- 10 Temmuz 2016
- 296
- 525
- 103
- 39
Bi de bu çorabı kendi doktorun mu yazdı. Yoksa başka bölümde muayene mi oldun canım. Ben de randevu alayım.O aparatı içinde var ama hamileyken olay bunu giymek çünkü karnım cok büyük ve ayaklarımı yukarı dik giymem gerekiyormuş tek başıma giyemedim
Onun için daha kötü markalar kullanmak işe yarıyorHastanelerde ekonomi yapıyor desene
Cis kokusunu cocugumda alırsa iyi bişey tiksinir bezi bırakır :)
Canım çok tatlı hepsi. Güle güle kullansın prensesKizlarrrrr bu arada biz de bugun cogu seyi hallettik :) bebek arabasi chicco duo kwik one aldikkraftin neonuyla arada kalmistik ama chicco cidden cok kaliteli..daha sonrada baston olarak kullanicaz bir daha uzun sure bebek arabasi fasli yapmayiz cok mutluyum , beşikte kanzin softy sini aldik.cekmeceli sallanir kademeli cibinlikli ve uyku seti pamuklu icinde vardi toplamda bin liraya geldi her seyi gectimmmm şu pötpöt totosuna cingirali aldigim donnnn
Güle güle kullanın canım bebeğinle. Olsun büyükten zarar gelmez, zaten hemen büyüyorlar. Bir ay sonra giydirirsin ne olacak. Ben de lohusa pijama takımı aldım, hastane çıkışı, birkaç çıtçıtlı badi, banyo havlusu, müslin battaniye fln aldım. Sağlıkla gelsinler de mutlu mutlu giydirelim, kullanalım inşallah. Kv pijama takımlarıma hiç yorum yapmadı, ekru rengi penye dantelli, biz çok severek aldık, eşim çağırınca göstermek zorunda kaldım. Bilmemkimin gelini gri saten gecelik almış diyor, mevlütte de giymek için. Yok artık dedim Mevlüt'te lohusalık bitmiş oluyor ne geceliği, güzelce şifon elbiseni ya da gömleğini giyersin, kibar kibar. Gecelik giyip yatmak annemlerin zamanında kalmış. Ben de çıtçıtlı badi alırım demesin mi, babaanne olarak çıtçıtlı badi alacakmışSlm kızlar bugün biraz bebek alışverişi yaptık. Lohusa geceliği pijamasi falan da aldık. Koca kişisine kalsa doğurduktan sonra aldıracak neredeyseÇekiştire çekiştire götürdüm artık Size söylemesek istediğim 2 şey var. Hamile mayosu arayan varsa malum zor bulunuyor defactoda 3 çeşit var ve hoş modeller fiyatı da 80-90 tl (belki internet sitesinde daha çok vardir) Diğer konu ben daha önce hastane çıkışı almıştım bugün bir tane daha aldım sonra eve geldim ne göreyim yeni aldığımda 3 aylık (62 cm) yazıyor. Balikesirde oturuyoruz bursadan almıştım değiştirme şansım da yok. Söylemek istediğim alırken dikkat edin aynı şey sizin başınıza da gelmesin. Öpüldünüz ❤
Haklısın canım ben de öyle düşündüm, alışverişe de çıkamayız istediğimiz zaman, pijama ve ev kıyafeti stoğu lazım. Senin neden 36'da alınma ihtimali var? Benim dr da gebelik zehirlenmesinden korkuyor, tuzu sıfıra indir dedi, ayaklarım şişiyor, bu hafta erken dedi ayak şişmesi için.Haa bak bir de bu durum var @morcivertkedi . Çoğunluk Ağustos sonu doğururuz. Ki benimki 36bitince alınması öngörülüyor şimdilik. Sıcak bir yandan lohusalık teri boşalması bir yandan , sık sık değiştirmek isteyebiliriz. Pijamaları yedeklemek lazım fazladan.
Bu borc isleri hic iyi degil ama yapacak da baska birsey yok. Doktorlar tup bebek icin gec kalmayin diyince mecbur kredi cektim. Bu arada dikkatimi cekti seninle muhtemel dogum tarihlerimiz ayni. Doktor bana 25 agustos haftasi olur bebek dedi. Sezeryan olacagi icin.Biz de arabayi vurduk 1500 tuttu sonra simdi de buzdolabi bozuldu yaptirdik olmadi simdi yeni alicaz bir de borc oduyoruz hersey ustuste geldi Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Canim sen o 3 aylik olani hic degistirmeyi aklindan gecirme. Ben de yenidoganlar standart oluyor diye aldim hastane cikisini ama tulumuna bakmamisim. Tulumun bacaklari bana cok kisa gorundu. Bebek bunu 1 ay bile giyemez, dogduktan sonra deneyelim olmazsa degistiririm dedim. Kucuk olacagina buyuk olsun.Slm kızlar bugün biraz bebek alışverişi yaptık. Lohusa geceliği pijamasi falan da aldık. Koca kişisine kalsa doğurduktan sonra aldıracak neredeyseÇekiştire çekiştire götürdüm artık Size söylemesek istediğim 2 şey var. Hamile mayosu arayan varsa malum zor bulunuyor defactoda 3 çeşit var ve hoş modeller fiyatı da 80-90 tl (belki internet sitesinde daha çok vardir) Diğer konu ben daha önce hastane çıkışı almıştım bugün bir tane daha aldım sonra eve geldim ne göreyim yeni aldığımda 3 aylık (62 cm) yazıyor. Balikesirde oturuyoruz bursadan almıştım değiştirme şansım da yok. Söylemek istediğim alırken dikkat edin aynı şey sizin başınıza da gelmesin. Öpüldünüz ❤
Kalp damar cerrahisine randevu almak lazim. Kendi doktorunu da bilgilendir.Bi de bu çorabı kendi doktorun mu yazdı. Yoksa başka bölümde muayene mi oldun canım. Ben de randevu alayım.
Ben kizimda huggies organik pamuklu olandan kulmanmistim. Cok memnundum ama bacak arasi cok genisti. Prima ile arasinda da 2-3 lira birsey varsi o zaman. Primaya gectik sonra. Prima daha ergonomik bence. Bebegin bacak yapisina uygun. Onun da premium care olanlari ucmus. 1 paketi 95lira olmus. Simdi ona alisip da baska bez istemezse diye korkuyorum.Onun için daha kötü markalar kullanmak işe yarıyor
Ama benim fark ettiğim huggies bir yaşından itibaren hissettiriyor kokuyu
Canim bosver sen babanneleri. Bebeğe istegidigin renk model al giydir kime ne. Ben de dogumdan once mevlut icin gerekli şeyleri almak niyetindeyim nasip olursa. Bebekle cikmak zor olur. Birtek bebegin mevlut kiyafetini dogumdan sonraya birakirim. Belki buyur de kucuk gelir alinan diye.Güle güle kullanın canım bebeğinle. Olsun büyükten zarar gelmez, zaten hemen büyüyorlar. Bir ay sonra giydirirsin ne olacak. Ben de lohusa pijama takımı aldım, hastane çıkışı, birkaç çıtçıtlı badi, banyo havlusu, müslin battaniye fln aldım. Sağlıkla gelsinler de mutlu mutlu giydirelim, kullanalım inşallah. Kv pijama takımlarıma hiç yorum yapmadı, ekru rengi penye dantelli, biz çok severek aldık, eşim çağırınca göstermek zorunda kaldım. Bilmemkimin gelini gri saten gecelik almış diyor, mevlütte de giymek için. Yok artık dedim Mevlüt'te lohusalık bitmiş oluyor ne geceliği, güzelce şifon elbiseni ya da gömleğini giyersin, kibar kibar. Gecelik giyip yatmak annemlerin zamanında kalmış. Ben de çıtçıtlı badi alırım demesin mi, babaanne olarak çıtçıtlı badi alacakmışSen hiç zahmet etme anneceğim diyemedim işte, eşim biz aldık fln dedi
Cok tesekkurler teyzesi..Besigi yanima alicam ilk etapta sonra da ayiricam.dolabi belli markadan aldim ki,o zaman bir sifonyerini alicam besigi zaten 5 yasa kadar kullanabilir dedi kullanabildigi yere kadar odasinda durur..yani yaninda yatacagi icin ilk etapta perde hali vs.olayinaa girmedim simdi zaten odada ki halim perdem de krem rengi ve yeniydiCanım çok tatlı hepsi. Güle güle kullansın prensesSen bebek odası yapacak mısın, yoksa yanına mı alıcaksın beşiği?
Kadın doğum doktorum söyledi canım özellikle bu bu olacak diyeBi de bu çorabı kendi doktorun mu yazdı. Yoksa başka bölümde muayene mi oldun canım. Ben de randevu alayım.
Çok güzeller güle güle kullanınKizlarrrrr bu arada biz de bugun cogu seyi hallettik :) bebek arabasi chicco duo kwik one aldikkraftin neonuyla arada kalmistik ama chicco cidden cok kaliteli..daha sonrada baston olarak kullanicaz bir daha uzun sure bebek arabasi fasli yapmayiz cok mutluyum , beşikte kanzin softy sini aldik.cekmeceli sallanir kademeli cibinlikli ve uyku seti pamuklu icinde vardi toplamda bin liraya geldi her seyi gectimmmm şu pötpöt totosuna cingirali aldigim donnnn
Çok güzel olmuş güle güle sağlıcakla kullanın
Para vermek ve bizim babaanne, nerdee. Anneannesi para verdi memlekete gidince, bebeğin ilk ihtiyaçlarını onnnla aldım ben de. Pijama takımlarımı fln da hepsini kendi paramla aldım. Dün eşimle bir de balkona masa sandalye takımı almayı konuşuyorlar, paran varsa al dedim eşime, ikisi de bozuldu. Bebek geliyor siz neyin derdindesiniz değil mi, herkes evinde içsin sigarasını, ya da tabureye otursun balkonda, balkon da balkon olsa bari daracık biCanim bosver sen babanneleri. Bebeğe istegidigin renk model al giydir kime ne. Ben de dogumdan once mevlut icin gerekli şeyleri almak niyetindeyim nasip olursa. Bebekle cikmak zor olur. Birtek bebegin mevlut kiyafetini dogumdan sonraya birakirim. Belki buyur de kucuk gelir alinan diye.
Bizim babanne para verdi istedigin gibi al diye. Kendisi evden cikamiyor cunku. Bana o da iyi geldi.
Ben huggiesten çok memnundum. Ama 1,5 yıl evvel piyasadan çekildi. Çok iyi indirimleri oluyordu stok yapıyordum. Ondan sonra mecbur primaya geçtikOnun için daha kötü markalar kullanmak işe yarıyor
Ama benim fark ettiğim huggies bir yaşından itibaren hissettiriyor kokuyu
Plasentam kısmi olarak aşağıda. Bu nedenle kanama geçirdim. 1aydır dr kontrolü dışında evden çıkmıyorum yatış halindeyim genelde. Sancılar başlarsa ve kanama çok olursa her ikimizinde hayati riski varmış. Gelişim olarak da ilerde, o yüzden ben de korkumdan beklemek istemiyorum daha fazlasını. İnşaallah korktuklarımızın hiçbiri olmaz hepimiz sağ sağlim sorunsuz kucağımıza alırız yavrularımızıHaklısın canım ben de öyle düşündüm, alışverişe de çıkamayız istediğimiz zaman, pijama ve ev kıyafeti stoğu lazım. Senin neden 36'da alınma ihtimali var? Benim dr da gebelik zehirlenmesinden korkuyor, tuzu sıfıra indir dedi, ayaklarım şişiyor, bu hafta erken dedi ayak şişmesi için.
Bizde de benzer durumlar var canım. Beklentiyi sıfıra indirsek de insan dayanamıyor sinirleniyor bazı şeylere. Hele bir de bizim tarafımız çabalıyor ve karşı taraf umarsız davranıyorsa bu daha kötü bence . Kendi kendimi yiyorum bazen de durduruyorum kendimi eşime birşey dememek için.Para vermek ve bizim babaanne, nerdee. Anneannesi para verdi memlekete gidince, bebeğin ilk ihtiyaçlarını onnnla aldım ben de. Pijama takımlarımı fln da hepsini kendi paramla aldım. Dün eşimle bir de balkona masa sandalye takımı almayı konuşuyorlar, paran varsa al dedim eşime, ikisi de bozuldu. Bebek geliyor siz neyin derdindesiniz değil mi, herkes evinde içsin sigarasını, ya da tabureye otursun balkonda, balkon da balkon olsa bari daracık bi
şey. Mevlüdü annem yapacak memlekette, bir de burda yapmaya gerek var mı acaba, burda yaparsam sadece kv'nin akrabaları komşular fln gelebilecek. Annem yapacak, burda ben yapamicam desem kötü mü olur, çok istiyorsa yapsın masrafıyla beraber. Bilemiyorum şuan kimseye bi şey demedim, ama benim yaptıklarımla ele güne hava atmasına sinir oluyorum.
Hiç sevmediğim kv muhabbetinin içinde buldum kendimi, ama çok doldum bugünlerde ne yapayım.
Annenin evinde yap en iyisi. Evinde yorulduğunla kalıyorsun. Benim ailem çok uzakta oyüzden mevlüde katılamadılar. Sırf eşimin akrabaları arkadaşları falan gelebildi. Eşim işini yorgunluğunu bahane edip bir koltuğu başka yere ittirmeye üşendi Mevlüt günü yaparız dedi. Alışverişi de o güne bırakınca ben el attım herşeye koşturdum. Yemekliydi üstelik ve kendim yaptım okadar insana, bebeğin temel ihtiyaçları bir yandan... canım çıktı. Kv İlk torun olma sebebiyle eltimin kızına burma bilezik takmış biliyorum daha önce bahsi geçti çünkü ama bize çeyrek getirdi. Hepsini geçtim, gelenler giderken herşey çok güzeldi diye söylenen tebrikleri eşim topladı. Adam bikaç balon şişirmiştir en fazla. Çok sinir oldum. Ona inat ev temizliğine kadın alıp, akika kurbanlarını da kendi ailemin yanına gidince kestirdim.Para vermek ve bizim babaanne, nerdee. Anneannesi para verdi memlekete gidince, bebeğin ilk ihtiyaçlarını onnnla aldım ben de. Pijama takımlarımı fln da hepsini kendi paramla aldım. Dün eşimle bir de balkona masa sandalye takımı almayı konuşuyorlar, paran varsa al dedim eşime, ikisi de bozuldu. Bebek geliyor siz neyin derdindesiniz değil mi, herkes evinde içsin sigarasını, ya da tabureye otursun balkonda, balkon da balkon olsa bari daracık bi
şey. Mevlüdü annem yapacak memlekette, bir de burda yapmaya gerek var mı acaba, burda yaparsam sadece kv'nin akrabaları komşular fln gelebilecek. Annem yapacak, burda ben yapamicam desem kötü mü olur, çok istiyorsa yapsın masrafıyla beraber. Bilemiyorum şuan kimseye bi şey demedim, ama benim yaptıklarımla ele güne hava atmasına sinir oluyorum.
Hiç sevmediğim kv muhabbetinin içinde buldum kendimi, ama çok doldum bugünlerde ne yapayım.
Güle güle kullanın canım bebeğinle. Olsun büyükten zarar gelmez, zaten hemen büyüyorlar. Bir ay sonra giydirirsin ne olacak. Ben de lohusa pijama takımı aldım, hastane çıkışı, birkaç çıtçıtlı badi, banyo havlusu, müslin battaniye fln aldım. Sağlıkla gelsinler de mutlu mutlu giydirelim, kullanalım inşallah. Kv pijama takımlarıma hiç yorum yapmadı, ekru rengi penye dantelli, biz çok severek aldık, eşim çağırınca göstermek zorunda kaldım. Bilmemkimin gelini gri saten gecelik almış diyor, mevlütte de giymek için. Yok artık dedim Mevlüt'te lohusalık bitmiş oluyor ne geceliği, güzelce şifon elbiseni ya da gömleğini giyersin, kibar kibar. Gecelik giyip yatmak annemlerin zamanında kalmış. Ben de çıtçıtlı badi alırım demesin mi, babaanne olarak çıtçıtlı badi alacakmışSen hiç zahmet etme anneceğim diyemedim işte, eşim biz aldık fln dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?