Bi arkadaş doğumdan sonra 6 aylık hamilemgibi olunuyor demişti ben onu baz alarak bana şuan olan takımı aldım hatta hafif salaş bile oldu. Annem ödemin oluyor doğuma çok şişersin sen deyince küçüğünü almadım nasip artık. Ama pijama altının beline ayarlanabilir lastik yapmışlar o iyi olmuş bol gelirse sıkarımGüle güle kullan canim bende kaç beden alacağımı bilmiyorum suanki halimize göre mi almaliyiz
Morsa damar olmasın? Damarlar bu haftalarda bayağa belirginleşiyor. Benim de çatlak oldu ama kahve-kırmızı gibi rengiKizlar ya az önce farkettim benim göguslerde damar gibi mor mor cizgiler olusmus kahverengi kisma dogru..catlakmi buaynisindan rahimde de var..gobegimde yok ama gitmis ozel bolgeler zaten kucuktu sevmiyodum.kaybolur mu acaba catlak mor,kirmizi renk olur mu yahu
Benim 11 küsürken kan ilacı vermediler sonra 10a düştü kan ilacı başladık. Ki zaten saçlarım filan dökülmeye başlamıştı kan şurubu içince geçtiBugun tahlillerim yapildi en bastan beri hicbir ilac takviye vs kullanmiyorum seker yuklemesini de yaptirmadim hemoglabin 10.9 cikmis referans alt deger 11 zaten kullanmamaya devam edeyim diye dusunuyorum. Saglikci arkadaslar da vardi sizler ne dersiniz bu konuda? Aclik sekerim de 86 tokluk 111 cikmis bu da iyi sanirim. Doktora gosteremedim daha
sunger gercek mi acabaKizlar iyi geceler uyuyamiyorum ya kucuk kizim hasta oldu atesliydi dun sabaha kadar onu salladim simdi de karnimdaki minik kus saga donsem tik tik tik vuruyo sola donsem vuruyo duz nefes alamiyorum birde bugun sol gogsumden sutum geldi minicik ayy kuzumun gelmesi kaldi bi 30.haftaya da girdik saka maka az kaldi metroda prima premium care 1 no 92 li 63 tlidi onu aldim jokerden birde yikama sungeri aldim geceligim var ama pijama takimi alsam mi diyorum hastaneye sezeryanda ilk gun gecelik giyerimbinsan terliyo hastaneye gelenlere cikolata alicam eminonunde gold var harika cikolatalari bi fistiklisi var enfes oluyor ondan alirim diyorum kucuk kizim iyi olursa bebegin neyi var neyi yok bakayim diyorum dolabini duzenliyeyim insallah 4. Bebegim ama heyecan ayni ilk cocuk kadar degil ama
Evet ben ondan da çok memnun kaldımHuggies iyi mi ?
60a 120 :) asansorluyse dur bende ona bakayim bugün bir de.. bir de ikesya bakayim 600e dusmus fiyatida gerci sallanmiyor onlarda :)Benim aldıgım da asansörlü canım, öbür türlü zor olur bence de çok derin çünkü beşikler
Bu linktekiler de güzel
Benimkine iç tekstil dahil değildi ben iç yatagıyla beraber alsım beşiği
Bunların ölçüsü ne acaba
Gunaydin sen de erkencisin benim gibi tatilr girdik azicik uyuyayim cok istiyorummmm yok pıtpitlasiyoruz minnaklaGünaydın kızlar
Aklımızda olsun primaya alternatif daha uygun herşeye acıgızEvet ben ondan da çok memnun kaldım
AynenGunaydin sen de erkencisin benim gibi tatilr girdik azicik uyuyayim cok istiyorummmm yok pıtpitlasiyoruz minnaklabirazdan deli gibi acikir minik dinoooo
yaa bende aynı butikten aynı tavşan tulumu alıcamBu arada hastane cikisi bir bunu almistim minnosuma buradan angel gecelikte aldim cekim icin..birde bondy sütlü kahve gecelik aldim..
1takim pijama alirim yanima birde bordo saten pijamalarim var onuda cekimde kullanirim belki .kizada sunlari alayim diyorum.. kirmizi kirmizi da fotografimiz olsunesim acikinca icinde dinazor besliyosun diyordu koca kiz oldu evladim hastane cikisi kactane lazim oluyor zibin ic atlet neler alicaz yanimiza :) dogar dogmaz bunlari giyse kirlenir herhalde..bir yandan cok hevesliyim bir yandan insallah istediklerimizi yaparim saglikli gelir diye dua ediyorummm..sarilik olabilir bizimki kan grubu sebebiyleee insallah hepimiz sagsalim alalim kucagimiza
tam takip diyemeyiz ama gün içerisinde hareketli olduğu saatleri aklımda tutmaya çalışıyorum. ama bi gün kağıtla tutucamGünaydınlarr
Hareket takibi yapmaya basladınız mı ?
Yapan var ise ne sıklıkta yapmak gerekir ?
Ben sabahları ve yatmadan önce konusma seanslarımda özellikle dikkat ediyorum onun harici gün icinde hic odaklanmıyorum ne yapıyor uyuyormu vuruyor mu vs
Vurdukca konusuyorum ama belki vurmasa hamile oldugum aklımdan cıkacak
Kendime bi düzen kurmak istiyorum hareket saat takibiyle ilgili ama psikopatada baglamak istemiyorum :)
Var mı doktor görüşü olan ?
Bazi uygulamalarin hareket izleme uygulamalari var ben yabanci bir uygulama kullaniyorum, sureyi baslatiyo ardindan her hareketi kaydediyorum. 10 hareket olunca kaydediyo.Boylece gunun hangi saati kac dakikada 10 kez hareket etmis takip ediyorum. Ben babycenter uygulamasini kullaniyorum. Icinde ayni zamanda kasilma takip araci da var. Malum bana bu aralar lazim oluyo. Boyle bir uygulama kullanirsaniz belki gun icinde de akliniza gelir. Sanirim onemli olan her gun belli saatlerde hareketli olmasi. Mesela her aksam 19 da hareketleniyo ama o gun hareketsiz kaldi ya da cok hareket etmedi, bir terslik oldugunu anlayabilirsiniz.Günaydınlarr
Hareket takibi yapmaya basladınız mı ?
Yapan var ise ne sıklıkta yapmak gerekir ?
Ben sabahları ve yatmadan önce konusma seanslarımda özellikle dikkat ediyorum onun harici gün icinde hic odaklanmıyorum ne yapıyor uyuyormu vuruyor mu vs
Vurdukca konusuyorum ama belki vurmasa hamile oldugum aklımdan cıkacak
Kendime bi düzen kurmak istiyorum hareket saat takibiyle ilgili ama psikopatada baglamak istemiyorum :)
Var mı doktor görüşü olan ?
Sıcaklarda cok iyi serinletici meyve cok yiyom benÖyle söyleniyor ama nette bununla ilgili bir yazı göremedim
Aa iyiymiş öyleyse bide gecelik olanı doğumu beklerken giyilir die düşündüm ama sis gobekle nasil olur bilemedimBi arkadaş doğumdan sonra 6 aylık hamilemgibi olunuyor demişti ben onu baz alarak bana şuan olan takımı aldım hatta hafif salaş bile oldu. Annem ödemin oluyor doğuma çok şişersin sen deyince küçüğünü almadım nasip artık. Ama pijama altının beline ayarlanabilir lastik yapmışlar o iyi olmuş bol gelirse sıkarım
Gecmis olsun insallah en kısa zamanda düzelir dualarım seninleTeşekkürler cevabın için preklampsiden korkarken başıma başka bir şey geldi gebelik kolestazı karaciğer enzimlerim yükselmiş çok korkuyorum dua edin bana(( doktor ilaç verdi diğer ilaçlarımı da kesti daha 29. Haftadayım
En iyisini dr un bilir ama kan değerim 11 benim dr 12 olsa daha iyi dedi kan ilacını kullanıyorumBugun tahlillerim yapildi en bastan beri hicbir ilac takviye vs kullanmiyorum seker yuklemesini de yaptirmadim hemoglabin 10.9 cikmis referans alt deger 11 zaten kullanmamaya devam edeyim diye dusunuyorum. Saglikci arkadaslar da vardi sizler ne dersiniz bu konuda? Aclik sekerim de 86 tokluk 111 cikmis bu da iyi sanirim. Doktora gosteremedim daha
Ayaktan rahat geçmesi için küçük saten çorap tarzı bir aparatı vardı. Alabilirsen belki yardımcı olur. Ben hamile diildim giydigimde. Iki dakkada giyiyordum alışınca.Dar ve ugrasitirici da kelime mirezalet bisey aldim bugun giydim maalesef ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?