Çok tatlılar amin inşallah

Evde olunca takip ediyorum ama dışarda yada bi işle uğraşınca odaklanamiyorum sağlıklı bir bebegin sabah akşam yemesinden sonra gece yatarken hareketlerini bilmek yeterliymis die okudum

Ay Allah yardımcın olsun sabret zor ama az kaldı
Çok tatlıymış güle güle kullanın

E Elwing6 pierre cardinin anne yanıları çok güzel en çok onları beğendim ama birazfyatlıydı bi de içi biraz daha geniş bişey olsun uzun süre kullansın diye meltemden aldım ben sallanabiliyor sabitleyebiliyosun iç kısmı üç aşamalı yatağa eşit oluyor almıştım ben gelmiş nevresimi yayak koruyucusu felan hepsi 1090 a aldık

Sana da atayım ben nevresimlerini kurmadım ama onlar da dahil

Eklentiler

• 6C873166-C1F5-4FFA-9902-A3272798C60F.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 70A15FB3-781E-47A2-956E-43A94858DEBC.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 38
Ben 2 gecelik 2 pijama alacağım yanıma ,
Eminönü alışverişinde gold çikolatayı girdim ben , benim ablalarım görümcem fln da hep ordan aldı , bayram çikolatasını da kayınpeder ordan alır Harika gerçekten
Gittiğimde fiyat sordum kilosu 175 tl üstü oyuncaklı model ağır alıyor 1 kiloya 30-35 tane sığar dediler , birde nazar boncuklu kaplı modeli var buna ortalama 1 kiloya 60 tane sığar dediler ben bunu düşünüyorum , yenip bitecek bişey birde ne kadar lazım olur 90-100 adet anca yeter herhalde

Çok güzeller

Ben de hareket takibi yapmıyorum
Tabi bir süre hissetmezsem peşine düşünüyorum da , bugünlerde maşallah çok hareketli sürekli pıt pıt pat pat ayakta pek hissetmezdim şimdi ayakta da hissediyorum hareketleri yoğunlaştı benim aklımdan hiç çıkmıyor göbeğime de alıştım

Ben de bebekli fln almicam duz yakdizli alirim gerek yok ya ustundeki bebek cope gidecek zaten aynen 1 bucuk kilo yeter gibi hatta 60 taneyse 1 kg bile yeter hastaneye benim icin ayy canim cekti kardesimin sizune de ordan almistik gercekten harika bir de kulah alicam seker doldururum icine dagitirim cocuklar icinde yuvarlak sapli donen sekerlerden almistim

Bende alayım küllah içine ne şekeri koyacaksın

Kızlar benim doktor kontrolü 2 hafta önceydi yenisi 3 hafta sonra yani 5 hafta ediyor 13 Temmuz’da ara çok uzun gittiğimde çalışabilir izni de alacağım bir aksilik olmazsa bekleyeceğim. ben Salı günü tiroit kontrolü için sağlık ocağına gideceğim ilaç kullanıyorum çünkü , tansiyonuma baktırayım. Başka nelere baktırsam tam kan tahlili mi isteyeyim birde idrar eksik varsa görmüş olurum doktoruma gönderip sorarım H honey bunch seninde randevuna baya var sanırım sağlık ocağına gidip baktıracakmısın bişeylere?

Bende alayım küllah içine ne şekeri koyacaksın
Ya renkli badem sekeri ya da hacibekirden falan karisik alip koymayi dusunuyorum yatak odasi kapisina tul kestirmistim pembe simli onunla suslemistim kizimda hosgeldin bebegim yazan bisey asmistim kulahlari da dogumgunu susu satan magazadan almistim pembe puantiyeli cok guzeldi icindeki sekeri ustunu tul kaplayip baglamistim kurdele ile

İyi fikir bende düşünebilirim

Daha önceki doğumumdan pijama takımlarım var ama çok giydim fırsat varken yenisini almak istiyorum ama 3saattir sitedeyim şaşı oldum bakmaktan. Tesettürlü olduğum için uzun kol tercihim ama uzun Gecelik sevmiyorum çirkin duruyor. 1.sıradaki pijama tamam gibi. Hoşuma gitti fiyatı 125₺.
2.ve 3.sıradakinin modeli çok hoşuma gitti ilk etapta giyerim sondayı çıkardıklarında pijama takımına geçerim ama renkte karar veremedim fiyatı 160₺
4.sıradaki de takım olması ve süslü olmaması hoşuma gitti fiyatını bulamadım tekrardan
5.sıradaki çok uygun 80₺. Daha önce kullandığım markada
6.sıradakinin sadece S bedeni kalmış 115₺

Sizce hangisi ?

Eklentiler

• E51E5012-CB7C-46E4-89DC-A72D8AF46C06.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 5C90789A-6F5F-4A36-94E6-DD48DBC0728C.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35
  • 1B2CE4FD-4721-4205-9AEC-FBBE12178BB3.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 0F4C30A9-A9FD-433B-B88F-439CEE156A71.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 31
  • BAF297E5-2D00-4188-BA43-970601829EC8.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 56B07B84-3F54-4545-AED2-560E482A87D5.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 22
sen tecrübelisin doğumdan sonra ilk hangisi giyilmeli? pijama mı gecelik mi? bana pijama daha mantıklı geliyor normal pedini geçirip giyersin yani dikişlerin pijama giymeni engellemez gibi geliyor. öteki türlü gecelik de sanki altında tayt gibi bişey olmayınca rahat olmazmış gibi geliyor kanamamız olcak sonuçta.
ben 1 tane aldım 60₺ye baya uygundu. önden düğmeli gömlek model pijama. hoşuma gitti. bide tesettürlü olduğum için sabahlıklı bi model alıcam ilk sabahlıklıyı giyerim diyorum hastanede ziyarete gelenler olacağı için. üstüne güzel de şal.

Kagan kocatepenin videosunu izledimde bugun o takıntı haline getirmeyin yediginiz ictiginiz stresiniz o gün yorulmanız vs herşey değiştirebiliyor vurusları diyor. Doktor tavsiye etmedigi sürece uygulamalara veya on defa sayısı tutmaya gerek yok falan diyor.
Bilemedim bende sabah minnosum korkuttu sevmedigi pozisyonlarda yatmama ragmen bi türlü uyanmadı ordan esti banada

175/30 dan tanesi ortalama 5-6lira oluyor
5-6liraya cikolata ismine özel modeller yaptırırsın daha iyi

Yorulmasam veya ayaklarımın sisliği rahatsız etmese unutuyorum ben gebe oldugumu
Kızım anca gece ilk yattıgımda dogru pozisyonu buldurana kadar rahatsız ediyor onun harici gün icinde öyle cok beni uyarmıyor gece hele hic yok benle birlikte uyuyor :)
Babasının sesine tepki veriyor, cocukları seviyor, eksi seyleri seviyor, aksiyon gerilim filmlerini sevmiyor anladıklarım odaklandıklarım diyim yada sadece bu kadar :)

Ah sorma normalde 29unda gel demişti ama ogün izinli anca haftaici izin alıp gidicemtam 4hafta oldu görmeyeli kuzumu
Ben saglık ocagına bi kere kayıta gittim o kadar hic bi tahlilimi oraya yaptırmadım zaten tetanoz asısıda vurulmadım
Hatta gecen ay tetanoz icin aramadılar diye sinirlenip hekimimi bile değiştirdim sanki arasalar gidecekmişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…