyor diye , ortak olsa bari ikimize de benzesin
Bizim Hastanede nts icin acildeki odalar gibi coklu yatakların oldugu bi oda var orda yapıyorlarNst’ler başlayınca odaları da görmüş oluyorsunuz kızlar. Doğumda kalacağınız odalarda Nst yapılıyor
Ay süper maşallah ona :) bak yanlıs yapıyormussun hareketlendirmek icin tatlı yemiştin halbuki yememen lazımmıs daha neler ögrenicez acabaKızlar doktordan çıktım , çok şükür kuzum iyi ve gayet hareketli ben az hissediyorum suyun bir tık fazla oyüzden hareketi az hissetmişsindir , tatlı alımını azalt dedimeyve ve dondurma beni coşturdu demek ki. Boyu 37cm 1127 gr olmuş muhtemel Doğum 2 Eylüldü 4 Eylül gözüküyor ama bu gelişimiyle ilgili bir problem olduğunu göstermez 10 gün önce 10 gün sonra farketmiyor son döneme kadar değişebiliyor dedi 22 sindeki randevu erken olur sen kendi durumuna göre bak ayarla dedi , detaylıca gördüm kızımı yanakları dolmuş dudaklar büyük bana benziyor ama sadece dudak mı benzeyecek yani doktor bile dedi ilk resimde babaya benziyor diye , ortak olsa bari ikimize de benzesin
Benimki sadece magnezyum ay sonunda randevum idare edicem ozaman soylıyım bende kalsiyumu magnezyum bendede ise yaramadı gibi biseAaaa hadi yaay kullanmayayım madem
magnezyum ve kalsiyum iyi gelirmiş canım.doktora ağrılarımı söyledim kalsiyum ilacı başlamadık mı dedi. Çoktandır içiyorum ama yetmiyor demekki. Benim magnezyum ilacının içinde kalsiyum da var.
bir bakayım canım sağ ol. Granül makinayı tıkıyor, çamaşırlardan da arınmıyor diyen de var, çok memnun olan da.
Evet çok bakınca kafa iyice karışıyor. İlk oğlumda nasıl etkilendiysem, onun bağışıklığı olmayacak diye diye çamaşırları ilk aldığımda baby&alerji programında yıkamama rağmen 2defa ekstra durulama yaptırmıştım. Annem sen kafayı yemişsin demişti
Sağ ol canım inceleyeceğim. Herşey okadar katkılı olunca İnsan mecbur kalıyor didiklemeye.
Benim de tüp bebek canım hem de 5.denemede oldu ben de tüp bebek doktorumla devam ediyorum özellikle sordum kesinlikle öyle bişey yok doğuma yakın durum müsait olursa normal doğum da olabilir dedi
O sayfayı bende takip ediyorum mustela alacam deterjan da granul sabunn kullanırım ilk kızımda da kullanmıştım uni baby sıvı deterjan da olabilir bakacaz artık ama losyon ca almayacam hindistan cevizi yağı kullanırım en doğalı en katkısız yada zeytinyağıSiveno ya da incia sıvı detarjanin icerikleri temizmis.sls alkol vs yokmus.dalan roxy granulu oneriyorlar ama bende camasir makinasi acisindan kullanirmiyim bilmiyorum.kimyasallarin oldugu detarjanlar ilk etapta sakincali olabilir hassas tenleri zaten..muhendisinoglu sayfasina goz gezdirin isterseniz..bazen bu kadar dusunmektende yorulur insan diyorum ama en azindan ben tedbir alirimda diyorum..
Odalarında banyosu dolabi ve tvsi flan varmiydiGirdim cnm odalarına
Sanırım iki kat dogum yapanların yattıgıymıs
Normal oda cok cok kücük değildi acılır iki tane koltuk vardı
Suit oda cok gereksizdi. İlk giriyorsun bekleme alanı gibi kücücük bi yer iki tane koltuk koymuslar. Sonra baska kapıdan hastanın oldugu odaya geciyorsun. 490liramı ne gecelik extra fark ödüyorsun. Baska hastanelerde kapıdan girince koridor olur sonra hasta sonra hastanın yanından suit odaya gecilir en azından benim gördüklerim öyleydi. Bu direk ilk girdigin gibi iki koltuklu kücük bi oda sonra hasta odasına acılıyor. Geniş oda da suit odayla aynı metrekarede ancak suitteki kapı yerine perde varmıs müsait olmadıgı icin göremedim onunda fiyat farkı 200liramıydı neydi gecelik.
Suitten vazgectim kesinlikle istemiyorum bekleyen ha koridorda beklemiş ha bi kapı acmıs sözde benim odamda beklemiş farkı yok.
Geniş olursa olur benimki
Müsaitligi varsa gezdiriyorlar bi ara sende git bak derim
Bizde aynı şekilde geçici Bi süreç sevgisinden o kadar eminimki cinsellikte olmayı versin sarılması yeter@Pekmutlu kizlar ben bu konuya hic takilmiyorum bu bir surec biz 6 aydir uzagiz ama sevgimizdende gram eksilme yok..iliskiler sırf cinsellik uzerine kurulu olmadigi zaman samimi bana göre..benim esim o sekilde rahat ben o sekilde rahatim..bebis saglikli dunyaya gelir kaldigin yerden devam edersin bunun icin can sıkmaya deger mi..bir sarilsa icten yetiyor bana..ne guzel oldun der,kizimizi sever aksam olur yine acariz dizimizi sarmas dolas izleriz bunlar rutindi oylede devam ediyor..hamilelik hassaslastirmis olabilir belki bazen yorgun oluyorlar o zaman ben derim sevmeedin beni diye sakayla karisik o mesaji aliraz kaldi az..eslerinize güvenin..korkuyorlar.bizi anlamamalari cok dogal bazen oyle garip sorular soruyor ki ne kadar uzak oldugunu anliyorum..anlatsamda tedirgin adam bazen uzerine dogru sarilirsam kizimi ezme diyo resmen yana koyuyor beni simdiden kiymetli napalim
Benim gittiğim hastane butik hastane doğum anlaşmalı baska hastanede olacakNst’ler başlayınca odaları da görmüş oluyorsunuz kızlar. Doğumda kalacağınız odalarda Nst yapılıyor
Öykğm yazan çok tatlıymış hemde gece lambalı sanırım çok hoşOda kapı süsünde kararsız kalan bana yardımcı olurmusunuz :)
Malum el yapımı ürünler teslim icin iki üc hafta veriyor simdiden sipariş versem temmuzda gelir diye düşünüyorum
En cok begendigim son ikisi gülhande ve önder miraç yazan satıcı
Var var hepsi var gezdiklerimdeOdalarında banyosu dolabi ve tvsi flan varmiydi
Bende bunlardan yapmıştım hediye çok güzel ve kalıcı bence odasının rengine göre kombinlemiştimHavlu veya etamin uzerine nakis seklinde yapilan susler de var. Bebek adi boyu biberon emzik vs nakis yapiyorlar. Hos duruyor.
Yaa cok karıstım zaten baktıkca daha bissürü sey buldumÖykğm yazan çok tatlıymış hemde gece lambalı sanırım çok hoş
Daha çok görüp beğeniriz ben ikili isimlerden yaptıracam ablasıyla birlikte olacak odaları hala bulamadımYaa cok karıstım zaten baktıkca daha bissürü sey buldum
O kadar cok ıvır zıvır alıncak sey varki cıksın aradan istedim bir an önce ama aklım corba :)
Ay evet kesinlikle çokta yemiyordum ama bu bünyeye fazla geldi demek ama yinede sana şeker yüklemesine gerek yok sen zaten kuralcısın karbonhidrat alımına da dikkat ediyorsun biliyorum dedi aynen öyle çok tatlı meyveleri az tüketmek lazım dondurmasında doğalını mı yapsam ne yapsamAy süper maşallah ona :) bak yanlıs yapıyormussun hareketlendirmek icin tatlı yemiştin halbuki yememen lazımmıs daha neler ögrenicez acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?