- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
Çok tatlılar amin inşallahBu arada hastane cikisi bir bunu almistim minnosuma buradan angel gecelikte aldim cekim icin..birde bondy sütlü kahve gecelik aldim..
1takim pijama alirim yanima birde bordo saten pijamalarim var onuda cekimde kullanirim belki .kizada sunlari alayim diyorum.. kirmizi kirmizi da fotografimiz olsunesim acikinca icinde dinazor besliyosun diyordu koca kiz oldu evladim hastane cikisi kactane lazim oluyor zibin ic atlet neler alicaz yanimiza :) dogar dogmaz bunlari giyse kirlenir herhalde..bir yandan cok hevesliyim bir yandan insallah istediklerimizi yaparim saglikli gelir diye dua ediyorummm..sarilik olabilir bizimki kan grubu sebebiyleee insallah hepimiz sagsalim alalim kucagimiza
Evde olunca takip ediyorum ama dışarda yada bi işle uğraşınca odaklanamiyorum sağlıklı bir bebegin sabah akşam yemesinden sonra gece yatarken hareketlerini bilmek yeterliymis die okudumGünaydınlarr
Hareket takibi yapmaya basladınız mı ?
Yapan var ise ne sıklıkta yapmak gerekir ?
Ben sabahları ve yatmadan önce konusma seanslarımda özellikle dikkat ediyorum onun harici gün icinde hic odaklanmıyorum ne yapıyor uyuyormu vuruyor mu vs
Vurdukca konusuyorum ama belki vurmasa hamile oldugum aklımdan cıkacak
Kendime bi düzen kurmak istiyorum hareket saat takibiyle ilgili ama psikopatada baglamak istemiyorum :)
Var mı doktor görüşü olan ?
Ay Allah yardımcın olsun sabret zor ama az kaldıBenim doktorum kesinlikle orta basınç giyeceksin deid. Orta basıncta cok kalınbugün aldım medikallerde dedi gebelere orta basınç öneriliyor diye. Alcak basınç ince ama ikisininde dapdar olmasi ve naylon olmai ortak özellik ayakların havaya dikerek giy dediler ama asla tek basima giyemiyorum çünkü hem ayaklarımı havaya dikip hemde o dar şeyi ayağımdan geçirmek coook zor annem nerdeyse 20 dakika da giydirebildi kadın böyle işkence edici bisey daha yok cok ama cok rahatsiz oldum gece çıkarıp yatacaksin her sabah tekrar giyiceksin dedi gözümde çığ gibi büyüyor. Öğlen 1de gitmiştim 5te çıkardım duramıyorum icinde
Çok tatlıymış güle güle kullanınKızlar bugün çileğe gidicem demiştim ya
Sallanan model çok yok doğru ama inanın harika beşikler var baka baka doyamadım :)
Ben şu linktekini aldım, 70 e 130 cm, kendinden mekanizmalı ses yapmadan sallanıyor, isteyince sallama iptal ediliyor, kademeli, bir de korkuluk ilerleyen zamanda çıkarılabiliyor içindeki yatağıyla beraber 1,100 e aldık içimize sindi bakalım inşallah memnun kalırız
Beyaz Sallanan Bebek Karyolası (70x130 Cm)
Yatak yüksekliği kademeli olarak ayarlanabilen ve bebeğini rahat bir şekilde alıp bırakmana destek olan beyaz sallanan bebek karyolası 135x92x77 cm boyutlarındadır. Sallanabilir özellikte tasarlanan bebek karyolasını bebeğin 3 yaşına gelene kadar kullanabilirsin.www.cilek.com
Ben 2 gecelik 2 pijama alacağım yanıma ,Kizlar iyi geceler uyuyamiyorum ya kucuk kizim hasta oldu atesliydi dun sabaha kadar onu salladim simdi de karnimdaki minik kus saga donsem tik tik tik vuruyo sola donsem vuruyo duz nefes alamiyorum birde bugun sol gogsumden sutum geldi minicik ayy kuzumun gelmesi kaldi bi 30.haftaya da girdik saka maka az kaldi metroda prima premium care 1 no 92 li 63 tlidi onu aldim jokerden birde yikama sungeri aldim geceligim var ama pijama takimi alsam mi diyorum hastaneye sezeryanda ilk gun gecelik giyerimbinsan terliyo hastaneye gelenlere cikolata alicam eminonunde gold var harika cikolatalari bi fistiklisi var enfes oluyor ondan alirim diyorum kucuk kizim iyi olursa bebegin neyi var neyi yok bakayim diyorum dolabini duzenliyeyim insallah 4. Bebegim ama heyecan ayni ilk cocuk kadar degil ama❤
Gercek degil gercegide vardi sert geldi bana daha once mothercare den aliyodum cok guzeldi gidemedim orayasunger gercek mi acaba
Çok güzellerBu arada hastane cikisi bir bunu almistim minnosuma buradan angel gecelikte aldim cekim icin..birde bondy sütlü kahve gecelik aldim..
1takim pijama alirim yanima birde bordo saten pijamalarim var onuda cekimde kullanirim belki .kizada sunlari alayim diyorum.. kirmizi kirmizi da fotografimiz olsunesim acikinca icinde dinazor besliyosun diyordu koca kiz oldu evladim hastane cikisi kactane lazim oluyor zibin ic atlet neler alicaz yanimiza :) dogar dogmaz bunlari giyse kirlenir herhalde..bir yandan cok hevesliyim bir yandan insallah istediklerimizi yaparim saglikli gelir diye dua ediyorummm..sarilik olabilir bizimki kan grubu sebebiyleee insallah hepimiz sagsalim alalim kucagimiza
Ben de hareket takibi yapmıyorumGünaydınlarr
Hareket takibi yapmaya basladınız mı ?
Yapan var ise ne sıklıkta yapmak gerekir ?
Ben sabahları ve yatmadan önce konusma seanslarımda özellikle dikkat ediyorum onun harici gün icinde hic odaklanmıyorum ne yapıyor uyuyormu vuruyor mu vs
Vurdukca konusuyorum ama belki vurmasa hamile oldugum aklımdan cıkacak
Kendime bi düzen kurmak istiyorum hareket saat takibiyle ilgili ama psikopatada baglamak istemiyorum :)
Var mı doktor görüşü olan ?
Ben de bebekli fln almicam duz yakdizli alirim gerek yok ya ustundeki bebek cope gidecek zaten aynen 1 bucuk kilo yeter gibi hatta 60 taneyse 1 kg bile yeter hastaneye benim icin ayy canim cekti kardesimin sizune de ordan almistik gercekten harika bir de kulah alicam seker doldururum icine dagitirim cocuklar icinde yuvarlak sapli donen sekerlerden almistimBen 2 gecelik 2 pijama alacağım yanıma ,
Eminönü alışverişinde gold çikolatayı girdim ben , benim ablalarım görümcem fln da hep ordan aldı , bayram çikolatasını da kayınpeder ordan alır Harika gerçekten
Gittiğimde fiyat sordum kilosu 175 tl üstü oyuncaklı model ağır alıyor 1 kiloya 30-35 tane sığar dediler , birde nazar boncuklu kaplı modeli var buna ortalama 1 kiloya 60 tane sığar dediler ben bunu düşünüyorum , yenip bitecek bişey birde ne kadar lazım olur 90-100 adet anca yeter herhalde
Bende alayım küllah içine ne şekeri koyacaksınBen de bebekli fln almicam duz yakdizli alirim gerek yok ya ustundeki bebek cope gidecek zaten aynen 1 bucuk kilo yeter gibi hatta 60 taneyse 1 kg bile yeter hastaneye benim icin ayy canim cekti kardesimin sizune de ordan almistik gercekten harika bir de kulah alicam seker doldururum icine dagitirim cocuklar icinde yuvarlak sapli donen sekerlerden almistim
Ya renkli badem sekeri ya da hacibekirden falan karisik alip koymayi dusunuyorum yatak odasi kapisina tul kestirmistim pembe simli onunla suslemistim kizimda hosgeldin bebegim yazan bisey asmistim kulahlari da dogumgunu susu satan magazadan almistim pembe puantiyeli cok guzeldi icindeki sekeri ustunu tul kaplayip baglamistim kurdele ileBende alayım küllah içine ne şekeri koyacaksın
İyi fikir bende düşünebilirimYa renkli badem sekeri ya da hacibekirden falan karisik alip koymayi dusunuyorum yatak odasi kapisina tul kestirmistim pembe simli onunla suslemistim kizimda hosgeldin bebegim yazan bisey asmistim kulahlari da dogumgunu susu satan magazadan almistim pembe puantiyeli cok guzeldi icindeki sekeri ustunu tul kaplayip baglamistim kurdele ile
sen tecrübelisin doğumdan sonra ilk hangisi giyilmeli? pijama mı gecelik mi? bana pijama daha mantıklı geliyor normal pedini geçirip giyersin yani dikişlerin pijama giymeni engellemez gibi geliyor. öteki türlü gecelik de sanki altında tayt gibi bişey olmayınca rahat olmazmış gibi geliyor kanamamız olcak sonuçta.Daha önceki doğumumdan pijama takımlarım var ama çok giydim fırsat varken yenisini almak istiyorum ama 3saattir sitedeyim şaşı oldum bakmaktan. Tesettürlü olduğum için uzun kol tercihim ama uzun Gecelik sevmiyorum çirkin duruyor. 1.sıradaki pijama tamam gibi. Hoşuma gitti fiyatı 125₺.
2.ve 3.sıradakinin modeli çok hoşuma gitti ilk etapta giyerim sondayı çıkardıklarında pijama takımına geçerim ama renkte karar veremedim fiyatı 160₺
4.sıradaki de takım olması ve süslü olmaması hoşuma gitti fiyatını bulamadım tekrardan
5.sıradaki çok uygun 80₺. Daha önce kullandığım markada
6.sıradakinin sadece S bedeni kalmış 115₺
Sizce hangisi ?
Kagan kocatepenin videosunu izledimde bugun o takıntı haline getirmeyin yediginiz ictiginiz stresiniz o gün yorulmanız vs herşey değiştirebiliyor vurusları diyor. Doktor tavsiye etmedigi sürece uygulamalara veya on defa sayısı tutmaya gerek yok falan diyor.Bazi uygulamalarin hareket izleme uygulamalari var ben yabanci bir uygulama kullaniyorum, sureyi baslatiyo ardindan her hareketi kaydediyorum. 10 hareket olunca kaydediyo.Boylece gunun hangi saati kac dakikada 10 kez hareket etmis takip ediyorum. Ben babycenter uygulamasini kullaniyorum. Icinde ayni zamanda kasilma takip araci da var. Malum bana bu aralar lazim oluyo. Boyle bir uygulama kullanirsaniz belki gun icinde de akliniza gelir. Sanirim onemli olan her gun belli saatlerde hareketli olmasi. Mesela her aksam 19 da hareketleniyo ama o gun hareketsiz kaldi ya da cok hareket etmedi, bir terslik oldugunu anlayabilirsiniz.
Dimi cok takmayayım her dk takip edip kötüyü cagırmayayım :)Evde olunca takip ediyorum ama dışarda yada bi işle uğraşınca odaklanamiyorum sağlıklı bir bebegin sabah akşam yemesinden sonra gece yatarken hareketlerini bilmek yeterliymis die okudum
175/30 dan tanesi ortalama 5-6lira oluyorBen 2 gecelik 2 pijama alacağım yanıma ,
Eminönü alışverişinde gold çikolatayı girdim ben , benim ablalarım görümcem fln da hep ordan aldı , bayram çikolatasını da kayınpeder ordan alır Harika gerçekten
Gittiğimde fiyat sordum kilosu 175 tl üstü oyuncaklı model ağır alıyor 1 kiloya 30-35 tane sığar dediler , birde nazar boncuklu kaplı modeli var buna ortalama 1 kiloya 60 tane sığar dediler ben bunu düşünüyorum , yenip bitecek bişey birde ne kadar lazım olur 90-100 adet anca yeter herhalde
Yorulmasam veya ayaklarımın sisliği rahatsız etmese unutuyorum ben gebe oldugumuBen de hareket takibi yapmıyorum
Tabi bir süre hissetmezsem peşine düşünüyorum da , bugünlerde maşallah çok hareketli sürekli pıt pıt pat patayakta pek hissetmezdim şimdi ayakta da hissediyorum hareketleri yoğunlaştı benim aklımdan hiç çıkmıyor göbeğime de alıştım
Ah sorma normalde 29unda gel demişti ama ogün izinli anca haftaici izin alıp gidicemtam 4hafta oldu görmeyeli kuzumuKızlar benim doktor kontrolü 2 hafta önceydi yenisi 3 hafta sonra yani 5 hafta ediyor 13 Temmuz’da ara çok uzun gittiğimde çalışabilir izni de alacağım bir aksilik olmazsa bekleyeceğim. ben Salı günü tiroit kontrolü için sağlık ocağına gideceğim ilaç kullanıyorum çünkü , tansiyonuma baktırayım. Başka nelere baktırsam tam kan tahlili mi isteyeyim birde idrar eksik varsa görmüş olurum doktoruma gönderip sorarımH honey bunch seninde randevuna baya var sanırım sağlık ocağına gidip baktıracakmısın bişeylere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?