O aparatı içinde var ama hamileyken olay bunu giymek çünkü karnım cok büyük ve ayaklarımı yukarı dik giymem gerekiyormuş tek başıma giyemedimAyaktan rahat geçmesi için küçük saten çorap tarzı bir aparatı vardı. Alabilirsen belki yardımcı olur. Ben hamile diildim giydigimde. Iki dakkada giyiyordum alışınca.
1 ve 3 diyorum ben :)Daha önceki doğumumdan pijama takımlarım var ama çok giydim fırsat varken yenisini almak istiyorum ama 3saattir sitedeyim şaşı oldum bakmaktan. Tesettürlü olduğum için uzun kol tercihim ama uzun Gecelik sevmiyorum çirkin duruyor. 1.sıradaki pijama tamam gibi. Hoşuma gitti fiyatı 125₺.
2.ve 3.sıradakinin modeli çok hoşuma gitti ilk etapta giyerim sondayı çıkardıklarında pijama takımına geçerim ama renkte karar veremedim fiyatı 160₺
4.sıradaki de takım olması ve süslü olmaması hoşuma gitti fiyatını bulamadım tekrardan
5.sıradaki çok uygun 80₺. Daha önce kullandığım markada
6.sıradakinin sadece S bedeni kalmış 115₺
Sizce hangisi ?
Ayyyy süper ya cok güzeller kalitesi nasıl ?
Kalitesini o kadar beğendim ki normal halı gibi üstü kıl kıl firca gibi değil tamamen pamuk üstünde yürümek cok konforlu yumus yumus dokusu bayıldım. Hem kışlik hem yazlık kullanılır. Arkasında kaydirmaz tabani var yürürken yada koşarken ani bi manevrada asla kayma şansı yok halının bayıldımmm :) ne kilim gibi ince ne normal halı kadar kalın hantal tam istediğim ve beklediğim gibi cok cok beğendim, biraz korkmuştum ne olur ne olmaz diye ama gerçekten içime sindi daha iyisi olamazdı. Hemen kendimi ayarlıyım storunu da sipariş edicem güvenilir ve beklentimi karşıladılarAyyyy süper ya cok güzeller kalitesi nasıl ?
Rabbim üstünde yüreyecegini ısıgını acıp kapayacagı saglıklı günlerinide göstersin
Firmada ne hızlı kargoya vermiş pazartesiyi bulur demiştim erkenden gelmiş ne güzel :)
1.sıradaki sırf renkler güzel ama 4.sıradakinin sabahlığıda var sanırım o yüzden avantajlı gibi duruyor.Daha önceki doğumumdan pijama takımlarım var ama çok giydim fırsat varken yenisini almak istiyorum ama 3saattir sitedeyim şaşı oldum bakmaktan. Tesettürlü olduğum için uzun kol tercihim ama uzun Gecelik sevmiyorum çirkin duruyor. 1.sıradaki pijama tamam gibi. Hoşuma gitti fiyatı 125₺.
2.ve 3.sıradakinin modeli çok hoşuma gitti ilk etapta giyerim sondayı çıkardıklarında pijama takımına geçerim ama renkte karar veremedim fiyatı 160₺
4.sıradaki de takım olması ve süslü olmaması hoşuma gitti fiyatını bulamadım tekrardan
5.sıradaki çok uygun 80₺. Daha önce kullandığım markada
6.sıradakinin sadece S bedeni kalmış 115₺
Sizce hangisi ?
Ben 60 adet olanları tercih etmeyi düşünüyorum , eşimde görsün öyle karar vereceğim bir çikolataya o kadar para vermek istemiyorum kordon kanını şaklatmalı düşünüyoruz özel sigorta düşünüyoruz miniğime ne kadar uygun o kadar iyi geçici şeyler için düşüncem175/30 dan tanesi ortalama 5-6lira oluyor
5-6liraya cikolata ismine özel modeller yaptırırsın daha iyi
Aynen öyle Allah korusunDimi cok takmayayım her dk takip edip kötüyü cagırmayayım :)
Minik kuş miskin desene , bu performansını doğunca da görürüz inşallahYorulmasam veya ayaklarımın sisliği rahatsız etmese unutuyorum ben gebe oldugumu
Kızım anca gece ilk yattıgımda dogru pozisyonu buldurana kadar rahatsız ediyor onun harici gün icinde öyle cok beni uyarmıyor gece hele hic yok benle birlikte uyuyor :)
Babasının sesine tepki veriyor, cocukları seviyor, eksi seyleri seviyor, aksiyon gerilim filmlerini sevmiyor anladıklarım odaklandıklarım diyim yada sadece bu kadar :)
Yaa saglıkla kullansın inşallahKalitesini o kadar beğendim ki normal halı gibi üstü kıl kıl firca gibi değil tamamen pamuk üstünde yürümek cok konforlu yumus yumus dokusu bayıldım. Hem kışlik hem yazlık kullanılır. Arkasında kaydirmaz tabani var yürürken yada koşarken ani bi manevrada asla kayma şansı yok halının bayıldımmm :) ne kilim gibi ince ne normal halı kadar kalın hantal tam istediğim ve beklediğim gibi cok cok beğendim, biraz korkmuştum ne olur ne olmaz diye ama gerçekten içime sindi daha iyisi olamazdı. Hemen kendimi ayarlıyım storunu da sipariş edicem güvenilir ve beklentimi karşıladılar
Oy nasıl tatlılar
Bende troid ilacı kullanıyorum her ay tam kan sayımı şeker tsh b12 değerlerine baktiriyom idrarda bakıyo aile hekimim bence baktırKızlar benim doktor kontrolü 2 hafta önceydi yenisi 3 hafta sonra yani 5 hafta ediyor 13 Temmuz’da ara çok uzun gittiğimde çalışabilir izni de alacağım bir aksilik olmazsa bekleyeceğim. ben Salı günü tiroit kontrolü için sağlık ocağına gideceğim ilaç kullanıyorum çünkü , tansiyonuma baktırayım. Başka nelere baktırsam tam kan tahlili mi isteyeyim birde idrar eksik varsa görmüş olurum doktoruma gönderip sorarımH honey bunch seninde randevuna baya var sanırım sağlık ocağına gidip baktıracakmısın bişeylere?
60 adette tanesi 3liraya geliyor ama sen bilirsin :)Ben 60 adet olanları tercih etmeyi düşünüyorum , eşimde görsün öyle karar vereceğim bir çikolataya o kadar para vermek istemiyorum kordon kanını şaklatmalı düşünüyoruz özel sigorta düşünüyoruz miniğime ne kadar uygun o kadar iyi geçici şeyler için düşüncem
İnşallah ya huyu babasına cekerse öyle olurda bana cekerse yandık :)Minik kuş miskin desene , bu performansını doğunca da görürüz inşallah
Güzel ve şık duruyor ama lezzetli bir çikolata daha iyi olmaz mı ya, badem şekeri pek sevilmez geneldeCikolata yaptırıcaklar aklınızda olsun böyle drajeli isimli modeller 2,5tl sizin nazar boncuktan bile uygun oluyor hemde isme özel belki arastırsak bu fiyatlara bambaska seyler bile bulunabilir
Aman ne bileyim herkesi zaten hic bi zaman mutlu edemezsinGüzel ve şık duruyor ama lezzetli bir çikolata daha iyi olmaz mı ya, badem şekeri pek sevilmez genelde
Cok tesekkur ederizzzzOy nasıl tatlılarsağlıkla kullan inşallah
Evet evet göster ben şöyle bişey beğendim çok içime sindi sen ne dersin de bakalım ne der :)Yaa saglıkla kullansın inşallah
Bakalım biz ne yapıcaz yarın oy kullanırken beraber gideriz lafını acıcam bi sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?