Bu arada bagirsak sorunu yasiyordum annem tahin yagindan bir tatli kasigi verdi pek umudum yoktu ama 2 gundur ne zaman icsem tuvalete ciktim..zeytinyagida ayni islevi gorur herhalde ne zor sey ya ne yesem care olmadi kayisi erik vs..doktor lifli beslen ilac vermek istemiyorum dedi..simdilik boyle cozum oldu bana :) bu arada bir kilo vermisim cok mutluyum o son 2 ayda aniden kilo artisi olmamasi sevindirici bir de ustume vermem super oldu
kızlar ya benim göğüslerim altı çok kötü oldu. terden sanırım. isilik gibi. terlediğimde kaşınmaya başlıyor. ne iyi gelir ki? doktora da sorucam salı günü
kızlar ya benim göğüslerim altı çok kötü oldu. terden sanırım. isilik gibi. terlediğimde kaşınmaya başlıyor. ne iyi gelir ki? doktora da sorucam salı günü
Ben de daha kahvalti etmedim. Cok aciktim ama yataktan cikmak istemiyorum. Evde yapilacak cok is var tum ev daginik ve temizlenmesi lazim. Kendimi yormadan yavas yavas kalkip yapmam lazim.
Hafta ici hastane cantasina bakayim diyorum. Malum artik 30. Haftamdayim. Valizin icine renk renk hurclar alip bebeginkileri 1ine benimkileri digerine grup grup yerlestirmek istiyorum. Boylece tum valizi karistirmak zorunda kalmayiz.
Bebegin agzi a dogunca acve hurmasi surmek lazimmis ama onu nereden bulurum bilmiyorum. Zemzem suyu da lazim. Lohusa serbeti icin de kap vs almam lazim. Aman isler birikmis.
Ben de daha kahvalti etmedim. Cok aciktim ama yataktan cikmak istemiyorum. Evde yapilacak cok is var tum ev daginik ve temizlenmesi lazim. Kendimi yormadan yavas yavas kalkip yapmam lazim.
Hafta ici hastane cantasina bakayim diyorum. Malum artik 30. Haftamdayim. Valizin icine renk renk hurclar alip bebeginkileri 1ine benimkileri digerine grup grup yerlestirmek istiyorum. Boylece tum valizi karistirmak zorunda kalmayiz.
Bebegin agzi a dogunca acve hurmasi surmek lazimmis ama onu nereden bulurum bilmiyorum. Zemzem suyu da lazim. Lohusa serbeti icin de kap vs almam lazim. Aman isler birikmis.
Ben de bugün hurç tarzı küçük fermuarlı çantalardan alcaktım bu da mantıklıymış aslında hem dıştan bakınca yanımızdakilerde istediğimiz şeyi rahatça bulabilir
Klima veya vantilator olsa evde ben kesin hasta olurum. Camlar axik yatiyoruz sabahlari bogazim tuhaf uyaniyorum. Daha temmuz sicaklari da baslamadi. Cidden nefesim yetmiyor. Gunduz icin vantilator alayim bari en iyisi.
Hhoney bunch
Allah yardimcimiz olsunn kizlar balkonda gec saate kadar oturup oyle yatiyorum acik balkonunuz varsa atin kendinizi..bilmiyorum iiyi gelir mi ama..bende kışın donacagim..evim baya bir tepede,Ankara'da en esen yer sanirimyazin iyi ama kısın baya soguk oluyor tasinmaya üsendim,yorulurum dedim yakarim ufo falan idare ederim dedim ama bakalim..insallah cocugu hasta etmeyiz
Aynen bende öyle yapıcam hatta içine numaralar koyup hangisi hangi gün onu ayrıstırıcam böylece ben egilmeden sagdan soldan rica edip icinden aldırabilirim
Belki etiket bile yaparım agız bezleri eldivenler vs diye üstüne düzenli olur en azından
Kızlar ben okiedog canta aldım bebek cantası icin :)
Hem kolda hem elde hem sırtta tasınabiliyor
Görüntüsü süper sahane değil ama ev sırt cantası kaynıyor zaten ekstra sırt cantalı modelden ziyade işimi kolaylastırıcak bi model almış oldum
Cok agır değil gözleri cok fazla emzik tutacagı biberon termal koruyucu kirli poşeti vs de var icinde
Ve yıkanabilir bi model en önemli avantajlardan biri bence
Sumo modeli bakmak isteyen olursa aklınızda olsun
Ben bugun bi pendiğe gidicem birde orda bakayım görürsem renkli paketli sade cikolatalar ne kadar diye
Ona göre üstüne pleksi koymakta mantıklı olabilir
Kızlar ben okiedog canta aldım bebek cantası icin :)
Hem kolda hem elde hem sırtta tasınabiliyor
Görüntüsü süper sahane değil ama ev sırt cantası kaynıyor zaten ekstra sırt cantalı modelden ziyade işimi kolaylastırıcak bi model almış oldum
Cok agır değil gözleri cok fazla emzik tutacagı biberon termal koruyucu kirli poşeti vs de var icinde
Ve yıkanabilir bi model en önemli avantajlardan biri bence
Sumo modeli bakmak isteyen olursa aklınızda olsun
Kızlar çanta olarak geçen bı arkadaş bunu mu önermişti sanki almak istiyorum indiriminde var ekstra ama kumaşından filan emin olamıyorum siyah güzel duryo ama diğer renklere bakınca kumaşı düşündürdü biraz ne dersiniz orta halli bişey alicam gerçi sanki iyi gibi de ama fikrinizi almak istedim