Ayaktan rahat geçmesi için küçük saten çorap tarzı bir aparatı vardı. Alabilirsen belki yardımcı olur. Ben hamile diildim giydigimde. Iki dakkada giyiyordum alışınca.
O aparatı içinde var ama hamileyken olay bunu giymek çünkü karnım cok büyük ve ayaklarımı yukarı dik giymem gerekiyormuş tek başıma giyemedim

1 ve 3 diyorum ben :)

Cikolata yaptırıcaklar aklınızda olsun böyle drajeli isimli modeller 2,5tl sizin nazar boncuktan bile uygun oluyor hemde isme özel belki arastırsak bu fiyatlara bambaska seyler bile bulunabilir

Eklentiler

• DD80475E-01A8-407C-88A2-0426B6CE933B.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 21B0C1E7-62C4-4671-B994-050985BEBD60.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 51
teyzeleri bizim halı ve abajurumuz geldi H honey bunch bakkkk
Ayyyy süper ya cok güzeller kalitesi nasıl ?
Rabbim üstünde yüreyecegini ısıgını acıp kapayacagı saglıklı günlerinide göstersin
Firmada ne hızlı kargoya vermiş pazartesiyi bulur demiştim erkenden gelmiş ne güzel :)

Kalitesini o kadar beğendim ki normal halı gibi üstü kıl kıl firca gibi değil tamamen pamuk üstünde yürümek cok konforlu yumus yumus dokusu bayıldım. Hem kışlik hem yazlık kullanılır. Arkasında kaydirmaz tabani var yürürken yada koşarken ani bi manevrada asla kayma şansı yok halının bayıldımmm :) ne kilim gibi ince ne normal halı kadar kalın hantal tam istediğim ve beklediğim gibi cok cok beğendim, biraz korkmuştum ne olur ne olmaz diye ama gerçekten içime sindi daha iyisi olamazdı. Hemen kendimi ayarlıyım storunu da sipariş edicem güvenilir ve beklentimi karşıladılar

1.sıradaki sırf renkler güzel ama 4.sıradakinin sabahlığıda var sanırım o yüzden avantajlı gibi duruyor.
Gecelik bence kırmızı , enerji olarak kırmızı lohusalara iyi geliyormuş aynı zamanda da renkli kanlı canlı görünürsün kırmızı kurdele ile kombinleyebilirsin 5.sıradaki uygunsa alternatif olarak alınabilir. 6.yı beğenmedim

175/30 dan tanesi ortalama 5-6lira oluyor
5-6liraya cikolata ismine özel modeller yaptırırsın daha iyi
Ben 60 adet olanları tercih etmeyi düşünüyorum , eşimde görsün öyle karar vereceğim bir çikolataya o kadar para vermek istemiyorum kordon kanını şaklatmalı düşünüyoruz özel sigorta düşünüyoruz miniğime ne kadar uygun o kadar iyi geçici şeyler için düşüncem

Minik kuş miskin desene , bu performansını doğunca da görürüz inşallah

Yaa saglıkla kullansın inşallah
Bakalım biz ne yapıcaz yarın oy kullanırken beraber gideriz lafını acıcam bi sekilde

Bende troid ilacı kullanıyorum her ay tam kan sayımı şeker tsh b12 değerlerine baktiriyom idrarda bakıyo aile hekimim bence baktır

60 adette tanesi 3liraya geliyor ama sen bilirsin :)

Cikolata yaptırıcaklar aklınızda olsun böyle drajeli isimli modeller 2,5tl sizin nazar boncuktan bile uygun oluyor hemde isme özel belki arastırsak bu fiyatlara bambaska seyler bile bulunabilir
Güzel ve şık duruyor ama lezzetli bir çikolata daha iyi olmaz mı ya, badem şekeri pek sevilmez genelde

Güzel ve şık duruyor ama lezzetli bir çikolata daha iyi olmaz mı ya, badem şekeri pek sevilmez genelde
Aman ne bileyim herkesi zaten hic bi zaman mutlu edemezsin
Beni isme özel olması kutu icinde şık durması etkiledi
Üstünde kücük ayıcık olanalr var daha güzeller ama onlar 5tl o yüzden eledim mesela
Yiyecekleri bi gıdım cikolata zaten sevmeselerde yutucaklar mecbur

Ya kızlar ben de isimli çikolata yaptırmayı düşünüyordum hatta kemeraltında 130 tanesi 80 liraya buldum ama bizim bebişler ağustos sonu Eylül başı gibi gelecek İzmir o dönem çok sıcak olur çikolatalar erir mi ki? Badem şekeri veya lokum daha mı mantıklı?

Yaa saglıkla kullansın inşallah
Bakalım biz ne yapıcaz yarın oy kullanırken beraber gideriz lafını acıcam bi sekilde
Evet evet göster ben şöyle bişey beğendim çok içime sindi sen ne dersin de bakalım ne der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…