Kızlar biz park yatak alıcaktık ama kampanya olur diye bekliyorduk. 30 haziranda ötv, KDV indirimleri kalıyormuş sizce fiyatlar çok fark eder mi?

Bizim burda çok seçenek yok hep internetten çantayı kullananların videolarına baktım
Okiedog urban trek modeli hoşuma gitti onu da canlı görmüş müydün honey Nasıldı

Kızlar alacağınız kilitli poşetler bunlardan mı

Eklentiler

• 40411861-5766-4E5F-BE08-4A49B5961620.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar biz park yatak alıcaktık ama kampanya olur diye bekliyorduk. 30 haziranda ötv, KDV indirimleri kalıyormuş sizce fiyatlar çok fark eder mi?
İllaki indirimler olur
Ben de almadım bazı büyük parçaları bi ümitle bekliyom

Kizlar Merhaba dr Banu Çiftçi nin 30 hafta videosunu izledim simdi diyor ki bu hafta aminiyon sivisinin en fazla oldugu hafta bundan sonra yavas yavas azalacak diyor, doktorlarimizin suyu biraz fazla demelerinin sebebi bu mu ki ?

Cok sicak piştim. Deli gibi terliyorum. Kolumu bacagimi nereye koyacagimi sasirdim. Gogus kafesimin altindaki kas bolumu agriyor. Nefes almakta zorlaniyorum. Ve daha 2 koca ay var.
Hepimiz birbirimizden beteriz , bende oglumun pesinde butun gün gunesin altinda eziyet cekiyorum resmen , milletin serin serin havuza girmesi de ayri bir eziyet , 2 ay nasıl büyüyor gözümde

Bizim burda çok seçenek yok hep internetten çantayı kullananların videolarına baktım
Okiedog urban trek modeli hoşuma gitti onu da canlı görmüş müydün honey Nasıldı
Aynı kumaş aynı model sırt cantası sadece seninki benim aldıgımdan farkı :)
Seninkinin icini incelemedim ama kendiminkinden örnek vereyim;
Kalitesi cok güzel 50dereceyle yıkadım boya vs vermedi (boya icin kağıt koymustum makineye)
Dikişleri saglam
Cok agırda değil
İade edebilecegin bi siteden al begenmezsen geri postalarsın:)

Kizlar Merhaba dr Banu Çiftçi nin 30 hafta videosunu izledim simdi diyor ki bu hafta aminiyon sivisinin en fazla oldugu hafta bundan sonra yavas yavas azalacak diyor, doktorlarimizin suyu biraz fazla demelerinin sebebi bu mu ki ?
Benim doktorum da bu haftalar suyun en fazla oldugu haftalar demisti ama iste ne kadar fazla? Benim doktorum 4 keseyi olcuyor 19 cm civari cikiyor. Bana 20 nin altinda sinirda dedi. Internette 25 ustune fazla diyorlar. Benim karnim ici suyla dolu balon gibi. Her an patlayacak gibiyim. Kendim cok kilo almadim, zaten zayiftim belki o yuzdendir bilemiyorum. Siz kendi olcumunuzu biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Aslinda cok muhim bir durum var gibi bahsetmedi boyle gecistirir gibi soyledi hatta ben usteledim yine de cok reaksiyon alamadim , yedigine, ictigine dikkat et dedi , o yuzden simdi videoyu izleyince acaba dedim bu yuzden mi hafif artmis dedi Kendimi rahatlatiyorum

Güle güle kullan canım resim var mı

Güle güle kullan canım resim var mı
Suanda ıslak fazla cirkin gözüküyor internetten bulduklarımı atayım :)
Omuza ve bebek arabasınada asılıyor

Eklentiler

• 441EECD5-88B5-4AAA-AB98-EF83FED67218.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 34
  • E2105A15-2FCC-4BBA-BA37-85782C70533C.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 2FAAC256-48C9-43E2-8BE6-0D6F5CF60A12.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 34
Ya acıkcası ben evlenirkende vardı bu ötv indirimi iki yıldır bitmedi ben gene bitecegine inanmıyorum
Ya bi de şöyle hatırlıyorum ötv indirimi gelince çoğu marka ürünlerine zam yapmıştı yine çok ciddi bir fiyat farkı olmamıştı gibi aklımda. Ama şimdi KDV, ötv indirimi kalkarsa bi anda fırlamaz umarım fiyatlar.

Güzel gözüküyor bende düşünürdüm aslında ama e bebekte buna benzer modeller gördüm sevmedim kumaşı dediğin gibi dandik duruyordu , istersen al beğenmezsen iade edersin

İllaki indirimler olur
Ben de almadım bazı büyük parçaları bi ümitle bekliyom
Ben de. Ya bebek mağazalarında şu kadar alışverişe şu kadar hediye çeki vs gibi kampanyalar oluyor ya onu bekliyorum. Bebek arabasının zaten aciliyeti yok ama park yatağı en geç ağustosun 2-3.haftası almış olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…