Sondada mı takıyorlar yada herkesemi takıyorlar

Biz de dolap yaptırdık sadece, odayı bir yaşından sonra yaparız dedik, şimdilik bizle kalacak minnak ama beşiğe karar veremedik bir türlü, anne yanı mı park yatak mı. Ahşap düşünmüyorum.
Ben anne yani olmuyor diye buyuyen besiklerden almadim ozellikle..cok sorun olmaz belki ama yorumlarda gece icinden almak zor oluyor diye okudum..ahsap dusunmuyorsan park yataklarda da anne yani olan modeller vardi arkadaslar bakmisti hatta

Ben anne yani olmuyor diye buyuyen besiklerden almadim ozellikle..cok sorun olmaz belki ama yorumlarda gece icinden almak zor oluyor diye okudum..ahsap dusunmuyorsan park yataklarda da anne yani olan modeller vardi arkadaslar bakmisti hatta
Chicco'nun anne yanı beşiğini alacaktık ama çok çabuk küçük kalıyor değmez diyorlar, anne yanı park yataklara baktım hoşuma gitmedi, bir de ikea'da anne yanı olabilen beşik vardı, ama sallanmıyor sanırım. Birkaç hafta düşünücez daha Keşke kraft'ın anne yanı olabilen park yatak modeli olsaydı, hiç sevemedim diğer gördüklerimi.

Park yataga bende isinamadim..ahsap dedim en basindan beri..babymall falan varsa bakabilirsin jokerde de vardi besik yine kademeli olmasida onemli ben heyner alacaktim netten alanlar memnun ama bunu gorunce nevresim takimlari icinde falan baya icimize sindi..chicco vs.cok cabuk kuculuyormus..ben birazda uzun sure kullanalim istedim 5 yasa kadar kullaniliyor tabiii o zamana kadar oda yapilir yatak alinir

Park yatak başta hiç istemiyordum sonra ısındım hafif fln diye, seninki anne yanı olabiliyor o zaman, bir inceleyim ben de canım. Çok güzel nevresimleri fln, güle güle kullanın

Park yatak başta hiç istemiyordum sonra ısındım hafif fln diye, seninki anne yanı olabiliyor o zaman, bir inceleyim ben de canım. Çok güzel nevresimleri fln, güle güle kullanın
Tesekkurler canim insallah sende icine sineni bulursun

Ev en rahati oluyor kendi duzenin bir zaman sonra zaten misafir azalir belki40 ini evde cikarip ondan sonra annenke gidebilirsin hem drunu degistirmemis olursun ben 20 gun evde kalip yalovaya gitmistim annemle orda bakmistik ogluma

Sondada mı takıyorlar yada herkesemi takıyorlar
Saatlerdir Aç susuz olduğum halde taktılar canım. Doğumdan sonra çok tutmuyorlar ama ben madem taktınız daha çıkartmayın bacaklarım hala uyuşuk WC’ye kalkamam dedim ama çıkardılar olmaz kalkman lazım dediler. ben de hiç sevmiyorum, sonda çıkartıldıktan sonra çişini yaparken acı hissediyorsun bir iki gün o kötü. Onu da bol su içerek gideriyorsun.
Hepsi gelip geçecek yavrularımız bizimle olucak canım.
Analık zor zanaat. Bugün eşime 2tane yeter fikrine alış 3.yü at kafandan dedim. Hiç oralı olmadı. Ona kalsa 5, 6....

Ben 6 saatlik yolculukta pert oldum ayaklarım davul oldu sen nasıl dayandın 19 saat

Kizlar yoruldum bugun biraz aksam oldu benimki cildirdi donuy9 tekmeliyo ama nasil canimi acitircasina sanki tirnak geciriyo bir sorun mu var acaba dedim esim geldi yine dokundu cocuk sakinlesti hayir adam bana inanmicak artik farkli el oldugunumu hissediyor ne oluyor acaba zınk diyr kesiliyor hareketleri..suan sakiniz cok sukur..ayaktayken sorun yok oturayim tekmeler basliyo..bir de ben catladim..o hindistan cevizi yagi hicbir seye yaramiyormus anlamis oldum kreme agirlik verdim gorunumu daha azaldi gibi insallah daha kotu olmam azicik catlamis ama cok uzuldum esim benide uzuyosun kafana takip gecer onlar dese de kendimi berbat hissediyorum...karnim asagi sarkiyor bazen cok rahatsiz ediyor top gibi oldu ic karnim cidden cok darmis böyleeee iste

Benimki de öyle kafa kol bacak her yeriyle tüm karnıma bir anda vuruyor. Etlerim ağrıyor bazen.
Benimde karnım bayaa çıktı ve patlayacak gibi hissediyorum, 2.olmasına rağmen büyüdükçe korkuyorum son ay kocaman olmuştu karnım çünkü. Çatlak ve sarkan karnına takılmaman lazım artık. Anasın sen anaaaaa. Doğumdan 6ay sonra platese başlarsın geçer gider. Çatlaklar da beyazlıyor ve okadar göze batmıyor.

Bir de donuyor artik hissediyorum kayiyo icimde.Koca bir gobisle dolaniyorum bende kocaaman olurum 1ay sonra iyice hareketler kisitlandi egilmek zulm ama yapmadigimda yok zaaman azaldikca daha az dikkat eder oldum neden bilinmez normalmis gibi is yapiyorum yuruyorum uzun uzun yapmamakta lazim bakalim nrler olur bir 2 aya :)

Aynen canım bende bebeğimi kucağıma alınca tüm acıları unuturum diye düşünüyordum sonda beklemedigim biseydi ona şaşırdım yalnizca... Valla bizim ilk bebek zar zor oldu zaten eşim de 3-4 olmalı der ama ennnn fazla iki diyorum hayırlısı bakalım hele bı yolcumuzu alalım sağ salim kucaklarimiza onlar sonraki mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…