Yani gidene kadar dolapta tutabilirsin veya varsa kilerde anca öyle muhafaza edebilirsin

Evet evet göster ben şöyle bişey beğendim çok içime sindi sen ne dersin de bakalım ne der :)
Üf hic almasına gerek bile yok bebek arabalarını zaten aldılar ama iki kere demiş eşime diye ezmekte istemiyorum bakalım yazarım yarın :)

Sezeryansa pijamanin altini giyemiyorsun once gecelik rahat oluyor sonradan giyilebilir ama geceligin ic gosterme sorunu olabiliyo yazin uzun gecelik zor bulunuyor ben de kapaliyim ustune sabahlik giyiyodum normal dogum olursa farketmez herhalde

Ben gecelik hiç sevmiyorum. Ama bu model çok hoşuma gitti evde kullanmak için daha çok. Doğumda da iki tane pijama takımı koydum biri sabahlıklı. Spinal sezaryen oldum. İlk saatler sondaj nedeniyle bir garip oldu ucunu sarkıtmak falan ama çok sürmüyor onun orda kalması. artı yönü pijamanın lastik kısmı sezaryen yerimi tuttu, destek oldu gibi yani. İstemsiz olarak orayı hep tutmak istiyorsun sanki. Sonda çıktıktan sonra pijama her türlü rahat . İçime de depent külot kullandım ilk gün. Ertesi gün normal ped’e geçtim. İçimi çok iyi temizlemişler pek kanamam olmadı benim.
Ben de tesettürlüyüm ama herkes bu durumumu bildiği için odaya sadece bayanlar girdi, kayınbabam hariç O nedenle zaten uzun kollu bakıyorum. Alt kısmı kısa olsa olur, üstünde örtü olucak neticede diye. Kalkacağım zaman müsade isterim çıkar odadan. Yürüyüşe koridora çıkıyorsun mecbur, ben merdiven inip çıkmıştım. Orda pijama ve sabahlık en rahatı tabi

Karnın bir tarafa toplanıp şişip sertleşiyor ben ilk başta bebek kafasıyla karnımı ittiriyor gibi hissetmiştim fakat çok sık olunca doktora söyledim o da kasılıyorsun dedi 24. haftada başladı benim sonra evde yatarak geçirdim hamileliğimi tabi nidicard adlı ilaç verdi kasılmalar azaldı baya

Sezeryansa pijamanin altini giyemiyorsun once gecelik rahat oluyor sonradan giyilebilir ama geceligin ic gosterme sorunu olabiliyo yazin uzun gecelik zor bulunuyor ben de kapaliyim ustune sabahlik giyiyodum normal dogum olursa farketmez herhalde
yani bence de pijama daha rahat gibi geliyor. insallah normal olur :)
valla bizde kayınpederim kaynım abimler babamlar falan girerler 5 dk da olsa. gecelik bende hiç sevmiyorum hiç almıyım bence o zaman pijama daha rahat olur. sezeryan bile olsa çok sıkıntı çekmem o zaman

Sıkıntı olsaydı hatırlardım ya. İlk saatlerim bezginlikten midir nedir çok net değil hafızamda.
Alt muayene için bir kez doktorun geliyor takılan beze bakıyor kanama miktarını görmek için, o anda da sıyırıp bakıyor çok sorun olmuyor yani.

bence de olsaydı hatırlardın “bidahakine kesinlikle gecelik alıcam” derdin sagol canım
yakınlarda gittin mi benim doktora? orda mı devam ediyorsun? ben bilmiyorum ama onda sezeryan olanlar dikişinin hafif olduğunu söylüyor

Kızlar heyner bebek beşiği, anne yanı olarak kullanılabiliyor, sallanma özelliği var ve ilerde tek başına uyuyabileceği kadar aşağı seviyeye de çekilebiliyor, nasıl sizce alayım mı?

Eklentiler

• 9AE04735-9C91-464A-BFC8-61C50B17D3B4.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 28
  • BE323008-091E-4DCF-B1AF-D0871E6E884A.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 26
Aa bende de ara ara oluyor
Sanki bebegimin kafası orda diye düşünüyorum ama hic agrı sızı yok
Kasılma bu muymus

Canim benimkinin hareketleri sabah ben uyandiktan 10 dk sonra basliyor. Kahvaltidan sonra hareket ediyor. Oglen gibi ikindi gibi ve ozellikle 5-6 arasi aktif ve gece 9 gibi cok hareketli.
Bunlar asagi yukari genel hareketleri. Bugun az hareket etti cunku ben uzun sure ac kaldim. 10 da kahvalti yapip oglen yemeğini de 4te yiyince hic hareket yoktu neredeyse. Ama yemekten sonra enerji gitti yavruma ve tepinmeye basladi. Sanirim yemeklerden sonra artiyor hareket olayi. Cok yorgunsam hareketleri azaliyor.
Hic saymayi dusunmedim ben. Doktor derse sayarim. Yalniz karpuz yiyorum ben doktor cok yeme demisti baya da yedim. Karpuz ile cosuyor.

Kasılma bu muymus
Ama bu aralar o toplanma hissinin olmasi normal, braxton hicks kasilmalari diye geciyor. Eger bu kasilmalar sik sik olmaya baslarsa, duzenli bir sekilde o zaman bir doktora gorunmek gerekiyor

Suanda hıckırıyor mesela beş dkdır karnım baya tok cocugum doydu tabi :)
Ama hic öyle saatlerine dikkat etmemiştim
Benimkide eriğe bayılıyor :)

Ama bu aralar o toplanma hissinin olmasi normal, braxton hicks kasilmalari diye geciyor. Eger bu kasilmalar sik sik olmaya baslarsa, duzenli bir sekilde o zaman bir doktora gorunmek gerekiyor
Odaklanmadım hic ama sanırım günde bikaç kere oluyor ben direk pozisyon degiştiriyor kafası orda falan diyordum

Benim sezeryandi ilk dogum. Ilk once gecelik giydim rahatti. Pijamanin altinin lastik kismi tam kesige denk geliyordu o nedenle gecelik daha rahat geldi bana. Eve cikince pijama giydim. 2 gecelik 2 pijama götürmeyi planliyorum doguma. 2 gece kaliniyormus hastanede.
Daha bebek sekeri veya cikolatasi bakmadim. Twmmuz sonunda alirim diye dusundum. Lohusa serbetini de ozaman alirim. Devlet hastanesi olacagi icin bardak surahi falan da gotururum hastaneye.
1 pijama 1 gecelik kaldi alinacak. Kapi susunu elden gecirmeliyim Kizdan kalan lila rengi ustune mavi veya beyaz ayicik eklerim mavi tul alirim kapiya baglamak icin.
Bebege de daha baya ihtiyac var ama su seminer donemi bitsin temmuzda bakacagim herseye.
Aksi gibi arabanin da tamire gitmesi gerekiyor en az 3bin tutacakmis ona cok canim sıkıldı.

Bu dönemde aynen ekstra çoktan her masraf can sıkıcı ama sağlık olsun

Kasılma bu muymus
Bende 24. Haftada günde 30 küsür kez oluyordu doktor günde 4 5 kez olması normal demişti sizin az oluyorsa ki 30 haftaya gelmişsiniz normaldir diye düşünüyorum

Burda hastanede bez veriyorlar bebeğe eskiden hep primaydı Şimdi huggies bağlıyorlar
Bence küçükken çok bi fark yok ikisi arasında
Büyüdüklerinde çiş kokusunu huggies birazcık daha hissettiriyor o kadar
Hastanelerde ekonomi yapıyor desene
Cis kokusunu cocugumda alırsa iyi bişey tiksinir bezi bırakır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…