Güle güle kullan canim bende kaç beden alacağımı bilmiyorum suanki halimize göre mi almaliyiz
Bi arkadaş doğumdan sonra 6 aylık hamilemgibi olunuyor demişti ben onu baz alarak bana şuan olan takımı aldım hatta hafif salaş bile oldu. Annem ödemin oluyor doğuma çok şişersin sen deyince küçüğünü almadım nasip artık. Ama pijama altının beline ayarlanabilir lastik yapmışlar o iyi olmuş bol gelirse sıkarım

Morsa damar olmasın? Damarlar bu haftalarda bayağa belirginleşiyor. Benim de çatlak oldu ama kahve-kırmızı gibi rengi

Benim 11 küsürken kan ilacı vermediler sonra 10a düştü kan ilacı başladık. Ki zaten saçlarım filan dökülmeye başlamıştı kan şurubu içince geçti

Kizlar iyi geceler uyuyamiyorum ya kucuk kizim hasta oldu atesliydi dun sabaha kadar onu salladim simdi de karnimdaki minik kus saga donsem tik tik tik vuruyo sola donsem vuruyo duz nefes alamiyorum birde bugun sol gogsumden sutum geldi minicik ayy kuzumun gelmesi kaldi bi 30.haftaya da girdik saka maka az kaldi metroda prima premium care 1 no 92 li 63 tlidi onu aldim jokerden birde yikama sungeri aldim geceligim var ama pijama takimi alsam mi diyorum hastaneye sezeryanda ilk gun gecelik giyerimbinsan terliyo hastaneye gelenlere cikolata alicam eminonunde gold var harika cikolatalari bi fistiklisi var enfes oluyor ondan alirim diyorum kucuk kizim iyi olursa bebegin neyi var neyi yok bakayim diyorum dolabini duzenliyeyim insallah 4. Bebegim ama heyecan ayni ilk cocuk kadar degil ama

sunger gercek mi acaba

60a 120 :) asansorluyse dur bende ona bakayim bugün bir de.. bir de ikesya bakayim 600e dusmus fiyatida gerci sallanmiyor onlarda :)

Son düzenleme:
Bu arada hastane cikisi bir bunu almistim minnosuma buradan angel gecelikte aldim cekim icin..birde bondy sütlü kahve gecelik aldim..
1takim pijama alirim yanima birde bordo saten pijamalarim var onuda cekimde kullanirim belki .kizada sunlari alayim diyorum.. kirmizi kirmizi da fotografimiz olsun esim acikinca icinde dinazor besliyosun diyordu koca kiz oldu evladim hastane cikisi kactane lazim oluyor zibin ic atlet neler alicaz yanimiza :) dogar dogmaz bunlari giyse kirlenir herhalde..bir yandan cok hevesliyim bir yandan insallah istediklerimizi yaparim saglikli gelir diye dua ediyorummm..sarilik olabilir bizimki kan grubu sebebiyleee insallah hepimiz sagsalim alalim kucagimiza

Eklentiler

• Screenshot_20190622-072422_Instagram.webp
    19 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20190622-072518_Instagram.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 49
Günaydınlarr
Hareket takibi yapmaya basladınız mı ?
Yapan var ise ne sıklıkta yapmak gerekir ?
Ben sabahları ve yatmadan önce konusma seanslarımda özellikle dikkat ediyorum onun harici gün icinde hic odaklanmıyorum ne yapıyor uyuyormu vuruyor mu vs
Vurdukca konusuyorum ama belki vurmasa hamile oldugum aklımdan cıkacak
Kendime bi düzen kurmak istiyorum hareket saat takibiyle ilgili ama psikopatada baglamak istemiyorum :)
Var mı doktor görüşü olan ?

Gunaydin sen de erkencisin benim gibi tatilr girdik azicik uyuyayim cok istiyorummmm yok pıtpitlasiyoruz minnakla birazdan deli gibi acikir minik dinoooo
Aynen bugün hele resmen karnım çalkalandı, uyumaya ne hacet Allah 'in hikmeti diyorum alıştırıyor az uyumaya

yaa bende aynı butikten aynı tavşan tulumu alıcam bu tavşan tulumların başka yerlerde de hastane çıkış setleri var ama cidden yan sanayi gibi duruyor. bilhassa tavşanın kulakları ve renkleri. eline ulastı mı? nasıl sence? hastanede ilk bunu giydiririm diye düşündüm iç kıyafet koyarım bide. hani zıbını üstü falan. zaten havalar da öyle soğuk olmayacak illa takım battaniyesine gerek varmı ki? bana bu hali aşırı sevimli geliyor
tam takip diyemeyiz ama gün içerisinde hareketli olduğu saatleri aklımda tutmaya çalışıyorum. ama bi gün kağıtla tutucam

Bazi uygulamalarin hareket izleme uygulamalari var ben yabanci bir uygulama kullaniyorum, sureyi baslatiyo ardindan her hareketi kaydediyorum. 10 hareket olunca kaydediyo.Boylece gunun hangi saati kac dakikada 10 kez hareket etmis takip ediyorum. Ben babycenter uygulamasini kullaniyorum. Icinde ayni zamanda kasilma takip araci da var. Malum bana bu aralar lazim oluyo. Boyle bir uygulama kullanirsaniz belki gun icinde de akliniza gelir. Sanirim onemli olan her gun belli saatlerde hareketli olmasi. Mesela her aksam 19 da hareketleniyo ama o gun hareketsiz kaldi ya da cok hareket etmedi, bir terslik oldugunu anlayabilirsiniz.

Aa iyiymiş öyleyse bide gecelik olanı doğumu beklerken giyilir die düşündüm ama sis gobekle nasil olur bilemedim

Gecmis olsun insallah en kısa zamanda düzelir dualarım seninle

En iyisini dr un bilir ama kan değerim 11 benim dr 12 olsa daha iyi dedi kan ilacını kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…